×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori vodonepropusno dvostruka stimulacija

Artikli 129 za 160 od 214 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni mini-vibrator koji će vas stimulirati iznutra i izvana, a zahvaljujući svojoj manjoj veličini idealan je i za početnike. Prepustite se njemu i dajte sve od sebe!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Rabbit Vibe Purple

    Snažan pružatelj dvostrukog užitka! Ovaj Rabbit Vibe vibrator iz kolekcije Elegnat ima praktičan stimulator klitorisa i 15 načina vibracija za dvostruki užitak koji oduzima dah. Vibrator je presvučen mekanim i glatkim silikonom pa je ugodan na dodir, a ujedno je i vodootporan, pa u njemu možete uživati i u kadi ili pod tušem. Otkrijte sve njegove prednosti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Brend We-Vibe krenuo je stopama klasičnih vibratora za kuniće kako bi nastao kunić koji nadmašuje sve svoje prethodnike. Obećava kontinuirano zadovoljstvo kroz precizne vibracije koje rezultiraju eksplozivnim dvostrukim orgazmom.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Webb Black

    Želite li tajne tajne intenzivnog korištenja i orgazama koji koriste dah? Tražite igračku koja će vas tamo odvesti. Webbov vibrator iz Pretty Love ima promišljen oblik i suvremeni izgled, g-točku i klitoris. S mekim silikonskim tijelom, 2-brzinski motor s 12 uzrokuje vibracije. Ne dopustite da vaši gadovi ožive i pustite svoje tijelo i um.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Ovaj elegantni crni realistični zeko će svojim autentičnim krajem maziti vašu g-točku dok se uši zalijepe za klitoris i igrati se s njim kako biste konačno mogli okusiti beskrajno blaženstvo. Vibrator Happy Rabbit sada je veći, bolji i sretniji! Programeri su poslušali želje svojih kupaca i opremili ga s 2 snažna motora, što ga čini vodootpornim i punim putem USB-a. Jeste li spremni za ugodnu dvostruku stimulaciju i naknadne orgazme bez premca?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Carina Pink

    Je li vam draža elegancija, učinkovitost i performanse po razumnoj cijeni? Vibrator Carina iz Pretty Love je tu za vas! Njegovo zavodljivo tijelo oblikovano je tako da miluje vaša osjetljiva područja iznutra i izvana, a njegove snažne značajke stimulirat će vas na 7 različitih razina. Zaljubite se u njegov mekani silikonski materijal i imajte vjernog ljubavnika za cijeli život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, može se pohvaliti sputavajućim mekim silikonom u kombinaciji s visokokvalitetnim metalom za uzgoj. Upravljanje uz pomoć tradicionalnog uobičajenog kontrolera i naših prvoklasnih aplikacija omogućuju vam da igrate igre dalje i dalje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Pustite ruke da se odmore i uživajte u ovom Happy Rabbitu s dvostrukom stimulacijom! Brinut će se za vašu G točku i klitoris u isto vrijeme. Ima dva kvalitetna motora i također svilenkasto mekanu silikonsku površinu koja će vam se svidjeti. Birajte između 15 sjajnih brzina i uzoraka vibracija i oduševite svoja osjetljiva mjesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Tani Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjivi Vive Tani pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam 10 funkcija pokreta prstiju, što je uzbudljiva simulacija pokreta prstiju usmjerenih na G-točku, i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Je li veličina bitna? Da! Uz Lady Bi iz Fun Factora uživat ćete i u dubokim osjećajima koji će biti dublji nego ikada prije i u snažnoj atmosferi koja će biti jača nego ikad prije, jer će Lady Bi doći do vašeg najosjetljivijeg mjesta na cervisu i nećete imati izbora ali učiniti jednostavno i lako.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Tražite li višenamjenski vibrator koji se može savijati? Harmony vibrator iz Maia Toysa je upravo takav! Graciozno je nebesko plave boje, ima nevjerojatno mekanu silikonsku površinu i lako ga možete saviti kako bi odgovarao vašim potrebama. Osim vibracija, opremljena je i pokretnom kuglicom za stimulaciju klitorisa i uz nju ćete uživati u puno orgazmičkih iskustava čak i u paru.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše želje neprestano žude za nečim zadovoljavajućim i pitate se kakvu igračku kupiti i konačno je smiriti? Predstavljamo Enchanted Exciter, koji će se senzualno rotirati, uzbuđivati, neodoljivo vibrirati i s ljubavlju uživati u klitorisu. Ispunite svoje želje i konačno doživite pravo zadovoljstvo.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Cato Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Cato pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 10 strastvenih funkcija pulsiranja za G-točku i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Učinite to i također koristite gumb za vrhunac za zajamčeni nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Delight Pink

    Vibe Therapy Delight vibrator je nenametljiv vibrator za žene, čija se zakrivljena iritacija G-točke naziva iritantnom. Druga iritirajuća točka je otklon u obliku klitorisa s vibracijom za stimulaciju klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Niva Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Niva pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 10 strastvenih funkcija rotirajućih vrhova za G-točku i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Učinite to i također koristite gumb za vrhunac za zajamčeni nebeski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    Lelo Tiani će razumjeti vaše tijelo. Glatki, manji dio žena umeće u rodnicu, gdje se također susreće s penisom tijekom vođenja ljubavi. Drugi dio usmjerit će klitoris i milovati ga vibracijama. Dva motora rade i iznutra i izvana, donoseći savršenu uzbudljivu harmoniju.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Sanjate li nakon prvoklasnog zadovoljstva? Povjerite svoje želje ovom zecu, koji će ih rado čuti. Opijat će vas intenzivnom stimulacijom g-točke kroz uzbudljivu 3-brzinu, a također i vibracijama koje će namjerno iritirati klitoris. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim značajkama, već i luksuznom izradom i svilenkasto mekim silikonom. Uživajte s njim u opojnim orgazmima koji će lako postati ovisni!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Webb Purple

    Želite saznati tajne intenzivnog užitka i orgazama koji oduzimaju dah? Gledate u igračku koja će vas odvesti do njih. Webb vibrator iz Pretty Love ima dobro promišljen oblik i istovremeno pogađa i g-točku i klitoris. U mekanom silikonskom tijelu skriva 2 snažna motora s 12 načina rada vibracija. Neka vaše maštarije ožive i udovoljite svom tijelu i umu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    Niste zadovoljni ničim običnim i želite nešto posebno? Vjerujte mi, ovaj vibrator je vrlo poseban! Nudi vam 3 funkcije koje su osmišljene kako bi vam pružile maksimalan užitak. Predstavimo ih lijepo jednog po jednog!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Miki na punjenje pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam 2 motora i zadivljujuće funkcije vibracije te jezik koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Bezvremenski kultni oblik, impresivna snaga i izvedba bez premca za otkrivanje nove razine strasti, ovo je Rock-off Chick Diva. Ugađali su ga najiskusniji stručnjaci kako bi istovremeno stimulirali klitoris i G-točku na najugodniji način. Snažni dva neovisna motora ergonomski su smješteni ispod fleksibilnih baršunasto mekih udubljenja koja čvrsto prianjaju uz vaše tijelo i ljuljaju vas do božanskog vrhunca. Zato zgrabite kontroler i krenite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Ives Pink

    Birate vibrator i ne možete se odlučiti? S Ivesom nećete pokvariti ništa, sigurno je! Stimulirat će unutrašnjost vagine i klitorisa, ponuditi vam 30 vibrirajućih funkcija i zaljubit ćete se u svilenkasto mekani silikon na prvi dodir. Jeste li već odabrali!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Climaxer Pink

    Uživajte u svakom nezaboravnom iskustvu uz Foreplay Frenzy vibrator u stilu vašeg omiljenog zeca. Stimulira unutrašnjost vagine i vanjski dio, a u svom tijelu skriva 2 motora. Izrađen je od mekog silikona, vodootporan je i nudi vam 12 nevjerojatnih načina da dodirnete gornji dio.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Užitak za vaginu, G-točku, klitoris i rektum! Ovaj vibrator samo misli na sve! Zečje uši će maziti vašu pičku, savršeno oblikovan srednji dio će pokazati G-točku, a loptice će senzualno razmaziti analni dio. Uživajte u 7 načina vibracije za G-točku i 3 načina za klitoris!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj praktični vibrator uljepšat će vaše erotske igrice. Fleksibilan je i prilagođava se vašim zahtjevima iritirajući g-točku ili klitoris prilikom vođenja ljubavi ili predigre. Uživajte u još senzualnijem seksu, pa čak i u zajedničkim orgazmima!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Luksuzni užitak? Da! Vibrator Secret Pleasures iz kolekcije Cleopatra će se istaknuti na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 10 načina vibracija. On će se pobrinuti za unutrašnjost vagine i klitorisa, pa će vas dvostruka stimulacija dovesti do najboljih orgazama. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Aika Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantno vibrirajuće jaje s dvostrukom stimulacijom i daljinskim upravljanjem s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u raj? Punjiva Vive Aika pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 10 funkcija vibracije za G-točku i 10 funkcija vibracije za klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Aimi na punjenje pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 3 motora i zadivljujuće vibracijske funkcije kao i remenčić koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics California Dreaming Orange County Cutie Orange

    Ovaj razigrani vibrator iz kolekcije California Dreaming osvojit će vas svojom prekrasnom funkcijom dodavanja! Osim toga, pokazat će vaš klitoris koji će stimulirati vibracije toliko intenzivno da će vam orgazmično nebo na kojem ćete se uskoro naći biti beskrajno ovisno. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i puni se preko USB-a.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Sugar Bunny

    Ružičasto uho s 2 snažna motora koji miluju unutarnji i vanjski dio vašeg cvijeta. Uz Sugar Bunny uživat ćete u 10 slatkih vibrirajućih funkcija, a nećete ni dodati dekoraciju! U luksuzni mekani silikon zaljubit ćete se na prvi dodir, a kada poželite pokrenuti nešto više, odvedite svog zečića u kupaonicu, vodootporan je i potopiv.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Omiljeni zečji stil vibratora oduševit će vas na prvi pogled svojom luksuznom izradom i elegantnom kombinacijom crne i zlatne. Dolazi s popularnim brendom Nomi Tang i svojim oblikom jamči vam stimulaciju dvije najosjetljivije točke, G-točke i klitorisa, u isto vrijeme. U njegovom silikonskom tijelu nalaze se 3 snažna motora koji vas, zajedno s posebnim utorom koji se penje preko igračke, odvode izravno u orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Kunića nikad dosta! I to nije bilo kakav zec, to je igračka s trostrukom snagom, jer je već na prvi pogled elegantan i multifunkcionalan. Dakle, prije svega će milovati vaginu i posebno G-točku s 10 načina vibracije u ugodnoj kružnoj teksturi. Istovremeno će i vaš klitoris doći na svoje zahvaljujući fleksibilnoj traci koja također može vibrirati u 10 načina. Kada igračku okrenete, otkrit ćete kljun koji nudi osjećaj poput usisavanja s 3 brzine za zajamčene orgazme.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 214 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.