×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Dvostruki vibratori višenamjenski G-točka

Artikli 33 za 64 od 80 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Nema ništa ljepše od ispunjenja svojih snova! San svake žene nedvojbeno je savršen vibrator koji ovaj šarmantno ljubičasti Sweet Smile može postati. Što će ponuditi vašoj utrobi? Bit će to uzbudljiva rotacija i također popularna funkcija dodjele u 10 načina. Ni klitoris, koji će biti posvećen sitnim jezicima, grebenima i intenzivnim vibracijama, neće proći nezapaženo. Šlag na torti je završni žir koji je, kao i cijeli vibrator, savršeno mekan. Prepustite se milovanju i maženju, zaslužujete zadovoljstvo!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Carina Black

    Želite eleganciju, učinkovitost i performanse nakon razumne cijene? Vibrator Carina iz Pretty Love je tu za vas! Njegovo uvjerljivo tijelo dizajnirano je tako da voli vaše živahne ljudske resurse iznutra i izvana, a njegove snažne marke stimulirat će vas na 7 markica. Volite njihov obrađeni silikonski materijal i imajte veliku ljubav za cijeli život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Želite li zadovoljiti sve osjetljive točke na svom cvijetu? Neka ovaj zeko okusi! Neumorno će se gurati, kuglice ispod žira će se okretati, a manja vješalica uzbudljivo će vibrirati na vašem klitorisu. Ružičasti First Suchter odvest će vas u orgazmičnim rukama do neba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Je li količina kučka? Da! Čak i Lady Bi iz Fun Factora uživa u čitateljima koji imaju mnogo ljudi koji su zbog svog dostojanstva, također dolaze u napornu atmosferu onoga što žele uspavati, čak i ako Lady Bi dođe do vaših najljepših mjesta, a ne želi ni jesti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator u "zečjem" stilu namjerno će iritirati G točku, ali i klitoris. Idealan je za uvertiru i solo igre, tijekom kojih vam nudi 15 vibrirajućih uzoraka i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje je povezano s dvostrukom stimulacijom najosjetljivijih točaka na ženskom tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister je savršena kombinacija vibracija i novog rotacionog sustava. Tako će vam ponuditi trodimenzionalnu rotaciju, zahvaljujući kojoj ćete se sklupčati od užitka! Uživajte u nevjerojatnoj stimulaciji G-točke i klitorisa u isto vrijeme s ovim moćnim i praktičnim alatom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Želite li otkriti sve uzbudljive potencijale koje vaše tijelo ima? Dual Explorer će vam rado pomoći! Nudi vam 9 načina rada vibracije i 9 načina kretanja gore i dolje. Stimulator je prekrasno fleksibilan i njime možete maziti svoju vaginu, klitoris, terminal, bradavicu ili bradavice! Dakle, čime početi?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Genijalni oblik ovog vibratora i prvoklasne značajke obećavaju jedno - savršen orgazam! Zove se Sonnet Vibe i osmišljen je tako da svako iskustvo s njim učini što oduzima dah. Ne samo da može intenzivno vibrirati na G-točki, već i iritirati klitoris kroz funkciju usisavanja. želiš li ga? Vi to želite i mi to razumijemo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Ovaj elegantni crni realistični zeko će svojim autentičnim krajem maziti vašu g-točku dok se uši zalijepe za klitoris i igrati se s njim kako biste konačno mogli okusiti beskrajno blaženstvo. Vibrator Happy Rabbit sada je veći, bolji i sretniji! Programeri su poslušali želje svojih kupaca i opremili ga s 2 snažna motora, što ga čini vodootpornim i punim putem USB-a. Jeste li spremni za ugodnu dvostruku stimulaciju i naknadne orgazme bez premca?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex Black

    Već 3 teška motocikla, Double Flex model s istom rukom ima G-točku, klitoris i vanadijevu kožu. Poboljšavajući tehnologiju Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a opet vas ohrabruju snažne vibracije koje kontroliraju aplikaciju.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni mini-vibrator koji će vas stimulirati iznutra i izvana, a zahvaljujući svojoj manjoj veličini idealan je i za početnike. Prepustite se njemu i dajte sve od sebe!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Je li veličina bitna? Da! Uz Lady Bi iz Fun Factora uživat ćete i u dubokim osjećajima koji će biti dublji nego ikada prije i u snažnoj atmosferi koja će biti jača nego ikad prije, jer će Lady Bi doći do vašeg najosjetljivijeg mjesta na cervisu i nećete imati izbora ali učiniti jednostavno i lako.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Tani Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjivi Vive Tani pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam 10 funkcija pokreta prstiju, što je uzbudljiva simulacija pokreta prstiju usmjerenih na G-točku, i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Ružičasti vibrator u obliku zeca koji skriva moćne rotirajuće kuglice! Doživite dosad nepoznato uzbuđenje i dopustite da vas ponese jedan za drugim orgazam. Enchanted Bunny vaš je novi erotski pomagač s mekanom silikonskom površinom, ugrađenom punjiva baterijom i 12 avanturističkih funkcija. Uz njega uživajte u jedinstvenoj dvostrukoj stimulaciji i podlegnite beskrajnom zadovoljstvu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Najbolje za vas i vaše zadovoljstvo? Ovaj "kunić" iz Dorcela vas nikada neće iznevjeriti! Njegova nevjerojatno fleksibilna će milovati vašu G-točku i klitoris u isto vrijeme. Njegove snažne vibracije i teksturirana površina osigurat će vam trenutke intenzivnog užitka. Dodajte tome funkciju grijanja za vruće osjećaje i krenite u seksualnu avanturu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše želje neprestano žude za nečim zadovoljavajućim i pitate se kakvu igračku kupiti i konačno je smiriti? Predstavljamo Enchanted Exciter, koji će se senzualno rotirati, uzbuđivati, neodoljivo vibrirati i s ljubavlju uživati u klitorisu. Ispunite svoje želje i konačno doživite pravo zadovoljstvo.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Sonnet Black

    Genijalnost ovog vibratora i prvoklasne marke pružaju jedinstvene orgazme! Sonet Vibe se zove, a poznato je da će s njim uvijek napraviti razliku. Ne samo da može intenzivno vibrirati na G-točki, već može iritirati klitoris kroz funkciju sedimentacije. želiš li Vi to želite i mi to razumijemo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Žudite za savršenom g-točkom i stimulacijom klitorisa u isto vrijeme? Omg, a tko ne? Ovaj selfie vibrator je tu da vam pruži upravo takvu uslugu. Izuzetno je fleksibilan i u mekom silikonskom tijelu skriva 2 motora s 10 načina vibracija za potpuni užitak. Osim toga, vodootporan je pa ga nemojte oklijevati ponijeti sa sobom u kadu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    Niste zadovoljni ničim običnim i želite nešto posebno? Vjerujte mi, ovaj vibrator je vrlo poseban! Nudi vam 3 funkcije koje su osmišljene kako bi vam pružile maksimalan užitak. Predstavimo ih lijepo jednog po jednog!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Aika Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantno vibrirajuće jaje s dvostrukom stimulacijom i daljinskim upravljanjem s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u raj? Punjiva Vive Aika pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 10 funkcija vibracije za G-točku i 10 funkcija vibracije za klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rascally Rabbit Purple

    Ovaj veliki zec sprema mnogo uzbudljivih nestašluka! Pitate se što može? Bolje se uhvatite za nešto, njegove su funkcije moćne. Ima funkciju udaraca, rotacija i vibracija čak iu dijelu usmjerenom na klitoris. Prepustite se 2 snažna motora i uživajte u svoj strasti koju će vam donijeti ova luksuzna igračka!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Omiljeni zečji stil vibratora oduševit će vas na prvi pogled svojom luksuznom izradom i elegantnom kombinacijom crne i zlatne. Dolazi s popularnim brendom Nomi Tang i svojim oblikom jamči vam stimulaciju dvije najosjetljivije točke, G-točke i klitorisa, u isto vrijeme. U njegovom silikonskom tijelu nalaze se 3 snažna motora koji vas, zajedno s posebnim utorom koji se penje preko igračke, odvode izravno u orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Kunića nikad dosta! I to nije bilo kakav zec, to je igračka s trostrukom snagom, jer je već na prvi pogled elegantan i multifunkcionalan. Dakle, prije svega će milovati vaginu i posebno G-točku s 10 načina vibracije u ugodnoj kružnoj teksturi. Istovremeno će i vaš klitoris doći na svoje zahvaljujući fleksibilnoj traci koja također može vibrirati u 10 načina. Kada igračku okrenete, otkrit ćete kljun koji nudi osjećaj poput usisavanja s 3 brzine za zajamčene orgazme.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Miyo Purple

    Želite li udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok radi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Sanjate li o prvoklasnom zadovoljstvu? Povjerite svoje želje ovom fleksibilnom kuniću koji će ih rado uslišati. Opijet će vas intenzivnom stimulacijom g-točke kroz energične udare, ali i vibracijama koje će posebno iritirati klitoris. Ne smijemo zaboraviti ni funkciju grijanja do 55 °C za realistične i ugodne osjećaje. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim funkcijama, već i luksuznom izradom i svilenkasto mekim silikonom. Uz njega uživajte u opojnim orgazmima koji vrlo lako mogu postati ovisni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Omiljeni zečji stil vibratora oduševit će vas na prvi pogled svojom luksuznom izradom i elegantnom kombinacijom srebrne i ružičaste. Dolazi s popularnim brendom Nomi Tang i svojim oblikom jamči vam stimulaciju dvije najosjetljivije točke, G-točke i klitorisa, u isto vrijeme. U njegovom silikonskom tijelu nalaze se 3 snažna motora koji vas, zajedno s posebnim utorom koji se penje preko igračke, odvode izravno u orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Kata Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan trostruki stimulacijski vibrator s nevjerojatnim karakteristikama koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Kata pretvorit će vaše snove u stvarnost! Dosadilo vam je 10 funkcija vibracije za analnu stimulaciju i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    Patite od luksuznog i elegantnog izgleda? Prekrasne i ujedno funkcionalne erotske igračke iz kolekcije Goddless izrađene su od tamnoplavog silikona vrhunske kvalitete i ukrašene su šarmantnim zlatnim detaljima. Ovaj Atropos vibrator zadovoljit će vas dvostrukom stimulacijom, ima ugodno mekan vrh i svilenkasto je gladak na dodir. Neka vam pokaže svoju spretnost!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Squidy Vibe Thrusting and Rotating Beads Silicone Black

    Sanjate li o beskrajnim noćima punim nenadmašnog užitka? TardeNoche vibrator će vam rado praviti društvo! Izrađena je od visokokvalitetnog silikona pa je ugodno svilenkasto glatka i mekana. Ali najbolji dio su njegove snažne značajke koje će vam omogućiti da se zabavite na tisuću različitih načina. Dođite saznati više!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jopen Pave Victoria Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Ovaj nježnoplavi zeko nije samo moćan i zadovoljavajući, već je i stvarno lijep zahvaljujući blještavim kamenčićima na kraju. Njegovo fleksibilno tijelo prilagođava se vašim konturama i potrebama, a njegova dva bicikla će senzualno milovati i G-točku i klitoris. Nudi vam 7 funkcija vibriranja s 5 brzina u kojima ćete moći uživati u kupaonici jer je vodootporan.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Želite li razviti svoje erotske fantazije i ispuniti svoje strastvene želje? Ova slatka i ljubazna sisaljka klitorisa i vibrator G-točke u jednom rado će vam pomoći! Njegov snažan motor nudi vam 10 nevjerojatnih načina vibracije, a njegovo fleksibilno tijelo omogućuje vam da stignete kamo trebate. Zaljubit ćete se u dodir mekog silikona i igrati iznova i iznova!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Želite li doživjeti pravi užitak u gaćicama? Ova shikula trese, pulsira i vibrira! I to uvijek i bilo gdje, jer je tiho i diskretno. Ima umetak u obliku penisa koji vibrira za vaš užitak, plus vibrirajuću, nježno teksturiranu ruku za užitak klitorisa. Odaberite između 7 načina trešenja i 7 načina vibracije pomoću daljinskog upravljača!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 80 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.