×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Dvostruki vibratori

Artikli 129 za 160 od 275 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Cornelius Purple

    Patite li od hladne samoće? Vibrator Cornelius zamjenjuje je uzbudljivom toplinom. Njegova glava ima jedinstvenu sposobnost zagrijavanja do nevjerojatnih 48 °C. Osim toga, imate i genijalan oblik za ciljanje G-točke i obratite pažnju na klitoris. Neka vaša vagina doslovno zapali od strasti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Reverb Lilac

    Sanjate li o savršenom užitku svih svojih osjetljivih mjesta? ROMP Reverb je igračka s dvostrukom stimulacijom u zabavnom, šarenom dizajnu. Ne samo da može vibrirati, već ima i tehnologiju Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Želite li otkriti sve uzbudljive potencijale koje vaše tijelo ima? Dual Explorer će vam rado pomoći! Nudi vam 9 načina rada vibracije i 9 načina kretanja gore i dolje. Stimulator je prekrasno fleksibilan i njime možete maziti svoju vaginu, klitoris, terminal, bradavicu ili bradavice! Dakle, čime početi?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Goodies Candy G-Spot Rabbit Silicone Vibe Fucshia

    Postoji li zabavan i praktičan vibrator po super cijeni? Da, a kolekcija Goodies je dokaz za to! Donosi kvalitetne erotske igračke od vrhunskog silikona i ABS-a, među kojima je i ovaj Candy vibrator oblika i teksture za savršenu stimulaciju G-točke i trakom za milovanje klitorisa. Odaberite između 10 funkcija vibracije i povjerite svoj užitak snažnom i tihom motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya Wave Black

    Plimni val zadivljujućeg zadovoljstva.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Želite li vibrator koji će između ostalog izgledati sjajno na vašem noćnom ormariću? Double Vibe vibrator dolazi iz kolekcije Elegant i ima stvarno lijep dizajn. Njegov ergonomski oblik brine o vanjskom i unutarnjem dijelu rodnice, a kako je izvanredno fleksibilan, prilagođava se svim vašim zahtjevima i željama te se s njim možete igrati na bilo koji način. Zagrijte se uz 2 snažna motora i dođite u raj sa stilom i udobnošću!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina Wave 2 Cerise

    Oslobodite nalet uzbuđenja i naknadnog užitka uz ovaj luksuzni vibrator prestižnog brenda Lelo! Što ga čini tako nevjerojatnim? Ima mogućnost kretanja "dođi ovamo" i također 12 moćnih načina vibracija. Zaljubite se u njegov ultra-glatki silikon i doživite orgazmičnu oluju uz INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Želite li doživjeti potpuni i nekontrolirani orgazam? Predstavljamo apsolutno preslatku i visokokvalitetnu OG Pro 2 seksualnu igračku s nevjerojatnim značajkama! Masirat će vam G-točku i sisati klitoris na razini koju odaberete putem luksuznog daljinskog upravljača. Zato se opustite, udobno smjestite i uživajte u trenutku koji je samo vaš!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Genijalni oblik ovog vibratora i prvoklasne značajke obećavaju jedno - savršen orgazam! Zove se Sonnet Vibe i osmišljen je tako da svako iskustvo s njim učini što oduzima dah. Ne samo da može intenzivno vibrirati na G-točki, već i iritirati klitoris kroz funkciju usisavanja. želiš li ga? Vi to želite i mi to razumijemo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Brend We-Vibe krenuo je stopama klasičnih vibratora za kuniće kako bi nastao kunić koji nadmašuje sve svoje prethodnike. Obećava kontinuirano zadovoljstvo kroz precizne vibracije koje rezultiraju eksplozivnim dvostrukim orgazmom.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Veliki dio osiguravanja svih najvažnijih mjesta na vašem tijelu. Glava mu se osjetljivo okreće na 8 markica, rotirajući i intenzivno stimulirajući G-točku. Kraljica pomirena klitorisom kako bi vas nadahnula svojim vibracijama i rajem blagodati preplavljenosti vašim rukama.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Je li veličina bitna? Da! Uz Lady Bi iz Fun Factora uživat ćete i u dubokim osjećajima koji će biti dublji nego ikada prije i u snažnoj atmosferi koja će biti jača nego ikad prije, jer će Lady Bi doći do vašeg najosjetljivijeg mjesta na cervisu i nećete imati izbora ali učiniti jednostavno i lako.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Ovaj elegantni crni realistični zeko će svojim autentičnim krajem maziti vašu g-točku dok se uši zalijepe za klitoris i igrati se s njim kako biste konačno mogli okusiti beskrajno blaženstvo. Vibrator Happy Rabbit sada je veći, bolji i sretniji! Programeri su poslušali želje svojih kupaca i opremili ga s 2 snažna motora, što ga čini vodootpornim i punim putem USB-a. Jeste li spremni za ugodnu dvostruku stimulaciju i naknadne orgazme bez premca?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic My G Pink

    My-G je prekrasna elegancija koja će vas dvostruko stimulirati. Opremljena je novom modernom tehnologijom koja je zadužena za pomicanje krajnjeg dijela i donosi savršenu stimulaciju G-točke. Ove jedinstvene pulsacije otvorit će vam vrata u novi svijet uzbuđenja. I povrh svega, My-G dodaje ukusno usisavanje klitorisa.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva tvrda bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ova dobra masaža pojačana je funkcijom grijanja, koja grije vibrator uz kontrolu odgovarajuće se može zagrijati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Veliki dio osiguravanja svih najvažnijih mjesta na vašem tijelu. Glava mu se osjetljivo okreće na 8 markica, rotirajući i intenzivno stimulirajući G-točku. Kraljica pomirena klitorisom kako bi vas nadahnula svojim vibracijama i rajem blagodati preplavljenosti vašim rukama.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Sanjate li o snažnim i intenzivnim orgazmima? Vaša želja je naredba za vibrator Celestial Love. Senzualno je razigran i opremljen s 2 motora. Prvi od njih posvećen je vaginalnoj stijenci, a drugi pružanju blaženog užitka klitorisu. Pripremite se za nevjerojatno uzbuđenje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Tani Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjivi Vive Tani pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam 10 funkcija pokreta prstiju, što je uzbudljiva simulacija pokreta prstiju usmjerenih na G-točku, i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex Black

    Već 3 teška motocikla, Double Flex model s istom rukom ima G-točku, klitoris i vanadijevu kožu. Poboljšavajući tehnologiju Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a opet vas ohrabruju snažne vibracije koje kontroliraju aplikaciju.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Najbolje za vas i vaše zadovoljstvo? Ovaj "kunić" iz Dorcela vas nikada neće iznevjeriti! Njegova nevjerojatno fleksibilna će milovati vašu G-točku i klitoris u isto vrijeme. Njegove snažne vibracije i teksturirana površina osigurat će vam trenutke intenzivnog užitka. Dodajte tome funkciju grijanja za vruće osjećaje i krenite u seksualnu avanturu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Ružičasti vibrator u obliku zeca koji skriva moćne rotirajuće kuglice! Doživite dosad nepoznato uzbuđenje i dopustite da vas ponese jedan za drugim orgazam. Enchanted Bunny vaš je novi erotski pomagač s mekanom silikonskom površinom, ugrađenom punjiva baterijom i 12 avanturističkih funkcija. Uz njega uživajte u jedinstvenoj dvostrukoj stimulaciji i podlegnite beskrajnom zadovoljstvu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Pustite ruke da se odmore i uživajte u ovom Happy Rabbitu s dvostrukom stimulacijom! Brinut će se za vašu G točku i klitoris u isto vrijeme. Ima dva kvalitetna motora i također svilenkasto mekanu silikonsku površinu koja će vam se svidjeti. Birajte između 15 sjajnih brzina i uzoraka vibracija i oduševite svoja osjetljiva mjesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    Mislite li da niti jedna erotska igračka ne može zamijeniti iskustvo pravog seksa? Ne, trebalo bi biti obrnuto. Nijedan muškarac ne može učiniti ono što može ovaj nevjerojatni vibrator iz Paloquetha! Zabava počinje sa 7 načina pulsiranja koji simuliraju kretanje i pružaju doista prekrasan osjećaj poput udarca. Dodajte tome 10 načina vibracije u traci za klitoris, koji vibriraju mali, ali praktični jezik. Kako će završiti? Najbolji orgazam!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Upoznajte Vice, šareni vibrator za trostruki užitak! Njegove će obline razumjeti vaše tijelo i pogoditi sva važna mjesta. Vice je jak i praktičan, miluje G-točku, klitoris i stražnja vrata i pokazuje vam nevjerojatan svijet miješanih orgazama. Budite dobro i pozovite vas u svoj život sa šarmantnom šarenom igračkom senzualnih značajki.
    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Funky Lover Vibe Pink

    Zabavna, moćna i pristupačna, to je Funky Love! Njegov oblik osigurat će senzualnu iritaciju klitorisa i unutarnjeg dijela rodnice, gdje će se vrlo vjerojatno susresti s G-točkom. Izrađena je od 100% silikona, tako da je predivno mekana i udobna. Uživajte u 4 načina vibracije i 3 brzine.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Tražite li višenamjenski vibrator koji se može savijati? Harmony vibrator iz Maia Toysa je upravo takav! Graciozno je nebesko plave boje, ima nevjerojatno mekanu silikonsku površinu i lako ga možete saviti kako bi odgovarao vašim potrebama. Osim vibracija, opremljena je i pokretnom kuglicom za stimulaciju klitorisa i uz nju ćete uživati u puno orgazmičkih iskustava čak i u paru.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše želje neprestano žude za nečim zadovoljavajućim i pitate se kakvu igračku kupiti i konačno je smiriti? Predstavljamo Enchanted Exciter, koji će se senzualno rotirati, uzbuđivati, neodoljivo vibrirati i s ljubavlju uživati u klitorisu. Ispunite svoje želje i konačno doživite pravo zadovoljstvo.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Gene Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestani i uzmi Gene, nevjerojatan vibrator koji golica i izvana i iznutra vagine! Pružit će vam zaista intenzivan užitak zahvaljujući 30 funkcija vibracije. Ima genijalno zaobljeni oblik kako bi udobno dosegao G-točku, ali u isto vrijeme vodi i osjetljivi klitoris u predstavu. Stoga učinite nešto za sebe i pozovite svog uzbudljivog prijatelja Genea u svoju spavaću sobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Sonnet Black

    Genijalnost ovog vibratora i prvoklasne marke pružaju jedinstvene orgazme! Sonet Vibe se zove, a poznato je da će s njim uvijek napraviti razliku. Ne samo da može intenzivno vibrirati na G-točki, već može iritirati klitoris kroz funkciju sedimentacije. želiš li Vi to želite i mi to razumijemo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    Lelo Tiani će razumjeti vaše tijelo. Glatki, manji dio žena umeće u rodnicu, gdje se također susreće s penisom tijekom vođenja ljubavi. Drugi dio usmjerit će klitoris i milovati ga vibracijama. Dva motora rade i iznutra i izvana, donoseći savršenu uzbudljivu harmoniju.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Bezvremenski kultni oblik, impresivna snaga i izvedba bez premca za otkrivanje nove razine strasti, ovo je Rock-off Chick Diva. Ugađali su ga najiskusniji stručnjaci kako bi istovremeno stimulirali klitoris i G-točku na najugodniji način. Snažni dva neovisna motora ergonomski su smješteni ispod fleksibilnih baršunasto mekih udubljenja koja čvrsto prianjaju uz vaše tijelo i ljuljaju vas do božanskog vrhunca. Zato zgrabite kontroler i krenite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister je savršena kombinacija vibracija i novog rotacionog sustava. Tako će vam ponuditi trodimenzionalnu rotaciju, zahvaljujući kojoj ćete se sklupčati od užitka! Uživajte u nevjerojatnoj stimulaciji G-točke i klitorisa u isto vrijeme s ovim moćnim i praktičnim alatom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 275 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.