×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Dvostruki vibratori punjive klitorisna zagrijano vibrirajuće silikon ružičasta

Artikli 33 za 60 od 60 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • LELO Ina 3 Seafoam

    Jedan od najpopularnijih vibratora u zečjem stilu sada u novom dizajnu! INA 3 izrađena je od glatkog silikona i oduševit će vas dvostrukom stimulacijom koja će završiti nezaboravnim vrhuncem. Birajte između 10 prekrasnih načina vibracija i uronite u uzbudljivo iskustvo na otvorenom i u zatvorenom.

    279 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Aika Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantno vibrirajuće jaje s dvostrukom stimulacijom i daljinskim upravljanjem s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u raj? Punjiva Vive Aika pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 10 funkcija vibracije za G-točku i 10 funkcija vibracije za klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Aimi na punjenje pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 3 motora i zadivljujuće vibracijske funkcije kao i remenčić koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Euphoria Pink

    Sofisticirane vibracije + prekrasno sisanje klitorisa = savršen orgazam! Ovaj vibrator nije samo lijep za gledanje zahvaljujući detaljima koji oduzimaju dah, već će vas zadovoljiti i svojim funkcijama. Vibrira za vas u 7 načina, zadovoljava G-točku i funkciju usisavanja u 6 načina, a zatim vam pokazuje vrh kroz klitoris.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Uživajte u povezanosti i sinkronizirajte svoje osjećaje! Sve je moguće s Fuseom, čak i iz daljine. Opremljen je Bluetooth tehnologijom, zahvaljujući kojoj ćete svoja iskustva dijeliti na daljinu sa svojim partnerom. Ugrađena senzorska tehnologija omogućuje dvosmjernu kontrolu povezanih uređaja (u slučaju da vaš kolega posjeduje masturbator iz Kiirooa) i cijeli događaj može kontrolirati bilo tko od vas. LED će vam dati povratnu informaciju svojim osvjetljenjem.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    Želite li doživjeti čistu radost? Ovaj zec će vas slušati i razumjeti. Super je snažan i ima fleksibilni stimulator klitorisa i rotirajuće kuglice za orgazmički užitak. 2 snažna motora daju vam 10 načina vibracije za stimulaciju klitorisa i 3 učinkovita načina šoka/rotacije. Odaberite i podlegnite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mon Ami Sucking Clitoris Stimulator and Vibrator 2 Motors Pink

    Šarmantna torbica, au njoj zgodna Mon Ami igračka koja će vam pružiti nebesko blaženstvo. Jedinstven je, zabavan, ugodan i nadasve svestran jer je istovremeno vibrator i stimulator klitorisa s funkcijom usisavanja. Otkrijte snagu 2 snažna motora i dopustite im da vam oduzmu dah!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotacijski vibrator za kuniće s usisnom čašom i vodootpornim daljinskim upravljačem s dometom od 10 metara. Želite modernizirati svoju kupaonicu? Upoznajte Whir-Pulse vibrator s daljinskim upravljačem, koji je prvenstveno dizajniran za korištenje u kadi, tušu, whirlpoolu, bazenu ili bilo gdje drugdje!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjivi Vive Dual Pulse Wave Rabbit pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 3 motora i zapanjujuće funkcije pulsnih valova koji ciljaju i na unutarnji klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Omiljeni zečji stil vibratora oduševit će vas na prvi pogled svojom luksuznom izradom i elegantnom kombinacijom srebrne i ružičaste. Dolazi s popularnim brendom Nomi Tang i svojim oblikom jamči vam stimulaciju dvije najosjetljivije točke, G-točke i klitorisa, u isto vrijeme. U njegovom silikonskom tijelu nalaze se 3 snažna motora koji vas, zajedno s posebnim utorom koji se penje preko igračke, odvode izravno u orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Luxe Aura Pink

    Jeste li romantična duša? Ovaj slatki ružičasti luksuzni vibrator samo je za sve nježne i romantične dame. Njegovo ime je Aura i njegova draž je u tome što će vašoj G-točki dati snažne vibracije, a istovremeno stimulirati klitoris usisavanjem pritiska. Osim toga, fleksibilan je, idealan za putovanja i ima svilenkasto mekanu silikonsku površinu. Radujte se, zaslužili ste!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Goodies Cotton G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Postoji li zabavan i praktičan vibrator po super cijeni? Da, a kolekcija Goodies je dokaz za to! Donosi kvalitetne erotske igračke od vrhunskog silikona i ABS-a, među kojima je i ovaj pamučni vibrator oblika za savršenu i preciznu stimulaciju G-točke i trakom za milovanje klitorisa. Odaberite između 10 funkcija vibracije i povjerite svoj užitak snažnom i tihom motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Hera Rabbit Vibrator Fuchsia

    Kultni dvostruko poticajni "začić" za sve moderne boginje! Hera je najmekši i najelegantniji vibrator za zeca na svijetu. Njegova mekana, nježno valovita podloga dat će vam duboke vibracije izravno na G-točku, dok će fleksibilna traka stimulirati klitoris. Čeka vas savršena orgija!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Luxe Skye Pink

    Jeste li romantična duša? Ovaj slatki ružičasti luksuzni vibrator samo je za sve nježne i romantične dame. Njegovo ime je Skye, ugodno je mršava i fleksibilna. Ne samo da će se pobrinuti za unutarnji dio vašeg cvijeta, već će zahvaljujući praktičnoj vješalici maziti i klitoris. Njegova glatka platinasta silikonska površina dodatno će poboljšati osjećaje senzualnih doživljaja koji oduzimaju dah. Radujte se, zaslužili ste!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Lively Vibrator Pink

    Pillow Talk odiše ljepotom, zabavom i snagom u isto vrijeme! Vibrator Lively iz njihove preslatke kolekcije je na prvi pogled luksuzan i veličanstven! Na prvi je pogled dvojan pa će se svidjeti i unutrašnjosti rodnice, ali i klitorisu. Sofisticirana zakrivljenost također doprinosi maksimalnom zadovoljstvu, a funkcija rotacije pruža nevjerojatnu stimulaciju G točke. Učinite dobro na najrazumniji način.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Entice Pink

    Sanjate li o prvoklasnom užitku? Povjerite svoje želje ovom savitljivom koji kuniću i on će ih rado uslišati. Opijaju vas intenzivnom stimulacijom g-točke, masažom pulsirajućim valovima gore-dolje u 3 brzine, kao i vibracijama koje će posebno stimulirati klitoris. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim funkcijama, već i svojim luksuznim dizajnom i svilenkasto mekim silikonom. Uživajte u opojnim orgazmima o kojima vrlo lako možete postati ovisni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Soyo Light Pink

    Želite višestruko povećati svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Soyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok će raditi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Pink

    Sanjate li o prvoklasnom užitku? Povjerite svoje želje ovom savitljivom koji kuniću i on će ih rado uslišati. Opijaju vas intenzivnom stimulacijom G-točke pulsirajućom tlačnom kuglicom, ali i vibracijama koje će posebno stimulirati klitoris. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim funkcijama, već i svojim luksuznim dizajnom i svilenkasto mekim silikonom. Uživajte u opojnim orgazmima o kojima vrlo lako možete postati ovisni!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida RC Shaking & Vibrating Panty Vibrator Pink

    Uzbudljive vibracije bez obzira što radite! Ovaj ružičasti šarm vibrator iz Javida dizajniran je da bude vaša tiha, diskretna i vibrirajuća tajna. Udobno će se smjestiti u svojim gaćicama, a njegova drhtava drška dražit će tvoju vaginu! Odaberite između 7 načina trešenja i 7 načina vibracije i zgrabite daljinski upravljač s dometom do 8 metara.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Loveline Rabbit Vibrator Juicy Pink

    Jeste li uvijek bili prilično nježni i romantični? Slagat ćete se s ovim vibratorom! Lijepe je boje i završne obrade te je izrađen od svilenkastog kvalitetnog silikona. Njegov jedinstveni oblik i funkcija vibracije obećavaju maksimalno zadovoljstvo i revoluciju u potencijalu ženskog vrhunca!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Remote Pulsating Venus G Pink

    Poletite na krilima uzbudljivog leptira koji će se poigrati s vašom g-točkom. Upravljajte njegovim funkcijama sami ili upravljanje prepustite partneru jer se vibracije biraju putem daljinskog upravljača čiji je domet 10 metara. Koljena će vam se tresti od stimulacije g-točke, ali će i vanjski dio vašeg cvijeta uživati u čvrstom zagrljaju, stoga samo naprijed - letimo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Pink

    Sanjate li o prvoklasnom užitku? Povjerite svoje želje ovom savitljivom koji kuniću i on će ih rado uslišati. On će vas opiti intenzivnom stimulacijom g-točke energičnim potezima, ali i vibracijama koje će posebno iritirati klitoris. Ne smijemo zaboraviti ni funkciju grijanja do 55 °C za realistične i ugodne osjećaje. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim funkcijama, već i svojim luksuznim dizajnom i svilenkasto mekim silikonom. Uživajte u opojnim orgazmima o kojima vrlo lako možete postati ovisni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Pink

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice u paru, a možda čak i koketiranje s nekim do sada nepoznatim čovjekom. Ovaj će vas vibrator oduševiti savršenom dvostrukom stimulacijom unutarnje i vanjske strane vagine. Opustite se, otpustite inhibicije i prepustite se orgazmima koji ostavljaju bez daha!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Miyo Light Pink

    Želite li udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok radi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovelife by OhMiBod Snuggle Dual Stimulation Vibe

    Intimnost ruši granice, maženje pomaže psihi, a samoljublje je temelj sretnog života, slažete li se? Prepustite se svemu tome s ovim mljackavim i ljupkim vibratorom! Njegov šarm nije samo u nježnom izgledu, već prije svega u dvostrukoj stimulaciji najosjetljivijih mjesta. Istražite svoje tijelo i uživajte!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Svakom Alice G-Spot Vibrator Pink

    Dvostruki motori i dvostruki stimulatori udvostručiće Vaše zadovoljstvo svaki put kada je Alice u Vašim rukama. Stilski prekrasna, Aliceina vodootporna silikonska koža uvući će se u Vas bez napora i s užitkom.

    129 €

    95,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Pretty Love Carol Pink

    Želite li kušati uzbudljivu sreću u obliku savršenog orgazma? U tom slučaju, ovaj šarmantni ružičasti vibrator za zeca ne bi trebao izmaći vašoj pozornosti. Savršeno je mekana, jer je izrađena od visokokvalitetnog silikona, odiše elegancijom, može se puniti, ali najbolji dio je njegovih 30 vibrirajućih funkcija koje će zadovoljiti g-točku i klitoris. Zato ne uskraćujte sebi sreću!

    57,90 €

    33,90 €

    Nema na skladištu

  • California Exotics California Dreaming Santa Barbara Surfer Pink

    Sanjate li o obali Santa Barbare i valovima? Možda sanjate o California Dreaming Santa Barbari vibratoru! Ima jedinstvenu valnu funkciju i njegovo tijelo valovi gore-dolje (pogledajte video!). Otplovite s njim do prekrasnih i orgazmičkih mjesta, a osim u valovima, uživajte u prekrasnom milovanju klitorisa.

    119 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 33 za 60 od 60 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.