×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Dvostruki vibratori

Artikli 129 za 160 od 699 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • You2Toys The Hammer Pink

    Hammer vibrator uzbudljiva je avantura koja vas neće ostaviti nijemima. Snažan vibrator s izrazito oblikovanom površinom i poticajnim "zecem". Dok uživate u vaginalnoj stimulaciji, zečja glava je posvećena vašem klitorisu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Novi Embrace Me vibrator stimulira klitoris i G-točku, a mi još uvijek pomažemo vibrirati dva motora. Očaravajući gornji prsten, vibrator kombinira praktično rukovanje sa stimulacijom rotacije prepuštanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Elegantni Trinity vibrator nudi zadivljujući trostruki užitak koji pruža odjednom i u isto vrijeme! Njegov promišljen dizajn uključuje čvrsto tijelo, snažan klitoralni stimulator i nevjerojatan stražnji stimulator. Svi vaši mokri snovi sada se mogu ostvariti!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Snail Vibe Pink

    Želite erotsku igračku koja vas sigurno neće razočarati? Snail Vibe osmislili su pravi profesionalci na temelju znanstvenog istraživanja i razvoja. Prilagodit će se vašim potrebama, zadovoljiti vas dvostrukom stimulacijom i uz nju doživjeti najbolje orgazme! Saznajte zašto je takav kakav je i znajte da vam uz njega neće trebati nijedna druga igračka.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše želje nisu dopuštene, jeste li voljni zatrebati kolutove? Ovo je Tracy, tvoja nova ljubavnica, promjena koja će ti donijeti nešto! Glatko je glatka, lijepo fleksibilna i intenzivnog oblika jer bi omogućila i g-točku i klitoris. Bit će 7 intenzivnog rada i živog orgazma nakon noćnog i noćnog orgazma.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Martinella Clitoris Stimulator Suction, Vibration and Thrusting Pink

    Želite li se osjećati kao kraljica i uživati u vlastitoj seksualnosti i duboko ugodnim osjećajima? S Martinellom vam neće trebati nitko drugi da to učini! Njezina dražesna ruža koja će milovati tvoj klitoris, dok će titrajuće jaje s druge strane rasti u tvojoj vagini. Uživajte u 10 funkcija usisavanja i 10 načina uzbudljivih šokova i vibracija!

    87,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LELO Soraya 2 Black

    Mislite li da stimulacija od dva kilograma boli od stimulacije na jednom mjestu? Ovako Lelo misli o najunosnijem vibratoru na svijetu - Sorayu 2. Važno je senzibilizirati svoju g-točku i klitoris, pobijediti ono što je precizno, pokušava i nepretenciozno izvesti. Sigurno čita Tom. Ne možete pogoditi hrpu i uživati u nagrađujućem iskustvu s elegantnim vibratorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Mose Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Birate li luksuz, stari Egipat i opojni užitak? Predstavljamo Mose, novi proizvod prestižne marke Zalo USA. Mose je moćan, dvostruko stimulativan i ponudit će vam inovativne značajke uključujući uzbudljive udarce. Zgrabite ga i priuštite si dobre osjećaje!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson iRide Pink

    Osedlajte iRide i vozite ga tako uzbudljivo dok ste na cilju orgazma. Vi birate ritam, brzinu i sami ćete svojim pokretom tijela odrediti nagib svoje vožnje. Jedinstveni Doc Johnson iRede stimulirat će vas dok vozite s 2 neovisno kontrolirana dijela koji izravno ciljaju na vaše erogene zone. Prirodno zakrivljena konstrukcija omogućuje senzualne ritmičke pokrete, dok podstavljeni jastuk osigurava da sve teče glatko i savršeno. Vaš novi najvjerniji ljubavnik izrađen je od najkvalitetnijeg ABS/TPR materijala i tu je da vam pokaže uzbudljivu ekstazu na zabavan i razigran način.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Odavno je poznato da je broj 3 čaroban i čaroban i bit će trostruka stimulacija s ovim Revolution Hera vibratorom! Izuzetno je fleksibilan i spreman da udovolji vašoj g-točki, analnom i klitorisu u isto vrijeme. Uživajte u mekoći kvalitetnog silikona, snazi precizno ciljanih vibracija i nezemaljskom užitku kroz jedinstvenu trostruku stimulaciju!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Minds of Love Timo Purple

    Moderni vibrator snage za vašu apsolutnu korist! Kako biste stimulirali klitoris i b-točku, postoje 2 snažna motora s 10 intenzivnih funkcija. Odaberite one prave za sebe među vibrirajućim i pulsirajućim metodama koje volite i koristite u opskrbi mekim i visokokvalitetnim silikonom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Tajna koju nećete htjeti čuvati za sebe ... Prijenosni vibrator Top Secret + ima ravnu, ergonomsku bazu koja omogućuje maksimalnu udobnost i također rebrastu površinu za stimulaciju klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex White

    Već 3-taktni motor, model Double Flex ima G-točku, klitoris i vanadijevu kožu s istom rukom. Poboljšavajući tehnologiju Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a opet vas ohrabruju snažne vibracije koje kontroliraju aplikaciju.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X Sunflower Yellow

    Dva snažna motora u jednoj elegantnoj dvostrukoj vibri! Počastite se ovim robusnim strojem s "dva lica" s teksturiranom okruglom glavom štapića na jednom kraju - i dugom, tankom ovalnom glavom na drugom.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Vibrator koji ispunjava ono što obećava! S njim ćete se zabaviti u paru i sami. Radujte se inovacijama, novim iskustvima, radosti i uzbuđenju. A ako se u zadnje vrijeme baš i ne zabavljate u krevetu, ne brinite, ovaj će vibrator ponovno probuditi vašu strast!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou App Series Ascen Thrusting & Waving Vibrator with App Red

    Serija aplikacija Intoyou® predstavlja vrhunsku i suvremenu liniju koja besprijekorno spaja dizajn i tehnologiju na izniman način. Uronite u jedinstveno iskustvo otkrivajući našu ponudu igračaka s naprednom tehnologijom.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Napokon je pronašla igračku koja je savršeno zadovoljila sve njezine intimne potrebe. Voli vibracije, zakržljanje, kružne pokrete, toplinu i istovremeno stimuliranje klitorisa. Jedva je čekala da proba. Htjela je sve odmah i odjednom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Osjećate li se kao da ponekad želite više nego što nude i najbolje igračke za seks? Dakle, ova jedinstvena vijest je samo za vas! Savršen je za svaku priliku jer ima 3 snažna neovisna motora i moći ćete odabrati jednu ili više funkcija odjednom. Čitajte dalje kako biste otkrili 3 načina rada ovog gadgeta koji vam nikada neće dosaditi!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sunray Pink

    U Satisfyer Sunrayu možete koristiti istu G-točku i stimulaciju klitorisa kako biste veličali vibracije i pritisak tiska. Ovaj Rabbit silikonski vibrator dizajniran je da bude fleksibilan kabel koji može lako pristajati vašem tijelu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Pruža užitak s funkcijom lizanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Predstavljamo Satisfyer Heated Affair vibrator i garantiramo da će vas izluditi! Doživite nekontrolirane orgazme s ovim moćnim vibratorom koji pruža istovremenu stimulaciju i unutar vagine i posebno u G točki i izvana u klitorisu. Ima 12 različitih funkcija vibracije kao i posebnu funkciju grijanja koja se penje do 40 stupnjeva Celzijevih, za realističnije korisničko iskustvo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    S 2 upečatljiva motocikla, elegantnim dizajnom od silikonskih jastučića i samouvjerenom G-točkom i stimulacijom klitorisa, model Mono Flex zvijezda je zbog koje se vaša kolekcija usporava. All-inclusive dojam pojačan je elegantnim dizajnom i kontrolom utrke.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • FUN FACTORY MiSS Bi Pink

    Miss Bi kombinira fenomenalnu stimulaciju klitorisa s uzbudljivom stimulacijom G-točke. Dva potpuno neovisna motora zajamčeno će vas odvesti do vrha! Tijekom intenzivnog razvoja i serije uspjeli smo stvoriti oblik koji svojom fleksibilnošću savršeno zadovoljava žensku anatomiju. Zakrivljeni kraj iritira vašu G-točku kada je potpuno umetnuta, dok široka i prilagodljiva izbočina vibrira vaš klitoris i vanjski dio intimnih dijelova. Uz to, zaista široki završetak ove igračke pružit će vam ugodan osjećaj potpune ispunjenosti.

    139 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je svestrani vibrator koji ne želite propustiti! Moćan je, talentiran i elegantan. Ergonomski je dizajniran za jednostavno držanje. Ima 2 super jaka motora koji se mogu koristiti samostalno ili u društvu. Idealan je za stimulaciju klitorisa, G-točke i bradavica. Za primamljivu predigru ili snošaj koji oduzima dah, za solo seks ili igru s partnerom, Angel će zadovoljiti svaku Vašu potrebu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ibiza Fingering & Pulsing Vibrator Black

    Savršen suputnik za vaše najintimnije trenutke užitka. Ibiza Fingering & Pulsing Vibrator Black ugodno je fleksibilan i izrađen od mekanog, visokokvalitetnog silikona koji će vas zaista razmaziti. Ovaj vibrator s dvostrukom stimulacijom ne samo da nudi intenzivne vibracije, već i inovativan valoviti pokret koji pruža ciljanu stimulaciju G-točke, a također ima opojnu funkciju usisavanja klitorisa.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Ternence Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestanite i nabavite ovaj nevjerojatan vibrator s prekrasnom funkcijom rotacije! Pružit će vam istinski intenzivan užitak zahvaljujući 12 funkcija vibracije i 4 funkcije rotacije. Ima genijalno zakrivljeni oblik kako bi udobno dosegao g-točku, ali u isto vrijeme ponesite tako osjetljivi klitoris u show. Zato učinite nešto za sebe i pozovite ovog rotirajućeg prijatelja u svoju spavaću sobu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator, čija je prednost funkcija senzualne privrženosti, a također će stimulirati vaš klitoris. Bit će mu tako lako podleći!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Cerberus Purple

    Pretty Love Cerberus je silikonski dvostruki vibrator s 2 vibrirajuća motora i 30 vrsta vibracija. Može istovremeno stimulirati g-točku i klitoris, a njegova mekana površina od visokokvalitetnog silikona doprijet će do svake žene. Uzbuditi se!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegantni vibrator G-točke ima dva F1 turbomotora koji daju ozbiljnu snagu. Jedan se nalazi na vrhu, a drugi kao nastavak za stimulaciju klitorisa koji će vam uvijati nožne prste. Ovi F1 motori nove generacije vibriraju pri nevjerojatnih 7200 o/min i 14 000 o/min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Elite Romeo Black

    Krenite na putovanje intimnog užitka s French Kiss™ Elite Romeo. Ova zavodljiva treperava kombinacija zadirkivanja i zabadajućeg metka osmišljena je kako bi rasplamsala vaše strasti i ostavila vas bez daha. Istražite 10 primamljivih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije koje će vas podivljati od želje.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Essentials Up and Down Vibe Pink

    Predstavljamo vrhunsko zadovoljstvo G-točke ili prostate! Bacit će vas na koljena svojom funkcijom pokreta gore-dolje koja oduzima dah, što će vam donijeti istinski senzualne osjećaje neusporedive s bilo čim drugim. Ispravite 7 ritmova pokreta i dobit ćete vibracije od 3 brzine i 4 ritma.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog OG Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Želite li doživjeti potpuni i nekontrolirani orgazam? Predstavljamo apsolutno lijepu i kvalitetnu OG igračku za seks sa nevjerojatnim značajkama! Masirat će vašu G-točku kako bi sisao vaš klitoris na razini koju odaberete. Zato se opustite, udobno smjestite i uživajte u trenutku koji je samo vaš!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 699 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.