×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori plastika glatka posebno za žene

Artikli 33 za 64 od 125 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Vibe Therapy Sutra Pink

    Vibrator Vibe Therapy Sutra Pink je nevjerojatan izuzetno tih vibrator za žene s tri iritantne izbočine smještene na tijelu vibratora. Njegov zakrivljeni vrh udobno će dosegnuti G-točku i nevjerojatno će je stimulirati sve dok ne postignete eksplozivni orgazam.

    59,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Zajamčeni orgazam je zajamčeni način da poboljšate svoj najgori dan! Sa svojom jedinstvenom tehnologijom Pleasure Air, ovaj beskontaktni stimulator klitorisa dovest će vas do orgazma kad god poželite. Uz njega ćete uživati u osjećaju sličnom usisu, otkrit ćete nova ugodna iskustva i najbolje vrhove koje ćete uvijek iznova poželjeti.

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Enora Black

    Tko je tvoja najbolja želja? Je li to elegantna masažna glava s markama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedam nebesa? Punjiva Enora preobražava vaše snove i kreativnost! Jezik je prekrasno djelo remakea i 2 upotrebljiva vrha za vas da vam pokažem nepovoljan dodatak. Živite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Sexy Things Slimline Vibe Purple

    Uživajte u puno uzbuđenja po povoljnoj cijeni. Ovaj šarmantni ljubičasti biserni vibrator pomoći će vam da ciljate na sva osjetljiva mjesta koja trebaju njegovu pažnju. Izrađen je od glatke i sigurne ABS plastike i vibrira pomoću 2 AA baterije.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planeti.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Volite li maziti klitoris? Pokušajte uživati uz vibracije, tada će to biti još veća vožnja! Ovaj vibrator iz kolekcije Fifty Shades of Grey jedinstven je svojim impresivno oblikovanim vrhom, što ga čini idealnim za iritaciju klitorisa i postizanje najboljih orgazama.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Odavno je poznato da je broj 3 čaroban i čaroban i bit će trostruka stimulacija s ovim Revolution Hera vibratorom! Izuzetno je fleksibilan i spreman da udovolji vašoj g-točki, analnom i klitorisu u isto vrijeme. Uživajte u mekoći kvalitetnog silikona, snazi precizno ciljanih vibracija i nezemaljskom užitku kroz jedinstvenu trostruku stimulaciju!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Black

    Žudite za nečim ukusnim i učinkovitim u isto vrijeme? Ovaj zapanjujući vibrator osvojit će vas na prvi pogled svojim elegantnim minimalističkim dizajnom i zavodljivom crnom bojom. Tijelo mu je glatko, a samo je donji dio ukrašen sitnim kamenčićima, što ga čini stvarno ukusnom igračkom. Uživajte u njegovom lijepom izgledu i pametnim vibracijama.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Mislite li da više ne može doživjeti nova orgazmička iznenađenja? Ovaj beskontaktni stimulator klitorisa uvjerit će vas u suprotno. Jedinstvena tehnologija Pleasure Air u vama će u trenu izazvati snažne orgazme zahvaljujući osjećaju koji će biti vrlo sličan sisanju. Isprobajte i otkrijte nova iskustva koja ćete poželjeti uvijek iznova.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Elegantan i diskretan vibrator za beskrajno ugodne trenutke. Njegov stilski oblik nalik na ruž u kombinaciji s ružičasto-zlatnom bojom zajedno tvore prekrasan estetski komad koji se nećete sramiti pokazati svojoj najboljoj prijateljici, a kamoli partneru. Veselite li se već 10 moćnih funkcija i stimulacije klitorisa suženim vrhom?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Luksuzni užitak? Da! Vibrator Natasha iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 7 načina vibracija i 3 brzine. Osim toga, u sredini je malo fleksibilan pa s njim možete udobno doći do svih osjetljivih mjesta. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Nova zvijezda među vibratorima je rođena, zove se Lily 3, a uz nju možete slaviti svoju seksualnost! Pogodan je za sve prilike, bilo solo ili udvoje, a oduševit će vas ekskluzivnom cijenom koja je u znaku proslave 20. obljetnice brenda Lelo. Birajte između 10 snažnih postavki vibracije i uživajte u diskretnim i nezaboravnim orgazmičkim iskustvima!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Želite li vibrator koji će između ostalog izgledati sjajno na vašem noćnom ormariću? Diamond vibrator dolazi iz kolekcije Elegant i ima stvarno lijep dizajn. Njegova mekana površina sa zanimljivom teksturom skriva 10 uzbudljivih načina vibracija za iznimno zadovoljavajuće iskustvo. Nađite pomoćnika koji će biti elegantan kao i vi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Easter Bunny Skin

    Uz ovog kunića lako ćete imati Uskrs svaki dan! Ima seksi realističan oblik, boju karoserije i krije dva snažna motora. Jedan motor je u vrhu, a drugi u stimulatoru klitorisa, što obećava dvostruko milovanje koje oduzima dah. Također je vrlo fleksibilan pa se prilagođava vašim konturama i dopire do najosjetljivijih mjesta sa željenom preciznošću. Birajte između 30 intenzivnih načina vibracije!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Pink

    Žudite za nečim ukusnim i učinkovitim u isto vrijeme? Ovaj zapanjujući vibrator osvojit će vas na prvi pogled svojim elegantnim minimalističkim dizajnom i zavodljivom ružičastom bojom. Tijelo mu je glatko, a samo je donji dio ukrašen sitnim kamenčićima, što ga čini stvarno ukusnom igračkom. Uživajte u njegovom lijepom izgledu i pametnim vibracijama.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Elegantan i ukusan mini vibrator s jednom snažnom brzinom vibracije zaslijepit će sve vaše živčane završetke koje mu dopustite da posjeti.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, ura! Ovaj dobro ugođeni suputnik u krevetu jedva čeka da sa svojom znatiželjnom njuškom krene istraživati vaše najosjetljivije mjesto. Njegovih 12 uzbudljivih programa vibriranja, senzualno nagnuti voluminozni vrh i fleksibilno tijelo također su dobri razlozi za vas, jer ovaj slatki vibrator G-točke stimulira vaše svetište kao nitko drugi. Njegov praktičan pričvrsni prsten s integriranom kontrolnom pločom omogućuje vam da intuitivno odaberete svoju omiljenu vrstu vibracije pritiskom na gumb, dok ovaj divlji "nilski konj" drži pod kontrolom - čak i tijekom posebno mokre zabave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Oraspoloži se! Ovaj dragulj prvenstveno povećava protok krvi u vašem cvijetu kroz usisavanje, čime se povećava njegova osjetljivost. I što onda? Tada ćete dobiti senzualni jezik koji se može kretati i vibrirati u 6 načina. Uživajte u seksi sretnim trenucima sa sobom i s Emrowed Smart Pleasure Queen svaki dan!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgee Classic Black

    Pronađite ga - točka G. Ovaj uređaj za masažu posebnog oblika odvest će vas tamo.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Diamond Petit Vibe Black

    Crni mini vibrator ukrašen svjetlucavim kamenčićima glatke površine očarat će svojom elegancijom svaku modernu ženu. Malih je dimenzija, ali i jakih vibracija koje će maksimalno stimulirati svaki dio vašeg tijela kojem se odlučite svidjeti.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Incantation Pink

    Vibrator Vibe Therapy Incantation Pink nevjerojatan je iznimno tih vibrator za žene s nježnim iritantnim izbočinama po cijelom tijelu. Njegov promjenjivi promjer povećava uzbuđenje. Neka vas sruši do apsolutnog užitka!

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S ovim kompaktnim silikonskim pojačavačom dobre kvalitete, Satisfyer Vibes izvlači stvarno slatko iznenađenje. Magic Bunny dovest će vas do neslućenih orgazama svojim čarobnim trikovima u vidu istovremene stimulacije G-točke i klitorisa. Možda izgleda maleno i nevino, ali iza njegovih ušiju krije se puna zečja snaga koja vas očarava s 2 nevjerojatno snažna motora i 12 programa za vibracije! Kakva divna koincidencija da je, zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, Magic Rabbit također idealan suputnik na putovanju. Možda ga nećete dočarati iz šešira, ali ga jednostavno možete izvući iz torbice sljedeći put kada dobijete okus.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pretty Love Bruno Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestanite i nabavite Bruno, pristupačan vibrator koji golica i izvana i iznutra vagine! Vrh za stimulaciju G-točke je ugodne teksture i pametno zakrivljen. Zaljubit ćete se u mekani silikon na prvi dodir, kao što ćete odmah savladati jednostavno rukovanje. Učinite nešto za sebe i pozovite svog uzbudljivog prijatelja Bruna u svoju spavaću sobu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mia 2 Purple

    Ključ za otključavanje vaše tajne želje skriven je u nevinom i elegantnom tijelu. Lijepa ali moćna. Punjivo preko USB-a. Bit će savršen dodatak u vašoj torbici i poslužit će vam na putovanjima. Njegove tihe vibracije su potpuno diskretne, a vodootporan je čak i do dubine od 1 metar. Nudi vam 6 nevjerojatnih uzoraka vibracija i vjerujte da će biti s vama posvuda.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Tražite li višenamjenski alat za masažu koji će vas osloboditi stresa svakodnevice i, ako želite, senzualno zadovoljiti čak i vaša osjetljiva područja? Relyme je upravo ono što trebate! To je kvalitetna vibrirajuća glava sa snažnim motorom i 10 funkcija vibracije od nježne i opuštajuće do snažne i uzbudljive! Dodajte lubrikantni gel na bazi vode i uživajte uz maksimalan užitak i opuštanje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva snažna motora donijet će vam dvostruko više užitka - pravi zec. Iako zečići nisu baš vaša šalica kave - Mr. Zec će vam zajamčeno promijeniti mišljenje, jer će vas odvesti do istinskih orgazmičkih visina. Njegova baršunasta mat površina, fleksibilno tijelo i silikonski stimulator klitorisa pogodan na dodir elegantno se prilagođavaju vašim oblinama.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Dopustite da vas užitak kontrolira, podlegnite mu i pomiješajte se s blaženstvom! Emrowed Smart Pleasure Idol revolucionarna je igračka s kojom ćemo voljeti svoje vrijeme za sebe. Nudi vam 36 različitih načina užitka kroz usisavanje i vibracije. Isprobajte 6 jedinstvenih funkcija usisavanja i dodajte 6 razina vibracija i dođite do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cleopatra Secret Pleasures G-Spot Vibrator Black

    Luksuzni užitak? Da! Secret Pleasure vibrator iz kolekcije Cleopatra će se istaknuti na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 10 načina vibracija. Osim toga, u sredini je malo fleksibilan pa s njim možete udobno doći do svih osjetljivih mjesta. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Nedostaje li vam pravi orgazam uzrokovan dvostrukom stimulacijom? Žudite za elegantnom igračkom koju ćete rado gledati i još više rado raditi s njom? Vaši će se snovi uskoro ostvariti, jer na tržište stiže ovaj dragulj koji će se zahvaljujući zgodnoj vješalici poigravati s unutarnjom stranom vagine, ali i s klitorisom. Uživajte u učinkovitom luksuzu, igrački koja ima stil i pokazuje vam raj koji se zove orgazam.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rechargeable Slim

    S ovim vitkim zgodnim muškarcem stići će kamo god treba, pa čak i u orgazmični raj! Radi se o klasičnom obliku koji je testiran tijekom vremena i tada ćete sami provjeriti 7 različitih funkcija. Kakve god bile vaše fantazije, ispunite ih u spavaćoj sobi ili u kupaonici uz vodootporni i punjivi Slim vibrator iz Evolveda.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Pokušavam podići senzaciju za svoju umjetnost! Luksuzni Lelo Soraya Wave je dvostruki kako bi vas inspirirao i hvalio WaveMotion tehnologije kako bi ih učinio još boljim od najljepših ljubavnika. G-točka i klitoris vole ostale štence. Neka Soraya ti je u bolu kovala život!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Nema ništa ljepše od ispunjenja svojih snova! San svake žene nedvojbeno je savršen vibrator koji ovaj šarmantno ljubičasti Sweet Smile može postati. Što će ponuditi vašoj utrobi? Bit će to uzbudljiva rotacija i također popularna funkcija dodjele u 10 načina. Ni klitoris, koji će biti posvećen sitnim jezicima, grebenima i intenzivnim vibracijama, neće proći nezapaženo. Šlag na torti je završni žir koji je, kao i cijeli vibrator, savršeno mekan. Prepustite se milovanju i maženju, zaslužujete zadovoljstvo!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 125 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.