×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori posebno za žene plastika

Artikli 65 za 96 od 138 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Bruno Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestanite i nabavite Bruno, pristupačan vibrator koji golica i izvana i iznutra vagine! Vrh za stimulaciju G-točke je ugodne teksture i pametno zakrivljen. Zaljubit ćete se u mekani silikon na prvi dodir, kao što ćete odmah savladati jednostavno rukovanje. Učinite nešto za sebe i pozovite svog uzbudljivog prijatelja Bruna u svoju spavaću sobu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Pokušavam podići senzaciju za svoju umjetnost! Luksuzni Lelo Soraya Wave je dvostruki kako bi vas inspirirao i hvalio WaveMotion tehnologije kako bi ih učinio još boljim od najljepših ljubavnika. G-točka i klitoris vole ostale štence. Neka Soraya ti je u bolu kovala život!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cleopatra Secret Pleasures G-Spot Vibrator Black

    Luksuzni užitak? Da! Secret Pleasure vibrator iz kolekcije Cleopatra će se istaknuti na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 10 načina vibracija. Osim toga, u sredini je malo fleksibilan pa s njim možete udobno doći do svih osjetljivih mjesta. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Dopustite da vas užitak kontrolira, podlegnite mu i pomiješajte se s blaženstvom! Emrowed Smart Pleasure Idol revolucionarna je igračka s kojom ćemo voljeti svoje vrijeme za sebe. Nudi vam 36 različitih načina užitka kroz usisavanje i vibracije. Isprobajte 6 jedinstvenih funkcija usisavanja i dodajte 6 razina vibracija i dođite do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Tražite li višenamjenski alat za masažu koji će vas osloboditi stresa svakodnevice i, ako želite, senzualno zadovoljiti čak i vaša osjetljiva područja? Relyme je upravo ono što trebate! To je kvalitetna vibrirajuća glava sa snažnim motorom i 10 funkcija vibracije od nježne i opuštajuće do snažne i uzbudljive! Dodajte lubrikantni gel na bazi vode i uživajte uz maksimalan užitak i opuštanje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Ako je vaša utroba čeznula za užitkom, konačno biste trebali poslušati njegovu želju i upoznati ga s ovim šarmantnim i nadasve učinkovitim vibratorom. Njegovih 6 senzualnih funkcija će vas očarati, njegova mala veličina je praktična, a površina ugodno meka. Ne čekajte i učinite dobro.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rechargeable Slim

    S ovim vitkim zgodnim muškarcem stići će kamo god treba, pa čak i u orgazmični raj! Radi se o klasičnom obliku koji je testiran tijekom vremena i tada ćete sami provjeriti 7 različitih funkcija. Kakve god bile vaše fantazije, ispunite ih u spavaćoj sobi ili u kupaonici uz vodootporni i punjivi Slim vibrator iz Evolveda.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Nema ništa ljepše od ispunjenja svojih snova! San svake žene nedvojbeno je savršen vibrator koji ovaj šarmantno ljubičasti Sweet Smile može postati. Što će ponuditi vašoj utrobi? Bit će to uzbudljiva rotacija i također popularna funkcija dodjele u 10 načina. Ni klitoris, koji će biti posvećen sitnim jezicima, grebenima i intenzivnim vibracijama, neće proći nezapaženo. Šlag na torti je završni žir koji je, kao i cijeli vibrator, savršeno mekan. Prepustite se milovanju i maženju, zaslužujete zadovoljstvo!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    Volite pribor luksuznog izgleda? Zaljubit ćete se u ovaj elegantno minimalistički crni mini vibrator! Njegovo relativno malo tijelo skriva puno energije i pruža vam maksimalnu učinkovitost vibracija. Zadirkujte ga svojim osjetljivim mjestima ili ga pozovite na par igrica.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister je savršena kombinacija vibracija i novog rotacionog sustava. Tako će vam ponuditi trodimenzionalnu rotaciju, zahvaljujući kojoj ćete se sklupčati od užitka! Uživajte u nevjerojatnoj stimulaciji G-točke i klitorisa u isto vrijeme s ovim moćnim i praktičnim alatom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Nedostaje li vam pravi orgazam uzrokovan dvostrukom stimulacijom? Žudite za elegantnom igračkom koju ćete rado gledati i još više rado raditi s njom? Vaši će se snovi uskoro ostvariti, jer na tržište stiže ovaj dragulj koji će se zahvaljujući zgodnoj vješalici poigravati s unutarnjom stranom vagine, ali i s klitorisom. Uživajte u učinkovitom luksuzu, igrački koja ima stil i pokazuje vam raj koji se zove orgazam.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgee Classic Purple

    Pronađite ga - točka G. Ovaj uređaj za masažu posebnog oblika odvest će vas tamo. Zaokruženi na pravom mjestu, uvijek ćete iznova uživati u vrhunskom užitku.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Savršen zeko za zadirkivanje svih osjetljivih mjesta na vašem tijelu. Glava mu se senzualno rotira na 8 različitih razina, točno i intenzivno stimulirajući g-točku. Vješalica usmjerena prema klitorisu oduševit će vas svojim vibracijama i raj užitka odjednom će vam biti nadohvat ruke.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Hide & Play Lipstick Red

    Sofisticiran i diskretan u 10 bodova od 10, takav je ovaj šarmantni crno-crveni vibrirajući ruž za usne. Njegov silikonski vrh oduševit će vas sa svojih 8 načina vibracija, a vodootporni dizajn će vas maziti i u kupaonici. Dame, ako ste tražile neuglednog ljubitelja putovanja, upravo ste ga našle, radujte se!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Goodies Sweety G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    Postoji li zabavan i praktičan vibrator po super cijeni? Da, a kolekcija Goodies je dokaz za to! Donoseći kvalitetne seksualne igračke izrađene od vrhunskog silikona i ABS-a, među njima je i ovaj Sweete vibrator, oblikovan za savršenu i preciznu stimulaciju G-točke zahvaljujući zaobljenom vrhu s blagom teksturom. Odaberite između 10 funkcija vibracije i povjerite svoj užitak snažnom i tihom motoru.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Provjereni klasik u novom kaputu godinama! Ekstra veliki i luksuzni srebrni vibrator oduševit će vas sa svoje 3 brzine vibracije u kojima ćete uživati tijekom unutarnje ili vanjske stimulacije. Osim toga, također se može puniti putem USB-a i vodootporan. Uživajte u njegovoj glatkoj površini i pustite da dođe do vrha.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Dubok i diskretan užitak i slobodne ruke za to! Ovaj Javidin vibrator ističe se s 3 funkcije koje oduzimaju dah za sveobuhvatni užitak vagine i klitorisa. Njegova funkcija guranja i okretanja loptice će senzualno dražiti G-točku i preplaviti klitoris snažnim vibracijama. Što je s tvojim slobodnim rukama? Zgrabite v kontroler i birajte između 10 brzina hoda i 10 načina vibracije!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rechargeable Power G

    Mislite li da kada su G-bodovi podijeljeni, niste bili na redu? Možda jednostavno još niste imali sreće da ga pronađete! Power G će vam pomoći, ne brinite, jer on zna da je bez njegove pomoći ponekad teško. Ima savršen oblik za pronalaženje ovog centra užitka i nudi mu 7 moćnih funkcija vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Ako je vaša utroba čeznula za užitkom, trebali biste konačno poslušati njegove želje i upoznati ga s ovim šarmantnim valovitim i nadasve učinkovitim vibratorom. Njegovih 6 senzualnih funkcija će vas očarati, njegova mala veličina je praktična, a valovita površina ugodno meka. Ne čekajte i učinite dobro.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya Wave Black

    Plimni val zadivljujućeg zadovoljstva.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Svaki osmijeh čini svijet malo boljim, pa ovaj slatki donositelj radosti nosi svoje ime u čast dobrog raspoloženja posvuda. Što zapravo i nije tako daleko, kada dođe iza ugla sa svojom ergonomskom oblinom: nakon što ste podlegli njegovom šarmu, zavodi Vas svojom podatnom površinom Silk Touch, ugodno zaobljenim oblikom i 12 programiranih vibracija od kojih zastaje dah.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Simpatičan vibrator koji će stati u svaku torbicu! S ovim mini vibratorom možete uživati u bilo kojem trenutku i bilo gdje pri ruci. Ima uzbudljivu užljebljenu strukturu i baršunasto mekanu površinu koju ćete voljeti na prvi dodir. Uživajte u 7 načina vibracija i uživajte u jednostavnosti korištenja i elegantnom dizajnu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Ni s jednim drugim ružem za usne nećete se osjećati tako seksi kao s Bad Bitch ružem! Njegov prekrasni zlatni dizajn skriva vašu omiljenu nijansu u obliku 10 snažnih vibrirajućih funkcija koje će vas odvesti na vrhunac uzbuđenja. Neka se istakne na vašem noćnom ormariću ili je nosite svuda sa sobom, nikad ne znate kada bi vam mogla dobro doći.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Vaš prijatelj u nelagodi s krajnjim zakrivljenim vrhom za udobno ciljanje gdje god vam je potrebno. Uživajte u 5 sjajnih značajki, vodonepropusnosti i snazi na 1 AA bateriji koju možete dobiti bilo kada i bilo gdje. Želite li uvijek imati orgazam pri ruci? Morate ga imati!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Felix Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestani i uzmi Felix, nevjerojatan vibrator koji golica i iznutra i izvana vagine! Pružit će vam zaista intenzivan užitak zahvaljujući 30 funkcija vibracije. Ima genijalno zaobljeni oblik kako bi udobno dosegao G-točku, ali u isto vrijeme vodi i osjetljivi klitoris u predstavu. Stoga učinite nešto za sebe i pozovite svog uzbudljivog prijatelja Felixa u svoju spavaću sobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Big Teaze Toys I Rub My Duckie 2.0 Classic Yellow

    Upoznajte ovu veselu, nasmijanu i druželjubivu patku, koja nije bilo kakva patka, to je patka koja vibrira! Možete se igrati s njim gdje god želite, njegove snažne vibracije pomoći će vam da se opustite i osjetite pravu dobrobit koja može biti i u spavaćoj sobi i u kupaonici, kakva bi patka bila da nije vodootporna, zar ne!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Želite li vibrator koji će između ostalog izgledati sjajno na vašem noćnom ormariću? Double Vibe vibrator dolazi iz kolekcije Elegant i ima stvarno lijep dizajn. Njegov ergonomski oblik brine o vanjskom i unutarnjem dijelu rodnice, a kako je izvanredno fleksibilan, prilagođava se svim vašim zahtjevima i željama te se s njim možete igrati na bilo koji način. Zagrijte se uz 2 snažna motora i dođite u raj sa stilom i udobnošću!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Mislite li da kada su G-bodovi podijeljeni, niste bili na redu? Možda jednostavno još niste imali sreće da ga pronađete! Ovaj vibrator će vam pomoći, ne brinite, jer on zna da je bez njegove pomoći ponekad teško. Ima savršen oblik za pronalaženje ovog centra užitka i nudi mu 7 moćnih funkcija vibracije.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Nova zvijezda među vibratorima je rođena, zove se Lily 3, a vi možete s njom slaviti svoju seksualnost! Pogodan je za sve prilike, bilo solo ili udvoje, a oduševit će vas svojom ekskluzivnom cijenom koja je u znaku proslave 20. obljetnice brenda Lelo. Odaberite između 10 snažnih postavki vibracije i uživajte u diskretnim i nezaboravnim orgazmičkim iskustvima!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Mali, ali zgodan i ujedno simpatičan vibrator iz Cuties kolekcije! Ima baršunasto mekanu površinu koju ćete zavoljeti na prvi dodir. Također ima izvrsno fleksibilnu glavu za jednostavno ciljanje na prava mjesta i nudi vam 7 načina vibracija. Uživajte u kadi ili pod tušem, jer je vodootporan!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Veliki dio osiguravanja svih najvažnijih mjesta na vašem tijelu. Glava mu se osjetljivo okreće na 8 markica, rotirajući i intenzivno stimulirajući G-točku. Kraljica pomirena klitorisom kako bi vas nadahnula svojim vibracijama i rajem blagodati preplavljenosti vašim rukama.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Pretty In Pink

    Mali, ali zgodan? Da! Ovaj kompaktni vibrator za punjenje ima jako jake načine vibracija koji će vas jednostavno usrećiti. Ugodno je mekana i pogodna za stimulaciju klitorisa ili čak bradavica ili testisa. Njegova vodootpornost mamit će vas da se zaigrate pod tušem ili kadom, stoga se ne dajte nagovarati i dođite i uživajte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 138 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.