×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori posebno za žene

Artikli 65 za 96 od 782 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgood Deluxe Blue

    Bswish Bgood Deluxe vibrator je elegantan vibrator projektora koji se fino kreće, pripremljen za intenzivnu stimulaciju.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgee Classic Black

    Pronađite ga - točka G. Ovaj uređaj za masažu posebnog oblika odvest će vas tamo.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Gigi 2 Purple

    Najprodavaniji vibrator za G-točku na svijetu. GIGI™ 2 je poboljšana verzija LELO-ovog izuzetno popularnog vibratora za G-točku, nedvojbeno najpozitivnije recenziranog Pleasure Objecta ikada stvorenog.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy impresionira svojim ovalnim oblikom i kompaktnim dizajnom. Kruti vibrator, izrađen od glatkog silikonskog tijela, podmazuje klitoris pomoću uklonjive kombinacije pritiska valjka i vibracije.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Purple

    Dvostruki vibrator dizajniran za stimulaciju cijelog vaginalnog područja. Doživite intenzivne osjećaje povezane s G-točkom i vanjskom vaginalnom iritacijom u isto vrijeme.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Uživajte u luksuzu! Ovaj Satisfyer u novom nevjerojatno lijepom dizajnu tu je za sve žene koje pate od elegancije i estetike. Izrađen je od najkvalitetnijih materijala i uzbudljiv je dragulj koji će stimulirati vaš klitoris bez kontakta pomoću valova pritiska i vibracija. I info za gospodu: ako tražite odgovarajući poklon za svoju voljenu osobu, onda ste ga upravo pronašli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Otvorite nove erotske horizonte s luksuznom igrom TIANI Duo. Pronađite svoje duboke i senzacionalne vibracije čitajući svojim kolegama, kao i živeći svoj maksimum i brigu o sebi. Njegov upijajući glatki oblik pristajat će vašim profinjenostima, a prvoklasni silikon koji će vas usvojiti na prvom katu. Intenzitet očitanja diktira zajednički daljinski upravljač s jednom tehnologijom koja se može koristiti na licu mjesta. TIANI Duo je najbolji za vaš seksualni život.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. Ovo također uključuje ovaj elegantni stimulator usisavanja za korištenje na klitorisu ili čak na bradavicama. Ima snažan motor s 3 postavke snage usisavanja od lagane do jake. Dodatno uzbuđenje donijet će pokretni jezik s 9 ritmova kretanja. Njegov oblik čini da se osjećate senzualno u isto vrijeme i zaljubit ćete se u mekani silikonski materijal na prvi dodir. Učinite sebi uslugu pod pritiskom i pametnim jezikom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Stimulacija ključa klitorisa orgazam je koji svetac poznaje od nas. Srednjovjekovni, a praznik nas korisni život ima malo mogućnosti. Neki frajer intenzivno kopaju, neki su mekani. On razumije Trinity i njegova žena radi što žele – zaduženja.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium idealna je kombinacija novih tehnologija i visokokvalitetnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air stimulira vaš klitoris bez kontakta – od super nježne do super snažne stimulacije u 12 različitih razina intenziteta. S novom funkcijom autopilota svoj orgazam doživite neočekivano i na iznenađujuće nov način. Ritam se mijenja sa svakom upotrebom. Smart Silence osjeća vašu želju. Womanizer Premium započinje tek kada gotovo dotakne površinu vaše kože. To, ne samo da ga čini tišim za korištenje, već i Vaš užitak čini još intenzivnijim. Zahvaljujući jedinstvenoj obradi, Womanizer Premium potpuno je vodootporan.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Vibrator Josephine iz kolekcije Elite tvrtke Dream Toys crni je vibrator s elegantnim detaljima zlatne boje, zaobljenog oblika i prilično velike, fleksibilne glave. Snažni motor nudi 7 uzoraka vibracija i 3 brzine.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Ovaj elegantni i čvrsti masažer G-točke izrađen je od visokokvalitetnog ABS-a i pogodit će pravo mjesto za nesputane orgazme! Korištenje ove 13 cm duge "ljubavne rakete" vrlo je jednostavno, samo ga okrenite za pokretanje, zaustavljanje ili otvaranje za zamjenu jedne AA baterije.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Fabulous Four

    Otkrijte naše najprodavanije proizvode u setu Satisfyer Fabulous Four. Sadrži analni vibrator, vibrator za kuniće, vibrator s tlačnim valovima i vibrator za masažu. Svi proizvodi su izrađeni od silikona i lako se zamjenjuju.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Tvoje Pedeset nijansi sive Neumoljive vibracije Love Egg je svestrana igračka koja izaziva orgazam i idealna je za solo igru i igru u paru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Mali ležeći vibrator s klinastim dijelom za širenje stidnih usana i tijelom u obliku penisa s izbočenim glavićem. Stimulira klitoris, vaginu i G-točku u isto vrijeme sa svojih 10 snažnih načina vibracije. Može se nositi diskretno unutar donjeg rublja. Može se kontrolirati pritiskom na gumb ili putem daljinskog upravljača. Punjiv pomoću uključenog USB kabela.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Master

    XXL vibrator pravih dimenzija i prave tehnologije.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss nadahnut će vas kombinacijom provjerenih valjkastih preša, vibrirajućih vodilica i mogućnosti upravljanja odgovarajućim. Cijeli dizajn je impresivan, mekan, mekani silikonski i vodootporan dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Red Hot Ember

    Ember design stimulator spreman je ispuniti sve vaše želje i svojim tankim zakrivljenim vrhom zadovoljiti svaki osjetljivi dio vašeg tijela. Jedinstveni oblik, 10 načina vibracija, prvoklasni medicinski silikon i punjiva litij-ionska baterija, to je upravo ono što Ember jest i jedva čeka da dočara najintenzivnije zadovoljstvo u vašem tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Vrlo korisno za jedan vibrator! Nazovite se Hot Lover i pobrinite se da se naviknete na svoju G točku i klitoris. Skriva dva motora s dva motora. Njegova druga nepostojeća sposobnost je sposobnost zagrijavanja do opojnih 40 stupnjeva, što ostavlja miksere na dnu želuca i povećava cirkulaciju krvi. Vaša orgazmična iskra je očigledna! A ako ne dobijete tortu, možete to provjeriti dobrom aplikacijom Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Leptir vibrator kojim se upravlja pametnim telefonom (iPhone i Android).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgood Deluxe Orange

    Bswish Bgood Deluxe vibrator je elegantan vibrator projektora koji se fino kreće, pripremljen za intenzivnu stimulaciju.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Funky Massager Pink

    Mali, ali vrlo učinkovit stimulator klitorisa s 4 izmjenjive glave koji će vas dovesti do vrha dobrobiti. Ovaj mini vibrator skriva svu svoju snagu na vrhu, gdje vibrira teksturirane nastavke koji jedva čekaju da budu pričvršćeni za vaš klitoris ili bradavice.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Jeste li spremni za novi val pogodnosti? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Čekić sa svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se uz 11 načina rada valjka za pritisak, 12 programa vibracije i kontrolu putem aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Oduvijek je žudjela za igrom oralnog seksa i željela je uživati u tome češće. Sada i može. Njezin Ultimate Pleasure pruža intimnu ekstazu koju je tražila. Najprije je pritisnula gumb za aktiviranje vibracije, a zatim je pratila svoje tijelo s pulsirajućim preciznim užitkom. Znala je da će se ovo kasnije duboko u njoj osjećati tako dobro - ali prvo je željela istražiti oralne osjete.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Želite li sve? Žudite li za osjećajem ljubavnikovog strastvenog naleta, za pulsiranjem njegovih prstiju na Vašoj G-točki, za lepršanjem vrhova prstiju po Vašim usnama?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations King Kong Giant Vibrator 32cm

    Kada želite nešto veće od prosječnog donga, zadovoljite sve te potrebe uz Seven Creations King Kong Giant vibrator. Ovaj masivni dildo pruža vam 32 centimetra dubokog užitka, realističnog oblika i fleksibilne teksture. Opseg od nevjerojatnih 6,5 centimetara otvorit će Vas, čekajući da vibracije zadovoljstva isporuče ono što želite. Sve što trebate su dvije AA baterije da biste pokrenuli ovu PVC igračku za seks.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    100% vodootporan vibrator za zajedničku stimulaciju tijekom vođenja ljubavi ili solo igre. On će osjetiti pojačane osjećaje na svojoj palici i testisima dok ona uživa u senzacionalnoj G-točki i stimulaciji klitorisa. Svi su pobjednici.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Tražite li nešto više od dosadnog vibratora? Dash bi vas sigurno mogao zanimati! Ima nekoliko značajki koje će vam se svidjeti. Može rado sisati klitoris i milovati ga malim jezikom, koji savršeno simulira oralni seks. Vibrirati će u vama maksimalnom snagom, a i dalje vam nudi senzualnu funkciju zagrijavanja. To će biti ljubav na prvi pogled, zar ne?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planetu.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 782 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.