×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori za zahtjevne

Artikli 97 za 128 od 154 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Predstavljamo Booty Beads - fleksibilne i zabavne analne perle od kojih ćete zablistati! Imaju tvrdi PowerBullet motor i također vam daju intenzivnu vibraciju ciljanog mesa. Uklonite 7 nepostojećih funkcija i rotirajte fleksibilne perle čim dobiju maksimalnu stimulaciju.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo King Vibrating Thruster Velvet Purple

    Luksuzan smještaj, učinkovite funkcije i dobrobit, kao što je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija i motori visokih performansi zajedno stvaraju dodatni snijeg s konstantnom frekvencijom. Uživajte u uvjerljivom putovanju do neugodnog orgazmičkog cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Nešto poput najljepšeg dječaka u boy bendu. Nešto poput prirodne ljepote. Nešto više. Mystim Terrific Truman vibrator je snažan, atraktivan, diskretan i savršen. Samo uz njega orgazmične emocije eksplodiraju u vama zahvaljujući dva motora, genijalnom obliku i svilenom materijalu. Prihvatite poziv na orgazmični ples.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    Uzbudljiva igra koja nema granica! Popularni Doxy Die Cast dolazi u novoj verziji za punjenje, ali ne gubi na snazi. Očarat će vas ne samo svojim super intenzivnim vibracijama, već i svojim šarmantnim svjetlucavim plavim metalnim tijelom i mekom silikonskom glavom, sve skriveno u praktičnom i diskretnom aluminijskom kućištu. Otkrijte uzbudljivo zadovoljstvo uz moćnu Doxy masažnu glavu!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Twenty One Vibrating Diamond

    Što će zadovoljiti i najzahtjevnije žene? Vibrantni zlatni dijamant! Dragulj koji gledate je prvi vibrator iz Bijoux Indiscrets, koji brend donosi sa stilom. Otkrijte prekrasnu luksuznu igračku i ujedno maksimalno zadovoljstvo!

    52,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya Wave Black

    Plimni val zadivljujućeg zadovoljstva.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Shiatsu Black

    Tko je tvoja najbolja želja? Je li to elegantna masažna glava s markama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedam nebesa? Punjivi Vive Shiatsu pretvara vaše snove u kreativnost! Vozač je izvanredan način da pogledate dinamičan oblik kože, koji će vam pokazati nepovoljan balans. Živite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Kako postići najugodniji orgazam? S igračkom za preciznu stimulaciju sa svih strana! Sway je uređaj promišljenog oblika i gromoglasnih vibracija na oba kraja. Idealan je za istraživanje i otkrivanje G-točke, prostate, klitorisa, samo zadirkivanje bilo gdje! Dodajte funkciju zagrijavanja, opustite se i lebdite od uzbuđenja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Trysta Violet

    Žudi li vaša g-točka za savršenom stimulacijom? Luksuzni Svakom vibrator poslušat će njegove želje i udovoljiti njemu i vašim željama loptom u pokretu. Zove se Trysta i nudi vam 7 načina vibracija s 5 intenziteta. Skriva 2 visokofrekventna motora i ponosno će uzeti vaš klitoris. Dostignite anđeoski orgazam!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Feisty Pink

    Dragulj među vibrirajućim vibratorom! Pillow Talk Feisty je za sve dame koje traže jedinstveno iskustvo, koje žele uživati u autentičnim dodacima i koje pate od lijepih i ukusnih stvari. Uživajte u kontinuiranom užitku s 2 brzine i 3 dinamičke funkcije vibracija i potiska.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Date Night Set

    Savršeno dvoje za oboje! Uživajte u najkvalitetnijim funkcijama vibratora i dodajte Pivot vibrirajući prsten. Ovaj ekskluzivni poklon set služi za izvlačenje maksimuma iz predigre i seksa. Ispitajte svoje strasti i želje!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Ombra Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Ombra pretvara vaše snove u stvarnost! Riječ je o remek-djelu elegantnog izgleda i dinamičnog oblika koje će vam pokazati nezamislivu ekstazu. Doživite nebeski orgazam.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo King Vibrating Thruster Turquoise Green

    Luksuzna izrada, učinkovite funkcije i savršeno zadovoljstvo, takav je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija i motori visokih performansi zajedno stvaraju dodatnu snagu s nevjerojatnom frekvencijom. Uživajte u uzbudljivom putovanju do neusporedivog orgazmičkog cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Trebate dobru masažu? Svakome od nas to s vremena na vrijeme zatreba, zato prestižni brend Bodywand dolazi s jedinstvenim alatom s kojim možete uživati u stimulaciji mišića i dubinskoj masaži tkiva. Uz njegovu pomoć opustite i najnapetije mišiće na tijelu i uživajte u ugodnom svježem osjećaju!

    369 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY MEA Velvet Green

    Želite da se svijet vrti samo oko vas i da ostvarite svoje najsenzualnije snove? Igračka na principu tlačnih valova Mea dat će vam prostor za razvoj. S njom ćete osjetiti blagi povjetarac i istražiti krajolik valovitih brežuljaka i mora nježno mirisnog cvijeća. Zaronite u kristalno čisto duboko jezero i gledajte kako se voda baršunasto mreška na obali. Kraj metafora, MEA je luksuzna erotska igračka koja će vam pružiti pravi orgazmički užitak u svim okolnostima.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Najbolje za vas i vaše zadovoljstvo? Ovaj "kunić" iz Dorcela vas nikada neće iznevjeriti! Njegova nevjerojatno fleksibilna će milovati vašu G-točku i klitoris u isto vrijeme. Njegove snažne vibracije i teksturirana površina osigurat će vam trenutke intenzivnog užitka. Dodajte tome funkciju grijanja za vruće osjećaje i krenite u seksualnu avanturu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Želite li da vam se svijet vrti pred očima i da ostvarite svoje najsenzualnije snove? Igračka po principu Mea tlačnog valjka dat će vam prostor za razvoj. Uz njega ćete osjetiti blagi povjetarac i istražiti krajolik valovitih brežuljaka i mora nježno mirisnog cvijeća. Zaronite u kristalno čisto duboko jezero i gledajte kako se voda mreška poput baršuna na obali. Regija metafore, MEA je luksuzna erotska igračka koja će Vam pružiti pravi orgazmički užitak u svim okolnostima.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    "Ne tražite me iznad svega i ne puštajte me!" Kao vibrator, tako vrlo moćan, naći ćete vibraciju u 6 točaka s vrlo tihom linijom, bušenje, vodonepropusnost i kontrola je više u jednom stanju.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše želje neprestano žude za nečim zadovoljavajućim i pitate se kakvu igračku kupiti i konačno je smiriti? Predstavljamo Enchanted Exciter, koji će se senzualno rotirati, uzbuđivati, neodoljivo vibrirati i s ljubavlju uživati u klitorisu. Ispunite svoje želje i konačno doživite pravo zadovoljstvo.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Je li veličina bitna? Da! Uz Lady Bi iz Fun Factora uživat ćete i u dubokim osjećajima koji će biti dublji nego ikada prije i u snažnoj atmosferi koja će biti jača nego ikad prije, jer će Lady Bi doći do vašeg najosjetljivijeg mjesta na cervisu i nećete imati izbora ali učiniti jednostavno i lako.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Cato Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Cato pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 10 strastvenih funkcija pulsiranja za G-točku i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Učinite to i također koristite gumb za vrhunac za zajamčeni nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Niva Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Niva pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 10 strastvenih funkcija rotirajućih vrhova za G-točku i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Učinite to i također koristite gumb za vrhunac za zajamčeni nebeski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Užitak za vaginu, G-točku, klitoris i rektum! Ovaj vibrator samo misli na sve! Zečje uši će maziti vašu pičku, savršeno oblikovan srednji dio će pokazati G-točku, a loptice će senzualno razmaziti analni dio. Uživajte u 7 načina vibracije za G-točku i 3 načina za klitoris!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Purple

    Klasični veliki vibrator iz kolekcije Get Real od ToyJoy je kvalitetan alat s izvanrednim svojstvima koji će nazvati vašu intimnu dobrobit. Njegov seksi, realističan dizajn u lijepoj maloj velici i prepoznatljiv raspon učinit će da poželite ostati zajedno sa svojim dugim tijelom. Igračka je prilagođena snažnim vibracijama kao i prikladan silikon s kože.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Bezvremenski kultni oblik, impresivna snaga i izvedba bez premca za otkrivanje nove razine strasti, ovo je Rock-off Chick Diva. Ugađali su ga najiskusniji stručnjaci kako bi istovremeno stimulirali klitoris i G-točku na najugodniji način. Snažni dva neovisna motora ergonomski su smješteni ispod fleksibilnih baršunasto mekih udubljenja koja čvrsto prianjaju uz vaše tijelo i ljuljaju vas do božanskog vrhunca. Zato zgrabite kontroler i krenite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Zoa Raspberry

    Ponekad želite moć, a ponekad mekoću? ZOA vam daje izbor i prilagođava se vašem trenutnom raspoloženju. Njegov jedinstveni dizajn poslušat će vaše vaginalne obline i vaš klitoris. Ugodno leži u ruci i pogodno cilja na mjesta koja samo trebaju zadovoljstvo. Prepustite se snazi snažnog motora i priuštite si nezaboravne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Sanya Black

    Za sve žene koje žude za nečim savršenim! Sanya vibrator je mekan, udoban i fleksibilan, a također vrlo luksuzan i ergonomičan. Udobno leži u vašoj ruci, a šarmantna mekoća njegovih vibracija ponudit će vam niz uzbudljivih senzacija koje će vas dovesti do opojnog vaginalnog (ili klitoralnog) orgazma. Stilski užitak je zajamčen!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Twist Double Toy Anal & Prostate Massager Black

    Jedinstvena igračka u kojoj možete uživati na mnogo načina! Nexus Revo Twist ima vibrirajući analni čep sa 6 brzina vibracije na jednom kraju i 2-brzinski rotirajući stimulator na drugom kraju. Odaberite koji ćete dio unijeti, a drugi neka stimulira perineum izvana ili ga koristite kao ručku.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Mira Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Mira pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 10 funkcija strastvene rotirajuće perle za G-točku i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Učinite to i također koristite gumb za vrhunac za zajamčeni nebeski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Miyo Purple

    Želite li udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok radi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Dot Clitoral Stimulator Pink

    Želite li dotaknuti raj orgazma? Stimulacija klitorisa je lijepa, ali jednom kad upotrijebite Lelo Dot bit će vam opojno i nezaboravno! Ovaj prekrasan i luksuzan uređaj ima tehnologiju Infinite Loop, koja omogućuje konstantno eliptično kretanje dok vas meka i fleksibilna steljka voli s apsolutnom preciznošću. Odaberite između 8 korisnih uzoraka s različitim intenzitetom i igrajte sami ili s partnerom!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nilo Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Nilo pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam rotirajući vrh s 10 funkcija G-točke i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Učinite to i također koristite gumb za vrhunac za zajamčeni nebeski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 154 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.