×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori za muškarce silikon

Artikli 161 za 192 od 255 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Satisfyer Hot Passion

    Hot Passion Connect App analni vibrator s velikom osovinom stimulira prostatu snažnim vibracijama i stimulirajućom toplinskom funkcijom. Mekana silikonska površina pokreće vas zahvaljujući mekom dodiru i prirodnom osjećaju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnom žicom, tako da se može savijati u razne oblike. Koristit ćete ga kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy je spreman na sve.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Svakom Iker Black

    Privlače li vas nove divne visine i tražite kvalitetnu i modernu igračku koja bi mazila vašu prostatu? Iker prestižnog brenda Svakom svakako je vrijedan vaše pažnje! Nudi vam 7 načina rada vibracije, mogućnost upravljanja putem aplikacije, 2 motora i revolucionarne orgazme. Ne možete odbiti ovu ponudu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    Ovo će biti miljenik obojici! Perfect Lover je uparena igračka u obliku slova C s daljinskim upravljačem. Mekana je i fleksibilna pa se prilagođava vašim proporcijama te će vibracijama stimulirati klitoris, g-točku i penis tijekom vođenja ljubavi. Uživajte u malo boljem vođenju ljubavi uz senzualne vibracije čiji ćete intenzitet odrediti putem kontrolera.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Obični stimulatori prostate vam više nisu dovoljni? Vrijeme je da otkrijete što Nexus Boost može učiniti s vrhom na napuhavanje koji vam omogućuje da prilagodite pritisak na prostatu tijekom igranja. Skriva dva snažna motora sa 6 različitih postavki vibracije za stimulaciju prostate i brane. Zgrabi daljinski upravljač i hajde!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvostruka i trostruka stimulacija za parove i pojedince! Ovaj iznimno fleksibilan dvostruki vibrator na daljinskom upravljaču postat će vaše omiljeno erotsko pomagalo. Nudi vam 10 načina vibracija na svakom kraju i može stimulirati vanjske i unutarnje žarišne točke na vrlo seksi način.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PicoBong Transformer Yellow

    PicoBong Transformer je u osnovi stotine igračaka u jednoj. Stvorite pravi oblik za sebe, bilo za solo igru ili dijeljenje s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nova Double Fun stimulira oba partnera tijekom seksa. Zahvaljujući dizajnu u obliku slova U, pruža smislenu stimulaciju klitorisa, G-točke i penisa. Ovom modernom igračkom možete daljinski upravljati pomoću aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Ne mora svaka Pandora koju posveti svojim voljenima biti komad nakita. Kada ga isprobate s ovom Pandrom, više vas neće zanimati nikakav nakit! To je uzbudljiv vibrator za parove s 12 načina vibracija i bežičnim daljinskim upravljačem. Zaljubit ćete se u njegov mekani silikon na prvi dodir i obožavat ćete njegovu prisutnost pri vođenju ljubavi!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe Greal 2 Violet

    Revolucija u realističnim vibratorima je ovdje! Greal je napravljen od savršenog materijala Bioskin, koji se jedva razlikuje od ljudske kože. Osim toga, ima nevjerojatno modelirane autentične detalje, ekološki je, siguran za tijelo i sadrži snažan, ali tih motor sa 6 načina vibracije. Samo penis koji vibrira, kako i treba biti!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance P-Spot Shower Massager

    Tuširanje ne mora biti samo tuširanje, već i uzbuđenje može postati njegov sastavni dio! Nemojte se tuširati, tuširajte se ovim stimulatorom prostate iz Zero Tolerance! Oduševit će vas 10 snažnih vibrirajućih funkcija, mekani silikonski materijal i krajnja ušica s kojom ju možete objesiti na udicu s vakuumskom čašicom koja je dio pakiranja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Uzbuđenje je ponekad tako čarobno! A čaroban je i ovaj štapić ili vibrator iz kolekcije Pretty Little Wands. Zgrabite ga i krenite prema novim visinama užitka! Nudi vam 10 brzina vibracije, tanko i fleksibilno tijelo te dizajn s dva upotrebljiva kraja. Pogodi pravo mjesto s ovom igračkom jer sve je moguće!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Partner Box 3

    Uživajte u senzualnoj promjeni dok vodite ljubav - uz Satisfyer Partner Box! Kutija sadrži parni vibrator Double Joy, vibrator za gaćice Sexy Secret i prsten za penis Royal One, koji su svi kompatibilni s aplikacijom Satisfyer Connect.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Date Night Set

    Savršeno dvoje za oboje! Uživajte u najkvalitetnijim funkcijama vibratora i dodajte Pivot vibrirajući prsten. Ovaj ekskluzivni poklon set služi za izvlačenje maksimuma iz predigre i seksa. Ispitajte svoje strasti i želje!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Hoćete li prihvatiti izazov da doživite luksuzni užitak uz novu generaciju legendarnog Loki Wave 2 vibratora za prostatu? Kako jest, radujte se još većoj fleksibilnosti i 2 snažna motora koji će svima omogućiti duge i intenzivne orgazme. Igrajte se s njim sami ili sa svojim partnerom i otključajte nove uzbudljive tajne njegovog tijela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Partner Box 2

    Satisfyer kutija za partnere učinit će još zabavnijim vođenje ljubavi: s partnerskim Joy Double vibratorom i prstenom za penis Royal One, oba partnera uživat će u senzualnim vibracijama. Obje igračke mogu se kontrolirati pomoću aplikacije Satisfyer Connect.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Žudi li vaša prostata za praktičnim i elegantnim stimulatorom? Nalone će biti onaj pravi! Izrađena je od mekog silikona i ima teksturiranu površinu u koju ćete se zaljubiti zbog svojih stimulativnih sposobnosti. I što drugo? Tu je i masaža brane zahvaljujući donjoj vješalici, 2 motora, 7 postavki vibracija i daljinskom upravljaču.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cloneboy Personal Dildo Glow in the Dark

    Cloneboy je popularna zabava ne samo za parove koji su prošli kroz sklonost penisu. Sada svoju casting igru možete učiniti zabavnom, a ovaj set donosi nekoliko sofisticiranih dodataka! Svojstva silikonskog lijevanja se više ne naglašavaju, sa setom od više od 2 vrećice 3D gela i jastučićem za erekciju, koji održava erekciju i odljevak, koji može biti mali komadić.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Što se događa kada ovaj uređaj počne dodirivati vašu P-točku ili prostatu? Počinjete plutati na valovima nevjerojatnog orgazma. Tap To je kruti vibrator za prostatu s skočnim gumbom na vrhu koji je dizajniran da simulira tapkanje prstom. I to nije sve! Osim uzbudljivog tapkanja prostate, Tap It također može vibrirati, čak i pod vodom, jer je vodootporan.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Želite li otkriti sve uzbudljive potencijale koje vaše tijelo ima? Dual Explorer će vam rado pomoći! Nudi vam 9 načina rada vibracije i 9 načina kretanja gore i dolje. Stimulator je prekrasno fleksibilan i njime možete maziti svoju vaginu, klitoris, terminal, bradavicu ili bradavice! Dakle, čime početi?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Tražite li igračku u kojoj ćete oboje uživati? Doppio je upareni vibrator s 2 fleksibilne ruke koje ostaju u položaju u kojem ih savijate. Nudi mnogo mogućnosti da isprobate nešto novo prema vašim erotskim idejama. Koristite ga tijekom predigre ili tijekom seksa, gdje će vam daljinski upravljač olakšati odabir načina rada vibracije.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Ethan 8.5 Inch Gyrating Dildo Beige

    Nedostaje li vam nešto stvarno i živahno? Kako bi bilo da isprobate ovog doktora, koji je ugodno realističan i nudi vam 7 snažnih funkcija kružnih pokreta za savršenu stimulaciju G-točke ili prostate? Svidjet će vam se njegov mekani, revolucionarni platinasto očvrsnuti silikonski materijal, kao i prekrasan dizajn s venama ovog vibratora. Nemojte se ustručavati pozvati Dr. Skinite Ethana za intiman obilazak vašeg doma!

    189 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cloneboy Personal Dildo Black

    Cloneboy je popularna zabava ne samo za parove koji su pronašli sklonost izradi odljevaka za penis. Sada možete učiniti svoje casting igre još ugodnijim jer ovaj set sadrži nekoliko sofisticiranih dodataka! Svojstva za izradu silikonskog odljevka su nešto što se podrazumijeva, u setu ćete naći 2 vrećice 3D gela i također erekcijsku petlju, koja će podržati erekciju i izrada odljevka će tada biti malo lakša.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat s tehnologijom zgrušavanja zbog koje vaša prostata poludi od uzbuđenja. I to nije sve, ovaj stimulator će vas dvostruko iritirati, jer branu neće ostaviti neprimjećenom. Uživajte u zadovoljavajućim iskustvima nove razine!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Želite nešto bolje od prosječnog analnog čepa! Lumen nudi nova iskustva za sve koji se ne boje svoju spavaću sobu pretvoriti u pozornicu. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona s Velvet Wave tehnologijom, koji je podstavljeni teksturirani silikon koji donosi i udobnost i blaženi užitak. On će biti zvijezda vašeg showa, ne samo zahvaljujući završnom dijamantnom svjetlu!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Nije novost da je prostata izvor beskrajnih orgazama, jer je puna tisuća živčanih završetaka! Stimulator Optimate pogodit će upravo ovo osjetljivo područje i milovati će ga jedan od 7 uzoraka vibracija. Uživajte u udobnom dizajnu ove igračke, praktičnom daljinskom upravljaču i promovirajte svoje seksualno zdravlje.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Thunder Wrap Masturbator Wand Attachment Black

    Želite li lijepo voziti sa svojom omiljenom masažnom glavom? Ovaj Thunder Wrap prilog omogućit će vam to. Pristaje na svaku glavu standardne veličine, a njegova genijalna tekstura perli doista će pomilovati vaše živčane završetke. Jednostavan pribor koji obećava puno zabave. Stoga otkrijte jake orgazme!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Plex with Flex Prostate Stimulator

    Sanjate li o dvostrukom užitku iza stražnjih vrata? Plex s Flexom nudi vam beskrajne kombinacije intenzivnih vibracija! Zahvaljujući jedinstvenoj savitljivoj podlozi, maksimalno je ergonomičan i usklađen s pokretima vašeg tijela. Uživajte u vrhunskoj udobnosti i ciljanoj stimulaciji prostate.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Želite li osjetiti zadovoljstvo koje skrivaju vaša stražnja vrata? Pozovite ovaj stimulator s 2 snažna motora s obje strane! Njegov lukovičasti vrh će tapkati vašu prostatu i izazvati burne osjećaje koji će dovesti do intenzivnog vrhunca. Zato zgrabite kontroler ili ga povjerite svom kolegi, otkrijte i uživajte!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pixey Aquawand White Edition

    Konačno je ovdje! Prekrasna vibrirajuća glava podešena do savršenstva. Diskretno je tih i moćan u isto vrijeme. Glava mu je prekrasno fleksibilna, tako da s njom možete ići bilo gdje, a izrađena je od mekog i kvalitetnog silikona, pa će vam se svidjeti njegov dodir. Drška je izrađena od istog silikona pa je zgrabite i uživajte u najugodnijoj masaži svih vremena.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Opulence

    Čezne li vaša intimna mjesta za nježnim ili uzbudljivim dodirom? Okružite ih ovom luksuznom Opulence masažnom glavom, koja ima prekrasno fleksibilnu i meku i ugodnu glavu na dodir. Skriva snažan motor sa 6 funkcija vibracije i 5 brzina. I znaš što? Ova veličanstvena masažna glava oduševit će svako mjesto na vašem tijelu koje će trebati njezinim vibracijama!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 161 za 192 od 255 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.