×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori za muškarce

Artikli 33 za 64 od 309 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Orion Candy Toy Set - Erotic Kit 9 pack

    Set ljubavnih igračaka od 9 komada u ružičastoj boji.

    53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Zakrivljen za ciljanje P-točke ili, kod žena, za dosezanje prema G-točki, ovaj analni masažer također ima izbočenu žarulju za Vaše unutarnje zadovoljstvo! Bolji od Vašeg prosječnog čepa za guzu, ova revolucionarna seksualna igračka zapravo će izmasirati otvor Vaše rupe rotirajućim perlicama duž svog drška, pružajući osjećaj sličan kao lizanje!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    SVAKOM Vick vibrator za masažu prostate s dva motora na daljinsko upravljanje snažan je i luksuzan masažer posebno dizajniran za parove. Dva odvojena snažna motora pružaju unutarnju i vanjsku intenzivnu stimulaciju. Savršen je masažer za G točku i klitoris, a ima i savršen kut za stimulaciju prostate.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Stealth

    Nexus Revo Stealth je poboljšana verzija masturbatora Revo 2. Stealth također ima daljinski upravljač koji omogućuje više slobode, a koji možete koristiti vi ili vaš partner.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cloneboy Personal Dildo

    Razveselite sebe i svog kolegu i zajedno doživite ugodan intimno-kreativni trenutak tijekom kojeg ćete stvoriti savršenu silikonsku repliku penisa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Joy Black

    Naš Double Joy snažno stimulira oba partnera tijekom seksa. U-oblik je postavljen i iznutra i izvana - osiguravajući zavodljiv osjećaj za klitoris, G-točku i penis. Omogućena aplikacija, ova visokotehnološka igračka poboljšana je igranjem na daljinu i više!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Koristite Luxur Vibrator osjetljiv na dodir uz okrepljujući test. Riječ je o bacaču moderne tehnologije, koji u svom tijelu ima dva senzora koji svojim aktiviranjem povećavaju količinu vibracija. Doživite orgazam koji oduzima dalije i iskoristite niz od 10 vibrirajućih i pulsirajućih funkcija koje će vam pružiti inovativnu igru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" Flesh

    Mislite li da su i ljudi i žene sretni? Upoznajte nenametljiv najbolji i realističan Silexd dildo s mogućom funkcijom vibracije. Na površini, dildo je dobar mehaničar i užitak za podmazivanje, odnosno četvrta četvrtina erekcije je ista. Učinite svoje snove, tuge i želje realističnim dildoom iz snova!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Wanderlust

    Ova jedinstvena silikonska igračka može se pohvaliti snažnim štapićem za masažu na jednom kraju i zadovoljavajućom gomoljastom i nježno zakrivljenom vibrom na drugom kraju. S elegantnim kontrolama lakog pristupa u sredini, ovaj dvostrani oblik ljulja Vaš svijet iznutra i izvana, s dva snažna motora koji nude ukupno 49 zasebnih kombinacija brzine i funkcija! Potpuno vodootporan i podvodan, savršen je svestrani suputnik za kupanje koji se brzo čisti s Evolved Toy Cleaner i ispiranjem toplom vodom.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Clone A Willy Glow in the Dark Pink

    Naš komplet za kućnu izradu dilda omogućuje Vam izradu točne, vibrirajuće silikonske replike bilo kojeg penisa. Clone-A-Willyjev komplet za modeliranje bilježi nevjerojatne realistične detalje, što ga čini najpersonaliziranijom seksualnom igračkom na planetu!

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Tvoje Pedeset nijansi sive Neumoljive vibracije Love Egg je svestrana igračka koja izaziva orgazam i idealna je za solo igru i igru u paru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Uživajte u stimulaciji prostate i perineuma u isto vrijeme! Ovaj savršeno oblikovani analni vibrator s vrhom fine teksture mazit će vašu prostatu, a njegova široka baza stimulirati će perineum. Njegova meka površina ugodna je na dodir, a 2 motora ga mogu pokrenuti u 7 načina.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Big Boy

    Bilo da on želi ono što želi, vama je samo stalo do veličine? Big Boy će te uhvatiti! To je realističan vibrator sa savršenim žilanjem mekog materijala i s nekoliko brzina vibracija. Pretvorite svoje velike snove u stvarnost uz Big Boy vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Analni čep za beskrajan analni užitak i za sve zahtjevnije ljubavnike. Tisuću je puta bolji od vaše omiljene igle, jer ima rotirajuće perle za stimulaciju sfinktera s 3 brzine i 2 načina okretanja. Također će vas očarati vibracije 3 brzine i 5 načina rada. Sve ćete to udobno kontrolirati putem daljinskog upravljača s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem za jednostavne igre čak i u mraku.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masažna glava i biserni vibrator u jednom! Wand & Pearl Vibrator brenda Javida kombinacija je klasične masažne glave s jedne strane i vibratora s rotirajućim perlama s druge strane. Glava je genijalno zakrivljena i fleksibilna, tako da lako možete doći do svih važnih mjesta. Uživajte u 7 načina vibracija i 3 načina rotacije perlica!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    Pripremite se za deset nevjerojatnih dana seksualnih intriga i uživajte u ovoj primamljivoj poklon kutiji. Podijelite uzbuđenje otvaranja tajanstvenih vrata svaki dan sa svojim ljubavnikom kako biste otkrili senzualnu ili ropsku poslasticu, s predmetima za njega, nju i oboje.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Love Box International

    Sve što joj treba za zavođenje i romantičnu zabavu u jednoj kutiji po nevjerojatno niskoj cijeni! Iako se sadržaj s vremena na vrijeme može neznatno razlikovati, jedno je sigurno – igračke Love Box zabavit će vas oboje. Počinjete li s lisicama ili možda ravno s vibratorom ili analnim čepom?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Nikada silikonska završna obrada nije bila tako realistična, fleksibilna, toplinska i s neumornim funkcijama o kojima ste oduvijek sanjali.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Realistic Chubby Vibrating Dildo 10.5" Brown

    Sanjate li o savršeno realističnom i senzualno vibrirajućem penisu s dimenzijama točno za vas? Ovaj tamni Lovetoy vibrirajući dildo oduševit će vas ne samo svojom dužinom i intenzivnim vibracijama, već i svakom svojom precizno oblikovanom žilom iza vene i veličanstvenim žirom. Vaše će maštarije odjednom oživjeti! Dildo je snažan, ali i fleksibilan prema vašim potrebama i dovršen je jakim usisnom čašom. Prepustite mu se i nećete požaliti.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Analni čep za beskrajan analni užitak i za sve zahtjevnije ljubavnike. Ugodno klizi u vaše dupe i oduševit će vas, jer ima rotirajuće perle za stimulaciju sfinktera s 3 brzine i 2 načina okretanja. Također će vas očarati vibracije 3 brzine i 5 načina rada. Sve ćete to udobno kontrolirati putem daljinskog upravljača s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem za jednostavne igre čak i u mraku.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • My First Lovers Couple Vibrator Pink

    Ne žudite li samo vi nego i vaš kolega za senzualnim vibracijama tijekom vođenja ljubavi? Ovaj zaljubljenik u par rado će ispuniti vaše želje! On će biti s vama baš zaljubljen i pojačavati doživljaje svakog prodora, jer će vibracijama stimulirati penis, vaginu i klitoris. Uživajte u dodiru visokokvalitetnog i mekog silikona i otkrijte nova iskustva.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pripremite se za rock and roll uz P-Rock™ masažer prostate. Ovaj inovativni novi masažer prostate za muškarce savršena je seksualna igračka za korištenje, bilo da ste sami ili s prijateljem u igri. Njegov jedinstveni, zakrivljeni dizajn idealan je za istovremenu stimulaciju prostate i testisa, pa se pripremite da vas potpuno oduševi!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Clear Masturbator Wand Attachtment Transparent

    Nastavak sa štapićem je uređaj za masažu koji će Vam omogućiti da iskusite nove razine zadovoljstva i radosti. Mogućnosti su beskrajne!
    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Jedinstven oblik i savršeno snažne vibracije s kojima ćete poletjeti u orgazmično nebo, takav je Pretty Love Characters Vibe. Ima dupli kraj, prvi je gladak, a drugi je fino nazubljen i povezan je jakim i mekim silikonskim lancem. Iznad svega, ova igračka je svestrana, postat će popularan dodatak za lezbijski seks, ali i za muškarce i žene ili solo igre.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Priuštite sebi trifecta primamljivog iskušenja. 17x P-Trigasm ima snažno zujajuće stabljike za perineum s 3 brzine i 4 uzorka vanjske vibracije. Također sadrži nekoliko redova rotirajućih kuglica ispod površine baze osovine, da se zavodljivo vrte oko vašeg sfinktera s 5 postavki. Konačno, perla ispod površine vrha pomicat će se gore-dolje, muzeći vašu slatku točku s dodatnih 5 načina kretanja.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Dopustite da se lansirate do izvanzemaljskih visina užitka s ovom vibrirajućom analnom raketom! Izrađen je od prekrasno mekanog dvoslojnog silikona i vrlo je jednostavan za rukovanje gumbom na podlozi. Uživajte u ergonomskom obliku i svim strastvenim iskustvima.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Vibrating Ecstasy Lounge

    Posebna sofa na napuhavanje s realistično oblikovanim vibratorom. Pojačana je u središnjem dijelu sjedala, ima dvije ručke sa strane za lakše rukovanje. Beskonačno podesiv intenzitet vibracija.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Clone A Willy Glow in the Dark Blue

    Naš komplet ručno izrađenih dilda omogućuje Vam izradu točne, vibrirajuće silikonske replike bilo kojeg penisa. Clone-A-Willyjev komplet bilježi nevjerojatne realistične detalje, što ga čini najpersonaliziranijom seksualnom igračkom na planetu!

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Apsolutno pametna igračka - dvostruki vibrator i mogućnost korištenja različitih oblika glava. Idealan za parove, kao i za solo igre, jer ga možete koristiti i za vaginalnu i za analnu stimulaciju.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo, na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Black

    Loki će se posebno svidjeti muškarcima koji se ne boje otkriti nove dimenzije užitka. Savršeno anatomski oblikovan i savršeno zakrivljen za intenzivnu masažu muške prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 309 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.