×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori za žene

Artikli 129 za 147 od 147 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NS Novelties Luxe Skye Pink

    Jeste li romantična duša? Ovaj slatki ružičasti luksuzni vibrator samo je za sve nježne i romantične dame. Njegovo ime je Skye, ugodno je mršava i fleksibilna. Ne samo da će se pobrinuti za unutarnji dio vašeg cvijeta, već će zahvaljujući praktičnoj vješalici maziti i klitoris. Njegova glatka platinasta silikonska površina dodatno će poboljšati osjećaje senzualnih doživljaja koji oduzimaju dah. Radujte se, zaslužili ste!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Ivy Dahlia G-Spot Vibrator Purple

    Tako lijepa i tako zgodna! Šarmantni ljubičasti bršljan iz ToyJoy je prekrasno mekan i ugodan na dodir. Spreman je ispuniti vaše želje i potaknuti vašu strast do maksimuma zahvaljujući svojim praktičnim značajkama! Njegov prekrasni oblik razumjet će proporcije vašeg tijela i dovesti vas do najboljeg orgazma.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Yiva Massager Black

    Želite li seksi masažu? S ovom kompaktnom masažnom glavom u ruci bit će to savršen užitak! Ima moderan dizajn i nije pogodan samo za početnike. Stimulacija vanjskih osjetljivih područja s 10 načina vibracije bit će super uzbudljiva s njim, budući da ima fleksibilnu glavu koja se prilagođava konturama vašeg tijela i također vrlo snažan motor. Uživajte u užitku erotske stimulacije ili masaže mišića bilo gdje na tijelu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Red Revolution Georgia Red

    Svi znaju da je 2 više od 1! Ova sjajna igračka oduševit će vas s 2 korisna kraja! Vakuumska pumpa s jedne strane i genijalno zakrivljeni vibrator s druge strane. Odaberite između 7 ritmova vibracija, napunite igračku putem USB-a i ponesite je sa sobom čak iu kadu jer je vodootporna!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Super ugodno uzbuđenje od klitorisa do G-točke! Ovaj fleksibilni vibrator brine se za sva vaša osjetljiva mjesta. Ima vrh genijalne teksture koji će vrlo senzualno dotaknuti vašu G točku, a zatim i široku bazu oblikovanu prema ženskom tijelu, a to će biti klitoris i međica. Zaljubit ćete se u mekani silikonski materijal na prvi dodir, a možda čak i otići u seksi šetnju s vibratorom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Noir Vibe Injected Liquid Silicone 2 Motors Black

    Noir je luksuz i užitak u isto vrijeme. Njegovo zaobljeno tijelo oblikovano je precizno kako bi zadovoljilo vaše potrebe i zahtjeve. Izrađena je od prvoklasnog tzv. tekućeg silikona i stoga nema spojeva i rupa. Uživajte u njegovih 8 načina vibracije i ugodite G-točki i klitorisu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cala Azul Julia Mini Vibrator

    Što nikako ne smije nedostajati u vašoj erotskoj kolekciji? Ovaj mini vibrator iz kolekcije Cala Azul! Pogodan je za stimulaciju vagine i klitorisa i može vibrirati u 10 različitih načina. Jednostavan je i praktičan za korištenje i puni se putem USB kabela. Otkrijte svoju novu omiljenu igračku!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cala Azul Carla Lay-on Vibrator

    Ovo vibrirajuće jaje iz kolekcije Cala Azul je fantastična igračka za solo upotrebu, ali može biti i uzbudljiv dodatak za parove! Jaje nudi intenzivnu stimulaciju i ima 10 načina vibracije. Izrađena je od ugodnog i kvalitetnog silikona, a baterija se vrlo jednostavno puni putem priloženog USB kabela.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mon Ami Mon Luv Double Stimulator Heart 2 in 1 Suction and Licking Tongue Red

    Jeste li oduvijek bili romantična duša? Ova puna ljubavi igračka u obliku srca je samo za vas! Ujedno je i savršen dar za svaku priliku za osobu do koje vam je jako stalo. Na prvi pogled Mon Luv je apsolutno lijepo i elegantno srce koje predstavlja dvije igračke u jednoj. Odvojite dva dijela i upoznajte okretni jezik s 5 funkcija lizanja za stimulaciju klitorisa ili uživajte u senzualnom sisanju s 5 funkcija za koje je sposobna druga polovica srca.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Secrets Choices 6 Piece Mini Massager Set Navy Blue/Rose Gold

    Želite li istražiti svijet užitka? Uz ovaj luksuzni 6-dijelni set bit će to veliko zadovoljstvo! Zlatnu ručku pokreće kvalitetan i snažan PowerBullet motor koji će vam dati duboke vibracije od blagih do divljih. Stoga birajte između 5 praktičnih dodataka i istražite sebe, svoje želje, strasti i osjetljiva mjesta!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Rechargeable Silicone G-Gasm Delight Turquoise

    Popularni vibrator G-točke sada je usavršen! Uz svojih 10 jedinstvenih funkcija vibracije koje će pojačati vašu stimulaciju i učiniti da padnete u blaženstvo točno na mjestu gdje se nalazi vaša G-točka, može se puniti za dodatnu praktičnost, a njegova kontrolna tipka nalikuje prekrasnom dragulju!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Yiva Massager Pink

    Želite li seksi masažu? S ovom kompaktnom masažnom glavom u ruci bit će to savršen užitak! Ima moderan dizajn i nije pogodan samo za početnike. Stimulacija vanjskih osjetljivih područja s 10 načina vibracije s njim će biti super uzbudljiva, budući da ima fleksibilnu glavu koja se prilagođava konturama vašeg tijela i također vrlo snažan motor. Uživajte u blagodatima erotske stimulacije ili masaže mišića bilo gdje na tijelu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Durex Intense Real Pleasure

    Šarmantan vibrator s jakim, ali tihim vibracijama poznatog brenda Durex. Ima praktične kontrole rotirajući bazu, tako da možete odabrati točno razinu koju najviše želite u bilo kojem trenutku. Površina mu je izrađena od jedinstvenog soft touch materijala u koji će se vaša koža zaljubiti na prvi dodir. Priuštite si ugodno društvo s vibratorom Intense Real Pleasure sami ili s partnerom.

    91,90 €

    57,90 €

    Nema na skladištu

  • Adrien Lastic Caress Revolutionary Clitoral Stimulator Pink

    Osjetite višestruke mogućnosti nježnog milovanja koje nudi ovaj klitoralni vibrator stimulator. Jedini u kombinaciji rotacije i vibracije. Vaših  5 različitih glava odvest će vas kroz svijet senzacija. Odaberite fleksibilnu ili čvrstu glavu ovisno o erogenim zonama koje želite stimulirati. Mijenjaju se lako i intuitivno.

    91,90 €

    57,90 €

    Nema na skladištu

  • InToYou Shiva Vibe with Pulsation and Suction 3 Motors Red

    Upoznaj Shivu! Riječ je o šarmantnom vibratoru s 3 motora koji će vam oduzeti dah. Njegove 3 moćne značajke će vam se svidjeti. Može vibrirati u 7 načina, tako da počinje blagim škakljanjem, a završava savršenim potresom. Osim toga, vaš će klitoris oduševiti funkcija usisavanja sa 7 načina, a posljednja ugodna značajka je pulsiranje za 10 razina. Sve u jednoj igrački!

    91,90 €

    57,90 €

    Nema na skladištu

  • Inmi G-Thump Tapping G-spot Stimulator Purple

    Poboljšajte svoju G-točku igračkom koja to zna! G-Thump je dizajniran da udobno pronađe najosjetljivije mjesto na vašem tijelu, a zatim ga uzbuđeno tapkajte u 7 različitih načina dok ne eksplodirate od blaženstva. Dotaknite nove visine užitka!

    91,90 €

    57,90 €

    Nema na skladištu

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Wand Pink

    Želite li nešto više od običnog vibratora? Insatiable G ne samo da će vibrirati umjesto vas, već se može i automatski napuhati! Uživajte u savršenom užitku s njim, birajte između 4 postavke na napuhavanje od blagih do pulsirajućih i ne zaboravite na vibracije 7 načina rada.

    149 €

    57,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Vibio Frida Lay-On Vibrator Wine Red

    Želite da vaša nova erotska igračka bude moćna i moderna? U tom slučaju svidjet će vam se Fridin vibrator. Ima ugodan anatomski oblik i nevjerojatno je svestran. Ugodit će vulvi bučnim vibracijama, a možete je čak i upariti s mobilnom aplikacijom i daljinski upravljati s bilo kojeg mjesta. Slušajte svoje potrebe i učinite dobro!

    149 €

    57,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Vibio Frida Lay-On Vibrator Peach

    Želite da vaša nova erotska igračka bude moguća i moderna? Pristaju da te vide Fridin vibrator. Ima dobro osmišljen anatomski oblik i neraskidivo je povezan. Uzmite u obzir da je vibracija jaka, a možete je čekati s mobilnom aplikacijom i dalje upravljati s puno mjesta. Odgovarajte svojim potrebama i činite dobro!

    149 €

    57,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 129 za 147 od 147 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.