×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori za žene

Artikli 97 za 128 od 1469 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Le Wand Gee Black

    Želite li doživjeti opojni orgazam G-točke? Gee je tu i nikad neće biti lakše! Punjiv je i fokusiran upravo na G-točku, preko koje će vam pružiti duboko zadovoljavajuće senzacije. Njegov savršeno zaobljeni oblik, ravan vrh i fleksibilan vrat pogodit će to osjetljivo mjesto i možda vam čak pružiti mokre orgazme o kojima većina nas samo sanja. Uživajte u snažnim vibracijama dok sami istražujete svoje tijelo ili se igrate s parom.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Right on Ron eStim Vibrator Black

    Ron će uvijek biti na pravom mjestu u pravo vrijeme, tj. tvoja G-točka! Ima poseban oblik za precizno ciljanje G-točke i njezinu stimulaciju vibracijama te nevjerojatnu funkciju elektrostimulacije. U svom genijalno oblikovanom tijelu krije snažan motor s 8 programa vibracija, 5 načina elektrostimulacije i posebnim programom za vježbanje dna zdjelice. Ako se dogodi da ostane bez soka, jednostavno ga napunite putem USB kabela.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Hearts Desire Lay-On Vibrator Rose

    Što tvoje srce želi? Za više srca i uzbudljivih vibracija? Možda će upravo ovo Mystim srce ispuniti vaše želje i pružiti vašem tijelu apsolutni užitak. Njegov dizajn prilagođava se konturama vašeg tijela, a snažan, ali tih motor oduševit će vas s 8 programa vibracije. Priuštite sebi pravi užitak!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Robin Thrusting Vibe with Internal 360 Balls Black

    Robin je pravi prijatelj neugodnosti! Njegove karakteristike će vam se uzbudljivo zavrtjeti u glavi i nećete htjeti stati. Otkrijte vibracije, udarce gore i dolje, kao i vrtnje dva reda loptica. Naravno, i vaš klitoris će doći na svoje te ćete svaki put s Robin uživati u maksimalnom užitku.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Double Vibrator Purple

    Dvostruki vibrator za dvostruku zabavu! S tim vibratorom na baterije ostvarujete svoje erotske snove i želje bilo u paru ili samo sa sobom. Ramena mogu stimulirati vaginu i anal u isto vrijeme ili ih možete koristiti za štipanje bradavica, klitorisa ili testisa. Izuzetno su mekane i fleksibilne te imaju različite širine. Uživajte u 10 uzbudljivih načina vibracija.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Purple

    Punjivi džip koriste za sve drage ti frajere naše male gluposti s njima još žive! Međutim, neki ljubavnici su izrađeni od mekog i kvalitetnog silikona. Predivan je za borbu i njegove teksturirane stvari koje će vas dodatno razbuditi, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Lovelife by OhMiBod Snuggle Dual Stimulation Vibe

    Intimnost ruši granice, maženje pomaže psihi, a samoljublje je temelj sretnog života, slažete li se? Prepustite se svemu tome s ovim mljackavim i ljupkim vibratorom! Njegov šarm nije samo u nježnom izgledu, već prije svega u dvostrukoj stimulaciji najosjetljivijih mjesta. Istražite svoje tijelo i uživajte!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • NS Novelties Stardust Charm White

    Probudite se kozmičkom energijom prašine koja se diže! Ovo nije ništa manje, jedino što tražite u jednoj igrački je istinska elegancija i izvanredni ekstrakti. Kombinacija je oba kristala, borosilikatnog stakla i nekih vibracija. Izrazite svoje želje, iskopati vibrator i pretvoriti svoje snove u kreativnost.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Jeste li spremni za senzualna i uzbudljiva iskustva? Ovaj Love Distance Reach G vibrator savršena je igračka za strastvene parove. Izrađen je od udobnog i sigurnog silikona, ugodnog je ergonomskog oblika, pa će iritirati G točku i klitoris, a kontrolira se putem aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavljajte bilo kada i bilo gdje!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Love Distance Reach Portable Imitation Vibrator App Controlled

    Jeste li spremni za nevjerojatna uzbudljiva iskustva? Ovaj vibrator Love Distance Reach savršena je igračka za strastvene parove. Izrađena je od udobnog i sigurnog silikona, pričvršćuje se na gaćice i kontrolira se putem aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavljajte bilo kada i bilo gdje!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Love Distance Span Panty Vibrator App Controlled Includes 2 Thongs

    Jeste li spremni za senzualna i uzbudljiva iskustva? Ovaj Love Distance Span vibrator savršena je igračka za strastvene parove. Izrađen je od udobnog i sigurnog silikona, u paketu ćete pronaći i 2 čipkane tange s džepom, gdje je umetnut vibrator i možete ga dalje kontrolirati putem aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavljajte bilo kada i bilo gdje!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Black

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjivi Vive Ring Rabbit pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam jedinstveni prsten integriran u glatko silikonsko tijelo koje se pomiče gore-dolje, uzrokujući nepogrešivu uzbudljivu stimulaciju. Prsten će vas oduševiti s 10 brzinskih modova i nećete propustiti omiljene vibracije u 10 modova. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Hera Flex Rabbit Vibrator Black

    Kultni dvostruko stimulirajući "zečić" za sve moderne boginje! Hera je najmekši i najelegantniji vibrator za zeca na svijetu. Njegov mekani, blago valoviti vrh dat će vam duboke vibracije izravno na G-točku, dok će fleksibilna traka stimulirati klitoris. Čeka vas savršena orgija!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Pearl 2+ Turquoise

    Tehnološki najnapredniji vibrator za G-točku koji je svijet ikada vidio dobio je još jednu nadogradnju, a sada sve svoje intimne želje možete ispuniti uz Kiiroo Pearl 2+! Ima tehnologiju osjetljivu na dodir i snažan motor. Ova moderna igračka osluškuje vašu vaginu i njezine potrebe te stimulira, draži i potom izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati sa svojim partnerom na daljinu ili možete uskladiti Pearl 2+ s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno uroniti u svoje strasti.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Hera Rabbit Vibrator Purple

    Kultni dvostruko stimulirajući "zečić" za sve moderne boginje! Hera je najmekši i najelegantniji vibrator za zeca na svijetu. Njegov mekani, blago valoviti vrh dat će vam duboke vibracije izravno na G-točku, dok će fleksibilna traka stimulirati klitoris. Čeka vas savršena orgija!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Rechargeable Silicone G-Gasm Delight Turquoise

    Popularni vibrator G-točke sada je usavršen! Uz svojih 10 jedinstvenih funkcija vibracije koje će pojačati vašu stimulaciju i učiniti da padnete u blaženstvo točno na mjestu gdje se nalazi vaša G-točka, može se puniti za dodatnu praktičnost, a njegova kontrolna tipka nalikuje prekrasnom dragulju!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Miyo Raspberry

    Želite udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok će raditi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom bijegu u svijet najluđih fantazija i višestrukih orgazama.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Not War Liebe Orange

    Volite stimulaciju G-točke i volite to sporo? Ponekad je usporavanje najbolja opcija, a s Liebeom će se riješiti. Njegova mekana i fleksibilna silikonska glava dizajnirana je za savršenu masažu G-točke, dajući vam mogućnost primjene prave količine pritiska. Birajte između brzina i načina vibracije, istražite svoje tijelo i otkrijte orgazmičku radost.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand XO Rose Gold

    Zajašite na valovima euforije i otkrijte orgazme koji protresu cijelo tijelo. Le Wand XO jedinstveni je punjivi vibrator s dva motora koji će vas oduševiti istovremeno vanjskom i unutarnjom stimulacijom. Njegov okruglasti vrh udobno doseže G-točku ili prostatu, dok mali teksturirani remen leži na klitorisu ili perineumu. Uživajte u snažnim vibracijama dok sami istražujete svoje tijelo ili se igrate s parom.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Miyo Light Pink

    Želite li udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok radi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Soyo Purple

    Želite višestruko povećati svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Soyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok će raditi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Fuchsia

    Juno nije bilo kakav vibrator, she is the G-spot Goddess! Ovo je najmekši, ali najelegantniji vibrator G-točke na svijetu i dat će vam duboke, tutnjave vibracije usmjerene izravno na tu osjetljivu točku. Uživajte u boli koja će prostrujati cijelim vašim tijelom i ostaviti vas u nevjerojatno izgriženom orgazmičkom raju.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Aiko Black

    Želite li udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Aiko vibrator fokusirat će se na vaš klitoris i pomoći vam da otkrijete nove osjećaje. Savršeno svilenkasti i fleksibilni silikon iznenadit će vas svojom mekoćom i omekšati vašu dušu i vaš biser uporabnosti. Doživite širok raspon emocija uz 10 načina vibracije!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Happiness Dance The Night Away Pulse Stim Purple

    Hoćeš li prihvatiti poziv na orgazamični ples? Samo s ovim šarmantnim stimulatorom doživjet ćete savršeni intimni užitak i vragolasto veselje! Zahvata vaš klitoris mekim, ali snažnim pulsirajućim vibracijama koje će vas ostaviti bez daha. Opet i opet!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PowerBullet Rechargeable Vibrating Bullet 10 Functions Pink

    Što ne smije nedostajati u vašoj kolekciji erotskih naprava? Mali vibrator koji uvijek možete imati sa sobom! Ako odaberete ovaj PowerBullet, odmah ćete se zaljubiti u njegov snažan motor koji će vam dati nevjerojatno duboke i tutnjave vibracije. Za sve one koji traže pravu vibracijsku snagu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag G-Spot Vibrator Black

    Precizan pogodak na Vašoj G-točki! Ovaj crni silikonski vibrator ima genijalno dizajniran oblik koji vam omogućuje ciljanje vaše G-točke s apsolutnom preciznošću. Sakriva snažan motor i nudi vam 10 načina vibracije koji su ugodno tihi za diskretnu upotrebu. Volite se na najosjetljivijem mjestu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Secrets Passion Clitoral Vibrator Wine

    Možeš li čuvati tajnu? Ova uzbudljiva tajanstvena igračka radi! Riječ je o malom vibratoru s kojim ćete potpuno uroniti u svijet strasti. Njegovi ultra-mekani nazubljeni dijelovi na silikonskoj glavi u obliku cvijeta pružit će vam nevjerojatno zadovoljavajući osjećaj užitka. Svaki pojedini zarez prenosi vibracije snažnog motora izravno na vaše osjetljivo mjesto. Stoga uživajte u blaženstvu zadirkivanja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Secrets Choices 6 Piece Mini Massager Set Navy Blue/Rose Gold

    Želite li istražiti svijet užitka? Uz ovaj luksuzni 6-dijelni set bit će to veliko zadovoljstvo! Zlatnu ručku pokreće kvalitetan i snažan PowerBullet motor koji će vam dati duboke vibracije od blagih do divljih. Stoga birajte između 5 praktičnih dodataka i istražite sebe, svoje želje, strasti i osjetljiva mjesta!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Magic Stick Pink

    Nije važno vjerujete li u magiju ili ne, ovaj čarobni vibrator će vas u svakom slučaju očarati! Ima dva snažna motora koji će vas odvesti na najviši vrh ikada. Pulsirajuća točka na vrhu senzualno će dražiti G-točku, a fleksibilne vanjske uši usredotočit će se na klitoris. Odaberite između 7 načina vibracije i učinite to mirno čak iu kupaonici, Magic Stick je vodootporan!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Ovaj kompaktni zec pogodi vas na svim pravim mjestima! Ima genijalan oblik za dvostruku stimulaciju i skriva snažan motor koji će za vas vibrirati u 10 načina. Međutim, njegov rad je vrlo tih i stoga je njegova uporaba vrlo diskretna. Izrađena je od visokokvalitetnog higijenskog silikona te je stoga potpuno sigurna za tijelo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fuck Green Bio Bullet Pink

    Vibrator za sav vaš posao! Dio toga je da vas upoznamo s novostima u našem asortimanu - Fuck Green vibratorom. Ovo je 100% biorazgradiv proizvod izrađen od PLA plastike na bazi škroba. Njegov svestrani dizajn omogućuje vam sviranje raznih cigara, možete ih učiniti ekološki prihvatljivim!

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Niya N4 Discrete Palm Held Massager Light Blue

    Žudite za kvalitetnom erotskom igračkom? Jedinstvena kolekcija Niya na tržište dolazi s luksuznim i modernim pomoćnicima koji će vaš intimni život učiniti ugodnijim. Odaberete li baš ovo vibrirajuće jaje, osjetit ćete orgazmično zadovoljstvo zbog mekanog prvoklasnog silikona sa senzualnim izbočinama. Njegov dobro promišljen dizajn udobno pristaje u vaš dlan, a vi ćete moći odmah saznati kakav je osjećaj kada su vibracije usmjerene na vaš klitoris, bradavice ili bilo koje drugo mjesto. Zgrabite ga i istražite na svoje zadovoljstvo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 1469 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.