×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori za početnike G-točka

Artikli 33 za 54 od 54 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Pretty Love Cvelyn Purple

    Žudite li za beskrajnim neodoljivim zadovoljstvom? Upoznajte Cvelyn, ljubičastu ljepoticu iz Pretty Love koja će vas zadiviti ne samo sa svojih 30 intenzivnih načina vibracije, već i svojim zadivljujućim oblikom za ciljanje G-točke i svojim prekrasno mekanim i glatkim silikonskim materijalom. Neka bude zadovoljan!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Funky Lover Vibe Pink

    Zabavna, moćna i pristupačna, to je Funky Love! Njegov oblik osigurat će senzualnu iritaciju klitorisa i unutarnjeg dijela rodnice, gdje će se vrlo vjerojatno susresti s G-točkom. Izrađena je od 100% silikona, tako da je predivno mekana i udobna. Uživajte u 4 načina vibracije i 3 brzine.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Gene Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestani i uzmi Gene, nevjerojatan vibrator koji golica i izvana i iznutra vagine! Pružit će vam zaista intenzivan užitak zahvaljujući 30 funkcija vibracije. Ima genijalno zaobljeni oblik kako bi udobno dosegao G-točku, ali u isto vrijeme vodi i osjetljivi klitoris u predstavu. Stoga učinite nešto za sebe i pozovite svog uzbudljivog prijatelja Genea u svoju spavaću sobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Tražite li višenamjenski vibrator koji se može savijati? Harmony vibrator iz Maia Toysa je upravo takav! Graciozno je nebesko plave boje, ima nevjerojatno mekanu silikonsku površinu i lako ga možete saviti kako bi odgovarao vašim potrebama. Osim vibracija, opremljena je i pokretnom kuglicom za stimulaciju klitorisa i uz nju ćete uživati u puno orgazmičkih iskustava čak i u paru.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Žudite za savršenom g-točkom i stimulacijom klitorisa u isto vrijeme? Omg, a tko ne? Ovaj selfie vibrator je tu da vam pruži upravo takvu uslugu. Izuzetno je fleksibilan i u mekom silikonskom tijelu skriva 2 motora s 10 načina vibracija za potpuni užitak. Osim toga, vodootporan je pa ga nemojte oklijevati ponijeti sa sobom u kadu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Daniel Pink

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestani i nabavi Danielu, vibrator zadivljujućeg oblika i funkcije intenzivne vibracije s 30 različitih načina rada. Zaljubit ćete se u mekani silikon na prvi dodir, kao što ćete odmah savladati jednostavno rukovanje. Učinite nešto za sebe i pozovite svog uzbudljivog prijatelja Daniela u svoju spavaću sobu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • ToyJoy Funky Rabbit Purple

    Možete li se zabaviti za bebu? Nikako! Igračke za čekanje i pristup mogu biti visoke kvalitete, baš kao vibrator iz ToyJoya. Funky Rabbit je zabavan, ali i ima šarmantnu borbu. Ima stimulator klitorisa i napravljen je od 100% silikona i spreman je za dodavanje. Koristite 4 vibracije i 3 omjera brzine.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Loveline Liora Pink

    Orgazmični prijatelj na svjetiljkama! Loveline Loira je savršeno dizajniran vibrator koji izravno dodiruje vašu G-točku. Obožavat ćete njegove snažne, ali tihe vibracije, jer ćete s njima otkriti orgazmički potencijal vašeg najosjetljivijeg imena tijela, G-točke.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Centaur Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestani i uzmi Centauru, nevjerojatan vibrator koji golica unutarnju i vanjsku stranu vagine! Pružit će vam zaista intenzivan užitak zahvaljujući 30 funkcija vibracije. Ima genijalno zaobljeni oblik kako bi udobno dosegao G-točku, ali u isto vrijeme vodi i osjetljivi klitoris u predstavu. Stoga učinite nešto za sebe i pozovite uzbudljivog prijatelja Centaura u svoju spavaću sobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Klasični vibrator s lijepim osobinama muškarca koji nema što raditi. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe sjajno je dizajniran kako bi vam pomogao da ciljate svoju G-točku i pokazao vam sedam ili više stimulacija. Izrađen je od ABS plastike sa odgovarajućom silikonskom površinom, koja je sigurna za tijelo, zatim 7 vibracija i vodootporna. Utičnica se napaja pomoću 2 AA baterije kada je pohranjena i zapakirana.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Chic preklopna školjka za vašu školjku! Ovaj savršeno oblikovani luksuzni vibrator u obliku školjke pružit će vam intenzivan unutarnji užitak usmjeren na uvijek tako osjetljivu G-točku. Izrađen je od visokokvalitetnog medicinskog silikona te je nevjerojatno mekan i ugodan na dodir. Odaberite između 30 opojnih funkcija vibracije i prebacite se između njih putem daljinskog upravljača.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Želite li uživati u još više ljubavnih igara u dvoje? Ovaj vibrator Bound Love Couples pružit će vam maksimalnu udobnost svojim ergonomskim dizajnom te će svojim vibracijama i pulsiranjem stimulirati erogene zone. Djeluje tako da jednu ruku stavi u vaginu, a drugu pusti da se brine o klitorisu. I vaš partner će uživati u vibracijama tijekom penetracije!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Ne morate biti plemenitog porijekla da biste se počastili jednom od nevjerojatno šarmantnih igračaka iz kolekcije Royal Gems! Ovaj luksuzni vibrator ima elegantan metalik završetak i nalikuje krunskom dragulju. Njegov zakrivljeni kraj idealan je za precizno ciljanje G-točke, a nova generacija F-1 motora oduševit će vas svojom nevjerojatnom snagom vibracija. Jednostavno želite imati ovaj dragulj na svom noćnom ormariću!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Butterfly Kiss Rabbit Vibrator Pink

    Pustimo leptirića da sleti na naš klitoris i uživaj u savršenoj stimulaciji s ovom ružičastom ljepoticom. Ovaj vibrator ima lijep oblik koji istovremeno brine o vašoj G-točki i klitorisu. Njegov razigrani izgled, dva snažna motora i 30 načina vibracije čine senzualno uzbudljivu fuziju koju ćete obožavati!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Hobgoblin Finger Vibrator Black

    Ovaj rodno neutralni vibrator za prst obnavlja klasični pokret 'dođi ovamo', nudeći 12 unutarnjih načina vibracije koje će voljeti G-točka ili P-točka Vašeg ljubavnika i zgodno malo lizalo s 3 načina koji mazi njezin klitoris ili perineum onako kako zaslužuje ...

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Yiva Massager Black

    Želite li seksi masažu? S ovom kompaktnom masažnom glavom u ruci bit će to savršen užitak! Ima moderan dizajn i nije pogodan samo za početnike. Stimulacija vanjskih osjetljivih područja s 10 načina vibracije bit će super uzbudljiva s njim, budući da ima fleksibilnu glavu koja se prilagođava konturama vašeg tijela i također vrlo snažan motor. Uživajte u užitku erotske stimulacije ili masaže mišića bilo gdje na tijelu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Not War Amore Orange

    I male stvari mogu učiniti velika čuda, a ovaj vibrator je dokaz tome. Snažan je i idealan za solo igre i igre u paru. Svidjet će vam se njegov elegantan dizajn i izvedba, a zadovoljstvo koje će vam pružiti odvest će vas u raj. Okusite duboke snažne vibracije s nekoliko brzina i uzoraka, prislonite je na svoj klitoris ili bradavice i otkrijte strast skrivenu u vašem tijelu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Loveline Rabbit Vibrator Juicy Pink

    Jeste li uvijek bili prilično nježni i romantični? Slagat ćete se s ovim vibratorom! Lijepe je boje i završne obrade te je izrađen od svilenkastog kvalitetnog silikona. Njegov jedinstveni oblik i funkcija vibracije obećavaju maksimalno zadovoljstvo i revoluciju u potencijalu ženskog vrhunca!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    Već napravljen od silikona, model Satisfyer Elastic Game može se koristiti za maksimalnu fleksibilnost: pojačivač s 2 motora i unutarnja fleksibilnost unutrašnjosti, ovaj univerzalni prijatelj može se koristiti kao habajući vibrator, erekcijski prsten ili partnerski vibrator.

    61,90 €

    26,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    Tražite li užitak koji vas nikada neće razočarati? Ovaj ljubičasti zgodan muškarac ima obje strane i točno zna što želite. Uz njega ćete osjetiti porast strasti, jer će ga voljeti 7 funkcija vibracije u dva motora. Postignite željene vrhunske visine zahvaljujući njegovom svestranom obliku!

    119 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    Uz model Satisfyer Elastic Game izrađen od silikona, moći ćete uživati u maksimalnoj fleksibilnosti: zahvaljujući 2 motora i fleksibilnoj žici iznutra, ovaj univerzalni pratilac može se koristiti kao vibrator za nanošenje, erekcijski prsten ili partnerski vibrator.

    61,90 €

    26,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Finger Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator za prste oblika koji će vam pomoći da udobno dođete do G točke. Idealan je za uvertiru i solo igre, tijekom kojih će vam ponuditi 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s iritacijom G-točke.

    61,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 33 za 54 od 54 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.