×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori G-točka ljubičasta za žene

Artikli 97 za 128 od 160 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Ružičasti vibrator u obliku zeca koji skriva moćne rotirajuće kuglice! Doživite dosad nepoznato uzbuđenje i dopustite da vas ponese jedan za drugim orgazam. Enchanted Bunny vaš je novi erotski pomagač s mekanom silikonskom površinom, ugrađenom punjiva baterijom i 12 avanturističkih funkcija. Uz njega uživajte u jedinstvenoj dvostrukoj stimulaciji i podlegnite beskrajnom zadovoljstvu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile A & G-Spot Vibrator

    Jeste li znali da G-točka nije jedino mjesto u ženskom tijelu koje stimulira žene da dožive izvanzemaljske orgazme? Tu je i A-točka, koja se također nalazi u rodnici, a ovaj vibrator je dizajniran da ju izravno stimulira. Osim toga, u show uzima G-točku i obećava stvarno intenzivna orgazmička iskustva. Otkrijte sav orgazmički potencijal koji se krije u vama!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Truda Lavender

    Žudite za beskrajnim nevjerojatnim užitkom? Upoznajte Trudu, ljubičastu zgodnu iz brenda Pretty Love, koja će vas oduševiti ne samo sa svojih 7 intenzivnih načina vibracija, već i sa zadivljujućim oblikom za ciljanje g-točke te predivno mekanim i mekim silikonskim materijalom. Dopustite sebi da budete zadovoljni!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Gene Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestani i uzmi Gene, nevjerojatan vibrator koji golica i izvana i iznutra vagine! Pružit će vam zaista intenzivan užitak zahvaljujući 30 funkcija vibracije. Ima genijalno zaobljeni oblik kako bi udobno dosegao G-točku, ali u isto vrijeme vodi i osjetljivi klitoris u predstavu. Stoga učinite nešto za sebe i pozovite svog uzbudljivog prijatelja Genea u svoju spavaću sobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Opustite svoje tijelo i um i priuštite si užitak potreban svakome od nas. Nećete biti sami, vaš će partner postati ovaj šarmantni ljubičasti elegantan, koji će se fokusirati uglavnom na vašu g-točku. Ima funkciju tapkanja, genijalno je zakrivljen i prekrasno fleksibilan. Vrh koji seže do g-točke ugodno je mekan i opremljen stimulirajućom teksturom. Otkrijte snagu 2 motora, zaljubite se u 7 načina vibracija i također 3 načina pulsiranja tapkanja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Bezvremenski kultni oblik, impresivna snaga i izvedba bez premca za otkrivanje nove razine strasti, ovo je Rock-off Chick Diva. Ugađali su ga najiskusniji stručnjaci kako bi istovremeno stimulirali klitoris i G-točku na najugodniji način. Snažni dva neovisna motora ergonomski su smješteni ispod fleksibilnih baršunasto mekih udubljenja koja čvrsto prianjaju uz vaše tijelo i ljuljaju vas do božanskog vrhunca. Zato zgrabite kontroler i krenite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    Niste zadovoljni ničim običnim i želite nešto posebno? Vjerujte mi, ovaj vibrator je vrlo poseban! Nudi vam 3 funkcije koje su osmišljene kako bi vam pružile maksimalan užitak. Predstavimo ih lijepo jednog po jednog!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina Wave 2 Plum

    Oslobodite niz treninga i praktičnih prednosti ovog luksuznog vibratora, prestižnog brenda Lelo! Što ga čini tako nenametljivim? Ima sposobnost zgnječenja "dođi ovamo" i također ima 12 mogućih vibracija. Uživajte u ultra glatkom silikonu i uživajte u orgazmičkom ulju u INA VALU 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Funky Rabbit Purple

    Možete li se zabaviti za bebu? Nikako! Igračke za čekanje i pristup mogu biti visoke kvalitete, baš kao vibrator iz ToyJoya. Funky Rabbit je zabavan, ali i ima šarmantnu borbu. Ima stimulator klitorisa i napravljen je od 100% silikona i spreman je za dodavanje. Koristite 4 vibracije i 3 omjera brzine.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Ovaj Dolphin je savršen vibrator za postizanje svakog osjetljivog mjesta. Gornji okret možete napraviti u 8 različitih uzoraka. Također možete uključiti zeca, čineći da njegov vrh vibrira. Ovo ima 36 postavki. Također možete kontrolirati smjer rotacije.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    Mislite li da niti jedna erotska igračka ne može zamijeniti iskustvo pravog seksa? Ne, trebalo bi biti obrnuto. Nijedan muškarac ne može učiniti ono što može ovaj nevjerojatni vibrator iz Paloquetha! Zabava počinje sa 7 načina pulsiranja koji simuliraju kretanje i pružaju doista prekrasan osjećaj poput udarca. Dodajte tome 10 načina vibracije u traci za klitoris, koji vibriraju mali, ali praktični jezik. Kako će završiti? Najbolji orgazam!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rascally Rabbit Purple

    Ovaj veliki zec sprema mnogo uzbudljivih nestašluka! Pitate se što može? Bolje se uhvatite za nešto, njegove su funkcije moćne. Ima funkciju udaraca, rotacija i vibracija čak iu dijelu usmjerenom na klitoris. Prepustite se 2 snažna motora i uživajte u svoj strasti koju će vam donijeti ova luksuzna igračka!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Želite li zadovoljiti svoju G točku? Ovaj vibrator je dizajniran za vas! Izuzetno je mekan, fleksibilan i dizajniran upravo da stimulira vašu G-točku sa 16 načina vibracija. Njegov tanak dizajn omogućuje jednostavno i nježno umetanje, a na vama je kako ćete se igrati s njim!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Centaur Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestani i uzmi Centauru, nevjerojatan vibrator koji golica unutarnju i vanjsku stranu vagine! Pružit će vam zaista intenzivan užitak zahvaljujući 30 funkcija vibracije. Ima genijalno zaobljeni oblik kako bi udobno dosegao G-točku, ali u isto vrijeme vodi i osjetljivi klitoris u predstavu. Stoga učinite nešto za sebe i pozovite uzbudljivog prijatelja Centaura u svoju spavaću sobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Klasični vibrator s lijepim osobinama muškarca koji nema što raditi. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe sjajno je dizajniran kako bi vam pomogao da ciljate svoju G-točku i pokazao vam sedam ili više stimulacija. Izrađen je od ABS plastike sa odgovarajućom silikonskom površinom, koja je sigurna za tijelo, zatim 7 vibracija i vodootporna. Utičnica se napaja pomoću 2 AA baterije kada je pohranjena i zapakirana.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Frisky Double Finger Banger Vibrating G-Spot Glove Purple

    Pretvorite svoja dva prsta u savršeni stimulator G-točke! Pipanje sebe ili partnera nikada nije bilo lakše, s ovim rukavom doslovno će se širiti u vašoj ruci. Ima jedinstven oblik, sposobnost vibriranja i ugodnu uzbudljivu teksturu. Doživite maksimalan užitak ili budite njegov pružatelj!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Osjećate li se snažno i neovisno, ali ponekad trebate pomoć? Elegantne erotske igračke iz kolekcije Dinky pomoći će vam da zadovoljite svoje želje. Lijepe su na pogled, a njihove karakteristike bacit će vas na koljena. Na primjer, zaljubite se u ovaj Jaima D vibrator s kojim možete vrlo udobno i ugodno doći do G točke i skočiti u vrtlog strasti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Bolje od seksa! Bolje od oralnog seksa! Bolje od svega! Javida je čudo koje će apsorbirati vaš klitoris i istovremeno stimulirati G-točku, zar ne zvuči neodoljivo? Uskoro ćete svladati jednostavnu operaciju i odmah ćete se zaljubiti u svilenkasto mekani silikonski materijal. Zabavi se. Maziti. Učini to.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Miyo Purple

    Želite li udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok radi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Zadivljujući vibrator sa dva upotrebljiva kraja! S jedne strane, okrugla glava će zadovoljiti vaša vanjska osjetljiva područja, kao i opustiti ili napeti mišiće cijelog tijela. Druga strana će vas voljeti iznutra točno tamo gdje vam je G-točka. Obje regije imaju vlastiti motor i obje vam nude 7 načina vibracije.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Sanjate li o prvoklasnom zadovoljstvu? Povjerite svoje želje ovom fleksibilnom kuniću koji će ih rado uslišati. Opijet će vas intenzivnom stimulacijom g-točke kroz energične udare, ali i vibracijama koje će posebno iritirati klitoris. Ne smijemo zaboraviti ni funkciju grijanja do 55 °C za realistične i ugodne osjećaje. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim funkcijama, već i luksuznom izradom i svilenkasto mekim silikonom. Uz njega uživajte u opojnim orgazmima koji vrlo lako mogu postati ovisni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Što je potrebno za sreću? Vibrator Bess! Udobno leži u vašoj ruci i nudi vam najprecizniju stimulaciju zahvaljujući inovativnoj tehnologiji DirectPower. To znači da se koncentrira na najosjetljivije točke i iritira ih vibracijama snažnog motora s okretajima do 10.000 u minuti. Samo želite takvu zgodnu, luksuznu i zgodnu igračku!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Što je potrebno za sreću? Vibrator Bess! Udobno leži u vašoj ruci i nudi vam najprecizniju stimulaciju zahvaljujući inovativnoj tehnologiji DirectPower. To znači da se koncentrira na najosjetljivije točke i iritira ih vibracijama snažnog motora s okretajima do 10.000 u minuti. Baš želite takvu zgodnu, luksuznu i zgodnu igračku!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    Elegancija koja oduzima dah dizajnirana za vaš apsolutni užitak! Nodding Tip Vibrator će se fokusirati na G-točku i klitoris u isto vrijeme. Njihajući glavić će precizno ciljati G-točku i milovati je bučnim vibracijama. Zatim prilagodite kraću savitljivu traku svom klitorisu i prepustite mu brigu o vanjskom užitku! Birajte između 10 različitih načina rada!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Kata Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan trostruki stimulacijski vibrator s nevjerojatnim karakteristikama koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Kata pretvorit će vaše snove u stvarnost! Dosadilo vam je 10 funkcija vibracije za analnu stimulaciju i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rewolution Rewocurvy Rechargeable Flexible Vibrator Purple

    Postoji li netko tko ne bi volio orgazam? Sigurno ne! Svi ljubitelji orgazma obožavat će i Rewocurvy Rewolution vibrator. To je svestrana igračka koja će stimulirati sva vaša osjetljiva područja. Skriva motor s 10 načina vibracija i 5 razina intenziteta, a najbolji dio je što je savršeno fleksibilan i čak se prilagođava konturama vašeg tijela!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Sanya Purple

    Za sve žene koje žude za nečim savršenim! Sanya vibrator je mekan, udoban i fleksibilan, a također vrlo luksuzan i ergonomičan. Ugodno leži u vašoj ruci, a šarmantna mekoća njegovih vibracija ponudit će vam niz uzbudljivih osjeta koji će vas dovesti do opojnog vaginalnog (ili klitoralnog) orgazma. Stilski užitak je zajamčen!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Želite li samo najbolje za sebe? G-Flutter je vrući kandidat za vašeg novog poznavatelja! Ima jedinstvenu funkciju napuhavanja i, naravno, također vibrira, a vješalica će se također fokusirati na vaš klitoris. Otkrijte orgazmički zanos uz ovu modernu i kvalitetnu igračku!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Kada ovaj vibrator uzmete u ruku, bit ćete ugodno iznenađeni njegovim ergonomskim oblikom i savršenom mekoćom visokokvalitetnog silikonskog materijala. Dizajniran je točno tako da savršeno stane u ruku i cilja na unutarnji i vanjski dio ženskih intimnih dijelova. Istodobno će stimulirati G-točku i klitoris te će vas strastveno dovesti do nevjerojatnog orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Wellness Duo Purple

    Želite isprobati nešto novo i začiniti svoje ljubavne igre u dvoje? Isprobajte ovaj praktični vibrator! Dizajniran je za udobno nošenje tijekom seksa, pri čemu će istovremeno stimulirati klitoris i G-točku. Naravno, na svoje će doći i penis koji će također osjetiti vibracije. Birajte između 10 funkcija vibracije i dosegnite zajednički vrhunac.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Želite li uživati u još više ljubavnih igara u dvoje? Ovaj vibrator Bound Love Couples pružit će vam maksimalnu udobnost svojim ergonomskim dizajnom te će svojim vibracijama i pulsiranjem stimulirati erogene zone. Djeluje tako da jednu ruku stavi u vaginu, a drugu pusti da se brine o klitorisu. I vaš partner će uživati u vibracijama tijekom penetracije!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Ne morate biti plemenitog porijekla da biste se počastili jednom od nevjerojatno šarmantnih igračaka iz kolekcije Royal Gems! Ovaj luksuzni vibrator ima elegantan metalik završetak i nalikuje krunskom dragulju. Njegov zakrivljeni kraj idealan je za precizno ciljanje G-točke, a nova generacija F-1 motora oduševit će vas svojom nevjerojatnom snagom vibracija. Jednostavno želite imati ovaj dragulj na svom noćnom ormariću!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 160 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.