×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori višenamjenski G-točka

Artikli 65 za 96 od 165 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Dizajn ovog šapnog vibratora inspiriran je žezlom moćnih egipatskih faraona. Vibrator emitira jake vibracije koncentrirane na glavu štapa za snažnu, izravnu stimulaciju. Velika masažna glava pomaže u smirivanju bolnih mišića i ublažavanju stresa. Kyro je opremljen s dva višenamjenska silikonska dodatka za proširenje mogućnosti užitka. Jedan dodatak se može koristiti za draženje i stimulaciju osjetljivih područja, primjerice bradavica, dok je drugi dodatak savršen za istraživanje G-točke i istovremeno stimuliranje klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Otkrijte maksimalnu uzbudljivu svestranost sa Satisfyer Curvy Trinity 2! Nudit će vam 3 motora i 2 funkcije s odvojenim kontrolama. Njeguje i klitoris i G-točku i može koristiti valove pritiska i vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator koji će vas stimulirati iznutra i izvana, a zahvaljujući svom obliku savršeno će ciljati sve erogene zone. Prepustite se njemu i dajte sve od sebe!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Imala je tvrdu i vibrirajuću glavu! Veličina njezina džipa je slatka, a njezine snažne i dobro kontrolirane vibracije neočekivane. Osam što se dogodi s torbicom ili džipom, tu je i dvostrano podešavanje s vama, možete se bojati svoje bijede. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Surprise Love Toy Set

    Komplet pun užitka! Usrećite sebe i svog kolegu s njom, jer ona sadrži igračke za kojima će on i ona poludjeti. 12 erotskih pomagala iz ovog seta začinit će vaše krevetne igre, uživati u raznolikosti, novim iskustvima i jedinstvenim osjećajima.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Gigi 2 Blue

    GIGI™ 2 je poboljšana verzija jednog od najpopularnijih vibratora. GIGI je vjerojatno najpozitivnije ocijenjeni aparat za stimulaciju intimnih G točaka ikada stvoren. Zahvaljujući spljoštenom vrhu, idealan je za otkrivanje ove erogene zone. Nova poboljšanja uključuju mekši silikon, potpuno vodootporan dizajn i 100% veće performanse u svih 8 načina rada vibracija.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Pink

    Koje žene se ne boje dvotaktne stimulacije i orgazma, koje pate iznutra i izvana. Mythical je ovdje da spasi vašu bijedu. Njegov snažan F1 motor s 10 vibracija za promjenu stupnjeva prijenosa vrlo je brzo silikonsko tijelo tako da je točno na g-točki. Klitoris treba smanjiti, hvaleći kontaktnu stimulaciju pritiska na zid.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Ponekad trebate izmasirati cijelo tijelo, a ponekad sanjate orgazmičku intimnu stimulaciju? Ova ekskluzivna glava za masažu nudi vam ne samo svoju meku okruglu glavu s 8 načina vibracije i 3 brzine, već i 2 praktična nastavka. Počastite se, zaslužili ste!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Sanjate li o luksuzu i realnim iskustvima? Furious Rabbit 2.0 je tu da ostvari vaše snove! Sadrži dva super snažna motora i ima šarmantan polurealističan dizajn. Odvest će vas u raj zahvaljujući 3 funkcije: šišanju, rotirajućim perlicama i vibrirajućim ušicama za klitoris. Neka vas G-točka i pička maze u isto vrijeme!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister je savršena kombinacija vibracija i novog rotacionog sustava. Tako će vam ponuditi trodimenzionalnu rotaciju, zahvaljujući kojoj ćete se sklupčati od užitka! Uživajte u nevjerojatnoj stimulaciji G-točke i klitorisa u isto vrijeme s ovim moćnim i praktičnim alatom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Loverboy The Boss Man

    Ovaj veliki šef obavija prst oko vas! On će maziti vašu G-točku, jer ona ima savršen oblik da to postigne i pokazat će mu svoju snagu! Boss ima seksi realističan dizajn i dovršen je usisnom čašom, zahvaljujući kojoj je kompatibilan s pojasevima. Dopustite da vas potresu uzbudljive vibracije vašeg novog šefa!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Žudite za nečim savršenim? Vodeći brend Gvibe erotskih pomagala ispunit će vaše želje! Ovo je Gcandy, lijep, kvalitetan, učinkovit i moćan. U isto vrijeme pokazat će vašu g-točku i klitoris, očarati će vas s 2 motora te mekim i ugodnim silikonskim materijalom. Uživajte u najboljem na tržištu!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Ovaj šarmantni zeko mazit će vašu g-točku svojim domišljato zaobljenim i zaobljenim krajem dok mu se uši lijepe za klitoris i igraju se s njim kako biste konačno mogli okusiti beskrajno blaženstvo. Vibrator Happy Rabbit sada je veći, bolji i sretniji! Programeri su poslušali želje svojih kupaca i opremili ga s 2 snažna motora, što ga čini vodootpornim i punim putem USB-a. Jeste li spremni za ugodnu dvostruku stimulaciju i naknadne orgazme bez premca?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Nema ništa ljepše od ispunjenja svojih snova! San svake žene nedvojbeno je savršen vibrator koji ovaj šarmantno ljubičasti Sweet Smile može postati. Što će ponuditi vašoj utrobi? Bit će to uzbudljiva rotacija i također popularna funkcija dodjele u 10 načina. Ni klitoris, koji će biti posvećen sitnim jezicima, grebenima i intenzivnim vibracijama, neće proći nezapaženo. Šlag na torti je završni žir koji je, kao i cijeli vibrator, savršeno mekan. Prepustite se milovanju i maženju, zaslužujete zadovoljstvo!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Već izrađen od silikona, model Satisfyer Elastic Game može se koristiti za maksimalnu fleksibilnost: pojačivač s 2 motora i unutarnja fleksibilnost unutrašnjosti, ovaj univerzalni prijatelj može se koristiti kao vibrator za nanošenje, erekcijski prsten ili vibrator partnera.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Otkrijte maksimalnu uzbudljivu svestranost sa Satisfyer Curvy Trinity 2! Dosadila su vam 3 motora i 2 funkcije s odvojenim kontrolama. Negira i klitoris i G-točku i može koristiti pritisak valova i vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Bogey Pink

    Žudi li vaša g-točka za užitkom? Poklonite mu ga s Pretty Love Bogey vibratorom, čiji je vrh dizajniran upravo da vam pomogne da dođete do ovog mjesta užitka. Ima nevjerojatnih 10 postavki vibracije i jednu kontrolnu tipku. Dođite do apsolutnog vrha i uživajte u cijelom putovanju!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Zadivljujući vibrator sa dva upotrebljiva kraja! S jedne strane, okrugla glava će zadovoljiti vaša vanjska osjetljiva područja, kao i opustiti ili napeti mišiće cijelog tijela. Druga strana će vas voljeti iznutra točno tamo gdje vam je G-točka. Obje regije imaju vlastiti motor i obje vam nude 7 načina vibracije.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nami Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava s nevjerojatnim karakteristikama koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Nami ostvarit će Vaše snove! Riječ je o remek-djelu prekrasnog izgleda i 2 korisna ruba i 4 koji nastavka koji će vam pokazati nesvakidašnju ekstazu. Doživite rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnom žicom, tako da se može savijati u razne oblike. Koristit ćete ga kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy je spreman na sve.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Imala je tvrdu i vibrirajuću glavu! Veličina njezina džipa je slatka, a njezine snažne i dobro kontrolirane vibracije neočekivane. Osam što se dogodi s torbicom ili džipom, tu je i obostrano podešavanje s vama, možete se bojati svoje bijede. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Carina Black

    Želite eleganciju, učinkovitost i performanse nakon razumne cijene? Vibrator Carina iz Pretty Love je tu za vas! Njegovo uvjerljivo tijelo dizajnirano je tako da voli vaše živahne ljudske resurse iznutra i izvana, a njegove snažne marke stimulirat će vas na 7 markica. Volite njihov obrađeni silikonski materijal i imajte veliku ljubav za cijeli život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgee Classic Purple

    Pronađite ga - točka G. Ovaj uređaj za masažu posebnog oblika odvest će vas tamo. Zaokruženi na pravom mjestu, uvijek ćete iznova uživati u vrhunskom užitku.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-Spot Stimulate Her odvest će vas u raj na najučinkovitiji način, jer cilja na G točku, ali i stimulira klitoris i branu, a da stvar bude još gora, briljira i s prekrasnom funkcijom zagrijavanja !

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Želite li zadovoljiti sve osjetljive točke na svom cvijetu? Neka ovaj zeko okusi! Neumorno će se gurati, kuglice ispod žira će se okretati, a manja vješalica uzbudljivo će vibrirati na vašem klitorisu. Ružičasti First Suchter odvest će vas u orgazmičnim rukama do neba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bloom The Rose G-Spot Vibrator

    Elegantne žene također trebaju elegantna erotska pomagala! Elegantna kolekcija Bloom prekidača sa svojim prekrasnim dizajnom i učinkovitom tehnologijom. Dosadno mi je što će vas 5 nepostojećih vibracija i 5 intenziteta uzrokovati da čitate prstom po listovima na dnu igre. U početku volite čitati s crvenkastim mekim silikonom, a naramenice iza očiju zatvorene u paketu koji će vam pokazati novi način da probudite svoju erotsku masnoću. Neka vas ona uvede u ovu šarmantnu i impresivnu igru.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator u "zečjem" stilu namjerno će iritirati G točku, ali i klitoris. Idealan je za uvertiru i solo igre, tijekom kojih vam nudi 15 vibrirajućih uzoraka i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje je povezano s dvostrukom stimulacijom najosjetljivijih točaka na ženskom tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvostruka i trostruka stimulacija za parove i pojedince! Ovaj iznimno fleksibilan dvostruki vibrator na daljinskom upravljaču postat će vaše omiljeno erotsko pomagalo. Nudi vam 10 načina vibracija na svakom kraju i može stimulirati vanjske i unutarnje žarišne točke na vrlo seksi način.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Uzbuđenje je ponekad tako čarobno! A čaroban je i ovaj štapić ili vibrator iz kolekcije Pretty Little Wands. Zgrabite ga i krenite prema novim visinama užitka! Nudi vam 10 brzina vibracije, tanko i fleksibilno tijelo te dizajn s dva upotrebljiva kraja. Pogodi pravo mjesto s ovom igračkom jer sve je moguće!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Je li količina kučka? Da! Čak i Lady Bi iz Fun Factora uživa u čitateljima koji imaju mnogo ljudi koji su zbog svog dostojanstva, također dolaze u napornu atmosferu onoga što žele uspavati, čak i ako Lady Bi dođe do vaših najljepših mjesta, a ne želi ni jesti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 165 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.