×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori vodonepropusno G-točka

Artikli 65 za 96 od 271 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše želje nisu dopuštene, jeste li voljni zatrebati kolutove? Ovo je Tracy, tvoja nova ljubavnica, promjena koja će ti donijeti nešto! Glatko je glatka, lijepo fleksibilna i intenzivnog oblika jer bi omogućila i g-točku i klitoris. Bit će 7 intenzivnog rada i živog orgazma nakon noćnog i noćnog orgazma.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Odavno je poznato da je broj 3 čaroban i čaroban i bit će trostruka stimulacija s ovim Revolution Hera vibratorom! Izuzetno je fleksibilan i spreman da udovolji vašoj g-točki, analnom i klitorisu u isto vrijeme. Uživajte u mekoći kvalitetnog silikona, snazi precizno ciljanih vibracija i nezemaljskom užitku kroz jedinstvenu trostruku stimulaciju!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Ulazite li u svijet erotskih igračaka i tražite prave pomagače? Isprobajte GoPower, igračke koje izazivaju najveću ovisnost na tržištu! Među njima je Jamie, vibrator u stilu zeca s jedinstvenom funkcijom šoka u 5 načina rada kao i 10 razina intenzivne vibracije. Ima realističan dizajn i snažno crno tijelo, što je super erotska kombinacija koja će ostvariti sve vaše erotske snove!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Mala i snažna vibrirajuća glava! Njezina džepna veličina je slatka, a njezine snažne i duboko urlajuće vibracije su neočekivane. Osim što stane u svaku torbicu ili džep, opremljen je i s dva svestrana nastavka s kojima možete istraživati svoje strasti. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Temptasia Trixie Thrusting Dildo Wine

    Želite autentična i uzbudljiva iskustva? Bit ćete potpuno očarani ovom prekrasnom spravicom! Glavna funkcija su mu snažni udarci s tri brzine (duljina zaveslaja 3,1 cm), a odličan je i oblik koji cilja na G-točku ili prostatu. Dugačka i ergonomska ručka olakšat će rukovanje, stoga dođite po nju!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Ispitajte svoje tijelo i uživajte u novim iskustvima i izvanzemaljskim orgazmima uz Driff. Ugodno je zakrivljenog oblika i tako dodiruje točno prava mjesta unutar ili izvana. Glava genijalno oblikovana na kraju ima stimulacijsku točku za još intenzivniju stimulaciju, a Drift se ugodno zagrijava pritiskom na gumb. Uživajte i opustite se!

    219 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Double Flex White

    Već 3-taktni motor, model Double Flex ima G-točku, klitoris i vanadijevu kožu s istom rukom. Poboljšavajući tehnologiju Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a opet vas ohrabruju snažne vibracije koje kontroliraju aplikaciju.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Osjećate li se kao da ponekad želite više nego što nude i najbolje igračke za seks? Dakle, ova jedinstvena vijest je samo za vas! Savršen je za svaku priliku jer ima 3 snažna neovisna motora i moći ćete odabrati jednu ili više funkcija odjednom. Čitajte dalje kako biste otkrili 3 načina rada ovog gadgeta koji vam nikada neće dosaditi!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Indy Red

    Nijedna žena ne može odoljeti Tigru! Poticanje prepoznatljivog mršavljenja i zakrivljenosti legla donijet će intenzivne vibracije, vaša G točka bit će točka blatostanja. Tražite li divlju iskru? Uz turbopunjač možete život tigra tigra sa živom energijom koja će vas odvesti do legla. Glasate li za svog ljubavnika? Iskoristite neočekivano intenzivnu stimulaciju od postupnog uvođenja - s Tiger Tigerom imamo malo čitanja bliže.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Žene se dijele u dvije skupine – one koje su pronašle svoju g-točku i one koje u nju ne vjeruju. Paloqueth G-Spot je tu za obje grupe. Zahvaljujući svom obliku i nešto više gomoljastoj glavi od tijela, možete udobno ciljati na G-točku i stimulirati ovo divno mjesto mokrim orgazmom. Ne vjerujete? Pokušati!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sunray Pink

    U Satisfyer Sunrayu možete koristiti istu G-točku i stimulaciju klitorisa kako biste veličali vibracije i pritisak tiska. Ovaj Rabbit silikonski vibrator dizajniran je da bude fleksibilan kabel koji može lako pristajati vašem tijelu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Tajna koju nećete htjeti čuvati za sebe ... Prijenosni vibrator Top Secret + ima ravnu, ergonomsku bazu koja omogućuje maksimalnu udobnost i također rebrastu površinu za stimulaciju klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nami Black

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava s nevjerojatnim značajkama koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Nami ostvarit će vaše snove! Riječ je o remek-djelu prekrasnog izgleda i 2 uporabna kraja i 4 nastavka koji će vam pokazati neslućenu ekstazu. Doživite rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Ternence Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestanite i nabavite ovaj nevjerojatan vibrator s prekrasnom funkcijom rotacije! Pružit će vam istinski intenzivan užitak zahvaljujući 12 funkcija vibracije i 4 funkcije rotacije. Ima genijalno zakrivljeni oblik kako bi udobno dosegao g-točku, ali u isto vrijeme ponesite tako osjetljivi klitoris u show. Zato učinite nešto za sebe i pozovite ovog rotirajućeg prijatelja u svoju spavaću sobu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    Double Love, naš luksuzni vibrator za parove, može se pohvaliti uzbudljivim mekim silikonom u kombinaciji s visokokvalitetnim plemenitim metalom. Upravljanje pomoću tradicionalnog bežičnog kontrolera i naše prvoklasne aplikacije omogućuju vam da igrate na daljinu i nudi beskrajne mogućnosti!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator, čija je prednost funkcija senzualne privrženosti, a također će stimulirati vaš klitoris. Bit će mu tako lako podleći!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Naša Air Pump Booty 5 Connect aplikacija mazi vas vibracijama i osovinom na napuhavanje. Kombinirajte dvije senzualne funkcije kako želite. Za ekskluzivna iskustva upravljajte vibratorom pomoću aplikacije Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Front Row purple

    Neka Vas zavede klasična elegancija!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegantni vibrator G-točke ima dva F1 turbomotora koji daju ozbiljnu snagu. Jedan se nalazi na vrhu, a drugi kao nastavak za stimulaciju klitorisa koji će vam uvijati nožne prste. Ovi F1 motori nove generacije vibriraju pri nevjerojatnih 7200 o/min i 14 000 o/min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo i parove, a možda i koketiranje s nekim dosad nepoznatim. Ovo jaje sadrži super snažan motor i fokusirat će svoje vibracije na vašu G-točku. Uživajte u iznimno intenzivnim orgazmima i ne zaboravite podijeliti svoje zadovoljstvo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, može se pohvaliti sputavajućim mekim silikonom u kombinaciji s visokokvalitetnim metalom za uzgoj. Upravljanje uz pomoć tradicionalnog uobičajenog kontrolera i naše prvoklasne aplikacije omogućuju vam da igrate igre dalje i dalje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Couples Vibrating Starter Kit Pink

    Početni komplet za otkrivanje vibracijskog uzbuđenja! Ovaj trodijelni set erotskih pomagala uključuje vibrator s ciljanjem na G-točku, fleksibilni prsten za erekciju sa stimulatorom klitorisa i mini vibrator. Igračke možete koristiti sami ili svi zainteresirani! Dakle, što prvo probati?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, ura! Ovaj dobro ugođeni suputnik u krevetu jedva čeka da sa svojom znatiželjnom njuškom krene istraživati vaše najosjetljivije mjesto. Njegovih 12 uzbudljivih programa vibriranja, senzualno nagnuti voluminozni vrh i fleksibilno tijelo također su dobri razlozi za vas, jer ovaj slatki vibrator G-točke stimulira vaše svetište kao nitko drugi. Njegov praktičan pričvrsni prsten s integriranom kontrolnom pločom omogućuje vam da intuitivno odaberete svoju omiljenu vrstu vibracije pritiskom na gumb, dok ovaj divlji "nilski konj" drži pod kontrolom - čak i tijekom posebno mokre zabave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, nova vrsta stimulatora G točke koji će također stimulirati Vaš klitoris i perineum!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Aplikacija Air Pump Bunny 5 Connect nevjerojatno je svestrana: dopustite da Vas maze vibracije iz dva snažna motora i senzualno napunjenim vrhom osovine. Za ekskluzivna iskustva upravljajte vibratorom pomoću aplikacije Satisfyer Connect.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe 3 Pink

    Treća generacija jedne od najpopularnijih igračaka na svijetu, Gvibe 3 jednostavno će vas zabaviti! Super je moćan, jer skriva 3 motora. Šarmantan je, ergonomskog oblika i izrađen od ugodno mekog i fleksibilnog silikona. Uživajte i otkrijte s njim novo uzbuđenje koje vam neće pokazati nijedna druga igračka!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Elegantna i nestašna igračka za strastvene parove koji žele uživati u još intenzivnijem ljubavnom iskustvu! Zuna je vibrator za par koji će stimulirati oba partnera u isto vrijeme tijekom seksa. U paketu ćete pronaći i šarmantnu leopard torbu u koju možete pohraniti igračku ili je nositi kao vrećicu za bubrege. Uživajte u 7 uzoraka vibracija i 3 brzine koje će oduševiti G-točku, klitoris i penis.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Svjetski bestseler konačno na češkom tržištu! Upoznajte se s vibratorom Pilgrim's Sassy koji odiše ljepotom, elegancijom, uzbuđenjem i snagom. Njegovo mekano fleksibilno tijelo izrađeno od prvoklasnog silikona pomoći će vam da ciljate svoju G-točku zahvaljujući svom obliku, a Swarovski kristal koji krasi igračku čini Sassy pravim draguljem i daje vam osjećaj luksuza. Dopustite da vas zavede domišljat oblik, učinkovite funkcije i šarmantan dizajn vibratora kojeg se žene diljem svijeta ne žele odreći.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Petite Jack bit će savršen partner i za igru sa sobom i za zabavu s partnerom. Snažan je, vodootporan, dvostruko stimulirajući i upravlja prekrasnim rotirajućim pokretima zahvaljujući unutarnjim rotirajućim kuglicama. Izrađen je od mekog TPR-a i plastike, kompaktnih dimenzija, ergonomskog oblika i prihvatljive cijene.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Crush

    Dual Crush model kombinira uzbudljivu tehnologiju tlačnih valova sa zakrivljenom, vibrirajućom osovinom izrađenom od fleksibilnog silikona. I klitoris i G-točka mogu se stimulirati intenzivnim vibracijama putem intuitivne upravljačke ploče.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Black

    Koje žene ne bi čeznule za dvostrukom stimulacijom i orgazmom koji oduzima dah iznutra i izvana. Mythical je tu da ispunite svaku svoju strast. Njegov snažni F1 motor s 10 brzina vibracije skriven je unutar svilenkasto mekog silikonskog tijela tako da je usmjeren izravno na g-točku. Klitoris će tada biti uznemiren, zahvaljujući beskontaktnoj stimulaciji valova pritiska.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 izrađen je od silikona s 3 motora za brisanje svih vaših erogenih zona: Koristite vibrator za pojačavanje za pozicioniranje, vibrator s tlačnim valjkom ili vibrator G-brzine za maksimalnu veličinu s istom brzinom kao i svaki muškarac.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 271 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.