×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori G-točka

Artikli 33 za 56 od 56 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Veliki dio osiguravanja svih najvažnijih mjesta na vašem tijelu. Glava mu se osjetljivo okreće na 8 markica, rotirajući i intenzivno stimulirajući G-točku. Kraljica pomirena klitorisom kako bi vas nadahnula svojim vibracijama i rajem blagodati preplavljenosti vašim rukama.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Purple

    Klasični slim vibrator marke ToyJoy nadahnut će vas svojim realističnim pogledom, ali i uzbudljivim funkcijama. Njegovo blagostanje je zakrivljeno na takav način da postiže vašu najučinkovitiju točku i potiče da je to vibracija. Classic Slim izrađen je od mekog silikona koji je dostupan i za njegu tijela i tijela.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgee Classic Plus Black

    Pronađite svoju G-točku i uživajte u beskrajnom užitku i zadovoljstvu s ovim savršeno zakrivljenim vibratorom. Izrađen od vrhunskog silikona, ima 5 nevjerojatnih značajki, vodootporan je i jedva čeka da postane vaš najbolji prijatelj. Ako ste jedan od nas manje sretnih i ne vjerujete da se unutar vaše vagine nalazi tajanstvena G-točka, sada imamo jedinstvenu priliku vidjeti suprotno s ovim vibratorom.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Cvelyn Purple

    Žudite li za beskrajnim neodoljivim zadovoljstvom? Upoznajte Cvelyn, ljubičastu ljepoticu iz Pretty Love koja će vas zadiviti ne samo sa svojih 30 intenzivnih načina vibracije, već i svojim zadivljujućim oblikom za ciljanje G-točke i svojim prekrasno mekanim i glatkim silikonskim materijalom. Neka bude zadovoljan!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Funky Lover Vibe Pink

    Zabavna, moćna i pristupačna, to je Funky Love! Njegov oblik osigurat će senzualnu iritaciju klitorisa i unutarnjeg dijela rodnice, gdje će se vrlo vjerojatno susresti s G-točkom. Izrađena je od 100% silikona, tako da je predivno mekana i udobna. Uživajte u 4 načina vibracije i 3 brzine.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Gene Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestani i uzmi Gene, nevjerojatan vibrator koji golica i izvana i iznutra vagine! Pružit će vam zaista intenzivan užitak zahvaljujući 30 funkcija vibracije. Ima genijalno zaobljeni oblik kako bi udobno dosegao G-točku, ali u isto vrijeme vodi i osjetljivi klitoris u predstavu. Stoga učinite nešto za sebe i pozovite svog uzbudljivog prijatelja Genea u svoju spavaću sobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Pink

    Klasični vibrator s lijepim osobinama muškarca koji nema što raditi. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe sjajno je dizajniran kako bi vam pomogao da ciljate svoju G-točku i pokazao vam sedam ili više stimulacija. Izrađen je od ABS plastike s odgovarajućom silikonskom površinom, koja je sigurna za tijelo, zatim 7 vibracija i vodootporna. Utičnica se napaja pomoću 2 AA baterije i nije uključena u paket.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower PalmEmbrace Wand Massager Attachment

    100% silikonski nastavak dizajniran za poboljšanje PalmPower masažne glave. Osigurat će vam zaista učinkovitu i osvježavajuću masažu vaših intimnih dijelova. Uživajte u oslobađanju od stresa koje jamči uzbuđenje koje oduzima dah.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Funky Rabbit Purple

    Možete li se zabaviti za bebu? Nikako! Igračke za čekanje i pristup mogu biti visoke kvalitete, baš kao vibrator iz ToyJoya. Funky Rabbit je zabavan, ali i ima šarmantnu borbu. Ima stimulator klitorisa i napravljen je od 100% silikona i spreman je za dodavanje. Koristite 4 vibracije i 3 omjera brzine.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Ovaj Dolphin je savršen vibrator za postizanje svakog osjetljivog mjesta. Gornji okret možete napraviti u 8 različitih uzoraka. Također možete uključiti zeca, čineći da njegov vrh vibrira. Ovo ima 36 postavki. Također možete kontrolirati smjer rotacije.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Black

    Klasični vibrator s prekrasnim svojstvima koji nikoga neće uvrijediti. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe je genijalno oblikovan kako bi vam pomogao u ciljanju svoje G-točke i pokazao vam sedmo nebo kroz njegovu stimulaciju. Izrađena je od ABS plastike s ugodnom silikonskom površinom, koja je sigurna za tijelo, nudi 7 razina vibracija i vodootporna. Sok se napaja putem 2 AA baterije koje nisu uključene u pakiranje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Goodies Sugar G-Spot Silicone Vibe Fushsia

    Postoji li zabavan i praktičan vibrator po super cijeni? Da, a kolekcija Goodies je dokaz za to! Donosi kvalitetne seks igračke od vrhunskog silikona i ABS-a, uključujući ovaj Sugar vibrator zaobljenog oblika za savršenu i preciznu stimulaciju G-točke. Odaberite između 10 funkcija vibracije i povjerite svoj užitak snažnom i tihom motoru.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Loveline Liora Pink

    Orgazmični prijatelj na svjetiljkama! Loveline Loira je savršeno dizajniran vibrator koji izravno dodiruje vašu G-točku. Obožavat ćete njegove snažne, ali tihe vibracije, jer ćete s njima otkriti orgazmički potencijal vašeg najosjetljivijeg imena tijela, G-točke.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Centaur Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestani i uzmi Centauru, nevjerojatan vibrator koji golica unutarnju i vanjsku stranu vagine! Pružit će vam zaista intenzivan užitak zahvaljujući 30 funkcija vibracije. Ima genijalno zaobljeni oblik kako bi udobno dosegao G-točku, ali u isto vrijeme vodi i osjetljivi klitoris u predstavu. Stoga učinite nešto za sebe i pozovite uzbudljivog prijatelja Centaura u svoju spavaću sobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Klasični vibrator s lijepim osobinama muškarca koji nema što raditi. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe sjajno je dizajniran kako bi vam pomogao da ciljate svoju G-točku i pokazao vam sedam ili više stimulacija. Izrađen je od ABS plastike sa odgovarajućom silikonskom površinom, koja je sigurna za tijelo, zatim 7 vibracija i vodootporna. Utičnica se napaja pomoću 2 AA baterije kada je pohranjena i zapakirana.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Logan Bendable G-Spot Vibrator Pink

    Još uvijek tražite svoju g-točku ili je već imate? Kako god bilo, ovaj će vam vibrator poslužiti da najbolje stimulirate ovo čudesno mjesto. Savršenog je oblika i ujedno je prekrasno fleksibilan. Vibracije su koncentrirane na vrhuncu i dizajnirane su u 10 različitih načina rada. Doživite vrhunac g-plijena!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Alexander Finger Vibrator Black

    Mislite da su igre prstima samo za istraživače početnike? Suprotno je istina! Prsti mogu puno više nego što on može i zamisliti. Pogotovo ako im stavite ovaj vibrator Alexander Finger. Dosta je tanak i također šupalj, pa stane na prst i pretvara ga u savršenog užitka. Stavite ga i krenite istraživati osjetljiva mjesta na svom tijelu ili na tijelu vašeg partnera.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys High Speed Good Times Pink

    Volite li stimulaciju G-točke? Ovaj vibrator će biti pravi pratilac! Pružit će vam briljantne orgazme, jer je s njim vrlo lako doći do G točke, jer ima zakrivljeni vrh u obliku jaja. Otkrijte sada 10 načina vibracije i prebacite se između njih pomoću gumba.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Ne morate biti plemenitog porijekla da biste se počastili jednom od nevjerojatno šarmantnih igračaka iz kolekcije Royal Gems! Ovaj luksuzni vibrator ima elegantan metalik završetak i nalikuje krunskom dragulju. Njegov zakrivljeni kraj idealan je za precizno ciljanje G-točke, a nova generacija F-1 motora oduševit će vas svojom nevjerojatnom snagom vibracija. Jednostavno želite imati ovaj dragulj na svom noćnom ormariću!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Goodies Honey G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    Postoji li zabavan i praktičan vibrator po super cijeni? Da, a kolekcija Goodies je dokaz za to! Donosi visokokvalitetne erotske igračke od vrhunskog silikona i ABS-a, među kojima je i ovaj Honey vibrator oblika za savršenu i preciznu stimulaciju G-točke. Odaberite između 10 funkcija vibracije i povjerite svoj užitak snažnom i tihom motoru.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Atlas Baby Pink

    Mali, ali zgodan, uzbudljiv i živahan, to je Pretty Love Atlas. Njegovo korištenje je apsolutno jednostavno, samo pritisnite gumb. Mekani silikon i prepoznatljiva glava bit će prava stvar za vaše uzbuđenje, a genijalni zakrivljeni posebno će uživati u g-točki. Pronađite svoj pravi kut i igrajte se s vama kao nikad prije!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Finger Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator za prste oblika koji će vam pomoći da udobno dođete do G točke. Idealan je za uvertiru i solo igre, tijekom kojih će vam ponuditi 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s iritacijom G-točke.

    61,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Paloqueth G-Spot Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Kakva ti je G-točka? Znate li gdje je i kako se igrati s njim? Bez obzira na vaš odgovor, ovaj vibrator je onaj za vašu G-točku. Savršenog je oblika s fleksibilnim lukovičastim krajem. Savršeno pronađite G-točku, ciljajte je i pogladite je! Zato zgrabite dugu ručku i promijenite svoj ljubavni život jednom zauvijek!

    37,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Dream Toys All Time Favorites G-Spot Vibrator Pink

    All Time Fovorites kolekcije su godine provjerenih proizvoda koji nikada neće biti nepopularni! To uključuje ovaj vibrator s oblikom za preciznu stimulaciju G-točke, ali i prostate. Nudit će vam nekoliko razina vibracija, koje ćete odabrati pomoću krajnjeg kotača, od nježnih do vrlo intenzivnih. Uživajte u zajamčenom užitku!

    26,90 €

    14,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 33 za 56 od 56 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.