×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori G-točka

Artikli 33 za 54 od 54 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Zadivljujući vibrator sa dva upotrebljiva kraja! S jedne strane, okrugla glava će zadovoljiti vaša vanjska osjetljiva područja, kao i opustiti ili napeti mišiće cijelog tijela. Druga strana će vas voljeti iznutra točno tamo gdje vam je G-točka. Obje regije imaju vlastiti motor i obje vam nude 7 načina vibracije.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Zgodna i kvalitetna igračka za senzualno punjenje i otkrivanje vaginalnog ili analnog užitka. Ovaj fleksibilni vibrator ima ne samo lijep, već i praktičan oblik. Možete ga koristiti za stimulaciju prostate i brane u isto vrijeme ili za stimulaciju G-točke i klitorisa. Njegova funkcija napuhavanja osigurava osjećaj sitosti, a možete dodati i vibracije u 7 načina.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Opustite svoje tijelo i um i priuštite si užitak potreban svakome od nas. Nećete biti sami, vaš će partner postati ovaj šarmantni ljubičasti elegantan, koji će se fokusirati uglavnom na vašu g-točku. Ima funkciju tapkanja, genijalno je zakrivljen i prekrasno fleksibilan. Vrh koji seže do g-točke ugodno je mekan i opremljen stimulirajućom teksturom. Otkrijte snagu 2 motora, zaljubite se u 7 načina vibracija i također 3 načina pulsiranja tapkanja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Pretty Little Wands Bubbly Green

    Uzbuđenje je ponekad tako čarobno! A čaroban je i ovaj štapić ili vibrator iz kolekcije Pretty Little Wands. Zgrabite ga i dovedite ga do novih visina korisnosti! Dosadilo vam je 10 brzina vibracije, tanko i fleksibilno tijelo te dizajn s dva upotrebljiva ruba. Pronađite pravo mjesto s ovom igračkom jer sve je moguće!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Inya Petite Twister Pink

    Što kažete na isprobavanje uzbudljivih rotacija u kombinaciji s vibracijama i uspon do sedmog neba? Inya Petite je rotirajući vibrator s realističnom obradom, koji će vas oduševiti svojim izgledom i također 7 načina vibracija. Uživajte, bit će tu za vas kad god vam zatreba!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Užitak za vaginu, G-točku, klitoris i rektum! Ovaj vibrator samo misli na sve! Zečje uši će maziti vašu pičku, savršeno oblikovan srednji dio će pokazati G-točku, a loptice će senzualno razmaziti analni dio. Uživajte u 7 načina vibracije za G-točku i 3 načina za klitoris!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Panthra Nila G-spot Vibrator

    Točna stimulacija G-točke nikada nije bila lakša! Nila vibrator je posebno dizajniran da iritira ovo osjetljivo područje, a zahvaljujući čvrstoj okrugloj glavi lako možete doći do njega. U paketu ćete pronaći i šarmantnu leopard torbu u koju možete pohraniti vibrator ili je nositi kao vrećicu za bubrege. Uživajte u 7 uzoraka vibracija i 3 brzine i uživajte u G-točki uvijek iznova zahvaljujući opciji punjenja.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Zadivljujući vibrator sa dva upotrebljiva kraja! S jedne strane, okrugla glava će zadovoljiti vaša vanjska osjetljiva područja, kao i opustiti ili napeti mišiće cijelog tijela. Druga strana će vas voljeti iznutra točno tamo gdje vam je G-točka. Obje regije imaju vlastiti motor i obje vam nude 7 načina vibracije.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Midnight Magic Typhon Black

    Typhon se ističe među ostalim igračkama! Senzualno je crne boje s kromiranim detaljima na bazi. Izrađen je od takozvanog tekućeg silikona koji je svilenkasto mekan i mekan na dodir, a tipke osiguravaju ugodan rad. Uživajte u njegovom mekom vrhu, zakrivljenom obliku s stimulirajućim izbočinama i dosegnite G-točku dok nježno milujete klitoris.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mon Ami Sucking Clitoris Stimulator and Vibrator 2 Motors Pink

    Šarmantna torbica, au njoj zgodna Mon Ami igračka koja će vam pružiti nebesko blaženstvo. Jedinstven je, zabavan, ugodan i nadasve svestran jer je istovremeno vibrator i stimulator klitorisa s funkcijom usisavanja. Otkrijte snagu 2 snažna motora i dopustite im da vam oduzmu dah!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Squidy Vibe Thrusting and Rotating Beads Silicone Black

    Sanjate li o beskrajnim noćima punim nenadmašnog užitka? TardeNoche vibrator će vam rado praviti društvo! Izrađena je od visokokvalitetnog silikona pa je ugodno svilenkasto glatka i mekana. Ali najbolji dio su njegove snažne značajke koje će vam omogućiti da se zabavite na tisuću različitih načina. Dođite saznati više!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rewolution Rewocurvy Rechargeable Flexible Vibrator Purple

    Postoji li netko tko ne bi volio orgazam? Sigurno ne! Svi ljubitelji orgazma obožavat će i Rewocurvy Rewolution vibrator. To je svestrana igračka koja će stimulirati sva vaša osjetljiva područja. Skriva motor s 10 načina vibracija i 5 razina intenziteta, a najbolji dio je što je savršeno fleksibilan i čak se prilagođava konturama vašeg tijela!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    Elegancija koja oduzima dah dizajnirana za vaš apsolutni užitak! Nodding Tip Vibrator će se fokusirati na G-točku i klitoris u isto vrijeme. Njihajući glavić će precizno ciljati G-točku i milovati je bučnim vibracijama. Zatim prilagodite kraću savitljivu traku svom klitorisu i prepustite mu brigu o vanjskom užitku! Birajte između 10 različitih načina rada!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Želite li doživjeti pravi užitak u gaćicama? Ova shikula trese, pulsira i vibrira! I to uvijek i bilo gdje, jer je tiho i diskretno. Ima umetak u obliku penisa koji vibrira za vaš užitak, plus vibrirajuću, nježno teksturiranu ruku za užitak klitorisa. Odaberite između 7 načina trešenja i 7 načina vibracije pomoću daljinskog upravljača!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Ivy Dahlia G-Spot Vibrator Purple

    Tako lijepa i tako zgodna! Šarmantni ljubičasti bršljan iz ToyJoy je prekrasno mekan i ugodan na dodir. Spreman je ispuniti vaše želje i potaknuti vašu strast do maksimuma zahvaljujući svojim praktičnim značajkama! Njegov prekrasni oblik razumjet će proporcije vašeg tijela i dovesti vas do najboljeg orgazma.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Midnight Magic Triton Black

    Ovo je Triton, dođi da se upoznamo! Ima ugodno mekan vrh, genijalno zakrivljen oblik i stimulativne izbočine idealne za iritaciju točke G. Njegovo tijelo je fleksibilno pa će osluškivati vaše potrebe, a stimulator klitorisa, koji razumije žensku anatomiju, također je malo fleksibilan. Uživajte u dvostrukoj stimulaciji i zaljubite se u baršunasto mekani materijal.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Dempsey Inflatable Rabbit Vibrator Purple

    Nikad prije nije bilo ovdje, vibracije i funkcije napuhavanja u jednom prekrasnom ružičastom vibratoru iz Pretty Love! Ovaj novi jedinstveni vibrator ima dvije točke vibriranja i funkciju napuhavanja zahvaljujući kojoj će vas savršeno ispuniti zadovoljstvom. Zato uživajte!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Hydra Vibe with Pulsation and Clitoris Stimulating Tongue 3 Motors Turquoise

    Upoznaj Hidru! Riječ je o šarmantnom vibratoru s 3 motora koji će vam oduzeti dah. Njegove 3 moćne značajke će vam se svidjeti. Može vibrirati u 7 načina, tako da počinje blagim škakljanjem, a završava savršenim potresom. Osim toga, odvaja se pametnim jezikom koji se igra s klitorisom u 7 modova, a posljednja divna karakteristika je pulsiranje s 10 razina. Sve u jednoj igrački!

    91,90 €

    57,90 €

    Nema na skladištu

  • InToYou Shiva Vibe with Pulsation and Suction 3 Motors Red

    Upoznaj Shivu! Riječ je o šarmantnom vibratoru s 3 motora koji će vam oduzeti dah. Njegove 3 moćne značajke će vam se svidjeti. Može vibrirati u 7 načina, tako da počinje blagim škakljanjem, a završava savršenim potresom. Osim toga, vaš će klitoris oduševiti funkcija usisavanja sa 7 načina, a posljednja ugodna značajka je pulsiranje za 10 razina. Sve u jednoj igrački!

    91,90 €

    57,90 €

    Nema na skladištu

  • Vush Muse Rabbit Vibrator Peach

    Ljubav prema sebi i umjetnost išli su ruku pod ruku u stvaranju ovog prekrasnog vibratora po imenu Muse. Ovdje je da vas inspirira da istražite vlastito tijelo. Nudi vam 8 uzoraka vibracija optimiziranih za užitak i 5 razina intenziteta za nevjerojatne dvostruke orgazme. Obožavajte vlastiti oltar i mazite svoju G-točku i vanjski dio vagine zahvaljujući fleksibilnoj ruci.

    169 €

    61,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Inmi G-Thump Tapping G-spot Stimulator Purple

    Poboljšajte svoju G-točku igračkom koja to zna! G-Thump je dizajniran da udobno pronađe najosjetljivije mjesto na vašem tijelu, a zatim ga uzbuđeno tapkajte u 7 različitih načina dok ne eksplodirate od blaženstva. Dotaknite nove visine užitka!

    91,90 €

    57,90 €

    Nema na skladištu

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Wand Pink

    Želite li nešto više od običnog vibratora? Insatiable G ne samo da će vibrirati umjesto vas, već se može i automatski napuhati! Uživajte u savršenom užitku s njim, birajte između 4 postavke na napuhavanje od blagih do pulsirajućih i ne zaboravite na vibracije 7 načina rada.

    149 €

    57,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 33 za 54 od 54 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.