×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori G-točka

Artikli 33 za 58 od 58 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • VIVE Tani Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjivi Vive Tani pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam 10 funkcija pokreta prstiju, što je uzbudljiva simulacija pokreta prstiju usmjerenih na G-točku, i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    "Ne tražite me iznad svega i ne puštajte me!" Kao vibrator, tako vrlo moćan, naći ćete vibraciju u 6 točaka s vrlo tihom linijom, bušenje, vodonepropusnost i kontrola je više u jednom stanju.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Najbolje za vas i vaše zadovoljstvo? Ovaj "kunić" iz Dorcela vas nikada neće iznevjeriti! Njegova nevjerojatno fleksibilna će milovati vašu G-točku i klitoris u isto vrijeme. Njegove snažne vibracije i teksturirana površina osigurat će vam trenutke intenzivnog užitka. Dodajte tome funkciju grijanja za vruće osjećaje i krenite u seksualnu avanturu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Miki na punjenje pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam 2 motora i zadivljujuće funkcije vibracije te jezik koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Bezvremenski kultni oblik, impresivna snaga i izvedba bez premca za otkrivanje nove razine strasti, ovo je Rock-off Chick Diva. Ugađali su ga najiskusniji stručnjaci kako bi istovremeno stimulirali klitoris i G-točku na najugodniji način. Snažni dva neovisna motora ergonomski su smješteni ispod fleksibilnih baršunasto mekih udubljenja koja čvrsto prianjaju uz vaše tijelo i ljuljaju vas do božanskog vrhunca. Zato zgrabite kontroler i krenite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Aika Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantno vibrirajuće jaje s dvostrukom stimulacijom i daljinskim upravljanjem s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u raj? Punjiva Vive Aika pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 10 funkcija vibracije za G-točku i 10 funkcija vibracije za klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Aimi na punjenje pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 3 motora i zadivljujuće vibracijske funkcije kao i remenčić koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Tražite li igračku za trenutke sami ili udvoje? Infinite Joy ima dvije fleksibilne trake koje mogu zadovoljiti svakoga na različite načine. Njihova pokretljivost doseže 360° i pogodna je za vanjsku stimulaciju, dok je drugi kraj bez ruke, koji je također opremljen solo motorom, idealan za unutarnju stimulaciju. Kako se nosite s tim? Ostvarite svoje strastvene scenarije!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    „Ne gledajte me previše i odmah me dirajte!“ Gjack 2 vibrator je izrađen od revolucionarnog materijala Bioskin kojeg nećete prepoznati na ljudskoj koži, a štoviše, ekološki je, hipoalergen, pahuljast, savršeno i luksuzno. Vibrator kao takav je vrlo moćan, nudi vam 6 različitih načina vibracija s vrlo tihim radom, punjiv je, vodootporan i upravljanje mu je više nego jednostavno.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Ruby Glow Blush

    Dopustite da vas zavede vanjska stimulacija vulve i perineuma ili pretvorite ovu luksuznu igračku u tren oka u vibrator G-točke. Dva snažna motora očarat će vas gromoglasnim vibracijama i tresti ćete od užitka, koju god kombinaciju odabrali.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Omiljeni zečji stil vibratora oduševit će vas na prvi pogled svojom luksuznom izradom i elegantnom kombinacijom crne i zlatne. Dolazi s popularnim brendom Nomi Tang i svojim oblikom jamči vam stimulaciju dvije najosjetljivije točke, G-točke i klitorisa, u isto vrijeme. U njegovom silikonskom tijelu nalaze se 3 snažna motora koji vas, zajedno s posebnim utorom koji se penje preko igračke, odvode izravno u orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjivi Vive Dual Pulse Wave Rabbit pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 3 motora i zapanjujuće funkcije pulsnih valova koji ciljaju i na unutarnji klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Omiljeni zečji stil vibratora oduševit će vas na prvi pogled svojom luksuznom izradom i elegantnom kombinacijom srebrne i ružičaste. Dolazi s popularnim brendom Nomi Tang i svojim oblikom jamči vam stimulaciju dvije najosjetljivije točke, G-točke i klitorisa, u isto vrijeme. U njegovom silikonskom tijelu nalaze se 3 snažna motora koji vas, zajedno s posebnim utorom koji se penje preko igračke, odvode izravno u orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Kata Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan trostruki stimulacijski vibrator s nevjerojatnim karakteristikama koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Kata pretvorit će vaše snove u stvarnost! Dosadilo vam je 10 funkcija vibracije za analnu stimulaciju i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Purple

    Juno nije bilo kakva vibratorka, ona je božica G-točke! To je najmekši, ali najelegantniji vibrator G-točke na svijetu i dat će vam duboke, tutnjave vibracije usmjerene izravno na tu osjetljivu točku. Uživajte u strasti koja će prostrujati cijelim vašim tijelom i otputovati u nevjerojatno ukusan orgazmički raj.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Geminii XLR8 Vibe Turquoise

    Tražite kvalitetan vibrator za svoje maksimalno zadovoljstvo? Ovaj iz Nu Sensuelle je savršeni majstor! Moglo bi se reći da ima podvojenu osobnost, nježan je i pun ljubavi koji svojom zakrivljenom glavom i pažljivo oblikovanim češljevima može zadovoljiti G-točku ili klitoris.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Izara Rotating Beads Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjiva Vive Izara pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam 3 motora i zapanjujuće značajke među kojima dominiraju rotirajuće kuglice. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Not War Amore Orange

    I male stvari mogu učiniti velika čuda, a ovaj vibrator je dokaz tome. Snažan je i idealan za solo igre i igre u paru. Svidjet će vam se njegov elegantan dizajn i izvedba, a zadovoljstvo koje će vam pružiti odvest će vas u raj. Okusite duboke snažne vibracije s nekoliko brzina i uzoraka, prislonite je na svoj klitoris ili bradavice i otkrijte strast skrivenu u vašem tijelu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim karakteristikama koji će vas odvesti u nebesa? Punjivi Vive Ring Rabbit pretvorit će vaše snove u stvarnost! Dosađuje vam jedinstveni prsten integriran s glatkim silikonskim tijelom koje se pomiče gore-dolje, izazivajući nepogrešivu uzbudljivu stimulaciju. Prsten će vas oduševiti s 10 brzinskih modova i nećete propustiti omiljene vibracije u 10 modova. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Diva Dolphin Pink

    Jedinstveni oblik Diva Dolphin vibratora iz Fun Factora privući će vam oko na prvi pogled. Bit ćete impresionirani njegovim snažnim i snažnim motorom pri prvoj upotrebi, a da stvar bude još gora, također ćete cijeniti Battery + inteligentnu tehnologiju punjenja. Sve što trebate učiniti je kupiti hibridni komplet i odjednom baterijski vibrator postaje punjivi vibrator.

    119 €

    99 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Fuchsia

    Juno nije bilo kakav vibrator, she is the G-spot Goddess! Ovo je najmekši, ali najelegantniji vibrator G-točke na svijetu i dat će vam duboke, tutnjave vibracije usmjerene izravno na tu osjetljivu točku. Uživajte u boli koja će prostrujati cijelim vašim tijelom i ostaviti vas u nevjerojatno izgriženom orgazmičkom raju.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Jeste li spremni za senzualna i uzbudljiva iskustva? Ovaj Love Distance Reach G vibrator savršena je igračka za strastvene parove. Izrađen je od udobnog i sigurnog silikona, ugodnog je ergonomskog oblika, pa će iritirati G točku i klitoris, a kontrolira se putem aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavljajte bilo kada i bilo gdje!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Black

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjivi Vive Ring Rabbit pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam jedinstveni prsten integriran u glatko silikonsko tijelo koje se pomiče gore-dolje, uzrokujući nepogrešivu uzbudljivu stimulaciju. Prsten će vas oduševiti s 10 brzinskih modova i nećete propustiti omiljene vibracije u 10 modova. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Alice G-Spot Vibrator Pink

    Dvostruki motori i dvostruki stimulatori udvostručiće Vaše zadovoljstvo svaki put kada je Alice u Vašim rukama. Stilski prekrasna, Aliceina vodootporna silikonska koža uvući će se u Vas bez napora i s užitkom.

    129 €

    95,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Fun Toys Gjack 2 Cotton Candy

    "Ne tražite me iznad svega i nemojte me iznevjeriti!" Kao vibrator, tako vrlo moćan, naći ćete vibraciju u 6 točaka s vrlo tihom linijom, bušenje, vodonepropusnost i kontrola je više u jednom stanju.

    149 €

    95,90 €

    Nema na skladištu

  • Nomi Tang Flex Bi Lavender

    Svako tijelo je drugačije i postoji vibrator na koji treba odgovoriti, trebao bi biti fleksibilniji, baš kao Flex Bi! Unutrašnjost je vrlo fleksibilne strukture, tako da je možete usisati ispod kože i ispraviti je precizno na njezinim svijetlim točkicama na tijelu. Oduševiti točku G ili A, a također i klitoris ili rektum.

    139 €

    87,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 33 za 58 od 58 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.