×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Klitoralni vibratori klitorisna glatka vibrirajuće

Artikli 33 za 64 od 347 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Set od 2 vibrirajuće igračke u jednom pakiranju. Punjivi ležeći vibrator također je daljinski upravljač za intimno vibrirajuće jaje. Navlaka se može koristiti kao ručni džepni vibrator ili kao stimulator koji se nosi unutar gaćica. Punjive vibrirajuće kegelove loptice mogu se daljinski kontrolirati i pomažu u vježbanju dna zdjelice kako bi se razvili jači intimni mišići i povećalo Vaše seksualno zadovoljstvo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold

    Ovaj novi užitak elektrane iz ograničene serije Rocks-Off zadirkivat će vas čistim zaraznim zanosom sa 7 razina intenziteta! Originalni RO-80mm svjetski je bestseler Rocks-Off pun strastvenih intenzivnih vibracija koje će vas baciti na koljena.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Najbolji orgazam doživjet ćete samo uz vibrator Eternal Love. Senzualno je razigran i nudi vam 3 zapanjujuće značajke kojima nećete moći odoljeti. Vibracije će izmasirati stijenku rodnice, pulsirajući dio će posebno stimulirati G-točku, a savršene mikrovibracije će milovati klitoris. Zajedno će to biti najbolji užitak!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući svom zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Bswish Bcute Classic je vibrator za mlade, pohlepne i hrabre žene, za sve njihove lutke mali jeep vibratori dobri za njihovu veliku prenosivost, stoje za sve torbice, torbe ili samo jeep akne. Također je diskretno čitati o tome kao o dijelu vašeg sekularnog života.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Revolucije i nove mogućnosti. Apsolutna korisnost i najnovija tehnologija. Nezaboravna primjena i stimulacija klitorisa kuzima odahima dah. Cijeli svijet je sretan! Evo novog Satisfyer Curvy koji provjerava vašu prijavu! Upoznajte i otkrijte izvanredne mogućnosti zbližavanja s partnerom u drugom dijelu svijeta ili kako to učiniti u ritmu ljupkog kraja.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Kada se usredotočite na svoje najosjetljivije mjesto s vibracijama, što će se dogoditi? Eksplodirate vrlo brzo! Ali za tako preciznu stimulaciju logično je potrebna točna igračka. A to je upravo ono što je Hyphy, visokofrekventni vibrator za trenutne orgazme! Dođite i saznajte više o njemu, uključujući i činjenicu da njime možete upravljati putem aplikacije, mijenjati njegove ekstenzije ili koristiti njegov drugi kraj.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Vibrating Lipstick

    Elegantan i diskretan, super moćan multifunkcionalni mini vibrator prerušen u ruž s finim vrhom izrađenim od najkvalitetnijih materijala.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Što je danas malo ljuto? S ovim crnim vibratorom uživat ćete u stimulaciji klitorisa, vagine, anala ili bradavica, možete ga koristiti bilo gdje! Njegova mala džepna veličina više je nego praktična, a glatko, izdržljivo tijelo od ABS plastike vibrira za vas do 10.000 okretaja u minuti! Opremite se svestranim igračem za razna seksi zadirkivanja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvostruka zabava i dvostruko zadovoljstvo! Novi Satisfyer Dual Pleasure oduševit će vaš klitoris kroz stimulaciju valovima pritiska i neće ostaviti za sobom ni vašu g-točku! A što je najbolje? Možete ga kontrolirati putem aplikacije Satisfyer Connect na svom telefonu! Podignite svoju uzbudljivu avanturu na novu razinu!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium idealna je kombinacija novih tehnologija i visokokvalitetnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air stimulira Vaš klitoris bez kontakta – od super nježne do super snažne stimulacije u 12 različitih razina intenziteta. S novom funkcijom autopilota svoj orgazam doživite neočekivano i na iznenađujuće nov način. Ritam se mijenja sa svakom upotrebom. Smart Silence osjeća Vašu želju. Womanizer Premium počinje tek kada gotovo dotakne površinu Vaše kože. To ne samo da ga čini tišim za korištenje, već i Vaš užitak čini još intenzivnijim. Zahvaljujući jedinstvenoj obradi, Womanizer Premium potpuno je vodootporan.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Red Hot Ember

    Ember design stimulator spreman je ispuniti sve vaše želje i svojim tankim zakrivljenim vrhom zadovoljiti svaki osjetljivi dio vašeg tijela. Jedinstveni oblik, 10 načina vibracija, prvoklasni medicinski silikon i punjiva litij-ionska baterija, to je upravo ono što Ember jest i jedva čeka da dočara najintenzivnije zadovoljstvo u vašem tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Elegantan i diskretan vibrator za beskrajno ugodne trenutke. Njegov stilski oblik nalik na ruž u kombinaciji s ružičasto-zlatnom bojom zajedno tvore prekrasan estetski komad koji se nećete sramiti pokazati svojoj najboljoj prijateljici, a kamoli partneru. Veselite li se već 10 moćnih funkcija i stimulacije klitorisa suženim vrhom?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    Gaia Eco je prvi biorazgradivi mini vibrator na svijetu koji se može reciklirati! Izrađena je od Biofeel bioplastike, troši mnogo manje energije od ostalih erotskih igračaka. Ponudit će vam snažne vibracije u jednoj brzini, šarmantan izgled i priliku da stimulirate sve osjetljive točke na vašem tijelu. Razmislite o okolišu i kupite ekološki mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Bswish Bcute Classic vibrator je mini vibrator s vrlo jakim, ali tihim vibracijama. Zahvaljujući mekanoj glatkoj površini, pogodan je za intenzivnu stimulaciju. Vibracije se mogu kontinuirano regulirati (kontrolirati rotirajućim gumbom u koji su također umetnute baterije).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolucionarni bežični vibrator na daljinsko upravljanje koji možete puniti putem USB-a. Ovaj genijalni vibrator je lagan, tanak i izravno traži upotrebu u šetnji gradom.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Pocket Pink

    Ova mala masažna glava prestižnog brenda PalmPower može se udobno sakriti u džepu, no unatoč svojim mini dimenzijama iznenadit će vas svojom zadovoljavajućom snagom. Ovaj slatki model, kao i oni veliki, izrađen je od prvoklasnog silikona i dat će vam izvanzemaljske snažne vibracije, koje ćete zahvaljujući fleksibilnom vratu ciljati točno tamo gdje ih vaše tijelo želi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Dobrodošao Shoty u svoj seksualni život, koji više nikada neće biti isti jer će uskoro postati još bolji! Shoty je mini vibrator klasičnog oblika i zaobljenog vrha za preciznu stimulaciju. Može se puniti putem USB kabela i nudi vam 10 brzina vibracije. Uživajte u njegovoj snazi, nježnom dodiru i također opojnim orgazmima!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss oduševit će vas kombinacijom provjerenih tlačnih valova, vibrirajuće vodilice i mogućnosti kontrole primjene. Cijeli dizajn nadopunjen je ugodnim, nježnim, mekim silikonskim i vodootpornim dizajnom.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Jeste li zahtjevni i čeznete za nečim lijepim i elegantnim? Zaljubit ćete se u novu kolekciju prekrasnih erotskih igračaka Rosy Gold sa savršenim funkcijama! Ovu mini vibrirajuću glavu obožavat će vaš klitoris, a zahvaljujući ergonomskoj ručki s njom možete udobno doći kamo god vam je potrebno. Radujte se i napravite sebi prekrasnu luksuznu igračku!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie

    Zadržite svoje omiljene vibracije uz klitoris cijelo vrijeme i ostanite uzbuđeni. We-Vibeov moxie je diskretan, senzualan, iritantan i sladak. Zahvaljujući magnetu, udobno stane u sve gaćice, a njegove tihe vibracije bit će uočljive samo vama ili vašem ljubavniku, kojem povjeravate ili kontroler ili aplikaciju u svom mobitelu i tako mu dajete kontrolu nad svojim užitkom.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mia 2 Purple

    Ključ za otključavanje vaše tajne želje skriven je u nevinom i elegantnom tijelu. Lijepa ali moćna. Punjivo preko USB-a. Bit će savršen dodatak u vašoj torbici i poslužit će vam na putovanjima. Njegove tihe vibracije su potpuno diskretne, a vodootporan je čak i do dubine od 1 metar. Nudi vam 6 nevjerojatnih uzoraka vibracija i vjerujte da će biti s vama posvuda.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Stavlja se prst, ali nije prsten. Odvest će te u raj, ali to nije avion. Vibrira i vibrator je za prste dizajniran za stimulaciju G-točke koja oduzima dah. Zahvaljujući maloj veličini, možete udobno ciljati tamo gdje vam je potrebno. Zahvaljujući silikonskoj površini, stimulacija će biti predivno ugodna. Uživajte, može podnijeti više nego što možete zamisliti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vodootporna mašina za orgazam! Ovaj ergonomski dizajniran beskontaktni stimulator klitorisa preplavit će vas užitkom za nekoliko trenutaka. Jedinstvena tehnologija Pleasure Air razmazit će vašu pičku intenzivnim valovima pritiska koji nalikuju usisu. Otkrijte novu razinu masturbacije i orgazama koje ćete željeti uvijek iznova!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cerise

    Upoznajte Sina, klitorisalni stimulator klitorisa koji na ovom mjestu preuzima 75% svih životinjskih vrhova od ostalih igračaka na kojima ste se oporavili. Sa svojim niskim pritiskom kotrljanja, Sona će vam pokazati novu dimenziju orgazma, koji može biti intenzivan, nevjerojatan, divan i ugodan. Na prvi pogled, Sona će vas zagrliti svojim šarmantnim dizajnom, izrađena je od jednog silikona, sjaj je gladak, vodootporan, a također luksuzan i elegantan kao i vi.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cruise Cerise

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Zajamčeni orgazam je zajamčeni način da poboljšate svoj najgori dan! Sa svojom jedinstvenom tehnologijom Pleasure Air, ovaj beskontaktni stimulator klitorisa dovest će vas do orgazma kad god poželite. Uz njega ćete uživati u osjećaju sličnom usisu, otkrit ćete nova ugodna iskustva i najbolje vrhove koje ćete uvijek iznova poželjeti.

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Novo ograničeno izdanje mini vibratora za stvarno snažan užitak. Mučit će vas i iritirati, a zbog čistog zanosa koji izazivaju uskoro će vam postati ovisni.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite li ugoditi klitorisu ili izmasirati umorne mišiće? Sve je moguće s ovom mini vibrirajućom glavom iz Satisfyera! Ima praktičan zaobljeni vrh, ravni oblik i elegantan izgled. Zahvaljujući opruženom gornjem dijelu, glava mu je potpuno fleksibilna i prilagođava se vašim željama. Uživajte u nevjerojatno snažnim vibracijama i masaži cijelog tijela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 347 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.