×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Klitoralni vibratori posebno za žene silikon glatka

Artikli 129 za 160 od 231 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Predstavljamo vam vašu novu luksuznu dragu za beskrajne trenutke strasti i nevjerojatnih orgazama. Snažan je pa će vas baš zadovoljiti, fleksibilan je pa vam se prilagođava, silikon je pa će vam biti udoban, vodootporan je pa će vam se svidjeti i kada se kupate, a vodootporan je, tako da nikad ne ponestane soka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Ako više volite jednostavnost, Satisfyer Ultra Power Bullet 6 pravi je mini vibrator za vas: njegov funkcionalni dizajn i jednostavan rad pobrinut će se za užitak brzo i učinkovito.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Nova zvijezda među vibratorima je rođena, zove se Lily 3, a vi možete s njom slaviti svoju seksualnost! Pogodan je za sve prilike, bilo solo ili udvoje, a oduševit će vas svojom ekskluzivnom cijenom koja je u znaku proslave 20. obljetnice brenda Lelo. Odaberite između 10 snažnih postavki vibracije i uživajte u diskretnim i nezaboravnim orgazmičkim iskustvima!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira sve erogene zone, kao što su klitoris, zategnuta koža ili bradavice, te cirkulirajuće vibracije. Vibracije se mogu kontrolirati pomoću upravljačke ploče ili aplikacije Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Svojim kompaktnim dizajnom u optici za ribe i zanimljivom kombinacijom valova pritiska i vibracija, Satisfyer Sugar Rush izrađen od silikona idealan je suputnik na putovanju. Oba motora su posebno snažna.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Ni s jednim drugim ružem za usne nećete se osjećati tako seksi kao s Bad Bitch ružem! Njegov prekrasni zlatni dizajn skriva vašu omiljenu nijansu u obliku 10 snažnih vibrirajućih funkcija koje će vas odvesti na vrhunac uzbuđenja. Neka se istakne na vašem noćnom ormariću ili je nosite svuda sa sobom, nikad ne znate kada bi vam mogla dobro doći.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Aqua

    Želite li ući u spiralu orgazma? Lelo Sila je klitoralna igračka s kojom ćete ispitati svoje tijelo i mogućnosti klimaksa. Njegov otvor okružuje vaš biser užitka, a jedinstvena tehnologija zvučnih valova donijet će vam doživljaje kao da tlo tone ispod vas. Sila je poslastica za vaša osjetila, arhitekt beskrajnog užitka i vodič kroz najbolje rute do vrha.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Nježno ružičasti i strastveno praktičan vibrator #CharmMe! Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i stoga je ugodno fleksibilan. Nudit će vam 10 funkcija vibracije i isporučiti ćete sok putem USB kabela. Oduševite bilo koje mjesto na svom tijelu i razveselite se slatkom igračkom za sve prilike!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Cici Purple

    Cici ima 5 različitih načina vibracije i 5 intenziteta u svakoj vibraciji, tako da imate 5 x 5 = 25 odabira. Više načina za istraživanje. Unatoč Cicinoj maloj veličini, motor unutar njezinog silikonskog tijela i dalje ispunjava Vaše najjače želje. 5 različitih intenziteta, od slabog do jakog, koji Vas najviše zadovoljava?

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Ako je vaša utroba čeznula za užitkom, trebali biste konačno poslušati njegove želje i upoznati ga s ovim šarmantnim valovitim i nadasve učinkovitim vibratorom. Njegovih 6 senzualnih funkcija će vas očarati, njegova mala veličina je praktična, a valovita površina ugodno meka. Ne čekajte i učinite dobro.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Vaš prijatelj u nelagodi s krajnjim zakrivljenim vrhom za udobno ciljanje gdje god vam je potrebno. Uživajte u 5 sjajnih značajki, vodonepropusnosti i snazi na 1 AA bateriji koju možete dobiti bilo kada i bilo gdje. Želite li uvijek imati orgazam pri ruci? Morate ga imati!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Starlet 3 Gray

    Ponekad nam i oni najmanji donose najveću radost u životu. Kao Womanizer Starlet 3! Kroz Pleasure Air tehnologiju, pustite svoj klitoris u raj i pokažite vam opojne orgazme urina za nekoliko minuta. Omogućite vam da možete pokazati sve korisne prednosti i uživati u vizualnim prednostima prekrasnog dizajna borbe.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Želite li pustiti da se vaš klitoris otopi pod snagom francuskog poljupca samog Casanove? Ova genijalna crvena igračka ima senzualni okretan jezik koji će milovati vaš klitoris na 12 različitih načina. Zaljubite se u strastvenu vibraciju, mekani silikon i uživajte u orgazmu za orgazmom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Lady in Red

    Ne morate samo voljeti crvenu da biste se zaljubili u ovaj vibrator. Ima tako zadivljujuće značajke da će ga obožavati kada ga prvi put upotrijebite. Izrađena je od luksuznog mekog silikona i predivno je fleksibilna pa ću se prilagoditi vašim potrebama. Pozovite svoju novu crvenu jorganu u spavaću sobu.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Tražite li nešto vrijedno truda i uživanja? We-Vibe Touch X je najglatkiji i najhladniji vibrator za sva svoja opterećenja! Pomoći će vam osloboditi napetost u ciljnom tijelu, uživati u masažama njome od glave do pete, poželjeti vam dobro i pomoći vašim erogenim zonama. Uživajte na svakom mjestu i na svakom mjestu gdje je bilo vaše tijelo!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Mali, ali zgodan i ujedno simpatičan vibrator iz Cuties kolekcije! Ima baršunasto mekanu površinu koju ćete zavoljeti na prvi dodir. Također ima izvrsno fleksibilnu glavu za jednostavno ciljanje na prava mjesta i nudi vam 7 načina vibracija. Uživajte u kadi ili pod tušem, jer je vodootporan!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Aqua

    Oslobodite svoje najdublje fantazije u prestižnom brendu Lelo SILA Cruise. Ideal nije samo upitnik za seksualne radnike i senzorna istraživanja. Možete saznati što želite ići od vrha do vrha. Prihvatite ponudu novog načina korištenja životinja i divljih životinja.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Duplo zadovoljstvo, oh la la! Uživajte u senzualnim poljupcima svog klitorisa i šire, French Kiss Suck & Play zna što vam treba. Ima 2 zamjenjiva nastavka i može vibrirati u 12 načina i također sisati u 12 načina. Njegovi trostruki lepršavi jezici izrađeni od visokokvalitetnog silikona ugodit će vašim najosjetljivijim točkama, a nastavak za usisavanje pružit će vam pravi orgazam u tren oka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator s pomičnim krajnjim jezičkom zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje dolazi s ciljanom, preciznom stimulacijom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Kissable Black

    Elegantni crnac je tu samo za tebe i tvoj klitoris! Stavite ga kroz otvor na klitorisu i pustite da ga lagano ili intenzivno usisava pomoću valova pritiska. Jedan, dva, tri i tu je najbolji orgazam svih vremena! Beskontaktna stimulacija odvest će svaku ženu u raj, ali budite oprezni, stvara ovisnost!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Purple

    Nastanite se na svom terenu! Neki nježni bedemi okusit će vaš klitoris i odvesti vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni stimulator Sona 2, jedan od najboljih brendova na Lelo tržištu, kratkotrajna je litica. Tražite li sadržaj? Sin 2 plovi u ratove kasnih orgazama.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba je vibrator diskretne veličine i ujedno idealan partner ne samo za putovanja! Razveselit će vas snažnim i prodornim vibracijama koje ćete zahvaljujući zakošenom vrhu ciljati tamo gdje će vam trebati. Osim vibracijom, može i senzualno zagrijati, što je seksi nego što možete zamisliti. Volite ga klitoris, grudi ili što god želite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Buzzy Butterfly Black

    Mali, ali praktični daljinski upravljač Buzzy Butterfly sletjet će u vaše gaćice i pripremiti vas za uzbudljivu avanturu. Zahvaljujući praktičnom magnetu, ostat će na mjestu i neće skliznuti. Tko god zgrabi daljinski upravljač, moći će birati između 9 različitih postavki i uzoraka vibracije. Okušajte seksi igru u javnosti i pripremite najbolju predigru ikad!
    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Otkrijte nježne prste vibratora Nymph i posvetite im se. Milovati će tvoj klitoris kad ti se smrzne na leđima. A onda kada poželite, zamijenite ga drugim krugom koji će svojim vibracijama očarati vaše unutarnje točke ljubavi. Jedinstveni dizajn ove igračke sigurno vas je oduševio na prvi pogled, stoga ne čekajte, zabavite se i doživite orgazam već danas!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Inya The Kiss Purple

    Sanjate li o najuzbudljivijem poljupcu? Ova igračka se ne zove uzalud Kiss. Ima oblik pupoljaka koji oduzima dah i zgodan jezik koji će vas svojim vibracijama odvesti do vrhunca blaženstva. Uživajte u ugodnom dodiru kvalitetnog silikona i vjerujemo da ćete sigurno cijeniti praktično punjenje putem USB kabela.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ritual Shushu New Generation Clitoral Black

    Jesu li vaši istrenirani samoadolescenti jedan i vaš intimni ritual? Njegov intenzitet i prednosti snijega mogu biti još lakši uz Ritual Shushu klitoralni stimulator. Kombinira vakuum i pulsiranje sa svojim veličanstvenim tehnologijama, koje na neprikosnoveni način iritira životinjske završetke na vrhu bez udarca, a stvara vam i vrtoglavicu, tako da se ispod njih može pokrenuti. Ako Shushu ne uspije, što vas neće natjerati da dovršite svoj ritual?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Zaplovite morem uzbuđenja do otoka zvanog orgazam s tim vibratorom koji oduzima dah. Njegovo valovito tijelo razmazit će vas. Njegova mala veličina bit će s vama u pokretu. Njegovih 5 funkcija vibracije oduševit će vas. Njegova vodootpornost oduševit će vas tijekom kupanja. Zadivljuju orgazam koji izaziva u vama, onda će biti vaš.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Starlet 3 Indigo

    Ponekad nam i oni najmanji donose najveću radost u životu. Kao Womanizer Starlet 3! Kroz Pleasure Air tehnologiju, pustite svoj klitoris u raj i pokažite vam opojne orgazme urina za nekoliko minuta. Omogućite vam da možete pokazati sve korisne prednosti i uživati u vizualnim prednostima prekrasnog dizajna borbe.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Orange

    Stimulacija ključa klitorisa orgazam je koji svetac poznaje od nas. Srednjovjekovni, a praznik nas korisni život ima malo mogućnosti. Neki frajeri intenzivno kopaju, neki su mekani. On razumije Trinity i njegova žena radi što žele – zaduženja.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Panty Vibe Red

    Ovaj vrhunski vibrator po odličnoj cijeni ugnijezdi se u vaše gaćice i zadovoljit će vas bilo kada i bilo gdje. Njegov učinkovit zaobljeni dizajn prilagođava se vašim intimnim konturama i možete se igrati s njim čak iu trenucima samoljublja ili predigre. Možete uživati u njegovim značajkama sa svojim partnerom ili sami, nudi vam 10 izvrsnih načina vibracije za razne zabave, koje možete mijenjati pomoću daljinskog upravljača!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Quentin Purple

    Zajamčeni orgazam klitorisa? Samo kroz sisanje! Ovaj stimulator tvrtke Pretty Love doista će razumjeti vaš klitoris i također će vam udobno stajati u ruci. Njegova mekana silikonska usta ponudit će mu 12 načina usisavanja i činit će ga sretnim dok ne budete imali dovoljno. Oduševite svoj biser strasti nevjerojatnom stimulacijom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Pink White

    Dobre vibracije su vrijedne toga! Dame, obožavat ćete ovaj ruž! Ovo je savršeno lijep vibrator neobičnog oblika od mehaničkih materijala. Dolazi sa super trendi japanskom markom Tenga, tako da je definitivno nešto oko čega se treba veseliti. Prvorazredna funkcija vibracije, ugodan silikon i precizan dizajn. Izvrstan je i kao kompliment.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 231 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.