×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Klitoralni vibratori

Artikli 97 za 128 od 266 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Želite li vibrator koji će između ostalog izgledati sjajno na vašem noćnom ormariću? Diamond vibrator dolazi iz kolekcije Elegant i ima stvarno lijep dizajn. Njegova mekana površina sa zanimljivom teksturom skriva 10 uzbudljivih načina vibracija za iznimno zadovoljavajuće iskustvo. Nađite pomoćnika koji će biti elegantan kao i vi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Ako želite i želite samo proizvode? Ovaj bacač vibratora je izvor na prvi pogled, a orgazam koji daje vašim podacima malo se intenzivno pojačava i odlazi. Snažne i duboke vibracije bikova iz mekanog mekog silikonskog tijela dovest će vas do prvog dobra! U međuvremenu možete pomiriti provjereno leglo s mjestom koje zahtijeva stimulaciju.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe 3 Pink

    Treća generacija jedne od najpopularnijih igračaka na svijetu, Gvibe 3 jednostavno će vas zabaviti! Super je moćan, jer skriva 3 motora. Šarmantan je, ergonomskog oblika i izrađen od ugodno mekog i fleksibilnog silikona. Uživajte i otkrijte s njim novo uzbuđenje koje vam neće pokazati nijedna druga igračka!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    Slomljeno srce ponekad može biti jako lijepo, zar ne vjeruješ? Ovaj jedinstveni užitak u obliku srca nije samo za one koji trenutno imaju srce od dvije polovice. Otvorite ga i otkrijte zavodljive mikrovibracije i nenadmašnu funkciju lizanja!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mia Rose Clitoris Energy Wave Stimulation Exclusive

    Žene vole cvijeće i zaljubit će se u ovu ružu! Razvija njihov pupoljak užitka u nevjerojatan orgazam zahvaljujući snažnom sisanju koji oduzima dah. Svaka žena zaslužuje cvijet i svaka također zaslužuje zadovoljstvo. Napravite onu do koje vam je jako stalo, ili probudite u sebi samoljublje i poklonite sebi ovu ružu i cvjetajte od sreće.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Black

    Riješite se svega svog tereta! Neka nježni zvučni valovi progutaju vaš klitoris i odvedu vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni Sona 2 stimulator jednog od najboljih brendova na Lelo tržištu pobrinut će se za vanjske i unutarnje živčane završetke klitorisa. Žudite za savršenim zadovoljstvom? Sa Sonom 2 plutat ćete na valovima beskrajnih orgazama.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Potičete li sebe na avanturu i publicitet? Nosite ovaj dio tangi u nizu koji je apsolutno samodostatan i stavite vibrator u njihov genijalni džip. Onda samovozeći automobili! Želite li to povjeriti svom partneru i dopustiti mu da preuzme kontrolu nad ovom elegantnom crnom guzicom u vašim hodovima?

    87,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Nastanite se na svom terenu! Neki nježni bedemi okusit će vaš klitoris i odvesti vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni Sona 2 Cruise stimulator jedan je od najboljih brendova na Lelo tržištu, a klimatski vrhovi lokalnih litica ograničeni su i na domaće i privatne. Funkcija Cruise ovdje osigurava da se tempo stimulira da se poveća sve dok se Son ne približi svom tijelu. Uživajte u elegantnoj igri i prekrasnoj iskri orgazma!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Otkrijte svoje najdublje fantazije uz SILA Cruise prestižnog brenda Lelo. Idealan je izbor ne samo za početnike kada su u pitanju seksualna pomagala i senzualna istraživanja. Do vrha ćete doći zahvaljujući blagim valovima pritiska, koje ćete osjetiti od glave do pete. Prihvatite ponudu novog načina uživanja u predigri i trenucima samoljublja.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Black

    Koje žene ne bi čeznule za dvostrukom stimulacijom i orgazmom koji oduzima dah iznutra i izvana. Mythical je tu da ispunite svaku svoju strast. Njegov snažni F1 motor s 10 brzina vibracije skriven je unutar svilenkasto mekog silikonskog tijela tako da je usmjeren izravno na g-točku. Klitoris će tada biti uznemiren, zahvaljujući beskontaktnoj stimulaciji valova pritiska.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Upoznajte kraljicu, talentirana je, ima distanciran ukus i prirodni šarm. Zalo Queen prekidači s jednom inovativnom PulsWave tehnologijom koja će pomoći vašim g-točkama dobiti intenzivnu stimulativnu stimulaciju. Otključajte iznimno dobre udare i osam PulsWave stimulacija g-točke s tehnologijom, koristite funkciju grijanja, intenzivne vibracije, kontrolu primjene, prekrasan Swarovski kristal i korištenje klitorisa ili bradavica za pomoć pri postavljanju. Što znaš o mojoj ženi?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 izrađen je od silikona s 3 motora za brisanje svih vaših erogenih zona: Koristite vibrator za pojačavanje za pozicioniranje, vibrator s tlačnim valjkom ili vibrator G-brzine za maksimalnu veličinu s istom brzinom kao i svaki muškarac.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Otkrijte maksimalnu uzbudljivu svestranost sa Satisfyer Curvy Trinity 2! Nudit će vam 3 motora i 2 funkcije s odvojenim kontrolama. Njeguje i klitoris i G-točku i može koristiti valove pritiska i vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Novi Womanizer STARLET 3 – originalna Womanizer Pleasure Air tehnologija u kombinaciji s pet novih živih boja proizvoda i dvije više razine intenziteta, dok je i dalje vodootporan i punjiv preko USB-a – po razumnoj cijeni.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 mazi vas i točke vašeg zadovoljstva svojim zaobljenim, širokim vrhom i iznimno jakim vibracijama. Vibrator je izrađen od silikona ugodnog za kožu i nadopunjuje ga intuitivno upravljanje.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Ovaj "čarobni" prsten će vam zavidjeti Arabella! Koristi se za upravljanje mini vibratorom skrivenim u posebnom džepu seksi gaćica od čipke. Uživajte bilo kada, bilo gdje, sami ili s partnerom, danju ili noću.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Oraspoloži se! Ovaj dragulj prvenstveno povećava protok krvi u vašem cvijetu kroz usisavanje, čime se povećava njegova osjetljivost. I što onda? Tada ćete dobiti senzualni jezik koji se može kretati i vibrirati u 6 načina. Uživajte u seksi sretnim trenucima sa sobom i s Emrowed Smart Pleasure Queen svaki dan!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Upoznajte kraljicu, talentirana je, ima distanciran ukus i prirodni šarm. Zalo Queen prekidači s jednom inovativnom PulsWave tehnologijom koja će pomoći vašim g-točkama dobiti intenzivnu stimulativnu stimulaciju. Otključajte iznimno dobre udare i osam PulsWave stimulacija g-točke s tehnologijom, koristite funkciju grijanja, intenzivne vibracije, kontrolu primjene, prekrasan Swarovski kristal i korištenje klitorisa ili bradavica za pomoć pri postavljanju. Što znaš o mojoj ženi?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Jeste li savršeni i želite samo savršene proizvode? Ovaj vibrator vrhunac je savršenstva na prvi pogled, a orgazam koji će dati vaš cvijet bit će savršeno intenzivan i opuštajući. Snažne i duboke vibracije koje dolaze iz baršunasto mekog silikonskog tijela dovest će vas do prvog dobra! Zatim možete usmjeriti zakošeni vrh na bilo koje mjesto koje će zahtijevati stimulaciju.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pantyrebel Panty Vibrator Black

    Potičete li sebe na avanturu i publicitet? Stavite neke dijelove soma koji su apsolutno samodostatni za čitanje i stavite im vibrator u genitalije. Onda samovozeći automobili! Želite li to povjeriti svom partneru i dopustiti mu da preuzme kontrolu nad ovom elegantnom crnom guzicom u vašim hodovima?

    87,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Što tvoje srce želi? Nakon više srca i slasne elektrostimulacije i uzbudljivih vibracija? Možda će upravo ovo Mystim srce ispuniti vaše želje i pružiti vašem tijelu apsolutni užitak. Njegov dizajn prilagođava se konturama vašeg tijela, a snažan, ali tih motor oduševit će vas s 8 programa vibracije. Ako vam to nije dovoljno, možete uključiti funkciju elektrostimulacije i uživati u nježnim trncima ili intenzivnom i snažnom pulsiranju.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss nadahnut će vas kombinacijom provjerenih valjkastih preša, vibrirajućih vodilica i mogućnosti upravljanja odgovarajućim. Cijeli dizajn je impresivan, mekan, mekani silikonski i vodootporan dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Irresistible Invincible Black

    Ovaj elegantni crnac je tu samo za tebe i tvoj klitoris! Stavite ga kroz otvor na klitorisu i pustite da ga lagano ili intenzivno usisava pomoću valova pritiska. Jedan, dva, tri i tu je najbolji orgazam svih vremena! Beskontaktna stimulacija odvest će svaku ženu u raj, ali budite oprezni, stvara ovisnost! Ili ti to nije dovoljno? U tom slučaju dodajte vibraciju!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator za prste zabavljat će vas i tijekom uvertira i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s intenzivnom iritacijom vibracija.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Dual Love Red

    Osam stimulativnih valjaka, model Dual Love nudi još jednu stimulativnu snagu za poboljšanje vibriranja, izravnavanje. Važno je osigurati da imate mogućnost kontrolirati korištenje aplikacije i dizajn mekog silikona.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Pink

    Koje žene se ne boje dvotaktne stimulacije i orgazma, koje pate iznutra i izvana. Mythical je ovdje da spasi vašu bijedu. Njegov snažan F1 motor s 10 vibracija za promjenu stupnjeva prijenosa vrlo je brzo silikonsko tijelo tako da je točno na g-točki. Klitoris treba smanjiti, hvaleći kontaktnu stimulaciju pritiska na zid.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Baš su sranje! Tople intenzivne vibracije će odrediti pravo mjesto za dobrobit i dovesti vaše blaženstvo do točke uzbuđenja. Je li to ono što želiš? Razumiješ! Tu je novi We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Mobitel, novčanik, ključevi i mini vibrator! Ovo bi trebalo biti na vašem čeku prije nego što napustite dom. Nikada ne znate što se može dogoditi, a biti spreman često znači to i učiniti. Ovaj maleni čarobni štapić vaša je garancija za orgazam. Unijet će uzbudljivu raznolikost u vaš ljubavni život! To je mali, ali super snažan vibrator koji ćete obožavati sami ili u paru.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Tražite li užitak koji vas nikada neće razočarati? Ovaj zgodan ružičasti zgodan muškarac ima obje korisne strane i točno zna što želite. Uz njega ćete osjetiti porast strasti, jer će ga voljeti 7 funkcija vibracije u dva motora. Postignite željene vrhunske visine zahvaljujući njegovom svestranom obliku!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator White

    Satisfyer Twirling Fun pruža vrlo preciznu stimulaciju uz snažnu, cirkulirajuću vibraciju, što ga čini prikladnim za klitoris, stidne usne ili druge erogene zone. Njegov sportski dizajn nadopunjuje intuitivne kontrole.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Slijedite svoje blaženstvo dok spokojne, duboke, tutnjave vibracije pogađaju Vaše omiljeno mjesto s vrhunskom preciznošću.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Dopustite da vas užitak kontrolira, podlegnite mu i pomiješajte se s blaženstvom! Emrowed Smart Pleasure Idol revolucionarna je igračka s kojom ćemo voljeti svoje vrijeme za sebe. Nudi vam 36 različitih načina užitka kroz usisavanje i vibracije. Isprobajte 6 jedinstvenih funkcija usisavanja i dodajte 6 razina vibracija i dođite do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 266 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.