×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Klitoralni vibratori za žene ružičasta

Artikli 33 za 64 od 109 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Gvibe 3 Pink

    Treća generacija jedne od najpopularnijih igračaka na svijetu, Gvibe 3 jednostavno će vas zabaviti! Super je moćan, jer skriva 3 motora. Šarmantan je, ergonomskog oblika i izrađen od ugodno mekog i fleksibilnog silikona. Uživajte i otkrijte s njim novo uzbuđenje koje vam neće pokazati nijedna druga igračka!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Nastanite se na svom terenu! Neki nježni bedemi okusit će vaš klitoris i odvesti vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni Sona 2 Cruise stimulator jedan je od najboljih brendova na Lelo tržištu, a klimatski vrhovi lokalnih litica ograničeni su i na domaće i privatne. Funkcija Cruise ovdje osigurava da se tempo stimulira da se poveća sve dok se Son ne približi svom tijelu. Uživajte u elegantnoj igri i prekrasnoj iskri orgazma!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Želite li ubijati i širiti? Ovo čita više erotskih dodataka koji pokazuju više senzualne intimnosti u vašoj spavaćoj sobi. Birajte s kolegama, uživajte u vibracijama, novim rukavicama i nemojte se truditi voditi ljubavnika s vibrirajućim prstenom koji vam može dati okus običnog bacača!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Vaša uzbudljiva tajna u gaćicama! Obucite senzualne ružičaste čipkaste tange, sakrijte u njih moćni mini vibrator i prepustite kontroler svom kolegi. Radite li već na određenom scenariju? Da! S ovim ćete kompletom svaku priliku pretvoriti u uzbudljivo seksi iskustvo koje ne može završiti nigdje osim u krevetu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Volite li slatke stvari? U tom slučaju zaljubit ćete se i u ovaj mali slatki ružičasti vibrator impresivnog oblika. Nudit će vam 7 načina rada vibracije i moći ćete ga puniti putem USB kabela koji je uključen u paket. Učinite to sa stilom za ljupkost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream OMG! Bullets #Cute Vibrating Bullet Pink

    Što pozvati u spavaću sobu nešto zabavno, koketno i nevjerojatno uzbudljivo? Ova mala i ultra glatka silikonska slušalica s USB pogonom ima nevjerojatno jake vibracije i praktičan kontroler koji vam omogućuje udobno prebacivanje između 20 načina vibracija. Uživajte u seksi razigranom dizajnu i svim tim OMG iskustvima!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Doživite potpuno novi osjećaj uzbuđenja. Rotirajuća meka silikonska rebra osigurava nježnu, ali intenzivnu iritaciju klitorisa. Kako biste umnožili svoj užitak, samo upotrijebite svoj omiljeni gel za podmazivanje i krenite na putovanje do jedinstvenog vrhunca.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Imala je tvrdu i vibrirajuću glavu! Veličina njezina džipa je slatka, a njezine snažne i dobro kontrolirane vibracije neočekivane. Osam što se dogodi s torbicom ili džipom, tu je i dvostrano podešavanje s vama, možete se bojati svoje bijede. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Tako mali i tako moćni! Valencia je mini vibrirajuća glava sa stvarnom snagom. Nudi vam 10 različitih načina vibracija, a zahvaljujući svom tihom motoru imat ćete osjećaj maksimalne diskrecije. Valencia će vam pomoći da postignete orgazam i opustite mišiće od napetosti. Vrlo je ugodan na dodir, jer je izrađen od visokokvalitetnog silikona. Dopustite joj da vas dodirne gdje god treba.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Pink

    Koje žene se ne boje dvotaktne stimulacije i orgazma, koje pate iznutra i izvana. Mythical je ovdje da spasi vašu bijedu. Njegov snažan F1 motor s 10 vibracija za promjenu stupnjeva prijenosa vrlo je brzo silikonsko tijelo tako da je točno na g-točki. Klitoris treba smanjiti, hvaleći kontaktnu stimulaciju pritiska na zid.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Tražite li užitak koji vas nikada neće razočarati? Ovaj zgodan ružičasti zgodan muškarac ima obje korisne strane i točno zna što želite. Uz njega ćete osjetiti porast strasti, jer će ga voljeti 7 funkcija vibracije u dva motora. Postignite željene vrhunske visine zahvaljujući njegovom svestranom obliku!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • The Screaming O Vibrating Lip Balm

    Elegantan i diskretan, super moćan multifunkcionalni mini vibrator prerušen u balzam za usne s finim zaobljenim vrhom izrađenim od najkvalitetnijih materijala.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Ako je vaša utroba čeznula za užitkom, konačno biste trebali poslušati njegovu želju i upoznati ga s ovim šarmantnim i nadasve učinkovitim vibratorom. Njegovih 6 senzualnih funkcija će vas očarati, njegova mala veličina je praktična, a površina ugodno meka. Ne čekajte i učinite dobro.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Cerise

    Nastanite se na svom terenu! Neki nježni bedemi okusit će vaš klitoris i odvesti vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni Stimulator Sona 2, jedan od najboljih brendova na Lelo tržištu, kratkotrajna je litica. Tražite li sadržaj? Sin 2 plovi u ratove kasnih orgazama.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Clitoral Tickler Pink

    Učinite najbolje za svoj klitoris uz maksimalnu preciznost! Ovaj ergonomski dizajnirani stimulator klitorisa ima tanak zaobljen kraj kojim možete precizno ciljati na pravo mjesto. Dodirnite najviše vrhove na koje se ne penjete dok ne pronađete svoju najtopliju točku u klitorisu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand

    Elegantan i diskretan, super moćan multifunkcionalni mini vibrator prerušen u maskaru s finim vrhom izrađenim od najkvalitetnijih materijala.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    Volite putovati, ali nedostaje li vam strastveni suputnik? Ovaj mini vibrator Flirty Luxurious pravi je za vas! Zahvaljujući malim dimenzijama, prikladan je ne samo za putovanja, već će svojim elegantnim izgledom i ukrasom u obliku Swarovski kristala oduševiti svaku ženu dobrog ukusa. Flirty Luxurious izrađen je od prvoklasnog svilenkasto mekog silikona i iako je malen, krije ogromnu snagu koja će vas na istinski luksuzan način odvesti do vrha!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Pink

    Želite li spiralni orgazam? Lelo Sila je klitoralna igra s kojom možete čitati svoje tijelo i mogućnosti klime. Njegov otvor okružuje prednosti vašeg bisera, a jedinstvena tehnologija zvučnih valova učinit će da živite kao debeli ton ispod vas. Sila je primjerena vašim zaposlenicima, arhitektu mjesnog komunalnog poduzeća i vozaču kroz najbolji put do smeća.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vush Rose 2 Pink

    Tako lijepa i kvalitetna igračka! Brend Vush točno zna što žene žele. Rose 2 ima nježne latice i oblik u koji će se vaše tijelo zaljubiti. Nudi vam 5 razina i 5 vibrirajućih uzoraka. On je malen, fleksibilan i što je najvažnije ugodan i pun ljubavi.

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Predstavljamo vam vašu novu luksuznu dragu za beskrajne trenutke strasti i nevjerojatnih orgazama. Snažan je pa će vas baš zadovoljiti, fleksibilan je pa vam se prilagođava, silikon je pa će vam biti udoban, vodootporan je pa će vam se svidjeti i kada se kupate, a vodootporan je, tako da nikad ne ponestane soka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira sve erogene zone, kao što su klitoris, zategnuta koža ili bradavice, te cirkulirajuće vibracije. Vibracije se mogu kontrolirati pomoću upravljačke ploče ili aplikacije Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    U ovom slučaju ima seksi leopard uzorak i skriva još seksi igračku, a to je mala, ali moćna masažna glava. Njegove vibracije su tihe, ali snažne i nude vam 10 različitih funkcija. Vaš klitoris će plutati! Priuštite si elegantnu i kvalitetnu igračku u elegantnoj leopard torbici.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vush Myth Pink

    Želite samo najbolje za svoju G-točku? Ovaj luksuzni ljepotan iz Vusha definitivno spada u sam vrh vibratora za G-točku! Pomoći će vam otkriti istinu o legendi o G-točki, čak i ako je još niste uspjeli pronaći. Njegove obline, tekstura i funkcija osmišljeni su kako bi vam pomogli otkriti svoju G-točku i nevjerojatno intenzivne orgazme koji dolaze s njom. Pa zašto još čekati? Postanite protagonist vlastite priče o putovanju do orgazmičke sreće!

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Simpatičan vibrator koji će stati u svaku torbicu! S ovim mini vibratorom možete uživati u bilo kojem trenutku i bilo gdje pri ruci. Ima uzbudljivu užljebljenu strukturu i baršunasto mekanu površinu koju ćete voljeti na prvi dodir. Uživajte u 7 načina vibracija i uživajte u jednostavnosti korištenja i elegantnom dizajnu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Nježno ružičasti i strastveno praktičan vibrator #CharmMe! Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i stoga je ugodno fleksibilan. Nudit će vam 10 funkcija vibracije i isporučiti ćete sok putem USB kabela. Oduševite bilo koje mjesto na svom tijelu i razveselite se slatkom igračkom za sve prilike!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Sloane Clitoral Massager Pink

    Ova leptir mašna sletjet će na vaš cvijet i pomilovati ga cijelim tijelom! Da li Vi to želite? Jasno! Prepustite se 10 načina vibracije, svaki s malo drugačijim uzorkom vibracije i ciljajući na različite osjećaje. Osim toga, zahvaljujući praktičnim podesivim naramenicama, možete se prepustiti maženju bez upotrebe ruku.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Pretty In Pink

    Mali, ali zgodan? Da! Ovaj kompaktni vibrator za punjenje ima jako jake načine vibracija koji će vas jednostavno usrećiti. Ugodno je mekana i pogodna za stimulaciju klitorisa ili čak bradavica ili testisa. Njegova vodootpornost mamit će vas da se zaigrate pod tušem ili kadom, stoga se ne dajte nagovarati i dođite i uživajte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Sanjate li o snažnim i intenzivnim orgazmima? Vaša želja je naredba za vibrator Celestial Love. Senzualno je razigran i opremljen s 2 motora. Prvi od njih posvećen je vaginalnoj stijenci, a drugi pružanju blaženog užitka klitorisu. Pripremite se za nevjerojatno uzbuđenje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Otkrijte nježne prste vibratora Nymph i posvetite im se. Milovati će tvoj klitoris kad ti se smrzne na leđima. A onda kada poželite, zamijenite ga drugim krugom koji će svojim vibracijama očarati vaše unutarnje točke ljubavi. Jedinstveni dizajn ove igračke sigurno vas je oduševio na prvi pogled, stoga ne čekajte, zabavite se i doživite orgazam već danas!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Želite li da vam se svijet vrti pred očima i da ostvarite svoje najsenzualnije snove? Igračka po principu Mea tlačnog valjka dat će vam prostor za razvoj. Uz njega ćete osjetiti blagi povjetarac i istražiti krajolik valovitih brežuljaka i mora nježno mirisnog cvijeća. Zaronite u kristalno čisto duboko jezero i gledajte kako se voda mreška poput baršuna na obali. Regija metafore, MEA je luksuzna erotska igračka koja će Vam pružiti pravi orgazmički užitak u svim okolnostima.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 109 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.