×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Klitoralni vibratori vodootporno

Artikli 33 za 64 od 116 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Shunga Sanya Purple

    Za sve žene koje žude za nečim savršenim! Sanya vibrator je mekan, udoban i fleksibilan, a također vrlo luksuzan i ergonomičan. Ugodno leži u vašoj ruci, a šarmantna mekoća njegovih vibracija ponudit će vam niz uzbudljivih osjeta koji će vas dovesti do opojnog vaginalnog (ili klitoralnog) orgazma. Stilski užitak je zajamčen!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    Želite li doživjeti pravo uzbuđenje? Ali obratite pozornost! Prestižni i globalno popularni brend Svakom dolazi sa svojom najnovijom patentiranom tehnologijom koju predstavlja ova igračka. A što će vam Pulse Pure pokazati? Bit će to dubok užitak izazvan ciljanim sisanjem tijekom kojeg nećete moći spriječiti duboko stenjanje.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Za dugih samotnih večeri sanjate li o igrački koja savršeno razumije vaš klitoris? Prestanite sanjati i otkrijte uzbudljivu stvarnost uz stimulator pulsa Divine Love. Nudi vam 2 funkcije, od kojih prva vrlo vjerno imitira oralni seks i miluje vaš klitoris u ugodnom otvoru. Druga značajka je vibracija na suprotnoj strani, koja je ugodno valovita i vaša će vulva voljeti njezin dodir!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mon Ami Sucking Clitoris Stimulator and Vibrator 2 Motors Pink

    Šarmantna torbica, au njoj zgodna Mon Ami igračka koja će vam pružiti nebesko blaženstvo. Jedinstven je, zabavan, ugodan i nadasve svestran jer je istovremeno vibrator i stimulator klitorisa s funkcijom usisavanja. Otkrijte snagu 2 snažna motora i dopustite im da vam oduzmu dah!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Vibrating Personal Massager

    Naše misli, osjećaji, uvjerenja i stavovi mogu pozitivno ili negativno utjecati na naše biološko funkcioniranje. Drugim riječima, naš um može utjecati na to koliko će naše tijelo biti zdravo! S druge strane, ono što radimo sa svojim fizičkim tijelom (što jedemo, koliko vježbamo, čak i naše držanje) može utjecati na naše mentalno stanje (opet, pozitivno ili negativno). To rezultira složenim odnosom između našeg uma i tijela.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Što je potrebno za sreću? Vibrator Bess! Udobno leži u vašoj ruci i nudi vam najprecizniju stimulaciju zahvaljujući inovativnoj tehnologiji DirectPower. To znači da se koncentrira na najosjetljivije točke i iritira ih vibracijama snažnog motora s okretajima do 10.000 u minuti. Baš želite takvu zgodnu, luksuznu i zgodnu igračku!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Moderan, kompaktan i praktičan, to je vibrator Rita! Ima prekrasan teksturirani dizajn, što ga čini izvanredno stimulirajućim pomagačem. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i nudi vam 10 uzbudljivih načina vibracije! Prihvatite njegov poziv u svijet užitka.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Što je potrebno za sreću? Vibrator Bess! Udobno leži u vašoj ruci i nudi vam najprecizniju stimulaciju zahvaljujući inovativnoj tehnologiji DirectPower. To znači da se koncentrira na najosjetljivije točke i iritira ih vibracijama snažnog motora s okretajima do 10.000 u minuti. Samo želite takvu zgodnu, luksuznu i zgodnu igračku!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    Da možete odabrati bilo koju super sposobnost, koja bi to bila? Ne bi li to bio nešto duži i blago zakrivljen vibrirajući prst kojim bi stimulacija svih osjetljivih područja dobila sasvim novu dimenziju? Marvelous Arouser ispunit će vaše želje! Nabavite ga kao tajno oružje s 10 funkcija ne samo za G-točku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Snažna stimulacija u slatkoj maloj igrački! Itsy Bitsy je luksuzna mini glava čija je kompaktna veličina čini diskretnim i praktičnim izborom za svakoga tko traži praktičnu seksualnu igračku laku za nošenje. Uživajte u svestranom alatu koji vas može i masirati i uzbuditi svojim intenzivnim i zadovoljavajućim vibracijama za višeosjetilna iskustva sami ili u paru.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Moderan, kompaktan i praktičan, to je vibrator Rita! Ima prekrasan teksturirani dizajn, što ga čini izvrsnom stimulirajućom pomoći. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i nudi vam 10 uzbudljivih načina vibriranja! Prihvatite njegov poziv u svijet korisnosti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Indigo

    Snažna stimulacija u slatkoj maloj igrački! Itsy Bitsy je luksuzna mini glava čija je kompaktna veličina čini diskretnim i praktičnim izborom za svakoga tko traži praktičnu seksualnu igračku laku za nošenje. Uživajte u svestranom alatu koji vas može i masirati i uzbuditi svojim intenzivnim i zadovoljavajućim vibracijama za višeosjetilna iskustva sami ili u paru.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Happiness Sexy Sucking Duckface Pulse Stim Orange

    Što kažete na uzbudljivu zabavu s ovom slatkom patkom? Samo s ovim šarmantnim patkastim stimulatorom doživjet ćete savršeno intimno zadovoljstvo i vragolasto veselje! Zahvata vaš klitoris mekim, ali snažnim pulsirajućim vibracijama koje će vas ostaviti bez daha. Opet i opet!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Sanya Black

    Za sve žene koje žude za nečim savršenim! Sanya vibrator je mekan, udoban i fleksibilan, a također vrlo luksuzan i ergonomičan. Udobno leži u vašoj ruci, a šarmantna mekoća njegovih vibracija ponudit će vam niz uzbudljivih senzacija koje će vas dovesti do opojnog vaginalnog (ili klitoralnog) orgazma. Stilski užitak je zajamčen!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fuck Green Botanic Booster Pink

    Vibrator za sve koji brinu o okolišu! Čast nam je predstaviti vam novitet u našem asortimanu - Fuck Green vibrator. To je 100% biorazgradiv proizvod izrađen od PLA plastike na bazi škroba. Njegov univerzalni dizajn omogućuje vam igranje raznih igara, stoga dođite i učinite to ekološki!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    Gigi je šarmantan i glatki vibrator za gaćice, koji će ići s vama gdje god poželite! Zahvaljujući sjajnom magnetu, udobno se drži na donjem rublju i ne pomiče se. Izrađena je od visokokvalitetnog i udobnog silikona te vam nudi 3 brzine vibracije i 7 ritmova vibracija, između kojih ćete se prebacivati pomoću daljinskog upravljača.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    Jedna od najslađih igračaka u našoj ponudi! Ovaj zeleno-mini vibrator ima prekrasno fleksibilnu glavu i nježno zelenu boju. Nudit će vam 7 načina vibracija, a vi ćete mu dodati sok kroz praktično punjenje putem USB kabela. Uživajte u njegovim vibracijama i elegantnom dizajnu!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Royal Gem Elegance Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Ne morate biti plemenitog porijekla da biste se počastili jednom od nevjerojatno šarmantnih igračaka iz kolekcije Royal Gems! Ovaj luksuzni vibrator ima elegantnu mekanu silikonsku površinu i nalikuje krunskom dragulju. Njegovo sofisticirano uho i masažni dio apsolutno su svestrani, no oni će se svakako najviše svidjeti klitorisu. Nova generacija F-1 motora oduševit će vas svojom nevjerojatnom snagom vibracije i 10 načina vibracije. Jednostavno želite imati ovaj dragulj na svom noćnom ormariću!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Tražite li način da začinite svoju radnu večer? Isprobajte revolucionarnu igračku obogaćenu Lock-N-Play tehnologijom. Bio je diskretno dizajniran da tiho klizi tamo gdje je potrebno i da učinkovito izvršava svoju misiju. Radi se o savršeno dimenzioniranom stimulatoru koji će se svidjeti svim gaćicama.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Fingyhop Vibrating Bullet with Rabbit Silicone Pink

    Bilo da želite uživati u uzbudljivoj stimulaciji kao par ili sami, ovaj vibrator za prste će vam pružiti. Igram pravi sok. Izrađena je od mekanog silikona, oblika je zečića, a uši su joj ugodno savitljive. Jedna brzina vibracije zadovoljit će sva osjetljiva područja, a njezin mekan dodir neće vam se svidjeti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Purple

    Tražite li univerzalni vibrator za otkrivanje divnih učinaka vibracija? Nyly je pogodan za sve prilike! Ima rotirajuću bazu s kojom možete odrediti brzinu i također zaobljeni vrh za udobno i ugodno upoznavanje. S njim otkrijte svoje tijelo i njegova osjetljiva mjesta, bit će uzbudljivo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Trebate li malo oružje koje uvijek možete nositi sa sobom ako slučajno sretnete vukodlaka, vješticu, vampira ili drugo čudovište? S ovim mini vibratorom uvijek ćete biti spremni, a njegovih 10 funkcija vibriranja oduševit će vas epskom snagom. Istodobno, možete ga upariti sa svojim omiljenim Lock On dildoom i dodatno podržati njegovu nepogrešivu snagu. Naoružajte se!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne i-tools brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator šljunčanog oblika zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s iritacijom klitorisa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dame Products Zee Bullet Vibrator Lapis

    Što ova apsolutno univerzalna, a opet uzbudljiva stvar nosi sa sobom na svoja putovanja? Ovaj mali vibrator iznimno je svestran, puni se putem USB-a i ima 3 zadovoljavajuće brzine. Uklopi se u svaku torbicu i podnese mnogo showa. Uzbuditi se!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Sanjate li o toplom dodiru punom ljubavi? Ovaj stimulator s funkcijom grijanja pružit će vam razne masaže i iskustva. Pogodan je za erotsku stimulaciju i opuštanje mišića cijelog tijela. Tri loptice za masažu s jedne strane su prekrasno ugodne i nude vam 10 načina vibracije, s druge strane igračke nalazi se grijaća površina. Slobodno zgrabite ovu senzualnu igračku i milujte svaki dio vašeg tijela koji to traži.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Purple

    Tražite mali i praktičan vibrator koji bi vam uvijek bio pri ruci? Ovo je Denzen, izbor za savršenog ugoditelja po odličnoj cijeni. Njegova mekana površina potpuno će vas očarati, a genijalno oblikovan vrh pomoći će vam da precizno ciljate najosjetljivija mjesta, poput G-točke. Otkrijte njegove snažne vibracije solo ili u paru!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Duplo zadovoljstvo, oh la la! Uživajte u senzualnim poljupcima svog klitorisa i šire, French Kiss Suck & Play zna što vam treba. Ima 2 zamjenjiva nastavka i može vibrirati u 12 načina i također sisati u 12 načina. Njegovi trostruki lepršavi jezici izrađeni od visokokvalitetnog silikona ugodit će vašim najosjetljivijim točkama, a nastavak za usisavanje pružit će vam pravi orgazam u tren oka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Buzzy Butterfly Black

    Mali, ali praktični daljinski upravljač Buzzy Butterfly sletjet će u vaše gaćice i pripremiti vas za uzbudljivu avanturu. Zahvaljujući praktičnom magnetu, ostat će na mjestu i neće skliznuti. Tko god zgrabi daljinski upravljač, moći će birati između 9 različitih postavki i uzoraka vibracije. Okušajte seksi igru u javnosti i pripremite najbolju predigru ikad!
    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Ne morate biti plemenitog porijekla da biste se počastili jednom od nevjerojatno šarmantnih igračaka iz kolekcije Royal Gems! Ova luksuzna vibrirajuća glava ima elegantnu mekanu silikonsku površinu i nalikuje krunskom dragulju. Njegova zaobljena glava idealna je za stimuliranje malih erogenih zona, a F-1 motor nove generacije oduševit će vas nevjerojatnom snagom vibracija. Jednostavno želite imati ovaj dragulj na svom noćnom ormariću!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Klasik iznad svega! Magny je tipičan mini vibrator super performansi i modernog dizajna. Ima zaobljeni vrh za precizno ciljanje i udobno umetanje te savršenu veličinu koju ćete voljeti. Svojim jednostavnim dizajnom stimulirat će unutrašnjost vagine, ali možete obradovati i bilo koje drugo mjesto na svom tijelu ili na tijelu vašeg partnera. Birajte između 10 snažnih funkcija vibracije!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Sanjate li o snažnim i intenzivnim orgazmima? Vaša želja je naredba za vibrator Celestial Love. Senzualno je razigran i opremljen s 2 motora. Prvi od njih posvećen je vaginalnoj stijenci, a drugi pružanju blaženog užitka klitorisu. Pripremite se za nevjerojatno uzbuđenje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Želite li da vam se svijet vrti pred očima i da ostvarite svoje najsenzualnije snove? Igračka po principu Mea tlačnog valjka dat će vam prostor za razvoj. Uz njega ćete osjetiti blagi povjetarac i istražiti krajolik valovitih brežuljaka i mora nježno mirisnog cvijeća. Zaronite u kristalno čisto duboko jezero i gledajte kako se voda mreška poput baršuna na obali. Regija metafore, MEA je luksuzna erotska igračka koja će Vam pružiti pravi orgazmički užitak u svim okolnostima.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 116 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.