×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Klitoralni vibratori

Artikli 65 za 96 od 99 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Tracy's Dog Cat Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Želite li predeti kao najzadovoljnija maca? Samo uz ovu divnu igračku, koja će senzualno sisati vaš klitoris i donositi jedan orgazam za drugim zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji tlačnih valova. Birajte između 10 načina koji oduzimaju dah i otkrijte ne samo strast u sebi, već prije svega nadzemaljske orgazme!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Vibrating Personal Massager

    Naše misli, osjećaji, uvjerenja i stavovi mogu pozitivno ili negativno utjecati na naše biološko funkcioniranje. Drugim riječima, naš um može utjecati na to koliko će naše tijelo biti zdravo! S druge strane, ono što radimo sa svojim fizičkim tijelom (što jedemo, koliko vježbamo, čak i naše držanje) može utjecati na naše mentalno stanje (opet, pozitivno ili negativno). To rezultira složenim odnosom između našeg uma i tijela.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Threesome 1 Pink

    Inovativni Satisfyer Threesome 1 s 3 fleksibilne ruke za užitak i 3 snažna motora omogućuje stimulaciju stidnih usana i klitorisa u širokom području. Mekani silikon je posebno nježan za kožu.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovelife by OhMiBod Rev Finger Massager Turquoise

    Jeste li u iskušenju isprobati nešto novo i učiniti romantične trenutke još ugodnijim? Lovelife prstni vibrator bit će pravi alat za sve koji žele doživjeti intenzivnija iskustva, a pritom tolerirati kvalitetan i moderan dizajn. Zahvaljujući ergonomskom obliku i snažnim vibracijama, prikladan je ne samo za predigru već i za vođenje ljubavi. Uživajte u njemu i vodite ljubav još više!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pillow Talk Pleasure Black

    Znamo da volite ukusne i elegantne igračke! Jer imate stila i zato vas je zainteresirala i ova mini vibrirajuća glava u luksuznom dizajnu iz Pillow Talk-a. Razmazit će vaš klitoris i oduševiti vas uzbudljivom snagom jer u sebi krije super snažan motor. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, uvijek ga možete imati sa sobom, a odličan je i za putovanja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile RC Slim Panty Vibrator Red

    Želite li se oduševiti uvijek i bilo gdje? Ugurajte ovu jorgan u svoje gaćice i čuvajte svoju seksi tajnu. Ravna je, anatomski oblikovana i istovremeno godi vulvi, klitorisu i anusu. Možete ga jednostavno nositi u gaćicama i koristiti u vodi jer je vodootporan.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Royals The Countess Pinpoint Purple

    Najbolja stimulacija je najtočnija stimulacija! Ovaj vibrator je napravljen tako da možete iritirati najosjetljivija mjesta na tijelu. Njegova mala fleksibilna glava pomoći će vam da otkrijete uzbudljiva iskustva, a 3 + 7 vibrirajućih postavki i uzoraka učinit će vaše ugodne osjećaje raznolikim i senzualnim. Neka bude lijepo i točno!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog Cat Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Želite li postati najzadovoljnija mačka? Upravo ova prekrasna igračka, koja će senzualno sisati vaš klitoris i donijeti vam jedan orgazam za drugim zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji valjka za pritisak. Odaberite između 10 tehnika koje oduzimaju dah i otkrijte ne samo bol u sebi, već i transcendentalni orgazam!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mission Control Blue

    3,2,1 – paljenje: Doživite kozmičke vrhunce uz Satisfyer Mission Control i našu Air Pulse tehnologiju bez dodira! Ovaj mali dvostruki zračni pulsni vibrator savršen je za početnike zahvaljujući svom razigranom, kompaktnom dizajnu i nevjerojatnim značajkama.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Pulse Lite Neo Purple

    Opustite se i uživajte u umirujućim valovima blaženog zadovoljstva. Pulse Lite Neo nudi poboljšano iskustvo u svijetu usisavanja, kombinirajući Pulse Technology™ sa SVAKOM-ovom inovativnom interaktivnom tehnologijom; svijet mogućnosti čeka.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog Clitoral Sucking Vibrator with Fingers Purple

    Želite li doživjeti apsolutni orgazam u samo nekoliko minuta? Samo uz ovu divnu igračku, koja će senzualno sisati vaš klitoris i donositi jedan orgazam za drugim zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji tlačnih valova. Birajte između 7 načina koji oduzimaju dah i otkrijte ne samo strast u sebi, već prije svega nadzemaljske orgazme!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Sparkling Tip Vibrator Verona Red

    Jeste li avanturistički raspoloženi i volite otkrivati? Kolekcija erotskih igračaka Sparkling pomaže ženama da blistaju i uživaju u životu. Uključuje funkcionalne i elegantne igračke koje su tu samo za vaš užitak i užitak. Među njima je i ovaj Alexandra vibrator s tankim i preciznim krajem, kojim ćete maziti sve osjetljive točke. Birajte između 3 različite silikonske navlake za vrh i 10 frekvencija vibracija!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Playful Blue

    Znamo da volite ukusne i elegantne igračke! Zato što imate stila i zato je ovaj mini vibrator nalik zečjim ušima u luksuznom dizajnu Pillow Talk-a privukao vašu pažnju. Razmazit će vaš klitoris i oduševiti vas uzbudljivom snagom jer u sebi krije super snažan motor. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, uvijek ga možete imati sa sobom, a odličan je i za putovanja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Clitoral Sucking & Vibrating Pleasure Wave Stimulator Purple

    Klasične i moderne igračke za korištenje ugrušaka za žene, vibrator s valovima pritiska i G-točke, stimulacija klitorisa, seksualne igračke za žene opremljene našom NOVOM tehnologijom, nježno ili intenzivno sisanje klitorisa bez izravnog kontakta. One loveing adult sex igračke igrice uzbudljive pulsacije.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bloomgasm The Perfect Rose Clitoral Stimulator Red

    Više detalja o ovom proizvodu uskoro.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Pulse Lite Neo Mint

    Opustite se i uživajte u umirujućim valovima blaženog zadovoljstva. Pulse Lite Neo nudi poboljšano iskustvo u svijetu korištenja, kombinirajući Pulse Technology™ sa SVAKOM-ovom inovativnom interaktivnom tehnologijom; svijet mogućnosti čeka.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rianne S Femsation Pink

    Želite li probuditi strastvenu božicu koja se krije u svakoj ženi? Femsation će vam pomoći da još više osjetite svoju ženstvenost. Pružit će vam preciznu i intenzivnu stimulaciju klitorisa i okoline te vrlo posebna, ali ugodna iskustva. Igrajte se s njim nasamo ili ga pozovite na vođenje ljubavi!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pillow Talk Secrets Passion Clitoral Vibrator Wine

    Možeš li čuvati tajnu? Ova uzbudljiva tajanstvena igračka radi! Riječ je o malom vibratoru s kojim ćete potpuno uroniti u svijet strasti. Njegovi ultra-mekani nazubljeni dijelovi na silikonskoj glavi u obliku cvijeta pružit će vam nevjerojatno zadovoljavajući osjećaj užitka. Svaki pojedini zarez prenosi vibracije snažnog motora izravno na vaše osjetljivo mjesto. Stoga uživajte u blaženstvu zadirkivanja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Essentials Flexible Dual Stimulator & Vibrating Egg Pink

    Iskusite dvostruko zadovoljstvo s 2 korisna kraja i 2 snažna motora. Fleksibilni stimulator tapkanja s vibrirajućim jajetom iz kolekcije Essentials ultimativni je suputnik u užitku. Fleksibilna i svestrana igračka stručno je dizajnirana kako bi ispunila ljudske najdublje žudnje i stvorila iskustvo kao nijedno drugo.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Touché S Black

    Uživajte u novim horizontima užitka s Touchéom, malim, ali snažnim navlakom za prste s vibracijom, s kojom zahvaljujući okruglom i širokom vrhu lakše možete dosegnuti G-točku.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys bunt. Double Vibrator

    Šareno, svestrano i inspirativno! Takav je i ovaj moćni Double bunt. vibrator u ljupkom i zabavnom dizajnu koji se poigrava jarkim bojama. Ima 2 fleksibilne vibrirajuće ruke, koje su idealne za ciljanu stimulaciju osjetljivih područja kao što su klitoris, bradavice, testisi, perineum i dr., no možete ga koristiti i vaginalno ili analno, jer kreativna strast ne poznaje granice!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bloomgasm The Perfect Rose Clitoral Stimulator Pink

    Više detalja o ovom proizvodu uskoro.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Thumping Touch Vibrator Pink

    Funkcija pulsirajućeg tapkanja za vaš najosjetljiviji dio tijela! Ovaj kompaktni i šarmantni vibrator Thoumping Touch tvrtke Sweet Smile ima inovativnu funkciju tapkanja koja uzbuđuje vaša vanjska osjetljiva područja. Njegova fleksibilna krila jamče udobno i intuitivno rukovanje, a moći ćete birati između 7 nevjerojatnih načina rada!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Pulse Lite Neo Pink

    Opustite se i uživajte u umirujućim valovima blaženog zadovoljstva. Pulse Lite Neo nudi poboljšano iskustvo u svijetu korištenja, kombinirajući Pulse Technology™ sa SVAKOM-ovom inovativnom interaktivnom tehnologijom; svijet mogućnosti čeka.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bang! Couple's Kit Love Ring, Finger Vibe, Bullet & Blindfold Purple

    Određen za parove, ovaj set igračaka osmišljen je da obogati vaše prste i paket svilenkasto glatkim zujanjem! Teksturirani rukav za prste i ljubavni prsten imaju šupljinu u koju se uklapa uključeni vibrirajući metak, savršen za dodavanje intenzivnog sloja užitka u vaš uobičajeni ritam spavaće sobe.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bang! Power Panty Kit Lace Panties, Bullet & Blindfold Pink

    Osnažite svoje gaćice ovim kompletom skrivenog užitka! Ovaj par čipkastih crnih gaćica odgovara većini veličina i ima vibracijski džep za uključeni bullet vibrator. Savršeno za igranje po kući - neka vaš ljubavnik navuče ove gaćice i zazujite ih kad se najmanje nadaju pomoću priloženog daljinskog upravljača! Daljinski upravljač radi na udaljenosti do 25 stopa i radi na 1 CR2032 bateriju (uključena).

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bloomgasm Orchids Wild Vibrating Pinpoint Rose Tickler Red

    Dođite do točke užitka s ovim vibrirajućim golicačem ruža Pinpoint! Osjetite 3 brzine i 7 uzoraka vibracije kroz vrh prašnika ovog cvijeta, vrh koji se diže iz središta ruže.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mokko Toys Desire Clitoris Stimulator Red

    Desire vibrator je ženski intimni proizvod koji osvaja ne samo svojim prekrasnim izgledom, već i svojim stimulativnim modovima!

    49,90 €

    37,90 €

    Nema na skladištu

  • Shegasm Shegasm Sucky Ducky Clitoral Stimulator Yellow

    Upoznajte svog preslatkog novog pačića! Prepun snage da zadovolji i zabavi - odvedite svog novog prijatelja patkicu u kadu ili pod tuš i uživajte u solo zadovoljstvu. Mučite svoj klitoris vrhom za sisanje klitorisa i pozdravite svog novog najboljeg prijatelja!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Unihorn Karma Lilac

    Stvorite pravu čaroliju s ovim diskretnim mini jednorog vibratorom! Dizajniran u kompaktnom i simpatičnom formatu u obliku jednoga, Wild Spirit nudi 10 različitih načina vibracija i 10 pulsacija lizanja jezika zahvaljujući svoja dva motora.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Unihorn Wild Spirit Black

    Stvorite pravu čaroliju s ovim diskretnim mini jednorog vibratorom! Dizajniran u kompaktnom i simpatičnom formatu u obliku jednoroga, Wild Spirit nudi 10 divnih načina vibracije i 10 pulsacija lizanja jezika zahvaljujući svoja dva motora.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 99 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.