×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori LELO

Artikli 65 za 96 od 111 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • LELO Gigi 2 Blue

    GIGI™ 2 je poboljšana verzija jednog od najpopularnijih vibratora. GIGI je vjerojatno najpozitivnije ocijenjeni aparat za stimulaciju intimnih G točaka ikada stvoren. Zahvaljujući spljoštenom vrhu, idealan je za otkrivanje ove erogene zone. Nova poboljšanja uključuju mekši silikon, potpuno vodootporan dizajn i 100% veće performanse u svih 8 načina rada vibracija.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Pokušavam podići senzaciju za svoju umjetnost! Luksuzni Lelo Soraya Wave je dvostruki kako bi vas inspirirao i hvalio WaveMotion tehnologije kako bi ih učinio još boljim od najljepših ljubavnika. G-točka i klitoris vole ostale štence. Neka Soraya ti je u bolu kovala život!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Sjajno iskustvo granice i isporuka najboljih luksuznih erotskih igračaka! Upoznajte vijest pod imenom Enigma. Potaknite činjenicu da G-točka i klitoris stimuliraju i doprinose njihovoj sposobnosti da prežive krajnji orgazam!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2, možete uživati u besplatnom napuštanju, najluksuznijoj masaži na svijetu, intimnoj stimulaciji i lakom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Riješite se svega svog tereta! Neka nježni zvučni valovi progutaju vaš klitoris i odvedu vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni Sona 2 Cruise stimulator jedne od najboljih marki na Lelo tržištu pobrinut će se za vanjske i unutarnje živčane završetke klitorisa. Funkcija Cruise tada osigurava da će se razina stimulacije povećati dok gurate Son bliže svom tijelu. Priuštite si elegantnu igračku i beskrajna orgazmička iskustva!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2 možete uživati u nezaboravnom odlasku, najluksuznijoj masaži na svijetu, poboljšanoj stimulaciji i ugodnom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Aqua

    Jeste li zahtjevni, a ne samo nečim zadovoljni jer uvijek želite najbolje? Novi Lelo Ora 3 je samo za vas, koji će vam pokazati pravo 100% blaženstvo. Njegova najsuvremenija tehnologija PreMotion koristi čvrst i precizan rotacijski pokret, a uzbudljiva neravnina rotira i vibrira. Bolji je od jezika, intuitivan je, savršen. Isprobajte ga i nikada ga više nećete poželjeti!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Moderan, lijep, praktičan i nadasve luksuzan, ovo je dvostruki stimulacijski IDA vibrator. Njime se može upravljati putem telefonske aplikacije i ima patentiranu WaveMotion tehnologiju koja vas nikada neće iznevjeriti jer imitira pokrete prsta i tako donosi nevjerojatne valove strasti. Priuštite si najbolje, nećete požaliti!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Cerise

    Nastanite se na svom terenu! Neki nježni bedemi okusit će vaš klitoris i odvesti vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni Stimulator Sona 2, jedan od najboljih brendova na Lelo tržištu, kratkotrajna je litica. Tražite li sadržaj? Sin 2 plovi u ratove kasnih orgazama.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Lilac

    Želite li spiralni orgazam? Lelo Sila je klitoralna igra s kojom možete čitati svoje tijelo i mogućnosti klime. Njegov otvor okružuje prednosti vašeg bisera, a jedinstvena tehnologija zvučnih valova učinit će da živite kako vaše tijelo zvuči ispod vas. Sila je primjerena vašem osoblju, arhitektu mjesnog komunalnog poduzeća i vozaču kroz najbolji put do smeća.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya Wave Black

    Plimni val zadivljujućeg zadovoljstva.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Pink

    Želite li spiralni orgazam? Lelo Sila je klitoralna igra s kojom možete čitati svoje tijelo i mogućnosti klime. Njegov otvor okružuje prednosti vašeg bisera, a jedinstvena tehnologija zvučnih valova učinit će da živite kao debeli ton ispod vas. Sila je primjerena vašim zaposlenicima, arhitektu mjesnog komunalnog poduzeća i vozaču kroz najbolji put do smeća.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Sanjate li o istraživanju vlastitog tijela i otkrivanju odvažnijeg užitka? Otkrijte 8 uzbudljivih postavki vibratora za prostatu Lelo Billy 2. Njegova nevjerojatna snaga zadovoljit će vas intenzivno, ali i nježno, a vjerujte, nema luksuznije igračke koja bi vam omogućila tako savršenu masažu osjetljive prostate.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Aqua

    Želite li ući u spiralu orgazma? Lelo Sila je klitoralna igračka s kojom ćete ispitati svoje tijelo i mogućnosti klimaksa. Njegov otvor okružuje vaš biser užitka, a jedinstvena tehnologija zvučnih valova donijet će vam doživljaje kao da tlo tone ispod vas. Sila je poslastica za vaša osjetila, arhitekt beskrajnog užitka i vodič kroz najbolje rute do vrha.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina Wave 2 Cerise

    Oslobodite nalet uzbuđenja i naknadnog užitka uz ovaj luksuzni vibrator prestižnog brenda Lelo! Što ga čini tako nevjerojatnim? Ima mogućnost kretanja "dođi ovamo" i također 12 moćnih načina vibracija. Zaljubite se u njegov ultra-glatki silikon i doživite orgazmičnu oluju uz INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Travel Pink

    Želite li doživjeti uzbuđenje koje oduzima dah na vašim avanturističkim putovanjima? Predstavljamo Vam svog novog suputnika pod imenom SONA 2 Travel prestižnog brenda Lelo. To je mali putni užitak za trenutnu pomoć u orgazmu gdje god se nalazili. Priuštite si stimulaciju klitorisa koja oduzima dah, iskustvo ispunjeno zadovoljstvom i zadovoljstvom te bijeg u potpunu relaksaciju zahvaljujući legendarnim zvučnim valovima.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Hoćete li prihvatiti izazov da doživite luksuzni užitak uz novu generaciju legendarnog Loki Wave 2 vibratora za prostatu? Kako jest, radujte se još većoj fleksibilnosti i 2 snažna motora koji će svima omogućiti duge i intenzivne orgazme. Igrajte se s njim sami ili sa svojim partnerom i otključajte nove uzbudljive tajne njegovog tijela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Luna Smart Bead Pink

    LUNA Smart Bead™ mjeri vaš potencijal orgazma i prilagođava vaše treninge. Napredovat ćete kroz 5 razina vibracija i uživati u dužim i jačim orgazmima nego ikada prije.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO USB Charger Cable

    Je li vam puknuo kabel za punjenje Lelo igračke? Ili ste ga negdje izgubili? Nema potrebe da budete tužni, samo kupite novi! USB kabel za punjenje Lelo proizvoda od sada u našoj ponudi!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 24K Gold Obsidian Black

    Popularni parni vibrator dolazi s luksuznom nadogradnjom. Ukrašena je detaljima od 24 karatnog zlata, što je čini najluksuznijom erotskom igračkom koju možete zamisliti.

    499 €

    349 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Aqua

    Oslobodite svoje najdublje fantazije u prestižnom brendu Lelo SILA Cruise. Ideal nije samo upitnik za seksualne radnike i senzorna istraživanja. Možete saznati što želite ići od vrha do vrha. Prihvatite ponudu novog načina korištenja životinja i divljih životinja.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO DOT Cruise Peach Please

    Želite li otkriti uzbudljivi potencijal vašeg klitorisa? Ponesite najbolju i najluksuzniju igračku sa sobom - Lelo Dot Cruise. Koristi najsuvremeniju tehnologiju i kombinira jedinstveni eliptični pokret i mekani fleksibilni gips za najbolju stimulaciju i apsolutnu preciznost ne samo za klitoris, već i za bilo koju erogenu zonu.

    289 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Nova zvijezda među vibratorima je rođena, zove se Lily 3, a vi možete s njom slaviti svoju seksualnost! Pogodan je za sve prilike, bilo solo ili udvoje, a oduševit će vas svojom ekskluzivnom cijenom koja je u znaku proslave 20. obljetnice brenda Lelo. Odaberite između 10 snažnih postavki vibracije i uživajte u diskretnim i nezaboravnim orgazmičkim iskustvima!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Purple

    Nastanite se na svom terenu! Neki nježni bedemi okusit će vaš klitoris i odvesti vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni stimulator Sona 2, jedan od najboljih brendova na Lelo tržištu, kratkotrajna je litica. Tražite li sadržaj? Sin 2 plovi u ratove kasnih orgazama.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    Lelo Tiani će razumjeti vaše tijelo. Glatki, manji dio žena umeće u rodnicu, gdje se također susreće s penisom tijekom vođenja ljubavi. Drugi dio usmjerit će klitoris i milovati ga vibracijama. Dva motora rade i iznutra i izvana, donoseći savršenu uzbudljivu harmoniju.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Black

    Lelo Tiani će razumjeti vaše tijelo. Glatki, manji dio žena umeće u vaginu, gdje se također susreće s penisom tijekom vođenja ljubavi. Drugi dio usmjerit će klitoris i milovati ga vibracijama. Dva motora rade i iznutra i izvana, donoseći savršenu uzbudljivu harmoniju.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Dot Clitoral Stimulator Lilac

    Želite dotaknuti orgazmički raj? Stimulacija klitorisa je lijepa, ali ako uz nju uzmete Lelo Dot, bit će opojna i nezaboravna! Ovaj prekrasan i luksuzan uređaj ima tehnologiju Infinite Loop, koja pruža konstantno eliptično kretanje dok vas mekani i fleksibilni vrh miluje s apsolutnom preciznošću. Odaberite između 8 uzoraka užitka s različitim intenzitetom i igrajte sami ili u paru!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Black

    Moderan, lijep, praktičan i nadasve luksuzan, ovo je dvostruki stimulacijski IDA vibrator. Upravlja se putem telefonske aplikacije i ima patentiranu WaveMotion tehnologiju koja vas nikada neće iznevjeriti jer imitira pokrete prstiju i tako donosi nevjerojatan užitak valova. Priuštite si najbolje, nećete požaliti!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Travel Purple

    Želite li doživjeti uzbuđenje koje oduzima dah na vašim avanturističkim putovanjima? Predstavljamo vam našeg novog suputnika pod imenom SONA 2 Travel prestižnog brenda Lelo. To je malo zadovoljstvo putovanja za trenutnu pomoć u orgazmu gdje god se nalazili. Priuštite si stimulaciju klitorisa koja oduzima dah, iskustvo ispunjeno užitkom i zadovoljstvom, a vi trčite potpuno opušteni zahvaljujući legendarnim zvučnim valovima.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina Wave 2 Plum

    Oslobodite niz treninga i praktičnih prednosti ovog luksuznog vibratora, prestižnog brenda Lelo! Što ga čini tako nenametljivim? Ima sposobnost zgnječenja "dođi ovamo" i također ima 12 mogućih vibracija. Uživajte u ultra glatkom silikonu i uživajte u orgazmičkom ulju u INA VALU 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Dot Clitoral Stimulator Aqua

    Želite li dotaknuti raj orgazma? Stimulacija klitorisa je lijepa, ali jednom kad upotrijebite Lelo Dot bit će vam opojno i nezaboravno! Ovaj prekrasan i luksuzan uređaj ima tehnologiju Infinite Loop, koja omogućuje konstantno eliptično kretanje dok vas meka i fleksibilna steljka voli s apsolutnom preciznošću. Odaberite između 8 korisnih uzoraka s različitim intenzitetom i igrajte sami ili s partnerom!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina 3 Seafoam

    Jedan od najpopularnijih vibratora u zečjem stilu sada u novom dizajnu! INA 3 izrađena je od glatkog silikona i oduševit će vas dvostrukom stimulacijom koja će završiti nezaboravnim vrhuncem. Birajte između 10 prekrasnih načina vibracija i uronite u uzbudljivo iskustvo na otvorenom i u zatvorenom.

    279 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 111 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.