×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori luksuzno

Artikli 97 za 128 od 217 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S ovim kompaktnim silikonskim pojačavačom dobre kvalitete, Satisfyer Vibes izvlači stvarno slatko iznenađenje. Magic Bunny dovest će vas do neslućenih orgazama svojim čarobnim trikovima u vidu istovremene stimulacije G-točke i klitorisa. Možda izgleda maleno i nevino, ali iza njegovih ušiju krije se puna zečja snaga koja vas očarava s 2 nevjerojatno snažna motora i 12 programa za vibracije! Kakva divna koincidencija da je, zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, Magic Rabbit također idealan suputnik na putovanju. Možda ga nećete dočarati iz šešira, ali ga jednostavno možete izvući iz torbice sljedeći put kada dobijete okus.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Crave Vesper Vibrator Necklace Silver

    Elegantan komad nakita i ujedno senzualno erotsko pomagalo! Lupaš li se po čelu? Ali hajde, svaka žena će voljeti ovaj luksuzni dodatak! Brend Crave spaja najnoviju tehnologiju i moderan minimalistički dizajn, koji je iznjedrio ovaj dragulj, a ujedno i vibrator, s kojim ćete dobiti sve što poželite. Čisti nehrđajući čelik će se istaknuti u vašem dekolteu baš kao što će ga voljeti i vaši intimni dijelovi tijela. Neka vaše zadovoljstvo uvijek bude uz sebe i ukrasite se šarmantnim lančićem s unikatnim privjeskom koji će biti vaša uzbudljiva tajna.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Tehnološki najnapredniji vibrator koji cilja na G-točku koju je svijet ikada vidio. Ispunite sve svoje intimne želje uz Kiiroo Pearl 2, koji ima tehnologiju osjetljivu na dodir, snažan motor i vodootpornost. Ova moderna igračka osluškuje vašu vaginu i njezine potrebe, a zatim stimulira, zadirkuje i nakon toga izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati u njemu na daljinu sa svojim partnerom, ili možete sinkronizirati Pearl 2 s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno se uroniti u svoje strasti.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Dizajn ovog šapnog vibratora inspiriran je žezlom moćnih egipatskih faraona. Vibrator emitira jake vibracije koncentrirane na glavu štapa za snažnu, izravnu stimulaciju. Velika masažna glava pomaže u smirivanju bolnih mišića i ublažavanju stresa. Kyro je opremljen s dva višenamjenska silikonska dodatka za proširenje mogućnosti užitka. Jedan dodatak se može koristiti za draženje i stimulaciju osjetljivih područja, primjerice bradavica, dok je drugi dodatak savršen za istraživanje G-točke i istovremeno stimuliranje klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator s užlijebljenom teksturom zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s stimulacijom vibracija.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator koji će vas stimulirati iznutra i izvana, a zahvaljujući svom obliku savršeno će ciljati sve erogene zone. Prepustite se njemu i dajte sve od sebe!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva snažna motora donijet će vam dvostruko više užitka - pravi zec. Iako zečići nisu baš vaša šalica kave - Mr. Zec će vam zajamčeno promijeniti mišljenje, jer će vas odvesti do istinskih orgazmičkih visina. Njegova baršunasta mat površina, fleksibilno tijelo i silikonski stimulator klitorisa pogodan na dodir elegantno se prilagođavaju vašim oblinama.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luksuzni užitak? Da! Masažna glava Monica iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 7 načina rada vibracije i 3 brzine. Monica svojom fleksibilnom glavom može zadovoljiti ne samo vaša intimna mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    Jači, ljepši i diskretniji, upravo to je Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Udarite u crno i uživajte u apsolutno preciznom užitku! Čuveni Rude-Boy Xtreme ovdje je za vaš bučni užitak od intenzivne stimulacije prostate i lebdeća. Namješten je do apsolutnog savršenstva, moćan je, sadrži dva neovisna motora, udoban je i prilagođava se vašem tijelu. Zato zgrabite vozača i učinite dobro sebi ili svom partneru!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Jeste li savršeni i želite samo savršene proizvode? Ovaj vibrator vrhunac je savršenstva na prvi pogled, a orgazam koji će dati vaš cvijet bit će savršeno intenzivan i opuštajući. Snažne i duboke vibracije koje dolaze iz baršunasto mekog silikonskog tijela dovest će vas do prvog dobra! Zatim možete usmjeriti zakošeni vrh na bilo koje mjesto koje će zahtijevati stimulaciju.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Black and Copper

    Tražite li elegantnu igračku za euforični užitak i užitak? Dođite i upoznajte čarobni štapić po imenu Oriel svjetski popularnog brenda Rocks Off. Očarat će vas njegova baršunasto mekana površina, fleksibilna glava i njezine intenzivne vibracije u kojima ćete uživati sami i u paru. Dođite i uzbudite se i razmazite gdje god je potrebno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Želite li biti sretni svaki dan? Happy Rabbit usrećit će vas kad god poželite! Skriva 2 motora, a osim vibracija ima i funkciju u kretanju, odnosno nježnom podizanju cijele osovine, što će iritirati G točku. Pripremite se za orgazmički zanos.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ova relativno mala vibrirajuća glava zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje proizlazi iz iritacije snažnim vibracijama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Invincible Black

    Ovaj elegantni crnac je tu samo za tebe i tvoj klitoris! Stavite ga kroz otvor na klitorisu i pustite da ga lagano ili intenzivno usisava pomoću valova pritiska. Jedan, dva, tri i tu je najbolji orgazam svih vremena! Beskontaktna stimulacija odvest će svaku ženu u raj, ali budite oprezni, stvara ovisnost! Ili ti to nije dovoljno? U tom slučaju dodajte vibraciju!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Upoznajte poboljšanu Emmu, luksuznu maserku s funkcijom konstantnog grijanja i kontrolom putem pametne aplikacije. Ima fleksibilnu okruglu glavu, za koju se neće biti problem nagnuti i udobno zadovoljiti svako osjetljivo mjesto na tijelu. Stavite na njega nastavak u obliku zečjih ušiju i otkrijte malo drugačiji osjećaj. Pa tko će odlučivati o vašem zadovoljstvu? Sinkronizirate li vi, vaš partner s druge strane svijeta, prijatelj na webu ili vaša Emma s interaktivnim videozapisima?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator za prste zabavljat će vas i tijekom uvertira i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s intenzivnom iritacijom vibracija.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Irresistible Mythical Pink

    Koje žene se ne boje dvotaktne stimulacije i orgazma, koje pate iznutra i izvana. Mythical je ovdje da spasi vašu bijedu. Njegov snažan F1 motor s 10 vibracija za promjenu stupnjeva prijenosa vrlo je brzo silikonsko tijelo tako da je točno na g-točki. Klitoris treba smanjiti, hvaleći kontaktnu stimulaciju pritiska na zid.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cleopatra Secret Pleasures G-Spot Vibrator Black

    Luksuzni užitak? Da! Secret Pleasure vibrator iz kolekcije Cleopatra će se istaknuti na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 10 načina vibracija. Osim toga, u sredini je malo fleksibilan pa s njim možete udobno doći do svih osjetljivih mjesta. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Slijedite svoje blaženstvo dok spokojne, duboke, tutnjave vibracije pogađaju Vaše omiljeno mjesto s vrhunskom preciznošću.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Sanjate li o luksuzu i realnim iskustvima? Furious Rabbit 2.0 je tu da ostvari vaše snove! Sadrži dva super snažna motora i ima šarmantan polurealističan dizajn. Odvest će vas u raj zahvaljujući 3 funkcije: šišanju, rotirajućim perlicama i vibrirajućim ušicama za klitoris. Neka vas G-točka i pička maze u isto vrijeme!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Cerise

    Nastanite se na svom terenu! Neki nježni bedemi okusit će vaš klitoris i odvesti vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni Stimulator Sona 2, jedan od najboljih brendova na Lelo tržištu, kratkotrajna je litica. Tražite li sadržaj? Sin 2 plovi u ratove kasnih orgazama.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Patite od luksuznog i elegantnog izgleda? Prekrasne i ujedno funkcionalne erotske igračke iz kolekcije Goddless izrađene su od tamnoplavog silikona vrhunske kvalitete i ukrašene su šarmantnim zlatnim detaljima. Ovaj Nereos vibrator oduševit će vas svojom ekstra stimulirajućom teksturom i zakrivljenim oblikom. Neka vam pokaže svoju spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Nešto poput najljepšeg dječaka u boy bendu. Nešto poput prirodne ljepote. Nešto više. Mystim Terrific Truman vibrator je snažan, atraktivan, diskretan i savršen. Samo uz njega orgazmične emocije eksplodiraju u vama zahvaljujući dva motora, genijalnom obliku i svilenom materijalu. Prihvatite poziv na orgazmični ples.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nami Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava s nevjerojatnim karakteristikama koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Nami ostvarit će Vaše snove! Riječ je o remek-djelu prekrasnog izgleda i 2 korisna ruba i 4 koji nastavka koji će vam pokazati nesvakidašnju ekstazu. Doživite rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Žudite za snažnom snagom, elegancijom i prekrasnim dizajnom? Ova masažna glava ispunit će vaše intimne želje i pomoći vam da se riješite ukočenih i umornih mišića. Glava joj je prekrivena svilenkasto mekanim silikonom, a zahvaljujući velikoj ogradi pružit će vam zaista intenzivnu stimulaciju. U isto vrijeme, izvanredno je fleksibilan, punjiv i tih. Dopustite sebi da se razmazite na senzualan i opuštajući način.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Nedostaje li vam pravi orgazam uzrokovan dvostrukom stimulacijom? Žudite za elegantnom igračkom koju ćete rado gledati i još više rado raditi s njom? Vaši će se snovi uskoro ostvariti, jer na tržište stiže ovaj dragulj koji će se zahvaljujući zgodnoj vješalici poigravati s unutarnjom stranom vagine, ali i s klitorisom. Uživajte u učinkovitom luksuzu, igrački koja ima stil i pokazuje vam raj koji se zove orgazam.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Twenty One Vibrating Diamond

    Što će zadovoljiti i najzahtjevnije žene? Vibrantni zlatni dijamant! Dragulj koji gledate je prvi vibrator iz Bijoux Indiscrets, koji brend donosi sa stilom. Otkrijte prekrasnu luksuznu igračku i ujedno maksimalno zadovoljstvo!

    52,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Predstavljamo vam vašu novu luksuznu dragu za beskrajne trenutke strasti i nevjerojatnih orgazama. Snažan je pa će vas baš zadovoljiti, fleksibilan je pa vam se prilagođava, silikon je pa će vam biti udoban, vodootporan je pa će vam se svidjeti i kada se kupate, a vodootporan je, tako da nikad ne ponestane soka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Jeste li zahtjevni i čeznete za nečim lijepim i elegantnim? Zaljubit ćete se u novu kolekciju prekrasnih erotskih igračaka Rosy Gold sa savršenim funkcijama! Ovaj šarmantni mini vibrator neće samo obožavati vaš klitoris, jer može zaviriti i u vašu maternicu. Radujte se i napravite sebi prekrasnu luksuznu igračku!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Patite od luksuznog i elegantnog izgleda? Prekrasne i ujedno funkcionalne erotske igračke iz kolekcije Goddless izrađene su od tamnoplavog silikona vrhunske kvalitete i ukrašene su šarmantnim zlatnim detaljima. Ovaj Benelos vibrator oduševit će vas svojom genijalnom teksturom i zakrivljenim oblikom. Neka vam pokaže svoju spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator u "zečjem" stilu namjerno će iritirati G točku, ali i klitoris. Idealan je za uvertiru i solo igre, tijekom kojih vam nudi 15 vibrirajućih uzoraka i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje je povezano s dvostrukom stimulacijom najosjetljivijih točaka na ženskom tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 217 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.