×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori masaža

Artikli 65 za 96 od 211 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Uživajte u svim intimnim trenucima, sami ili zajedno sa svojim partnerom. Ovaj štapni vibrator Rosy Gold idealna je igračka za vanjsku stimulaciju. Vibrirajuća glava ima 10 postavki s kojima možete, osim klitorisa, stimulirati i druge osjetljive dijelove poput bradavica. Budite kreativni i stimulirajte sve osjetljive dijelove različitim brzinama koristeći različite uzorke.

    119 €

    89,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Punjiva masažna glava šarmantnog oblika. Doživite savršeno uzbuđenje i jedinstvenu snagu ove luksuzne igračke. Izrađen je od svilenkasto mekog silikona i nudi vam 10 razina vibracija. Njegov ergonomski oblik jamči jednostavno rukovanje i vodootporan dizajn pod tušem.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Vibrirajuće bojeve glave inspirirane moćnim egipatskim faraonima! Emituje snažne vibracije koncentrirane u glavi, pa vam pruža intenzivnu i izravnu stimulaciju. Njegove funkcije zaljubit će se ne samo u vaša osjetljiva područja, već i u umorne i bolne mišiće po cijelom tijelu. Riješite se stresa, opustite se i učinite dobro s ovom luksuznom masažnom glavom.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Ova glava za masažu pomoći će vam ublažiti ukočenost mišića, povećati krvni tlak i poboljšati cjelokupno zdravlje mekih tkiva tijela. I znate što? Ugodit će i najosjetljivijim mjestima na vašem tijelu. Ističe se inovativnom tehnologijom zahvaljujući kojoj će vam ponuditi čak do 12.000 okretaja u minuti, osjećat ćete se kao da ste u rukama iskusnog masera.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Prepustite se ispunjenju i uživajte u osjećaju kada se vaša prostata intenzivno zaglađuje uz apsolutno precizan pokret. A želiš li nešto više? Uz Pro 7x P Milker dobro će vam doći i vaša brana, zahvaljujući senzualnim vibracijama čiji ćete intenzitet diktirati putem kontrolera. Stoga nemojte tjerati svoju prostatu da dugo čeka.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite li ugoditi klitorisu ili izmasirati umorne mišiće? Sve je moguće s ovom mini vibrirajućom glavom iz Satisfyera! Ima praktičan zaobljeni vrh, ravni oblik i elegantan izgled. Zahvaljujući opruženom gornjem dijelu, glava mu je potpuno fleksibilna i prilagođava se vašim željama. Uživajte u nevjerojatno snažnim vibracijama i masaži cijelog tijela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Enora Black

    Tko je tvoja najbolja želja? Je li to elegantna masažna glava s markama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedam nebesa? Punjiva Enora preobražava vaše snove i kreativnost! Jezik je prekrasno djelo remakea i 2 upotrebljiva vrha za vas da vam pokažem nepovoljan dodatak. Živite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    Sanjate li o elegantnoj masažnoj glavi sa zapanjujuće jakim vibracijama? Oduševit ćete se ovom šarmantnom igračkom! Nudi vam 3 brzine vibracije i intenzivnu pulsirajuću funkciju. Njegov ergonomski zakrivljeni oblik osluškuje vaše tijelo, a visokokvalitetni ABS u kombinaciji s finim silikonom osigurat će vam maksimalnu udobnost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    Ako je potrebno, a nikako kako god želite? Novi Lelo Ora 3 je samo za vas, koji će vam pokazati pravo 100% blaženstvo. Njegova najsuvremenija tehnologija PreMotion koristi četvrtinu i preciznu rotaciju i ubija rotor i vibrator. Što je jezik bolniji, to je intuitivan. Učini nas i nikad ne dopusti da poželiš!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Osjetite uzbuđenje gdje god možete s ovim stimulatorom Dream Toysa, koji ne samo da će vibrirati na vašoj osjetljivoj p-točki, već će se i uhvatiti iza penisa i testisa. To će povećati erekciju do maksimuma i samo će uzeti vozača u ruke i diktirati vrstu vibracije za kojom čeznete.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Uživajte u novim valovima užitka uz ovog intenzivnog masera! Zahvaljujući posebnom obliku i snažnom motoru iznutra, ovo oružje Super Power idealno je za one koji vole jače vibracije. Neka duboka sila pogodi pravo mjesto dok se fleksibilna glava savija prema obliku vašeg tijela. Maser može učinkovito smanjiti ukočenost mišića i bol, povećati protok krvi i poboljšati zdravlje mekih tkiva tijela.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ovaj Swirling P-Pleaser je dizajniran za analnu stimulaciju i stimulaciju prostate. Uz najduži kraj u obliku penisa u muškom 'plijenu', najkraći rebrasti kraj stimulirat će međicu. Posebna značajka Swirling P-Pleasera je mogućnost rotacijskih pokreta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Opustite se, opustite i možda eksplodirajte. Samo ova masažna glava XR Brands pružit će vam savršeno iskustvo masaže ili stimulacije. Njegova dijamantna tekstura pružit će vam intenzivnu masažu, a na ručki, koja vam udobno leži u ruci, lako ćete se prebacivati između 8 uzoraka 3 razine snage. Pronađite zadovoljstvo i olakšanje. Konačno…

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Vibrira, pulsira, usisava, udara i tapka! Ovaj vibrator ispunit će sve vaše želje. Možete ga koristiti za masažu cijelog tijela ili za iritaciju intimnih dijelova. Njegova dva kraja su upotrebljiva, s jedne strane je fleksibilna masažna glava s usisnim nastavkom ili bez nastavka za tapkanje. S druge strane nalazi se ergonomski zakrivljeni vibrator s fleksibilnim vrhom. Isprobajte sve 3 značajke od 10 načina!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four sastoji se od 4 izmjenjiva najprodavanija silikonska proizvoda. Zečji vibrator, analni vibrator, vibrator s tlačnim valovima i masažni vibrator donijet će vam maksimalnu raznolikost i svestranu stimulaciju.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Wand Massager

    Osjetite vrhunsku snagu najprodavanije masažne glave Palmpower Wand Massager i iskusite sve ohrabrujuće, moćne i opuštajuće sposobnosti koje je čine tako popularnom u cijelom svijetu.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najpopularnije masažne glave na svijetu! A ovo je njegova najnovija verzija, koja se od prethodne razlikuje po mogućnosti punjenja putem USB kabela, tako da ga prilikom korištenja ne morate imati spojen na mrežu.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Mini Lavender

    Ova sićušna masažna glava u potpunosti potvrđuje tvrdnju da je lijepo što je malo! Usrećite se ili ga poklonite nekome do koga vam je stvarno stalo. Kameni ukras na dnu je užitak za oči a snažna vibrirajuća funkcija glave je užitak za klitoris, to svaka žena želi!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Tražite li najtopliju vožnju među vibrirajućim glavama? Fun Factory VIM prekidači rade nekoliko stvari. Dat će vam čistu snagu koja može biti i grubo iritantna i nježno nježna. VIM se može pohvaliti tehnički naprednim snažnim motorom i jedva čeka da vam da okus njegovih snažnih vibracija. Dođite naučiti više o ovoj igrački!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Mini Silver

    U ovom trenutku ova masažna glava potvrđuje tvrdnju da je jako mala! Odlučite se ili se naklonite nekome dok se ne zaprepastite. Kamena ljepota na dnu korisna je za oči, a funkcija čvrste vibrirajuće glave je korisna za klitoris, to je ono što žena želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Shiatsu Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava sa značajkama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjivi Vive Shiatsu pretvara vaše snove u stvarnost! Riječ je o remek-djelu lijepog izgleda i dinamičnog oblika koje će vam pokazati nezamislivu ekstazu. Doživite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Orchid je moderan štapni vibrator iz elegantne kolekcije Bloom. Prekrasan dizajn vibratora i pakiranja čini The Orchid nezamjenjivom igračkom za svaku ženu.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Za nenadmašne umirujuće ili intimne masaže solo ili u paru. Ovaj punjivi vibrator za glavu za masažu dolazi s 3 praktična nastavka. Ima ugodno fleksibilnu i snažno vibrirajuću glavu, ergonomski dizajn i dugu ručku, tako da možete udobno dosegnuti sva mjesta koja trebate masirati ili zadovoljiti. Odaberite između 3 priloga i uživajte prema svojim željama.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nami Black

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava s nevjerojatnim značajkama koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Nami ostvarit će vaše snove! Riječ je o remek-djelu prekrasnog izgleda i 2 uporabna kraja i 4 nastavka koji će vam pokazati neslućenu ekstazu. Doživite rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvostruka stimulacija i iznimno zadivljujući orgazam? Neće biti problema sa Spotty RC! Brend Nomi Tang dolazi na tržište i, za razliku od svog prethodnika, obogatio ga je daljinskim upravljačem, a također i mogućnošću rotacije pomične glave do 360°. Tijelo ovog stimulatora sadrži dva motora koji rade neovisno jedan o drugom. Prvi će milovati vašu prostatu kroz rotirajuću glavu, a drugi će vibrirati vašu branu kroz vibracije. Zahvaljujući ergonomskom obliku, možete biti sigurni u precizno ciljanje, performanse koje oduzimaju dah i nevjerojatan orgazam.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava posebno dizajnirana za muškarce! Ovaj kompaktni masažer koji se može puniti putem USB kabela ima prekrasno fleksibilan vrat, tako da s njim možete udobno razvijati i manji i veći pritisak i lako doći do svih dijelova tijela. Isprobajte i višenamjenski nastavak prikladan za solo jahanje, ali i predigru ili kao dodatak oralnom seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Upoznajte jednu od najmoćnijih masažnih glava koje je svijet ikada vidio. MyMagicWand ima super moćan motor i nudi nekoliko načina korištenja svojih funkcija. Njime možete stimulirati svoje erogene zone i doživjeti orgazme koji oduzimaju dah, ali možete i masirati ukočene ili bolne mišiće i tako ublažiti napetost i bol. Bit će izvrstan pomoćnik ne samo za žene, već i za muškarce.

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Prostate Massager

    Neka vam se ovaj stimulator vrti u anusu, poigra se s vašom prostatom i pokaže vam raj koji se zove orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Dopustite da se ispunite i uživajte u osjećaju kada je vaša prostata intenzivno zaglađena apsolutno preciznim pokretom male kuglice. A želiš li nešto više? Za 10x P, također senzualno vibrira za vas brzinom koju odaberete putem daljinskog upravljača. Stoga nemojte tjerati svoju prostatu da dugo čeka.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Prepustite se ispunjenju i uživajte u osjećaju kada se vaša prostata intenzivno zaglađuje uz apsolutno precizan pokret. A želiš li nešto više? P-Bender možete saviti u bilo koji položaj i vaša brana će vam dobro doći zahvaljujući senzualnim vibracijama čiji ćete intenzitet diktirati putem kontrolera. Stoga nemojte tjerati svoju prostatu da dugo čeka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Želite li živjeti u nenaseljenom komunalnom objektu? Potreban vam je vrlo živ vibrator, a to je PalmPower Extreme! Na prvi pogled, postoji jedan izgled za vašu kondiciju. Vrhunska silikonska glava dopuštenja je široka i fleksibilna, pa s njom i faza gdje vam je potrebna. Uživajte u intenzivnoj vibraciji sa svih 7 funkcija!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Doživite intenzivnu, živahnu masažu iznad i ispod vode s ovom snažnom glavom. Dođite hrabro otvorite vrata novim iskustvima, osjećajima i percepcijama.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 211 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.