×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Mini vibratori punjive

Artikli 65 za 96 od 101 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Nexus Ferro Stainless Steel Vibrator

    Intenzivna vibrirajuća snaga i elegancija nehrđajućeg čelika, to je Ferro. To je punjivi vibrator sa 6 moćnih načina vibracija s jednostavnim radom. U njemu možete uživati na razne načine, idealan je za preciznu stimulaciju i ne sprječava da vam bude suputnik u kadi jer je vodootporan. Pokušajte ga zagrijati toplom vodom ili, obrnuto, ohladiti hladnom vodom i eksperimentirajte s temperaturnim igrama.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Trebate li malo oružje koje uvijek možete nositi sa sobom ako slučajno sretnete vukodlaka, vješticu, vampira ili drugo čudovište? S ovim mini vibratorom uvijek ćete biti spremni, a njegovih 10 funkcija vibriranja oduševit će vas epskom snagom. Istodobno, možete ga upariti sa svojim omiljenim Lock On dildoom i dodatno podržati njegovu nepogrešivu snagu. Naoružajte se!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ovaj Luxury Bullet mini vibrator oduševit će vas svojim prepoznatljivim stimulirajućim dijamantnim uzorkom kao i 10 vibrirajućih funkcija za uzbudljivu raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Martinella Stimulating Lipstick 10 Vibrating Functions

    Želite li se osjećati kao kraljica i uživati u vlastitoj seksualnosti i duboko ugodnim osjećajima? Uz Martinella ruž za usne nećete trebati nitko drugi! Elegantan je, zabavan, ugodan i senzualan! Možete ga imati stalno uz sebe, jer stane u svaku torbicu, a kada vam zatreba, nudi vam svojih 10 funkcija vibracije!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. To uključuje ovaj elegantni i romantični vibrator kao ruž za usne sa snažnim motorom s 3 brzine i 7 načina vibracija. Njegov oblik daje vam apsolutnu diskreciju i istovremeno senzualni teaser, a u mekani silikonski materijal zaljubit ćete se na prvi dodir. Dobro se snađite s malo drugačijim ružem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious Lipstick Vibrator

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Kao Luxury Bullet mini vibrator, ovaj ruž za usne oduševit će vas svojim realističnim dizajnom ruža za usne, okruglim vrhom za preciznu stimulaciju i također 10 funkcija vibriranja za uzbudljivu raznolikost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    Jedna od najslađih igračaka u našoj ponudi! Ovaj zeleno-mini vibrator ima prekrasno fleksibilnu glavu i nježno zelenu boju. Nudit će vam 7 načina vibracija, a vi ćete mu dodati sok kroz praktično punjenje putem USB kabela. Uživajte u njegovim vibracijama i elegantnom dizajnu!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Uzmi svoju orgazmičku sreću u svoje ruke s novom verzijom popularne igračke Lelo Nea 3! Ovo je mali vibrirajući masažer s prekrasnim cvjetnim dizajnom. Poboljšana nova verzija ponudit će vam još širi raspon vibracija, različite intenzitete i obrasce vibracija. Uživajte u uzbudljivim igrama s Lelo Nea 3 kao par ili solo, vaše putovanje seksualnog eksperimentiranja može tek započeti!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Upoznajte Duet, relativno mali vibrator koji ima sićušne izbočine za stimulaciju s jedne strane i potpuno glatku površinu s druge strane. Poslužit će vam za uzbudljivo iritiranje vanjskih osjetljivih mjesta poput klitorisa ili bradavica, ali i za plitke penetracije. Dopustite sebi da vas oduševe intenzivne vibracije i uživajte u dodiru svilenkasto mekog medicinskog silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Moderan, kompaktan i praktičan, to je vibrator Rita! Ima prekrasan teksturirani dizajn, što ga čini izvrsnom stimulirajućom pomoći. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i nudi vam 10 uzbudljivih načina vibriranja! Prihvatite njegov poziv u svijet korisnosti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Moderan, kompaktan i praktičan, to je vibrator Rita! Ima prekrasan teksturirani dizajn, što ga čini izvanredno stimulirajućim pomagačem. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i nudi vam 10 uzbudljivih načina vibracije! Prihvatite njegov poziv u svijet užitka.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ovaj mini vibrator oduševit će vas svojom prepoznatljivom dijamantnom teksturom, okruglim mekim vrhom i također 10 funkcija vibracije za uzbudljivu raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Vibrating Personal Massager

    Naše misli, osjećaji, uvjerenja i stavovi mogu pozitivno ili negativno utjecati na naše biološko funkcioniranje. Drugim riječima, naš um može utjecati na to koliko će naše tijelo biti zdravo! S druge strane, ono što radimo sa svojim fizičkim tijelom (što jedemo, koliko vježbamo, čak i naše držanje) može utjecati na naše mentalno stanje (opet, pozitivno ili negativno). To rezultira složenim odnosom između našeg uma i tijela.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Pocket Power Vibrator

    Za razne erotske igrice - također pod vodom!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Stardust Posh White

    Budite uzbuđeni kozmičkom energijom zvjezdane prašine! Ovo prije nije bilo, samo gledate u jedinstvenu igračku koja je istovremeno vrhunac elegancije i beskrajne ekstaze. Kombinacija je obojenih kristala, borosilikatnog stakla i jakih vibracija. Izgovorite svoje želje, zgrabite zvjezdani vibrator i pretvorite svoje snove u stvarnost.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Je Joue Amour Bullet Emerald Green

    Upoznajte Amour, relativno malen vibrator sa vrhom u obliku srca koji će vam pružiti razigrane i ugodne osjećaje. Lepršavo srce će vas senzualno zagolicati svojim vibracijama i pomoći vam da otkrijete sve erogene zone. Služit će vam za uzbudljivu stimulaciju vanjskih osjetljivih mjesta poput klitorisa, testisa ili čak bradavica. Dopustite sebi da vas oduševe intenzivne vibracije i uživajte u dodiru svilenkasto mekog medicinskog silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Punjivi džepni užitak za sve koji vole svoje male nerede s njima cijelo vrijeme! Ovaj mali ljubavnik izrađen je od mekog i udobnog visokokvalitetnog silikona. Prekrasne je boje i njegov teksturirani dio će vas dodatno uzbuditi, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • NS Novelties Stardust Charm Pink

    Probudite se kozmičkom energijom prašine koja se diže! Ovo nije ništa manje, jedino što tražite u jednoj igrački je istinska elegancija i izvanredni ekstrakti. Kombinacija je oba kristala, borosilikatnog stakla i nekih vibracija. Izrazite svoje želje, iskopati vibrator i pretvoriti svoje snove u kreativnost.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Bullet Black

    Kompaktne vibracije pri ruci u svakom trenutku! Ovaj mini vibrator ima snažan motor s 10 funkcija vibracije za diskretnu upotrebu. Izrađena je od visokokvalitetnog silikona i stoga je apsolutno ugodna na dodir, a istovremeno sigurna za tijelo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Hobgoblin Finger Vibrator Black

    Ovaj rodno neutralni vibrator za prst obnavlja klasični pokret 'dođi ovamo', nudeći 12 unutarnjih načina vibracije koje će voljeti G-točka ili P-točka Vašeg ljubavnika i zgodno malo lizalo s 3 načina koji mazi njezin klitoris ili perineum onako kako zaslužuje ...

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Upoznajte Vitu, relativno mali vibrator s okruglim vrhom koji će vam pružiti precizan užitak. Pogodan je za stimuliranje vanjskih osjetljivih područja kao što su klitoris ili bradavice, a fleksibilan vrat olakšava manipulaciju i ciljanje. Dopustite sebi da vas oduševe intenzivne vibracije i uživajte u dodiru svilenkasto mekog medicinskog silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Not War Amore Orange

    I male stvari mogu učiniti velika čuda, a ovaj vibrator je dokaz tome. Snažan je i idealan za solo igre i igre u paru. Svidjet će vam se njegov elegantan dizajn i izvedba, a zadovoljstvo koje će vam pružiti odvest će vas u raj. Okusite duboke snažne vibracije s nekoliko brzina i uzoraka, prislonite je na svoj klitoris ili bradavice i otkrijte strast skrivenu u vašem tijelu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Bez obzira na vaše namjere, ciljeve vašeg putovanja ili trenutne želje, tu je Kyst s kojim ćete uvijek uživati u ugodnom druženju za sebe! Podsjeća na strastvene usne željne poljubaca i napravljen je od vrlo ugodnog tekućeg silikona. Dopustite da vas zaslijepi 10 funkcija vibracije i držite Kyst uz sebe u svakom trenutku zahvaljujući njegovoj maloj veličini!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Norton Finger Vibrator Black

    Samo dodir pun ljubavi bit će dovoljan da vas baci na koljena od uzbuđenja. Ovaj vibrator za prste izrađen je od svilenkasto mekog silikona i očarat će vas s 3 funkcije vibracije i 3 funkcije rotacije. Koristite ga sami ili sa svojim dvojnikom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Stardust Posh Pink

    Probudite se kozmičkom energijom prašine koja se diže! Ovo nije ništa manje, jedino što tražite u jednoj igrački je istinska elegancija i izvanredni ekstrakti. Kombinacija je oba kristala, borosilikatnog stakla i nekih vibracija. Izrazite svoje želje, iskopati vibrator i pretvoriti svoje snove u kreativnost.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Cala Azul Julia Mini Vibrator

    Što nikako ne smije nedostajati u vašoj erotskoj kolekciji? Ovaj mini vibrator iz kolekcije Cala Azul! Pogodan je za stimulaciju vagine i klitorisa i može vibrirati u 10 različitih načina. Jednostavan je i praktičan za korištenje i puni se putem USB kabela. Otkrijte svoju novu omiljenu igračku!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PowerBullet Rechargeable Vibrating Bullet 10 Functions Pink

    Što ne smije nedostajati u vašoj kolekciji erotskih naprava? Mali vibrator koji uvijek možete imati sa sobom! Ako odaberete ovaj PowerBullet, odmah ćete se zaljubiti u njegov snažan motor koji će vam dati nevjerojatno duboke i tutnjave vibracije. Za sve one koji traže pravu vibracijsku snagu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Stardust Charm White

    Probudite se kozmičkom energijom prašine koja se diže! Ovo nije ništa manje, jedino što tražite u jednoj igrački je istinska elegancija i izvanredni ekstrakti. Kombinacija je oba kristala, borosilikatnog stakla i nekih vibracija. Izrazite svoje želje, iskopati vibrator i pretvoriti svoje snove u kreativnost.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Purple

    Punjivi džip koriste za sve drage ti frajere naše male gluposti s njima još žive! Međutim, neki ljubavnici su izrađeni od mekog i kvalitetnog silikona. Predivan je za borbu i njegove teksturirane stvari koje će vas dodatno razbuditi, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Nova zvijezda među vibratorima je rođena, zove se Lily 3, a uz nju možete slaviti svoju seksualnost! Pogodan je za sve prilike, bilo solo ili udvoje, a oduševit će vas ekskluzivnom cijenom koja je u znaku proslave 20. obljetnice brenda Lelo. Birajte između 10 snažnih postavki vibracije i uživajte u diskretnim i nezaboravnim orgazmičkim iskustvima!

    169 €

    83,90 €

    Nema na skladištu

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 4 Yellow

    Satisfyer Ultra Power Bullet 4 ima tijelo izrađeno od mekog higijenskog silikona, te je stoga posebno nježan i pun ljubavi prema koži. U isto vrijeme, on vas zna zapaliti intenzivnim, dubokim vibracijama.

    30,90 €

    14,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Pipedream OMG! Bullets #Play Rechargeable Vibrating Bullet Fuchsia

    Žudite za raznim slatkim osjećajima? Iako se ovaj mali vibrator može činiti kao neupadljiva igračka, on ipak ima veliku snagu. Izrađen je od ultra mekog i udobnog silikona i nudi vam 10 nevjerojatnih načina vibracija. Također je vodootporan i učinit će vašu kupku ugodnijom. Uživajte u seksi razigranom dizajnu i svim tim OMG iskustvima!

    41,90 €

    24,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 65 za 96 od 101 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.