×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Mini vibratori

Artikli 33 za 64 od 293 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire Mini G-Spot Vibrator

    Obratite pažnju na svoju G-točku s ovim elegantnim luksuznim mini-vibratorom G-Spot iz kolekcije Pedeset nijansi sive. Čudesno je mekan i ugodan na dodir, a njegove vibracije su tihe, ali jake i intenzivne. Također ima genijalno zakrivljen vrh, s kojim možete udobno dodirnuti svoje mjesto užitka i uživati u neponovljivom senzualnom uzbuđenju!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Soft Touch Pocket Vibe Black

    Iznimno moćan Pock Rock miluje ne samo vaš klitoris, već i sva druga osjetljiva mjesta koja ćete sresti. Ima 4 različite glave koje se lako mijenjaju, a svaka od njih će vam dati drugačiji način stimulacije. Ovaj mali, ali učinkovit iritant izrađen je od ABS plastike s mekanim PU premazom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Senzacionalno u svakom pogledu! Doživite uzbuđenje, otkrijte zabavu i osjetite seksi ekstazu s ovim prekrasno dizajniranim mini vibratorom Doxy Bullet. On je maksimalno diskretan i nevjerojatno moćan. Uživajte u tihim, ali jakim vibracijama od kojih ćete pjevati i plakati!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolucionarni bežični vibrator na daljinsko upravljanje koji možete puniti putem USB-a. Ovaj genijalni vibrator je lagan, tanak i izravno traži upotrebu u šetnji gradom.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    Gaia Eco je prvi biorazgradivi mini vibrator na svijetu koji se može reciklirati! Izrađena je od Biofeel bioplastike, troši mnogo manje energije od ostalih erotskih igračaka. Ponudit će vam snažne vibracije u jednoj brzini, šarmantan izgled i priliku da stimulirate sve osjetljive točke na vašem tijelu. Razmislite o okolišu i kupite ekološki mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Ako je vaša utroba čeznula za užitkom, konačno biste trebali poslušati njegovu želju i upoznati ga s ovim šarmantnim i nadasve učinkovitim vibratorom. Njegovih 6 senzualnih funkcija očarat će vas, njegova mala veličina je praktična, a površina ugodno meka. Ne čekajte i učinite dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Unihorn Bean Blossom Yellow

    Bean Blossom dizajniran je za pružanje ugodnog i zavodljivog iskustva zahvaljujući svom debelom i okruglom jeziku i savršeno oblikovanim ustima. Ovaj čarobni vibrator jednoroga ima super meko krzno i koketne, strastvene pokrete koji će vas nedvojbeno oduševiti. Prepustite se njegovoj čaroliji i doživite nezaboravne osjećaje koji će ostvariti vaše najintimnije fantazije.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Dobrodošao Shoty u svoj seksualni život, koji više nikada neće biti isti jer će uskoro postati još bolji! Shoty je mini vibrator klasičnog oblika i zaobljenog vrha za preciznu stimulaciju. Može se puniti putem USB kabela i nudi vam 10 brzina vibracije. Uživajte u njegovoj snazi, nježnom dodiru i također opojnim orgazmima!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Pocket Pink

    Ova mala masažna glava prestižnog brenda PalmPower može se udobno sakriti u džepu, no unatoč svojim mini dimenzijama iznenadit će vas svojom zadovoljavajućom snagom. Ovaj slatki model, kao i oni veliki, izrađen je od prvoklasnog silikona i dat će vam izvanzemaljske snažne vibracije, koje ćete zahvaljujući fleksibilnom vratu ciljati točno tamo gdje ih vaše tijelo želi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Bswish Bcute Classic vibrator je mini vibrator s vrlo jakim, ali tihim vibracijama. Zahvaljujući mekanoj glatkoj površini, pogodan je za intenzivnu stimulaciju. Vibracije se mogu kontinuirano regulirati (kontrolirati rotirajućim gumbom u koji su također umetnute baterije).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Purple

    Seksualno zdravlje jednako je važno kao i svako drugo zdravlje, slažete li se? Recite to s ovim mini vibratorom koji je savršen za trenutke samozaljubljenosti, kao i za uzbudljivu zabavu udvoje. Dosadit će vam 10 različitih načina vibracije, elegantan izgled i mala veličina zahvaljujući kojoj ga možete imati uza se u svakom trenutku.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Ako je vaša utroba čeznula za užitkom, konačno biste trebali poslušati njegovu želju i upoznati ga s ovim šarmantnim i nadasve učinkovitim vibratorom. Njegovih 6 senzualnih funkcija očarat će vas, njegova mala veličina je praktična, a površina ugodno meka. Ne čekajte i učinite dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Stavlja se prst, ali nije prsten. Odvest će te u raj, ali to nije avion. Vibrira i vibrator je za prste dizajniran za stimulaciju G-točke koja oduzima dah. Zahvaljujući maloj veličini, možete udobno ciljati tamo gdje vam je potrebno. Zahvaljujući silikonskoj površini, stimulacija će biti predivno ugodna. Uživajte, može podnijeti više nego što možete zamisliti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ibiza Clit Pocket Stimulator Necklace 12 Vibration Modes Golden

    Predstavljamo punjivi džepni stimulator klitorisa s ovratnikom marke IBIZA, zlatni dragulj užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Pink

    Vaša mala živa tajna u gaćicama pretvorit će vas u uzbudljivo iskustvo svaki dan. Ružičaste gaćice možete protresti posebnim džepom za mini-vibrator s "čarobnim" prstenom na kojem biste pozavidjeli i vi i Arabela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    Mali, ali praktičan vibrator s kojim možete učiniti više nego što sada možete zamisliti. Ima jednu snažnu brzinu vibriranja i zahvaljujući svojoj maloj veličini možete ga imati sa sobom u svakom trenutku. Izrađen je od visokokvalitetne plastike, a sok se napaja preko 3 AG13 baterije koje su dio pakiranja.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Pink

    Pokušaj, bolji i diskretniji, to je ono o čemu se radi u Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Dobre vibracije samo za sve žene! Hajde, svidjet će ti se ovaj ruž! To je savršeno lijep vibrator zabavnog oblika od mekanog materijala. Dolazi sa super trendovskom japanskom markom Tenga, tako da je to definitivno nešto oko čega treba biti uzbuđen. Prvorazredna funkcija vibracije, ugodan silikon i precizan dizajn. Odličan je i kao poklon.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Vaša mala uzbudljiva tajna! Ovo nije samo neki savršeni ruž za usne, to je uzbudljiv vibrator koji se može kontrolirati kroz aplikacije. Uvijek ga nosite u torbici i budite spremni na ljubavnu avanturu koja može vrebati iza svakog ugla.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Novo ograničeno izdanje mini vibratora za stvarno snažan užitak. Mučit će vas i iritirati, a zbog čistog zanosa koji izazivaju uskoro će vam postati ovisni.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Kyst Flicker Red

    Bez obzira na vaše namjere, ciljeve vašeg putovanja ili trenutne želje, tu je Kyst s kojim ćete uvijek uživati u ugodnom druženju za sebe! To je snažan mini vibrator s 10 funkcija vibracije, memorijskim čipom i malim uzbudljivim jezikom. Dopustite mu da vas opije i zahvaljujući njegovoj maloj veličini uvijek ga držite uz sebe!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Volite li maziti klitoris? Pokušajte uživati uz vibracije, tada će to biti još veća vožnja! Ovaj vibrator iz kolekcije Fifty Shades of Grey jedinstven je svojim impresivno oblikovanim vrhom, što ga čini idealnim za iritaciju klitorisa i postizanje najboljih orgazama.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    Gaia Eco je prvi biorazgradivi mini vibrator na svijetu koji se može reciklirati! Izvađen je iz Biofeel bioplastike, nešto puno energije iz drugih erotskih igračaka. Kako bi vam u isto vrijeme ponudili energičnu vibraciju, šarmantan izgled i osjećaj stimulira sve svijetle točke na vašem tijelu. Razmislite o prostoru i kupite ekološki mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    Samo zato što tvoj bivši nikad nije pronašao tvoj klitoris ne znači da ga nema. Ovaj vibrator za prste razigrano će ga otkriti, pomilovati i odvesti u raj, jer je definitivno bolji od bivšeg. Izrađena je od mekog silikona i savršenog je oblika za preciznu stimulaciju najosjetljivijeg mjesta na vašem tijelu, koje ima do 10 modova vibracija.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Koja je njezina najtoplija tajna? Vibrator za prste koji može raditi u krevetu, ali ga radije koristi kao pratioca u čipkanim gaćicama. Glatki silikon savršeno je ugodan za njezino tijelo, a motocikl sluša njezin klitoris. Srce joj kuca brže, prst pritiska gumb i pojačava vibracijski intenzitet.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser savršen je za razne stimulacije svih erogenih zona, poput klitorisa ili grudi. Vibrator za prste je vrlo jednostavan i intuitivan za rukovanje zahvaljujući fleksibilnom otvoru.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Senzacionalno u svakom pogledu! Zabavite se uživo, otvorite zabavu i zašijte dio vlaka s ovim prekrasno dizajniranim mini vibratorom Doxy Bullet. On je izrazito diskriminirajući i nepostojeći. Uživajte u onima koji vibriraju od svih da čitaju i plaču!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    Mali vibrator koji je prekrasno srebrne boje i nevjerojatno moćan. Možete ga imati svugdje sa sobom i u svakom trenutku izvaditi iz džepa i malo naljutiti na sebe ili svog ljubimca. Njegove vibracije su tihe, kompaktne veličine, brzo se i lako uključuju, ali iskustva koja vam pruža su neprocjenjivi, vjerujte nam!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Ruža za usne nikad dosta! Međutim, ovo nije samo ruž za usne, to je vibrator skriven u diskretnoj torbici za ruževe. Samo otvorite ruž, okrenite donji dio i jake vibracije će biti tu samo za vas! Zahvaljujući kompaktnom i diskretnom izgledu, ruž uvijek možete imati sa sobom i uživati u njemu kad god poželite.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator White

    Pokušali ste prstom ohladiti set ili počinjete osvjetljavati set kad nešto ne ide? Ona čini da se osjećate dobro! Ovaj mini vibrator priložen je kao prva erotska igračka koja zamjenjuje vaš prst ili vibrator kao nezasitan. Probudi se s njom!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe White

    Vaša mala živa tajná u gačicama pretvorovat, že v v u lenzujvo spustustu svaki dan. Snjegom prekrivene piliće možete protresti posebnim džipom za mini vibrator s "čarobnim" prstenom na kojem biste vi i Arapac primijetili.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Crave Vesper 2 Black

    Sada s novim bojama, vodootpornim dizajnom i novim uzorkom vibracija. Vesper je prvi put lansiran 2014. kao prvi koncept nakita za užitak koji je svijet vidio: vibratorska ogrlica. Brzo je postao ikonski simbol samoljublja i seksualne pozitivnosti te je stekao priznanje pop-kulture s kultnim sljedbenicima slavnih osoba, trenera za intimne odnose i odvažnih pojedinaca. Dizajner i suosnivač Ti Chang oživio je nakit za zadovoljstvo kako bi unio ljepotu i emocionalnu povezanost s proizvodima za zadovoljstvo.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 293 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.