×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori višenamjenski

Artikli 33 za 64 od 369 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Želite li se osjećati kao pospana princeza? Princess Butterfly vibrator pružit će vam ovaj osjećaj! Uživat će u unutarnjem dijelu vagine, ali i klitorisu i njegovoj okolini, jer će tu sletjeti leptir koji sadrži jedan od 2 snažna vibrirajuća motora. Birajte između 3 + 10 vibrirajućih postavki i načina rada i otkrijte uzvišeno uzbudljive orgazme!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Želite li doživjeti pravi užitak u gaćicama? Ova shikula trese, pulsira i vibrira! I to uvijek i bilo gdje, jer je tiho i diskretno. Ima umetak u obliku penisa koji vibrira za vaš užitak, plus vibrirajuću, nježno teksturiranu ruku za užitak klitorisa. Odaberite između 7 načina trešenja i 7 načina vibracije pomoću daljinskog upravljača!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Inya Le Pointe Purple

    Kako bi se proizveo najnoviji trend stimulacije klitorisa i okolice? Le Pointe vibrator će vas inspirirati svojim koncentriranim vibracijama na najtoplijem dijelu najosjetljivijih mjesta koja će izazvati njegovu stimulaciju. Druga regija vam je na dohvat ruke, stoga nemojte čekati i testirati njen obrtni milimetar.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Blush Wellness Duo Purple

    Želite isprobati nešto novo i začiniti svoje ljubavne igre u dvoje? Isprobajte ovaj praktični vibrator! Dizajniran je za udobno nošenje tijekom seksa, pri čemu će istovremeno stimulirati klitoris i G-točku. Naravno, na svoje će doći i penis koji će također osjetiti vibracije. Birajte između 10 funkcija vibracije i dosegnite zajednički vrhunac.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jopen Pave Victoria Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Ovaj nježnoplavi zeko nije samo moćan i zadovoljavajući, već je i stvarno lijep zahvaljujući blještavim kamenčićima na kraju. Njegovo fleksibilno tijelo prilagođava se vašim konturama i potrebama, a njegova dva bicikla će senzualno milovati i G-točku i klitoris. Nudi vam 7 funkcija vibriranja s 5 brzina u kojima ćete moći uživati u kupaonici jer je vodootporan.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Tardenoche Squidy Vibe Thrusting and Rotating Beads Silicone Black

    Sanjate li o beskrajnim noćima punim nenadmašnog užitka? TardeNoche vibrator će vam rado praviti društvo! Izrađena je od visokokvalitetnog silikona pa je ugodno svilenkasto glatka i mekana. Ali najbolji dio su njegove snažne značajke koje će vam omogućiti da se zabavite na tisuću različitih načina. Dođite saznati više!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Kata Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan trostruki stimulacijski vibrator s nevjerojatnim karakteristikama koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Kata pretvorit će vaše snove u stvarnost! Dosadilo vam je 10 funkcija vibracije za analnu stimulaciju i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    Patite od luksuznog i elegantnog izgleda? Prekrasne i ujedno funkcionalne erotske igračke iz kolekcije Goddless izrađene su od tamnoplavog silikona vrhunske kvalitete i ukrašene su šarmantnim zlatnim detaljima. Ovaj Atropos vibrator zadovoljit će vas dvostrukom stimulacijom, ima ugodno mekan vrh i svilenkasto je gladak na dodir. Neka vam pokaže svoju spretnost!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice Stimulator with 3 Attachments

    Za najtočniju stimulaciju! Ova erotska igračka će vas osvojiti svojom sposobnošću da intenzivno stimulira jedno mjesto. Ima 3 nastavka i uz njega ćete uživati i u predigri i u trenucima samozaljubljavanja. Birajte između 10 načina vibracija od nježnih do jakih i igrajte se mirno u vodi, jer je stimulator vodootporan!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nilo Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Nilo pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam rotirajući vrh s 10 funkcija G-točke i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Učinite to i također koristite gumb za vrhunac za zajamčeni nebeski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Omiljeni zečji stil vibratora oduševit će vas na prvi pogled svojom luksuznom izradom i elegantnom kombinacijom srebrne i ružičaste. Dolazi s popularnim brendom Nomi Tang i svojim oblikom jamči vam stimulaciju dvije najosjetljivije točke, G-točke i klitorisa, u isto vrijeme. U njegovom silikonskom tijelu nalaze se 3 snažna motora koji vas, zajedno s posebnim utorom koji se penje preko igračke, odvode izravno u orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Za dugih samotnih večeri sanjate li o igrački koja savršeno razumije vaš klitoris? Prestanite sanjati i otkrijte uzbudljivu stvarnost uz stimulator pulsa Divine Love. Nudi vam 2 funkcije, od kojih prva vrlo vjerno imitira oralni seks i miluje vaš klitoris u ugodnom otvoru. Druga značajka je vibracija na suprotnoj strani, koja je ugodno valovita i vaša će vulva voljeti njezin dodir!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pixey Aquamini Black Edition

    Popularna vibrirajuća glava u manjoj verziji! Diskretno je tih i snažan u isto vrijeme. Glava mu je prekrasno fleksibilna, tako da s njim možete ići bilo gdje, a izrađena je od mekanog, visokokvalitetnog silikona, tako da ćete voljeti njegov dodir. Drška je također izrađena od istog silikona, stoga je zgrabite i uživajte u najugodnijoj masaži ikada.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    Je li vaša g-točka čeznula za nečim intenzivnijim od običnih vibracija? Marka Blush dolazi s ovom ljubičastom igračkom, koja ne samo da ima savršen oblik za ciljanje g-točke, već se prije svega ističe svojom praktičnom loptom skrivenom ispod mekog silikona, koja će intenzivno masirati vaše najtajnije mjesto užitka. Neka se G-loptica igra s vašom G-točkom!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Wellness Spa Massage Wand Pink

    Zaslužujete da se opustite kao u toplicama svaki dan! Pitate se kako to urediti? Odgovor je ova masažna glava. Razmazit će mišiće po cijelom tijelu, ali i iritirati intimna mjesta. Uživajte u nevjerojatno ugodnim (intimnim) masažama kad god poželite, sami ili s partnerom, i doživite uzbuđenje i opuštanje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    Želite li doživjeti čistu radost? Ovaj zec će vas slušati i razumjeti. Super je snažan i ima fleksibilni stimulator klitorisa i rotirajuće kuglice za orgazmički užitak. 2 snažna motora daju vam 10 načina vibracije za stimulaciju klitorisa i 3 učinkovita načina šoka/rotacije. Odaberite i podlegnite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Sparkling Sliding Bead Vibrator Cecilia Red

    Jeste li avanturistički raspoloženi i volite otkrivati? Kolekcija erotskih igračaka Sparkling pomaže ženama da blistaju i uživaju u životu. Uključuje funkcionalne i elegantne igračke koje su tu samo za vaš užitak i užitak. To uključuje ovaj vibrator s iznenađujućim trikom u rukavu - pokretnu stimulacijsku loptu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Sanjate li o prvoklasnom zadovoljstvu? Povjerite svoje želje ovom fleksibilnom kuniću koji će ih rado uslišati. Opijet će vas intenzivnom stimulacijom g-točke kroz energične udare, ali i vibracijama koje će posebno iritirati klitoris. Ne smijemo zaboraviti ni funkciju grijanja do 55 °C za realistične i ugodne osjećaje. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim funkcijama, već i luksuznom izradom i svilenkasto mekim silikonom. Uz njega uživajte u opojnim orgazmima koji vrlo lako mogu postati ovisni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • RealRock Realistic Vibrating Dildo with Balls 20cm Flesh

    Je li vam teško? Svaki put kada zagladite RealRock vibrirajući dildo, možete pročitati da ste prošli. Neuporedivo je realistično, svestrano i detaljno modeliranje, ima prepoznatljiv raspon, testove presjeka, poznate vene i može osjetljivo vibrirati. Uživajte u njegovoj mekoći, senzacionalnim vibracijama i neodoljivim kukcima!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Loverboy Bad Boy Next Door

    Maštate li o tom seksi tetoviranom bad bayu iz susjedstva već dugo? Oživite svoje fantazije i uživajte u tome uz njegov piercing od žira! Tako je veliko i tako živo! Zahvaljujući vakuumskoj čaši zalijepit će se za svaku glatku površinu, a zahvaljujući svom realističnom izgledu zaljubit ćete se u nju na prvi pogled!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Zadivljujući vibrator sa dva upotrebljiva kraja! S jedne strane, okrugla glava će zadovoljiti vaša vanjska osjetljiva područja, kao i opustiti ili napeti mišiće cijelog tijela. Druga strana će vas voljeti iznutra točno tamo gdje vam je G-točka. Obje regije imaju vlastiti motor i obje vam nude 7 načina vibracije.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Please Me Multi Toy

    Tražite nove načine za igru kao par? Ova igračka iznenadit će vas svojom multifunkcionalnošću, koja ne postavlja granice vašoj mašti! Masturbator, vibrator, dvostruka penetracija, sada je sve što možete učiniti moguće. Mekano silikonsko tijelo i tri motora skrivena u njemu savršeni su dodatak za sve pare nezasitne nakon uzbuđenja. Uživajte u osjećaju kada je sve moguće!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kawaii Macaroon Massager Blackcurrant Violet

    Mala, senzualna, simpatična, originalna i nadasve moćna erotska igračka za masažu u obliku makarona postat će omiljeni slatki porok vašeg klitorisa. Ova delicija nudi vam širok raspon brzina i načina vibracija, od blagih vibracija do intenzivnih načina za avanturu. Izrađen je od svilenkasto mekog medicinskog silikona, koji je naravno potpuno siguran za tijelo.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • VIVE Mira Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Mira pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 10 funkcija strastvene rotirajuće perle za G-točku i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Učinite to i također koristite gumb za vrhunac za zajamčeni nebeski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Ruby Glow Blush

    Dopustite da vas zavede vanjska stimulacija vulve i perineuma ili pretvorite ovu luksuznu igračku u tren oka u vibrator G-točke. Dva snažna motora očarat će vas gromoglasnim vibracijama i tresti ćete od užitka, koju god kombinaciju odabrali.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Alexander Finger Vibrator Black

    Mislite da su igre prstima samo za istraživače početnike? Suprotno je istina! Prsti mogu puno više nego što on može i zamisliti. Pogotovo ako im stavite ovaj vibrator Alexander Finger. Dosta je tanak i također šupalj, pa stane na prst i pretvara ga u savršenog užitka. Stavite ga i krenite istraživati osjetljiva mjesta na svom tijelu ili na tijelu vašeg partnera.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PicoBong Transformer Black

    PicoBong Transformer je u osnovi stotine igračaka u jednoj. Stvorite pravi oblik za sebe, bilo za solo igru ili dijeljenje s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Omiljeni zečji stil vibratora oduševit će vas na prvi pogled svojom luksuznom izradom i elegantnom kombinacijom crne i zlatne. Dolazi s popularnim brendom Nomi Tang i svojim oblikom jamči vam stimulaciju dvije najosjetljivije točke, G-točke i klitorisa, u isto vrijeme. U njegovom silikonskom tijelu nalaze se 3 snažna motora koji vas, zajedno s posebnim utorom koji se penje preko igračke, odvode izravno u orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Kunića nikad dosta! I to nije bilo kakav zec, to je igračka s trostrukom snagom, jer je već na prvi pogled elegantan i multifunkcionalan. Dakle, prije svega će milovati vaginu i posebno G-točku s 10 načina vibracije u ugodnoj kružnoj teksturi. Istovremeno će i vaš klitoris doći na svoje zahvaljujući fleksibilnoj traci koja također može vibrirati u 10 načina. Kada igračku okrenete, otkrit ćete kljun koji nudi osjećaj poput usisavanja s 3 brzine za zajamčene orgazme.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Tražite li igračku za trenutke sami ili udvoje? Infinite Joy ima dvije fleksibilne trake koje mogu zadovoljiti svakoga na različite načine. Njihova pokretljivost doseže 360° i pogodna je za vanjsku stimulaciju, dok je drugi kraj bez ruke, koji je također opremljen solo motorom, idealan za unutarnju stimulaciju. Kako se nosite s tim? Ostvarite svoje strastvene scenarije!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Buttercup Yellow

    Želite li sjati kao sunce? Sveukupno zadovoljstvo životom ide ruku pod ruku sa seksualnim zadovoljstvom. I ova sunčana erotska igračka s motorom s 10 brzina vibracije rado će vam pomoći u tome. Uhvatite udobno krajnje oko i usmjerite fleksibilnu glavu tamo gdje vam je trenutno najpotrebnija!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    Elegantne žene također trebaju elegantna erotska pomagala! Elegantna kolekcija Bloom razbijača sa svojim prekrasnim dizajnom i učinkovitom tehnologijom. Dosadno mi je što će vas 5 nepostojećih vibracija i 5 intenziteta uzrokovati da čitate prstom po listovima na dnu igre. U početku volite čitati s crvenkastim mekim silikonom, a naramenice iza očiju zatvorene u paketu koji će vam pokazati novi način da probudite svoju erotsku masnoću. Neka vas ona uvede u ovu šarmantnu i impresivnu igru.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 369 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.