×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori penis

Artikli 33 za 64 od 80 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Znate li da vaše vođenje ljubavi može biti još uzbudljivije? Sve što trebate učiniti je pozvati ga uz ovaj praktični prsten koji miluje i penis i klitoris. Zahvaljujući povlačenju, penis će biti nešto osjetljiviji, njegova erekcija će biti duža, a orgazam će biti intenzivniji. Dame će, pak, totalno pasti na vibracije usmjerene prema klitorisu i okolini tijekom penetracije. Uživajte u najboljim iskustvima!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Grey Box

    Set za otkrivanje tajni S/M, bilo nježne ili grublje, sadrži sve što vam treba po nenadmašnoj cijeni u kvalitetnom dizajnu.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Postoji samo nekoliko stvari koje su zaista važne u životu, a svi znamo da je jedna od njih zdravlje. Ne samo fizičko zdravlje kao takvo, već i mentalno zdravlje, koje ide ruku pod ruku sa seksualnim zadovoljstvom. Ovaj par igračaka prestižne marke Fun Factory pružit će vam apsolutno uzbuđenje, nevjerojatne orgazme i podržati vaše mentalno blagostanje. Igrajte se s njima sami ili u paru, a kada završite spremite ih u kutiju koja je također uključena u pakiranje.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Zajedno do vrhunca! Ova igračka za parove kombinira prsten za penis i testise s fleksibilnim vibratorom i stimulatorom klitorisa. Nakon što se prstenovi postave na penis i testise, ravni vibrator stimulirajuće teksture smjestit će se na penis i učiniti penetraciju ugodnijom. Dame, bez brige, zahvaljujući valovitom stimulatoru i klitoris će doći na svoje. Zaključak - ovo će biti opojna stimulacija za sve!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Teaser Transparent

    Uživajte u najboljoj i najintenzivnijoj masturbaciji, koja je sada nadohvat ruke s nastavkom Cock-Teaser, koji pretvara masažnu glavu Kink Power Wand u iznimno moćan kamp masturbacije. Njegova unutarnja tekstura jamči genijalnu stimulaciju, a zatvoreni kraj nudi osjećaje koji simuliraju usisavanje. Ugodan i prije svega proziran TPE materijal omogućuje praćenje tijeka cijelog događaja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Couples Vibrating Starter Kit Pink

    Početni komplet za otkrivanje vibracijskog uzbuđenja! Ovaj trodijelni set erotskih pomagala uključuje vibrator s ciljanjem na G-točku, fleksibilni prsten za erekciju sa stimulatorom klitorisa i mini vibrator. Igračke možete koristiti sami ili svi zainteresirani! Dakle, što prvo probati?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Prepustite se ispunjenju i uživajte u osjećaju kada se vaša prostata intenzivno zaglađuje apsolutno preciznim pokretom. A želiš li nešto više? Alpha-Pro 7X P-STRAP također masira vašu branu i steže vaš penis i testise u odgovarajuće rupe. Uživajte u jačim i dužim erekcijama, senzualnim vibracijama i što je najvažnije preciznom pokretu vrha uređaja koji cilja na vašu prostatu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Za nenadmašne umirujuće ili intimne masaže solo ili u paru. Ovaj punjivi vibrator za glavu za masažu dolazi s 3 praktična nastavka. Ima ugodno fleksibilnu i snažno vibrirajuću glavu, ergonomski dizajn i dugu ručku, tako da možete udobno dosegnuti sva mjesta koja trebate masirati ili zadovoljiti. Odaberite između 3 priloga i uživajte prema svojim željama.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Komplet pun užitka! Evolved Intense Pleasure Kit je set od 8 komponenti koje će jamčiti da će vaše erotske igre, bilo solo ili u paru, dobiti novu i puno bolju razinu. Venerine kuglice, analni čep, vibrirajući prsten i vibrator sa 4 nastavka, sve u romantičnoj ružičastoj boji.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Xone App Controlled Masturbator

    Želite li začiniti svoj seksualni život? Ne tražite dalje od Xonea, interaktivnog strokera koji nudi živopisno iskustvo igrate li sami ili s partnerom. S Xoneovim sustavom kontrole pokreta možete birati između 10 različitih ručnih uzoraka i uživati u pokretima gore-dolje za potpuno prilagodljivo i zadovoljavajuće iskustvo koje zadovoljava sve vaše potrebe.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava posebno dizajnirana za muškarce! Ovaj kompaktni masažer koji se može puniti putem USB kabela ima prekrasno fleksibilan vrat, tako da s njim možete udobno razvijati i manji i veći pritisak i lako doći do svih dijelova tijela. Isprobajte i višenamjenski nastavak prikladan za solo jahanje, ali i predigru ili kao dodatak oralnom seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveBoxxx Congratulations

    Tražite li seksi rođendanski poklon? Upravo ste ga pronašli! U ovoj torbi naći ćete uzbudljive dodatke u kojima će uživati i oni koji još uvijek nisu zadovoljni erotskim pomagalima. Usrećite sve oko sebe i dopustite im da otkriju novu razinu romantičnih emocija i da se zajedno igraju na nježan, ali uzbudljiv način.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Želite li živjeti u nenaseljenom komunalnom objektu? Potreban vam je vrlo živ vibrator, a to je PalmPower Extreme! Na prvi pogled, postoji jedan izgled za vašu kondiciju. Vrhunska silikonska glava dopuštenja je široka i fleksibilna, pa s njom i faza gdje vam je potrebna. Uživajte u intenzivnoj vibraciji sa svih 7 funkcija!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • You2Toys Surprise Love Toy Set

    Komplet pun užitka! Usrećite sebe i svog kolegu s njom, jer ona sadrži igračke za kojima će on i ona poludjeti. 12 erotskih pomagala iz ovog seta začinit će vaše krevetne igre, uživati u raznolikosti, novim iskustvima i jedinstvenim osjećajima.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync Couples Fuchsia

    Novi We-Vibe Sync dizajniran je za zajednički užitak za sve. Ugodne i snažne vibracije stimuliraju klitoris i G-točku, a zahvaljujući novom obliku uživat ćete i u vibracijama i uzbuđenju.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Tražite li igračku koja bi se svidjela obojici? Anne's Desire par vibrator će biti savršen! Elegantan je, senzualan i nadasve uzbudljiv. Ima WATCHME tehnologiju koja omogućuje jednostavnu i udobnu kontrolu vibracija kroz sat i vibrator kao takav u kojem ćete najviše uživati kada vodite ljubav, jer će stimulirati i rodnicu i penis. Dođite saznati više!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Upoznajte poboljšanu Emmu, luksuznu maserku s funkcijom konstantnog grijanja i kontrolom putem pametne aplikacije. Ima fleksibilnu okruglu glavu, za koju se neće biti problem nagnuti i udobno zadovoljiti svako osjetljivo mjesto na tijelu. Stavite na njega nastavak u obliku zečjih ušiju i otkrijte malo drugačiji osjećaj. Pa tko će odlučivati o vašem zadovoljstvu? Sinkronizirate li vi, vaš partner s druge strane svijeta, prijatelj na webu ili vaša Emma s interaktivnim videozapisima?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun White

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Želite doživjeti nevjerojatan užitak? Trebat će vam i nevjerojatno vibrirajuće pomagalo, a to je upravo ovaj PalmPower Extreme! Na prvi pogled ima jedinstven oblik koji će vam pružiti udobnost. Vrhunska silikonska glava dovoljno je široka i fleksibilna da s njom stignete gdje god vam je potrebna. Uživajte u svih 7 funkcija intenzivnih vibracija!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Već izrađen od silikona, model Satisfyer Elastic Game može se koristiti za maksimalnu fleksibilnost: pojačivač s 2 motora i unutarnja fleksibilnost unutrašnjosti, ovaj univerzalni prijatelj može se koristiti kao vibrator za nanošenje, erekcijski prsten ili vibrator partnera.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnom žicom, tako da se može savijati u razne oblike. Koristit ćete ga kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy je spreman na sve.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nova Double Fun stimulira oba partnera tijekom seksa. Zahvaljujući dizajnu u obliku slova U, pruža smislenu stimulaciju klitorisa, G-točke i penisa. Ovom modernom igračkom možete daljinski upravljati pomoću aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Partner Box 3

    Uživajte u senzualnoj promjeni dok vodite ljubav - uz Satisfyer Partner Box! Kutija sadrži parni vibrator Double Joy, vibrator za gaćice Sexy Secret i prsten za penis Royal One, koji su svi kompatibilni s aplikacijom Satisfyer Connect.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvostruka i trostruka stimulacija za parove i pojedince! Ovaj iznimno fleksibilan dvostruki vibrator na daljinskom upravljaču postat će vaše omiljeno erotsko pomagalo. Nudi vam 10 načina vibracija na svakom kraju i može stimulirati vanjske i unutarnje žarišne točke na vrlo seksi način.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Jeste li spremni da vam se seksualni život preokrene naglavačke? Ako je tako, vrijeme je da se pozovete na vođenje ljubavi uz ovaj vibrator za par od finog tekućeg silikona. Izuzetno je fleksibilan i zajedno ćete uživati u njegovu dvostrukom motornom sustavu. Istražite 10 funkcija vibracije i mijenjajte ih pomoću daljinskog upravljača.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Ne mora svaka Pandora koju posveti svojim voljenima biti komad nakita. Kada ga isprobate s ovom Pandrom, više vas neće zanimati nikakav nakit! To je uzbudljiv vibrator za parove s 12 načina vibracija i bežičnim daljinskim upravljačem. Zaljubit ćete se u njegov mekani silikon na prvi dodir i obožavat ćete njegovu prisutnost pri vođenju ljubavi!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    Bi li vaša ljubavna zabava bila malo raznolikija? Ova jedinstvena igračka mami vas svojim elegantnim dizajnom, ali i funkcijama u kojima ćete uživati prilikom vođenja ljubavi, predigre, ali i samozadovoljavanja. Možete birati između 7 pulsirajućih načina rada i 3 razine brzine, između kojih ćete se prebacivati pomoću daljinskog upravljača. 3 motora skrivena u luksuznom silikonu jedva čekaju otkriti nevjerojatno uzbudljiva iskustva vama i vašem kolegi, pa im dajte priliku!

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Date Night Set

    Savršeno dvoje za oboje! Uživajte u najkvalitetnijim funkcijama vibratora i dodajte Pivot vibrirajući prsten. Ovaj ekskluzivni poklon set služi za izvlačenje maksimuma iz predigre i seksa. Ispitajte svoje strasti i želje!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Partner Box 2

    Satisfyer kutija za partnere učinit će još zabavnijim vođenje ljubavi: s partnerskim Joy Double vibratorom i prstenom za penis Royal One, oba partnera uživat će u senzualnim vibracijama. Obje igračke mogu se kontrolirati pomoću aplikacije Satisfyer Connect.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 80 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.