×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori ružičasta

Artikli 33 za 64 od 75 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Jimmyjane Reflexx Rabbit 3 Pink

    Tražite vrstu vibratora koji jednostavno "osjeća" kako treba? Znate, onaj zbog kojeg se zapitate kako ste ikada prije živjeli bez njega? To je Reflexx Rabbit 3, čiji je zaobljeni dizajn pripremljen za nebeski užitak. Uživajte u senzacionalnoj G-točki i stimulaciji klitorisa kakvu nikada niste osjetili.

    109 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Osjećate li se ikada kao Julie koja traži svog Romea? Upravo ste ga našli! I to nije bilo koji Romeo, on ima puno zadivljujućih značajki i također inovativni sustav koji će igrati cijelu vašu vaginu, uključujući klitoris. Njegov moderan izgled vas očarava kao i 10 intenzivnih načina rada. Dođite da se opustite i zadovoljite anatomski dizajniranim elegantnim imenom Romeo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LELO Sona 2 Travel Pink

    Želite li doživjeti uzbuđenje koje oduzima dah na vašim avanturističkim putovanjima? Predstavljamo Vam svog novog suputnika pod imenom SONA 2 Travel prestižnog brenda Lelo. To je mali putni užitak za trenutnu pomoć u orgazmu gdje god se nalazili. Priuštite si stimulaciju klitorisa koja oduzima dah, iskustvo ispunjeno zadovoljstvom i zadovoljstvom te bijeg u potpunu relaksaciju zahvaljujući legendarnim zvučnim valovima.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe Greal Mini Fuchsia

    Revolucija u realističnim vibratorima je ovdje! Greal mini e izrađen je od savršenog Bioskin materijala koji se jedva razlikuje od ljudske kože. Osim toga, ima nevjerojatno modelirane autentične detalje, ekološki je, siguran za tijelo i sadrži snažan, ali tih motor sa 6 načina vibracije. Samo penis koji vibrira, kako i treba biti!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Tani Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjivi Vive Tani pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam 10 funkcija pokreta prstiju, što je uzbudljiva simulacija pokreta prstiju usmjerenih na G-točku, i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FemmeFunn Ossia Pink

    Ossia je revolucionarni nosivi metak vibrator na daljinsko upravljanje. Njegova super-tanka baza dizajnirana je za maksimalnu udobnost, što ga čini ugodnim za nošenje, čak i tijekom duljeg razdoblja.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Miki na punjenje pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam 2 motora i zadivljujuće funkcije vibracije te jezik koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wonderlove Love to Love

    Uz Wonderlove, vaše uzbuđenje neće imati granica! Moći ćete igrati bilo gdje i bilo kada. Bilo da vaše kolege ili vi sami hvatate kontrole, vjerujte mi da će uživati u vašem klitorisu i G točki. Wonderlove ima dva motocikla koji se samostalno upravljaju i svojim snažnim vibracijama ciljaju na najosjetljivija mjesta.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ombré Hombre XL Vibrating Dildo Pink-Purple

    Volite li lijepe stvari? Ovaj dildo će vas srediti! Ugodno je mekan i realističan, sa zadivljujućim svjetlucavim završetkom i 10 funkcija intenzivne vibracije koje ćete osjetiti iznutra i izvana. Čvrsta baza u kombinaciji s fleksibilnim silikonom potiče erotsku igru, stoga prihvatite poziv!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Aika Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantno vibrirajuće jaje s dvostrukom stimulacijom i daljinskim upravljanjem s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u raj? Punjiva Vive Aika pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 10 funkcija vibracije za G-točku i 10 funkcija vibracije za klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Aimi na punjenje pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 3 motora i zadivljujuće vibracijske funkcije kao i remenčić koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Mira Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Mira pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 10 funkcija strastvene rotirajuće perle za G-točku i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Učinite to i također koristite gumb za vrhunac za zajamčeni nebeski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved SomeBunny to Love Pink

    Tražite li nekoga tko će vas voljeti bez obzira na sve? Ovaj "zec" je pravi! Riječ je o prekrasnom stvorenju s 2 snažna motora, s kojim ćete se prepustiti užitku koji oduzima dah. Realan oblik, roza boja i kremasti silikon, kombinacija je koja će se pobrinuti za G točku i klitoris. Birajte između 9 brzina i funkcija vibracije i ne zaboravite isprobati užitak bez upotrebe ruku s krajnjom vakuumskom čašicom.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Omiljeni zečji stil vibratora oduševit će vas na prvi pogled svojom luksuznom izradom i elegantnom kombinacijom srebrne i ružičaste. Dolazi s popularnim brendom Nomi Tang i svojim oblikom jamči vam stimulaciju dvije najosjetljivije točke, G-točke i klitorisa, u isto vrijeme. U njegovom silikonskom tijelu nalaze se 3 snažna motora koji vas, zajedno s posebnim utorom koji se penje preko igračke, odvode izravno u orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjivi Vive Dual Pulse Wave Rabbit pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 3 motora i zapanjujuće funkcije pulsnih valova koji ciljaju i na unutarnji klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Izara Rotating Beads Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjiva Vive Izara pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam 3 motora i zapanjujuće značajke među kojima dominiraju rotirajuće kuglice. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vive Kura Thrusting G-Spot Vibrator with Flapping Tongue & Pulse Wave Stimulator Pink

    VIVE052 u klasi za sebe. S tri F1 motora nove generacije s 10 funkcija i njihovim naprednim tehnologijama (tri motora se mogu neovisno kontrolirati): jedan inovativni NG F1 potisni motor s 10 funkcija za vašu G-točku, jedan prvi te vrste NG F1 s 10 funkcija motorom zamahnute osovine i jedan NG F1 motor s 10 funkcija pulsnog vala za stimulaciju klitorisa, sigurno će vas dovesti do maksimalnih visina užitka u svim vašim erogenim zonama.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Upoznajte Vitu, relativno mali vibrator s okruglim vrhom koji će vam pružiti precizan užitak. Pogodan je za stimuliranje vanjskih osjetljivih područja kao što su klitoris ili bradavice, a fleksibilan vrat olakšava manipulaciju i ciljanje. Dopustite sebi da vas oduševe intenzivne vibracije i uživajte u dodiru svilenkasto mekog medicinskog silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Kura Thrusting G-Spot Vibrator with Flapping Tongue and Pulse Wave Stimulator Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjiva Vive Kura pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 3 motora i zadivljujuće funkcije vibracija i udaraca, kao i traku koja pulsiranjem nevjerojatno iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Lively Vibrator Pink

    Pillow Talk odiše ljepotom, zabavom i snagom u isto vrijeme! Vibrator Lively iz njihove preslatke kolekcije je na prvi pogled luksuzan i veličanstven! Na prvi je pogled dvojan pa će se svidjeti i unutrašnjosti rodnice, ali i klitorisu. Sofisticirana zakrivljenost također doprinosi maksimalnom zadovoljstvu, a funkcija rotacije pruža nevjerojatnu stimulaciju G točke. Učinite dobro na najrazumniji način.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Buck Wild Pink

    Krenite na divlju vožnju s ovim vibratorom za dvostruku upotrebu! Pružit će vam izuzetne osjećaje, vjerujte nam. Jedan njegov kraj upravlja hipnotičkim pokretom koji će dotaknuti osjetljivu G-točku, a drugi kraj će senzualno lepršati i milovati klitoris. Koristite jedan ili dva motora da postignete svoj užitak i ne zaboravite turbo tipku za aktiviranje maksimalne snage u cijeloj igrački!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Entice Pink

    Sanjate li o prvoklasnom užitku? Povjerite svoje želje ovom savitljivom koji kuniću i on će ih rado uslišati. Opijaju vas intenzivnom stimulacijom g-točke, masažom pulsirajućim valovima gore-dolje u 3 brzine, kao i vibracijama koje će posebno stimulirati klitoris. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim funkcijama, već i svojim luksuznim dizajnom i svilenkasto mekim silikonom. Uživajte u opojnim orgazmima o kojima vrlo lako možete postati ovisni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Remote Pulsating Venus G Pink

    Poletite na krilima uzbudljivog leptira koji će se poigrati s vašom g-točkom. Upravljajte njegovim funkcijama sami ili upravljanje prepustite partneru jer se vibracije biraju putem daljinskog upravljača čiji je domet 10 metara. Koljena će vam se tresti od stimulacije g-točke, ali će i vanjski dio vašeg cvijeta uživati u čvrstom zagrljaju, stoga samo naprijed - letimo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Pink

    Sanjate li o prvoklasnom užitku? Povjerite svoje želje ovom savitljivom koji kuniću i on će ih rado uslišati. On će vas opiti intenzivnom stimulacijom g-točke energičnim potezima, ali i vibracijama koje će posebno iritirati klitoris. Ne smijemo zaboraviti ni funkciju grijanja do 55 °C za realistične i ugodne osjećaje. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim funkcijama, već i svojim luksuznim dizajnom i svilenkasto mekim silikonom. Uživajte u opojnim orgazmima o kojima vrlo lako možete postati ovisni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Peachy Pink

    Snail Vibe Gizi opremljen je naprednim sustavom stimulacije, koji kombinira ergonomski zakrivljeni fleksibilni oblik drške koji vam omogućuje da svoju točku učinite G-izijom nego ikad prije, i teksturiranu spiralnu glavu za stimulaciju klitorisa, osiguravajući stalan kontakt s klitorisom dok vam omogućuje idealnu dubinu i kut prodiranja.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Fraya Pink

    Fraya je ovdje da vas podsjeti, vi ste dragocjeni dar! Sa svojim gracioznim dizajnom, ovaj živahni zec pažljivo je izrađen s dvostrukim vibracijskim točkama, pružajući paket strastvenog užitka za vašu G-točku i klitoris.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Thumper Wild Aster

    Želite savršen užitak uz kvalitetnu erotsku igračku? Ovaj vibrator s dvostrukom stimulacijom dodirnut će vašu G-točku i donijeti vam koncentriranu stimulaciju. Dodajte tome dvostruku stimulaciju i 10 snažnih načina vibracije koji neće zaboraviti ni klitoris. Zaslužujete biti sretni, a savršeni orgazmi koje ćete kušati uz Playboy Thumper pomoći će vam u tome!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Midori Nadeshiko

    Sanjate li o nježnom uzbudljivom milovanju? Tenga Iroha poslušat će vaše želje i snove i priuštiti vam opojne užitke za koje niste mislili da su mogući. Zeleni Midor proročice ima zaobljen vrh za preciznu stimulaciju. Zaljubit ćete se u njegov mekani i podatni materijal na prvi dodir, stoga si priuštite najbolje jer to zaslužujete!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Sakura Nadeshiko

    Sanjate li o nježnom uzbudljivom milovanju? Tenga Iroha poslušat će vaše želje i snove i priuštiti vam opojne užitke za koje niste mislili da su mogući. Ružičasta sakura inspirirana trešnjinim cvijetom završava vrhom za seksi ugriz. Zaljubit ćete se u njegov mekani i podatni materijal na prvi dodir, stoga si priuštite najbolje jer to zaslužujete!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Yuki Nadeshiko

    Sanjate li o nježnom uzbudljivom milovanju? Tenga Iroha poslušat će vaše želje i snove i priuštiti vam opojne užitke za koje niste mislili da su mogući. Bijeli YUKI inspiriran snjegovićem završen je okruglim vrhom za nježan uvod. Zaljubit ćete se u njegov mekani i podatni materijal na prvi dodir, stoga si priuštite najbolje jer to zaslužujete!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Kisses Glass S Shape Vibe Pink

    Podignite svoje iskustvo u spavaćoj sobi na nove visine uz Secret Kisses S-Wand. Ova elegantna ružičasta vibra opremljena je mekim silikonskim krajem i staklenim krajem za dvostruke osjećaje, što ga čini izvrsnim i za solo užitke i za igru udvoje. Senzualan i zabavan, Secret Kisses S-Wand savršen je dodatak kutiji s igračkama svakog para. Njegov dizajn s dva kraja omogućuje vanjsku i unutarnju stimulaciju.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO DOT Travel Pink

    LELO DOT™ Travel je klitoralni pinpoint vibrator kompaktne veličine dizajniran da lako stane u bilo koju torbu, torbicu ili kovčeg, a istovremeno nudi spektakularne karakteristike orgazma. Razmislite o bilo kojem mjestu na koje biste željeli otputovati i računajte da ćete doživjeti drugačiju vrstu klitoralnog orgazma gdje god vas poriv pojavi. Diskretan i precizan, LELO DOT™ Travel ima tehnologiju Infinite Loop™ koja vam pomaže da ponovno zamislite svoja putovanja na najugodniji mogući način.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 75 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.