×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori glatka plastika

Artikli 97 za 128 od 245 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Blush Rose Scarlet G Pink

    Želi li vaša G točka za milovanjem? Izgladite ga ovim Grimičastim vibratorom, koji je razvijen upravo da udobno cilja G-točku i igra se s njom. Zaljubit ćete se u glatku satensku završnu obradu, kao i u super snažan motor i srebrne detalje. Bilo da imate više erotičnih igračaka ili tek birate svoju prvu, vibrator ovog tipa ne bi trebao nedostajati u vašoj kolekciji.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Luksuzni užitak? Da! Vibrator Natasha iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 7 načina vibracija i 3 brzine. Osim toga, u sredini je malo fleksibilan pa s njim možete udobno doći do svih osjetljivih mjesta. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Vibracije vam nisu dovoljne? Osim njih, vibrator Homunculus ponudit će vam i uzbudljivu elektrostimulaciju. Za njega nije potreban izvor, sva snaga zrači izravno iz njega. Opremljen je s 12 načina vibracije i 5 razina elektrostimulacije. I što više? Njegove funkcije možete kontrolirati putem Bluetootha putem aplikacije na svom telefonu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Napuhnite uzbuđenje do samog vrhunca! Ovaj elegantni crno-zlatni vibrator ispunjava vašu vaginu ili analni dio i vibrira umjesto vas. Izrađen je od predivno mekog i glatkog silikona s elegantnim zlatnim plastičnim detaljima. Uživajte u 10 načina vibriranja vibratora na napuhavanje iza stražnjih vrata ili u utrobi, oba će biti sjajna!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Želite li vibrator koji će između ostalog izgledati sjajno na vašem noćnom ormariću? Diamond vibrator dolazi iz kolekcije Elegant i ima stvarno lijep dizajn. Njegova mekana površina sa zanimljivom teksturom skriva 10 uzbudljivih načina vibracija za iznimno zadovoljavajuće iskustvo. Nađite pomoćnika koji će biti elegantan kao i vi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Couples Vibrating Starter Kit Pink

    Početni komplet za otkrivanje vibracijskog uzbuđenja! Ovaj trodijelni set erotskih pomagala uključuje vibrator s ciljanjem na G-točku, fleksibilni prsten za erekciju sa stimulatorom klitorisa i mini vibrator. Igračke možete koristiti sami ili svi zainteresirani! Dakle, što prvo probati?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, ura! Ovaj dobro ugođeni suputnik u krevetu jedva čeka da sa svojom znatiželjnom njuškom krene istraživati vaše najosjetljivije mjesto. Njegovih 12 uzbudljivih programa vibriranja, senzualno nagnuti voluminozni vrh i fleksibilno tijelo također su dobri razlozi za vas, jer ovaj slatki vibrator G-točke stimulira vaše svetište kao nitko drugi. Njegov praktičan pričvrsni prsten s integriranom kontrolnom pločom omogućuje vam da intuitivno odaberete svoju omiljenu vrstu vibracije pritiskom na gumb, dok ovaj divlji "nilski konj" drži pod kontrolom - čak i tijekom posebno mokre zabave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Easter Bunny Skin

    Uz ovog kunića lako ćete imati Uskrs svaki dan! Ima seksi realističan oblik, boju karoserije i krije dva snažna motora. Jedan motor je u vrhu, a drugi u stimulatoru klitorisa, što obećava dvostruko milovanje koje oduzima dah. Također je vrlo fleksibilan pa se prilagođava vašim konturama i dopire do najosjetljivijih mjesta sa željenom preciznošću. Birajte između 30 intenzivnih načina vibracije!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Želite li ubijati i širiti? Ovo čita više erotskih dodataka koji pokazuju više senzualne intimnosti u vašoj spavaćoj sobi. Birajte s kolegama, uživajte u vibracijama, novim rukavicama i nemojte se truditi voditi ljubavnika s vibrirajućim prstenom koji vam može dati okus običnog bacača!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Elegantan i ukusan mini vibrator s jednom snažnom brzinom vibracije zaslijepit će sve vaše živčane završetke koje mu dopustite da posjeti.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Ugodno mekani minivibrator s kojim ćete moći stimulirati sve što poželite! Osim toga, kompatibilan je s većinom stimulatora prostate s nultom tolerancijom. Također je vodootporan i punjiv, tako super!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Bullet Red

    Vrhunski mini vibrator po super cijeni, jednostavno neophodan za vašu torbicu ili džep! Mali je, lako se njime upravlja, lijepog je dizajna i može izuzetno snažno vibrirati. Možete uživati u njegovim funkcijama sa svojim partnerom ili sami, nudi vam 10 izvrsnih načina vibracije za razne vaginalne ili analne igre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S ovim kompaktnim silikonskim pojačavačom dobre kvalitete, Satisfyer Vibes izvlači stvarno slatko iznenađenje. Magic Bunny dovest će vas do neslućenih orgazama svojim čarobnim trikovima u vidu istovremene stimulacije G-točke i klitorisa. Možda izgleda maleno i nevino, ali iza njegovih ušiju krije se puna zečja snaga koja vas očarava s 2 nevjerojatno snažna motora i 12 programa za vibracije! Kakva divna koincidencija da je, zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, Magic Rabbit također idealan suputnik na putovanju. Možda ga nećete dočarati iz šešira, ali ga jednostavno možete izvući iz torbice sljedeći put kada dobijete okus.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Silver

    Mali ili praktičan vibrator s kojim možete učiniti više od svega o čemu možete razmišljati. Jedno je teško vibrirati i pohvaliti svog mališana, možete se zabaviti jedno s drugim. Izrađen je od visokokvalitetne plastike, a napajaju ga 3 AG13 baterije i njegovo pakiranje.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Oraspoloži se! Ovaj dragulj prvenstveno povećava protok krvi u vašem cvijetu kroz usisavanje, čime se povećava njegova osjetljivost. I što onda? Tada ćete dobiti senzualni jezik koji se može kretati i vibrirati u 6 načina. Uživajte u seksi sretnim trenucima sa sobom i s Emrowed Smart Pleasure Queen svaki dan!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved G-Gasm Delight Pink

    Želite li pogladiti svoju G-točku i pomilovati je do orgazmičkog ludila? Lako je s ovim vibratorom! Njegov oblik je idealan za lako ciljanje, a ima i prekrasnu ružičastu boju ljubavi.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Purple

    Mali ili praktičan vibrator s kojim možete učiniti više od svega o čemu možete razmišljati. Jedno je teško vibrirati i pohvaliti svog mališana, možete se zabaviti jedno s drugim. Izrađen je od visokokvalitetne plastike, a napajaju ga 3 AG13 baterije i njegovo pakiranje.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Wanda Wired Wand Massager White

    Imali ste težak dan i sanjate o željenom opuštanju, masaži, a možda i orgazmu? Sve to možete imati s ovom masažnom glavom koja će vas svojom izvedbom bacati na koljena iz dana u dan. Stoga se opustite, uživajte i uživajte u vibracijama s Wanda masažnom glavom!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva snažna motora donijet će vam dvostruko više užitka - pravi zec. Iako zečići nisu baš vaša šalica kave - Mr. Zec će vam zajamčeno promijeniti mišljenje, jer će vas odvesti do istinskih orgazmičkih visina. Njegova baršunasta mat površina, fleksibilno tijelo i silikonski stimulator klitorisa pogodan na dodir elegantno se prilagođavaju vašim oblinama.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PicoBong Transformer Pink

    PicoBong Transformer je u osnovi stotine igračaka u jednoj. Stvorite pravi oblik za sebe, bilo za solo igru ili dijeljenje s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Massage Wand Purple

    Riješite se senzacionalno jakih vibracija dijelova tijela! Sa svojom mekom silikonskom glavom, ultra tvrda je, ali svakako kuhamo ultra-mekanu masažnu glavu kako bismo stimulirali ne samo vaš klitoris, pa čak i besmrtne miješalice na vratima, ili gdje su sljedeće. Uskoro se temperatura prilagođava i ova cijena vas neće ometati.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Massage Wand Pink

    Riješite se senzacionalno napornih vibracija tijela tijela! Sa svojom mekom silikonskom glavom, ultra tvrda je, ali svakako kuhamo ultra-mekanu masažnu glavu kako bismo stimulirali ne samo vaš klitoris, pa čak i besmrtne miješalice na vratima, ili gdje su sljedeće. Uskoro se temperatura prilagođava i ova cijena vas neće ometati.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Bruno Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestanite i nabavite Bruno, pristupačan vibrator koji golica i izvana i iznutra vagine! Vrh za stimulaciju G-točke je ugodne teksture i pametno zakrivljen. Zaljubit ćete se u mekani silikon na prvi dodir, kao što ćete odmah savladati jednostavno rukovanje. Učinite nešto za sebe i pozovite svog uzbudljivog prijatelja Bruna u svoju spavaću sobu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Pokušavam podići senzaciju za svoju umjetnost! Luksuzni Lelo Soraya Wave je dvostruki kako bi vas inspirirao i hvalio WaveMotion tehnologije kako bi ih učinio još boljim od najljepših ljubavnika. G-točka i klitoris vole ostale štence. Neka Soraya ti je u bolu kovala život!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Želite li se počastiti nevjerojatnom dugom stimulacijom? S ovim stimulatorom prostate na praktičnom pojasu, moći ćete uživati u zadirkivanju na stražnjim vratima danima! Stimulator kao takav izrađen je od vrhunskog silikona i pogodan je i za potpune početnike. Zakrivljeni oblik ugodno doseže prostatu i vrši uzbudljiv pritisak na nju. Osim toga, zahvaljujući tankom vrhu, lako se stavlja i kada dodate kap gela za podmazivanje, ide kao po maslu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cleopatra Secret Pleasures G-Spot Vibrator Black

    Luksuzni užitak? Da! Secret Pleasure vibrator iz kolekcije Cleopatra će se istaknuti na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 10 načina vibracija. Osim toga, u sredini je malo fleksibilan pa s njim možete udobno doći do svih osjetljivih mjesta. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 595390

    Želite sretnu prostatu? Razveselite je i mazite je ovim učinkovitim stimulatorom koji će branu odvesti u show. Ima 10 načina intenzivnih vibracija i super fleksibilan vrh za udobno punjenje. Uzbudljiv oblik gadgeta razumjet će vaše potrebe, stoga mu dajte priliku da vam pokaže.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Dopustite da vas užitak kontrolira, podlegnite mu i pomiješajte se s blaženstvom! Emrowed Smart Pleasure Idol revolucionarna je igračka s kojom ćemo voljeti svoje vrijeme za sebe. Nudi vam 36 različitih načina užitka kroz usisavanje i vibracije. Isprobajte 6 jedinstvenih funkcija usisavanja i dodajte 6 razina vibracija i dođite do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Držite prostatu pod kontrolom! Ovaj dragi stimulator pod nazivom Solstice kontrolira se putem mobilne aplikacije i oduševit će vas ne samo svojom inteligentnom tehnologijom, već i ergonomskim oblikom. Njegov snažni motor skriven u silikonskom tijelu vibrira unaprijed postavljene načine rada, glazbu, glas ili vaše ručno nacrtane uzorke. Hajde, igraj se!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Tražite li višenamjenski alat za masažu koji će vas osloboditi stresa svakodnevice i, ako želite, senzualno zadovoljiti čak i vaša osjetljiva područja? Relyme je upravo ono što trebate! To je kvalitetna vibrirajuća glava sa snažnim motorom i 10 funkcija vibracije od nježne i opuštajuće do snažne i uzbudljive! Dodajte lubrikantni gel na bazi vode i uživajte uz maksimalan užitak i opuštanje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Ako je vaša utroba čeznula za užitkom, konačno biste trebali poslušati njegovu želju i upoznati ga s ovim šarmantnim i nadasve učinkovitim vibratorom. Njegovih 6 senzualnih funkcija će vas očarati, njegova mala veličina je praktična, a površina ugodno meka. Ne čekajte i učinite dobro.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Aqua

    Jeste li zahtjevni, a ne samo nečim zadovoljni jer uvijek želite najbolje? Novi Lelo Ora 3 je samo za vas, koji će vam pokazati pravo 100% blaženstvo. Njegova najsuvremenija tehnologija PreMotion koristi čvrst i precizan rotacijski pokret, a uzbudljiva neravnina rotira i vibrira. Bolji je od jezika, intuitivan je, savršen. Isprobajte ga i nikada ga više nećete poželjeti!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 245 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.