×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori ljubičasta

Artikli 33 za 45 od 45 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Le Wand Rechargeable Massager Purple

    Luksuzna punjiva masažna glava Le Wand u elegantnoj biserno bijeloj boji pružit će vam istinski intenzivan i senzualan užitak. Ima 10 brzina vibracije i 20 uzoraka vibracije, uz koje ćete doživjeti stvarno snažno uzbuđenje. Također je svestran, ima jednostavne kontrole i glavu izrađenu od najkvalitetnijeg silikona.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Dot Clitoral Stimulator Lilac

    Želite dotaknuti orgazmički raj? Stimulacija klitorisa je lijepa, ali ako uz nju uzmete Lelo Dot, bit će opojna i nezaboravna! Ovaj prekrasan i luksuzan uređaj ima tehnologiju Infinite Loop, koja pruža konstantno eliptično kretanje dok vas mekani i fleksibilni vrh miluje s apsolutnom preciznošću. Odaberite između 8 uzoraka užitka s različitim intenzitetom i igrajte sami ili u paru!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina Wave 2 Plum

    Oslobodite niz treninga i praktičnih prednosti ovog luksuznog vibratora, prestižnog brenda Lelo! Što ga čini tako nenametljivim? Ima sposobnost zgnječenja "dođi ovamo" i također ima 12 mogućih vibracija. Uživajte u ultra glatkom silikonu i uživajte u orgazmičkom ulju u INA VALU 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya Beads Violet Dusk

    SORAYA Beads™ je spolno neutralni analni masažer s kuglicama dizajniran za one koji tek počinju istraživati analnu igru. Njegov jedinstveni kaskadni dizajn ima za cilj pobuditi osjetljive živčane završetke u i oko anusa za novu vrstu orgazmičkog osjeta, počevši od najmanjeg zrnca, nakon čega slijede tri postupno veća.

    269 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Miyo Purple

    Želite li udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok radi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Violet Dusk

    Hoćete li prihvatiti izazov da doživite luksuzni užitak uz novu generaciju legendarnog Loki Wave 2 vibratora za prostatu? Kako jest, radujte se još većoj fleksibilnosti i 2 snažna motora koji će svima omogućiti duge i intenzivne orgazme. Igrajte se s njim sami ili sa svojim partnerom i otključajte nove uzbudljive tajne njegovog tijela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FemmeFunn Cadenza Purple

    Sanjate li o pravom užitku u kojem će glavnu ulogu imati vaša G-točka? Pozovite ovu zadivljujuću igračku Cadenza u krevet i prepustite se ritmu od 7 brzina uzbudljivih potiskivanja. Ima precizno oblikovano tijelo i s njim ćete ući u nove sfere užitka. Počnite lijepo i polako i ubrzavajte dok ne otkrijete seksi osjećaje kakve prije niste osjetili.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FemmeFunn Essenza Purple

    Najmoćniji alat za vaš savršeni užitak! Essenza se ističe svojom jedinstvenom značajkom guranja koja vam omogućuje da istražite svoja duboka osjetljiva mjesta. Snažne vibracije osiguravaju izuzetno ugodnu vanjsku stimulaciju klitorisa, a kada se to spoji s unutarnjim osjećajem, jasno je da na rajske orgazme neće trebati dugo čekati.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Gee Purple

    Želite li doživjeti opojni orgazam G-točke? Bože, tu je i nikad neće biti lakše! Punjiv je također fokusiran upravo na G-točku, preko koje će vam pružiti duboko zadovoljavajuće senzacije. Njegov savršeno zaobljeni oblik, ravan gips i fleksibilan vrat pogodit će to osjetljivo mjesto i možda vam čak pružiti mokre orgazme o kojima većina nas samo sanja. Uživajte u snažnim vibracijama dok istražujete svoje tijelo ili se igrate s parom.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Siri 3 Calm Lavender

    SIRI™ 3 je klitoralni vibrator aktiviran zvukom koji reagira na glazbene frekvencije u stvarnom vremenu i prenosi ih natrag na klitoris kao ugodne vibracije pomoću SoundSense™ tehnologije. Ima osam snažnih postavki užitka i dva ugrađena mikrofona za precizno prepoznavanje zvuka i poništavanje buke, eliminirajući svu nepoželjnu buku iz okoliša.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Remote Control Dual Rider Purple

    Zgrabite daljinski upravljač i dopustite da vas ovaj masažer zaljulja. Ima jedan jedini cilj - Vaše zadovoljstvo. Stvoren je za samoljublje i otkrivanje. Nudit će vam 12 funkcija intenzivnih vibracija kroz 2 snažna motora. A oblik i materijal? Užitak je gledati i maziti.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Soyo Purple

    Želite višestruko povećati svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Soyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok će raditi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lora DiCarlo Tilt Dual Vibration Warming Plug Plum

    Užitak za G-točku, P-točku i svuda okolo. Tilt je univerzalna vibrirajuća igračka za vaginalnu i analnu upotrebu s jedinstvenim oblikom i vanjskom rukom za stimulaciju klitorisa ili brane. Obećava udobnost, kako u privatnim zločestim igrama tako i u javnosti, kada postane uzbudljiva tajna koju možete podijeliti sa svojim kolegom. Prepustite se dubokim vibracijama i senzualnoj funkciji zagrijavanja!

    289 €

    179 €

    Nema na skladištu

Artikli 33 za 45 od 45 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.