×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori punjive upravljanje putem aplikacije posebno za žene

Artikli 33 za 64 od 71 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Predstavljamo Satisfyer Heated Affair vibrator i garantiramo da će vas izluditi! Doživite nekontrolirane orgazme s ovim moćnim vibratorom koji pruža istovremenu stimulaciju i unutar vagine i posebno u G točki i izvana u klitorisu. Ima 12 različitih funkcija vibracije kao i posebnu funkciju grijanja koja se penje do 40 stupnjeva Celzijevih, za realističnije korisničko iskustvo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    S 2 upečatljiva motocikla, elegantnim dizajnom od silikonskih jastučića i samouvjerenom G-točkom i stimulacijom klitorisa, model Mono Flex zvijezda je zbog koje se vaša kolekcija usporava. All-inclusive dojam pojačan je elegantnim dizajnom i kontrolom utrke.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • We-Vibe Melt Blue

    Jeste li znali da čak i zrak može biti stvarno uzbudljiv? Međutim, valjda su vakuumski valovi ti koji paraju tvoj klitoris! We-vibe Melt je parni stimulator sa sposobnošću nježnog usisavanja, s kojim se ništa ne može usporediti. Osim toga, njime se upravlja putem aplikacije i obećavate čak i igre na daljinu. Dopustite da vas ponese pulsirajući orgazmički val za vaš klitoris!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Aplikacija Air Pump Bunny 5 Connect nevjerojatno je svestrana: dopustite da Vas maze vibracije iz dva snažna motora i senzualno napunjenim vrhom osovine. Za ekskluzivna iskustva upravljajte vibratorom pomoću aplikacije Satisfyer Connect.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Koje je najveće bogatstvo u životu? To je uzbuđenje, strast, zadovoljstvo, zadovoljstvo i kvalitetan orgazam. Zaljubite se u OhMiBod, koji postaje sve savršeniji i popularniji i bit će vaše najvrjednije blago. Njegova je čar u tome što ga možete povezati s mobilnom aplikacijom i kontrolirati njegove funkcije s drugog kraja svijeta!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo i parove, a možda i koketiranje s nekim dosad nepoznatim. Ovo jaje sadrži super snažan motor i fokusirat će svoje vibracije na vašu G-točku. Uživajte u iznimno intenzivnim orgazmima i ne zaboravite podijeliti svoje zadovoljstvo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret se uz pomoć praktičnog magneta može udobno zakopčati u gaćice, gdje potom uz pomoć jakih vibracija diskretno stimulira klitoris. Ovim silikonskim alatom možete upravljati putem aplikacije ili pomoću priloženog daljinskog upravljača.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Love Red

    Osam stimulativnih valjaka, model Dual Love nudi još jednu stimulativnu snagu za poboljšanje vibriranja, izravnavanje. Važno je osigurati da imate mogućnost kontrolirati korištenje aplikacije i dizajn mekog silikona.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva tvrda bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ova dobra masaža pojačana je funkcijom grijanja, koja zagrijava vibrator koji se može kontrolirati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Uživaj u glazbi. Da, dobro ste čuli, na ovaj način igračka vibrira u ritmu glazbe i vaših omiljenih pjesama, a njihovo slušanje daje potpuno novu i što je najvažnije uzbudljivu dimenziju. Samo spojite kabel na player ili mobilni telefon. Ili uživajte bez glazbe ili birajte između 7 unaprijed postavljenih uzoraka vibracije.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    S 2 upečatljiva motocikla, elegantnim dizajnom od silikonskih jastučića i samopouzdanom G-točkom i stimulacijom klitorisa, model Mono Flex zvijezda je koja usporava svu vašu kolekciju. All-inclusive dojam pojačan je elegantnim dizajnom i kontrolom utrke.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Vrlo korisno za jedan vibrator! Nazovite se Hot Lover i pobrinite se da se pripremite za svoju G-točku i klitoris. Skriva dva motora s dva motora. Njegova druga nepostojeća sposobnost je sposobnost zagrijavanja do opojnih 40 stupnjeva, što ostavlja miksere na dnu želuca i povećava cirkulaciju krvi. Vaša orgazmična iskra je očigledna! A ako ne dobijete tortu, možete to provjeriti dobrom aplikacijom Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Upoznajte poboljšanu Emmu, luksuznu maserku s funkcijom konstantnog grijanja i kontrolom putem pametne aplikacije. Ima fleksibilnu okruglu glavu, za koju se neće biti problem nagnuti i udobno zadovoljiti svako osjetljivo mjesto na tijelu. Stavite na njega nastavak u obliku zečjih ušiju i otkrijte malo drugačiji osjećaj. Pa tko će odlučivati o vašem zadovoljstvu? Sinkronizirate li vi, vaš partner s druge strane svijeta, prijatelj na webu ili vaša Emma s interaktivnim videozapisima?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Candy Smart Wearable Vibe

    Upoznajte Magic Motion's Candy; Tvoj klitoris najveća poslastica! Volite li slatkiše? Jednostavno ne možete odoljeti svom ukusu Candyja tijekom dugog radnog dana?

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Moderan, lijep, praktičan i nadasve luksuzan, ovo je dvostruki stimulacijski IDA vibrator. Njime se može upravljati putem telefonske aplikacije i ima patentiranu WaveMotion tehnologiju koja vas nikada neće iznevjeriti jer imitira pokrete prsta i tako donosi nevjerojatne valove strasti. Priuštite si najbolje, nećete požaliti!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Zadržite svoje omiljene vibracije dok je klitoris još čist i ostavljen budan. We-Vibeov moxie je diskretan, senzualan, iritantan i sladak. Magnet je ugodan za vašu mačku, a njegove snažne vibracije su pomalo samodostatne za vas ili vašeg ljubavnika, a vi također imate kontrolu nad svojom korisnošću.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva snažna bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ovu ugodnu masažu nadopunjuju funkcije grijanja, zahvaljujući kojima se ovaj vibrator s kontrolom primjene može zagrijati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Udvostručite svoje zadovoljstvo s ovim razigranim dizajnom koji kombinira fleksibilnu stimulaciju klitorisa s robusnom osovinom. Luksuzna funkcija grijanja oponaša toplinu realističnih dodira i trebala bi kontrolirati vašu napetost i ispuniti vašu šalicu užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Hot Spot! Kao uvijek vjeran i željni suputnik, kozmopolitski vibrator je uz vas kako kod kuće tako i u metropolama i hotelskim sobama ovoga svijeta s gorućim entuzijazmom i funkcijom aplikacije. Njegov savijeni, stimulativno voluminozni vrh s puno osjećaja miluje vašu G-točku i osim intenzivnih vibracija osigurava osjećaj zagrijavanja u srcu – hm, oprostite, mislimo u gaćicama, naravno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira sve erogene zone, kao što su klitoris, zategnuta koža ili bradavice, te cirkulirajuće vibracije. Vibracije se mogu kontrolirati pomoću upravljačke ploče ili aplikacije Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    S aplikacijom G-Spot Flex 4 Connect dobivate posebno talentiranog ljubavnika. Zahvaljujući unutarnjoj žici, vibrator G-točke jednim pokretom postaje vibrator zeca. Upravljajte njime putem aplikacije Satisfyer Connect za individualnu erotiku.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice udvoje, a možda čak i flertovanje s nekim dosad nepoznatim. Ovo jaje sadrži super snažan motor i fokusirat će svoje vibracije na vašu G-točku. Uživajte u iznimno intenzivnim orgazmima i ne zaboravite podijeliti svoje zadovoljstvo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Uđite u svijet seksualnih igračaka budućnosti! Postoji druga generacija blueMotiona! Njegov je oblik savršen za ciljanje g-točke, a njegova kontrola kroz aplikaciju zabavljat će parove i solo pojedince. Testirajte sve načine vibracija i kako vibrator reagira na zvuk kroz aplikaciju ili stvorite vlastite uzorke vibracija.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Brend We-Vibe krenuo je stopama klasičnih vibratora za kuniće kako bi nastao kunić koji nadmašuje sve svoje prethodnike. Obećava kontinuirano zadovoljstvo kroz precizne vibracije koje rezultiraju eksplozivnim dvostrukim orgazmom.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva tvrda bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ova dobra masaža pojačana je funkcijom grijanja, koja grije vibrator uz kontrolu odgovarajuće se može zagrijati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box pogodan je za sve parove koji žele zajedno doživjeti uzbudljivu avanturu. Paket uključuje parni vibrator Satisfyer Double Joy i vibrator za gaćice Sexy Secret koji se može kontrolirati pomoću aplikacije Satisfyer Connect.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Držite svoje omiljene vibracije blizu svog klitorisa i ostanite uzbuđeni. We-Vibeov Moxie+ je diskretan, senzualan, primamljiv i sladak. Praktično, zahvaljujući magnetu, stat će u sve gaćice, a njegove tihe vibracije moći ćete primijetiti samo vi ili vaš ljubavnik, kojem možete povjeriti ili plišani daljinski upravljač ili aplikaciju na svom mobitelu i tako mu prepustiti kontrolu preko vašeg zadovoljstva.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Uživajte u povezanosti i sinkronizirajte svoje osjećaje! Sve je moguće s Fuseom, čak i iz daljine. Opremljen je Bluetooth tehnologijom, zahvaljujući kojoj ćete svoja iskustva dijeliti na daljinu sa svojim partnerom. Ugrađena senzorska tehnologija omogućuje dvosmjernu kontrolu povezanih uređaja (u slučaju da vaš kolega posjeduje masturbator iz Kiirooa) i cijeli događaj može kontrolirati bilo tko od vas. LED će vam dati povratnu informaciju svojim osvjetljenjem.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Pulse Union Violet

    Želite li osjetiti apsolutno zadovoljstvo duboko u sebi? Pulse Union će vam pokazati ciljanu stimulaciju koja oduzima dah i izaziva ovisnost na točnom mjestu gdje se rađa pravo blaženstvo. Isprobajte kako je to držati u ruci luksuznu erotsku igračku koja zavodljivo usisava na 5 načina. I što više? Možete upariti Pulse Union sa Svakom aplikacijom i dopustiti da vaše uzbuđenje bude diktirano na daljinu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie+ Aqua

    Držite svoje omiljene vibracije blizu svog klitorisa i ostanite uzbuđeni. We-Vibeov Moxie+ je diskretan, senzualan, primamljiv i sladak. Praktično, zahvaljujući magnetu, stoji uz vaše hlače, a njegove tihe vibracije primijetit ćete vi ili vaš ljubavnik kojemu možete povjeriti plišani daljinski upravljač ili aplikaciju na mobitelu i tako mu prepustiti kontrolu nad tvoje zadovoljstvo.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo i igre u paru, a možda čak i koketiranje sa strancem u setu. Ovaj će vas vibrator oduševiti savršenom dvostrukom stimulacijom unutarnje i vanjske strane vagine. Otpustite, otpustite inhibicije i prepustite se orgazmima koji ostavljaju bez daha!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira sve erogene zone, kao što su klitoris, zategnuta koža ili bradavice, te cirkulirajuće vibracije. Vibracije se mogu kontrolirati pomoću upravljačke ploče ili aplikacije Satisfyer Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 71 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.