×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori punjive luksuzno klitorisna

Artikli 129 za 160 od 217 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Nova zvijezda među vibratorima je rođena, zove se Lily 3, a vi možete s njom slaviti svoju seksualnost! Pogodan je za sve prilike, bilo solo ili udvoje, a oduševit će vas svojom ekskluzivnom cijenom koja je u znaku proslave 20. obljetnice brenda Lelo. Odaberite između 10 snažnih postavki vibracije i uživajte u diskretnim i nezaboravnim orgazmičkim iskustvima!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Date Night Set

    Savršeno dvoje za oboje! Uživajte u najkvalitetnijim funkcijama vibratora i dodajte Pivot vibrirajući prsten. Ovaj ekskluzivni poklon set služi za izvlačenje maksimuma iz predigre i seksa. Ispitajte svoje strasti i želje!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Black Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition donijet će vam čarobno-orgazmičke trenutke u stilu. Kao i vi, ova igračka je pravi original, savršen spoj elegancije, jednostavnosti i korisnosti. Odajte počast ikoni Marilyn Monroe s Womanizerom i uživajte u svom zadovoljstvu s ovim prekrasnim stimulatorom klitorisa besplatno!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Želite li otkriti sve uzbudljive potencijale koje vaše tijelo ima? Dual Explorer će vam rado pomoći! Nudi vam 9 načina rada vibracije i 9 načina kretanja gore i dolje. Stimulator je prekrasno fleksibilan i njime možete maziti svoju vaginu, klitoris, terminal, bradavicu ili bradavice! Dakle, čime početi?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator s pomičnim krajnjim jezičkom zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje dolazi s ciljanom, preciznom stimulacijom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Trysta Violet

    Žudi li vaša g-točka za savršenom stimulacijom? Luksuzni Svakom vibrator poslušat će njegove želje i udovoljiti njemu i vašim željama loptom u pokretu. Zove se Trysta i nudi vam 7 načina vibracija s 5 intenziteta. Skriva 2 visokofrekventna motora i ponosno će uzeti vaš klitoris. Dostignite anđeoski orgazam!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    Manja verzija popularne Le Wand masažne glave. Mala verzija ne zvuči kao luksuz ili nenametljive karakteristike, a kao muškarcu je čudan kakav obrat. Dobivate vibraciju s 10 brzina i 6 korisnika, uz USB stick i malo da vas prijatelj čeka ispod tinte.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Aqua

    Oslobodite svoje najdublje fantazije u prestižnom brendu Lelo SILA Cruise. Ideal nije samo upitnik za seksualne radnike i senzorna istraživanja. Možete saznati što želite ići od vrha do vrha. Prihvatite ponudu novog načina korištenja životinja i divljih životinja.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Što je potrebno za sreću? Vibrator Bess! Udobno leži u vašoj ruci i nudi vam najprecizniju stimulaciju zahvaljujući inovativnoj DirectPower tehnologiji. To znači da se fokusira na najosjetljivije točke i one nadražuju vibracije snažnog motora s brzinama do 10.000 o/min. Vi samo želite tako zgodnu, luksuznu i zgodnu igračku! Https: //www.youtube.com/watch? V = 7MjSunBymv4

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Trebate dobru masažu? Svakome od nas to s vremena na vrijeme zatreba, zato prestižni brend Bodywand dolazi s jedinstvenim alatom s kojim možete uživati u stimulaciji mišića i dubinskoj masaži tkiva. Uz njegovu pomoć opustite i najnapetije mišiće na tijelu i uživajte u ugodnom svježem osjećaju!

    369 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pixey Aquawand White Edition

    Konačno je ovdje! Prekrasna vibrirajuća glava podešena do savršenstva. Diskretno je tih i moćan u isto vrijeme. Glava mu je prekrasno fleksibilna, tako da s njom možete ići bilo gdje, a izrađena je od mekog i kvalitetnog silikona, pa će vam se svidjeti njegov dodir. Drška je izrađena od istog silikona pa je zgrabite i uživajte u najugodnijoj masaži svih vremena.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Kissable Black

    Elegantni crnac je tu samo za tebe i tvoj klitoris! Stavite ga kroz otvor na klitorisu i pustite da ga lagano ili intenzivno usisava pomoću valova pritiska. Jedan, dva, tri i tu je najbolji orgazam svih vremena! Beskontaktna stimulacija odvest će svaku ženu u raj, ali budite oprezni, stvara ovisnost!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    Volite li tajne i uzbuđenja? Ova igračka će biti vaša uzbudljiva tajna! Dolazi u kompletu sa seksi gaćicama od čipke i daljinskim upravljačem u obliku srca. I o čemu se radi? Mali diskretan, ali praktičan vibrator koji se ubacuje u gaćice kako bi vibrirao vašu vulvu u vibracijskom ritmu koji diktirate kontroloru. Dopustite da se razmazite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Najbolje za vas i vaše zadovoljstvo? Ovaj "kunić" iz Dorcela vas nikada neće iznevjeriti! Njegova nevjerojatno fleksibilna će milovati vašu G-točku i klitoris u isto vrijeme. Njegove snažne vibracije i teksturirana površina osigurat će vam trenutke intenzivnog užitka. Dodajte tome funkciju grijanja za vruće osjećaje i krenite u seksualnu avanturu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Napokon je tu! Lijepa vibrirajuća glava divljaka. Oboje su diskretni i moćni. Glava je prekrasno savitljiva pa je možete držati uz nju, a izrađena je od mekog i kvalitetnog silikona, tako da je možete dodati. Drška je izrađena od istog silikona i može se koristiti i koristiti u najmodernijoj masaži svih opterećenja.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše želje neprestano žude za nečim zadovoljavajućim i pitate se kakvu igračku kupiti i konačno je smiriti? Predstavljamo Enchanted Exciter, koji će se senzualno rotirati, uzbuđivati, neodoljivo vibrirati i s ljubavlju uživati u klitorisu. Ispunite svoje želje i konačno doživite pravo zadovoljstvo.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Cato Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Cato pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 10 strastvenih funkcija pulsiranja za G-točku i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Učinite to i također koristite gumb za vrhunac za zajamčeni nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Mint

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition dočarat će vam čarobno-orgazmičke trenutke u stilu. Kao i vi, ova igračka je pravi original, savršen spoj elegancije, jednostavnosti i užitka. Odajte počast ikoni Marilyn Monroe s Womanizerom i uživajte u svom zadovoljstvu s ovim prekrasnim stimulatorom klitorisa za one slobodnog duha!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Niva Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Niva pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 10 strastvenih funkcija rotirajućih vrhova za G-točku i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Učinite to i također koristite gumb za vrhunac za zajamčeni nebeski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    Lelo Tiani će razumjeti vaše tijelo. Glatki, manji dio žena umeće u rodnicu, gdje se također susreće s penisom tijekom vođenja ljubavi. Drugi dio usmjerit će klitoris i milovati ga vibracijama. Dva motora rade i iznutra i izvana, donoseći savršenu uzbudljivu harmoniju.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Sanjate li o nečemu ugodnom i zadovoljavajućem? We-Vibe Touch X je najglatkiji i najugodniji vibrator svih vremena! Pomoći će vam osloboditi napetost u cijelom tijelu, uživati u masažama s njim od glave do pete, a prije svega će ugoditi i pokvariti vaše erogene zone. Uživajte u njemu bilo kada i bilo gdje na svom tijelu!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Tražite li svestrani set prekrasnih čepova nevjerojatnog oblika? G-Play će zadovoljiti vaše zahtjeve! Sadrži 3 igle različite veličine sa 6 funkcija vibracije! Izrađene su od visokokvalitetnog silikona, a motor se može ukloniti, tako da u njima možete uživati bez vibracija. Uživajte u jednostavnom radu, USB punjenju i vodootpornosti!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Puissante Coco Pink

    Tražite erotsku igračku koja vas nikada neće razočarati i uvijek oduševiti? Šarmantni Coco francuske marke Puissant zaslužuje vašu pažnju! Prekrasno je mekan, vrlo svestran i pomaže vam da se povežete sa samim sobom. Oduševit će vas funkcijom usisavanja i vibracije, kotačić s 10 pokretanja. Coco možete saviti kako želite da dopre do vaših osjetljivih mjesta, a tada su dopuštene samo vibracije za vaginu i usisavanje za klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne i-tools brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator šljunčanog oblika zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s iritacijom klitorisa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Miki na punjenje pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam 2 motora i zadivljujuće funkcije vibracije te jezik koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Fuchsia

    Tražite li elegantnu igru za euforičnu upotrebu i korisnost? Dođite i upoznajte čarobnu klamericu po imenu Oriel svjetski popularnog brenda Rocks Off. Očarajte vas svojom svježe očišćenom površinom, fleksibilnom glavom i snažnim vibracijama u vašoj djeci i vlastitoj pari. Dođite i probudite se i izbrišite gdje trebate.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ovaj Luxury Bullet mini vibrator oduševit će vas svojim prepoznatljivim stimulirajućim dijamantnim uzorkom kao i 10 vibrirajućih funkcija za uzbudljivu raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Puissante Coco Blue

    Tražite erotsku igračku koja vas nikada neće razočarati i uvijek oduševiti? Šarmantna Coco francuskog brenda Puissante zaslužuje vašu pažnju! Prekrasno je mekan, vrlo svestran i pomoći će vam da se povežete sa samim sobom. Oduševit će vas svojom funkcijom usisavanja i vibracije, obje s 10 načina rada. Coco možete savijati kako želite da dođe do vaših osjetljivih mjesta, a tada je dovoljna samo vibracija za vaginu i usisavanje za klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zumio i Spirotip Vibrator

    Otkrijte nove uzbudljive osjećaje uz jedinstveni Zumio alat! Eliptičnom rotacijom (ne vibracijom) postižete preciznu stimulaciju tamo gdje je vašem tijelu najpotrebnija. Vrh u obliku žličice pomaže u širenju poticajne energije i stvara nevjerojatan raspon iskustava! Birajte između 8 brzina i prilagodite intenzitet primijenjenim pritiskom.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Luksuzni užitak? Da! Vibrator Secret Pleasures iz kolekcije Cleopatra će se istaknuti na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 10 načina vibracija. On će se pobrinuti za unutrašnjost vagine i klitorisa, pa će vas dvostruka stimulacija dovesti do najboljih orgazama. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ova masažna glava s fleksibilnom vibrirajućom glavom idealna je za ugodne masaže cijelog tijela i erotsku stimulaciju. Uživajte u njegovoj ergonomiji i 10 senzualnih vibrirajućih značajki.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Aika Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantno vibrirajuće jaje s dvostrukom stimulacijom i daljinskim upravljanjem s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u raj? Punjiva Vive Aika pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 10 funkcija vibracije za G-točku i 10 funkcija vibracije za klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 217 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.