×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori klitorisna plastika punjive

Artikli 65 za 96 od 103 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Mali, ali zgodan i ujedno simpatičan vibrator iz Cuties kolekcije! Ima baršunasto mekanu površinu koju ćete zavoljeti na prvi dodir. Također ima izvrsno fleksibilnu glavu za jednostavno ciljanje na prava mjesta i nudi vam 7 načina vibracija. Uživajte u kadi ili pod tušem, jer je vodootporan!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Tražite li igračku u kojoj ćete oboje uživati? Doppio je upareni vibrator s 2 fleksibilne ruke koje ostaju u položaju u kojem ih savijate. Nudi mnogo mogućnosti da isprobate nešto novo prema vašim erotskim idejama. Koristite ga tijekom predigre ili tijekom seksa, gdje će vam daljinski upravljač olakšati odabir načina rada vibracije.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Pretty In Pink

    Mali, ali zgodan? Da! Ovaj kompaktni vibrator za punjenje ima jako jake načine vibracija koji će vas jednostavno usrećiti. Ugodno je mekana i pogodna za stimulaciju klitorisa ili čak bradavica ili testisa. Njegova vodootpornost mamit će vas da se zaigrate pod tušem ili kadom, stoga se ne dajte nagovarati i dođite i uživajte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Klasik iznad svega! Magny je tipičan mini vibrator super performansi i modernog dizajna. Ima zaobljeni vrh za precizno ciljanje i udobno umetanje te savršenu veličinu koju ćete voljeti. Svojim jednostavnim dizajnom stimulirat će unutrašnjost vagine, ali možete obradovati i bilo koje drugo mjesto na svom tijelu ili na tijelu vašeg partnera. Birajte između 10 snažnih funkcija vibracije!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Upoznajte Vice, šareni vibrator za trostruki užitak! Njegove će obline razumjeti vaše tijelo i pogoditi sva važna mjesta. Vice je jak i praktičan, miluje G-točku, klitoris i stražnja vrata i pokazuje vam nevjerojatan svijet miješanih orgazama. Budite dobro i pozovite vas u svoj život sa šarmantnom šarenom igračkom senzualnih značajki.
    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Zgodna i kvalitetna igračka za senzualno punjenje i otkrivanje vaginalnog ili analnog užitka. Ovaj fleksibilni vibrator ima ne samo lijep, već i praktičan oblik. Možete ga koristiti za stimulaciju prostate i brane u isto vrijeme ili za stimulaciju G-točke i klitorisa. Njegova funkcija napuhavanja osigurava osjećaj sitosti, a možete dodati i vibracije u 7 načina.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Panty Vibe Red

    Ovaj vrhunski vibrator po odličnoj cijeni ugnijezdi se u vaše gaćice i zadovoljit će vas bilo kada i bilo gdje. Njegov učinkovit zaobljeni dizajn prilagođava se vašim intimnim konturama i možete se igrati s njim čak iu trenucima samoljublja ili predigre. Možete uživati u njegovim značajkama sa svojim partnerom ili sami, nudi vam 10 izvrsnih načina vibracije za razne zabave, koje možete mijenjati pomoću daljinskog upravljača!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    Treba li precizno ciljati i pogoditi pravo mjesto? Inovativni Ivin Select iQuiver nije samo višenamjenski, već i praktičan po tome što će vas zahvaljujući svojoj maloj veličini stimulirati apsolutno precizno! Birajte između 10 vibrirajućih uzoraka i 6 izmjenjivih završnih kapica izrađenih od luksuznog mekog silikona.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Pitate se što može učiniti tako šarmantna igračka? Nije dovoljno! Panacea je robustan alat s 2 snažna motora sa 7 načina vibracija i 3 brzine. Njegova baza ima ružičasto-zlatnu boju, LED svjetla i može čak i zagrijati! Uživajte u dodiru mekog silikona i uživajte u tom slasnom osjećaju orgazma!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Trebate li malo oružje koje uvijek možete nositi sa sobom ako slučajno sretnete vukodlaka, vješticu, vampira ili drugo čudovište? S ovim mini vibratorom uvijek ćete biti spremni, a njegovih 10 funkcija vibriranja oduševit će vas epskom snagom. Istodobno, možete ga upariti sa svojim omiljenim Lock On dildoom i dodatno podržati njegovu nepogrešivu snagu. Naoružajte se!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Luksuzni užitak? Da! Vibrator Secret Pleasures iz kolekcije Cleopatra će se istaknuti na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 10 načina vibracija. On će se pobrinuti za unutrašnjost vagine i klitorisa, pa će vas dvostruka stimulacija dovesti do najboljih orgazama. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    Jedna od najslađih igračaka u našoj ponudi! Ovaj zeleno-mini vibrator ima prekrasno fleksibilnu glavu i nježno zelenu boju. Nudit će vam 7 načina vibracija, a vi ćete mu dodati sok kroz praktično punjenje putem USB kabela. Uživajte u njegovim vibracijama i elegantnom dizajnu!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PicoBong Transformer Black

    PicoBong Transformer je u osnovi stotine igračaka u jednoj. Stvorite pravi oblik za sebe, bilo za solo igru ili dijeljenje s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Turquoise

    Masirajte i stimulirajte toplinom, hladnoćom i vibracijama! Ovaj elegantni Hot'n Cold vibrator iz You2Toys savršen je za višestruke užitke na tijelu i iznutra. S njegovim spljoštenim vrhom možete udobno ciljati gdje vam je potrebno, a baršunasto meka površina mazit će vašu kožu. Birajte između 7 funkcija vibracije i prepustite se funkciji grijanja do 43 °C ili funkciji hlađenja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Zamislite da se možete prepustiti snažnim i diskretnim vibracijama bilo kada i bilo gdje! Gdje biste ga probali prvi put? Na dosadnom poslu ili na vrućem spoju? Šetati psa? Ne možemo govoriti o vašim fantazijama, ali ono što možemo učiniti je predstaviti ovaj ergonomski oblikovan vibrator koji cilja na G-točku dok istovremeno stimulira klitoris. Uživajte u 10 načina vibracije koji će biti samo vaši, bilo kada i bilo gdje!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Bolje od seksa! Bolje od oralnog seksa! Bolje od svega! Javida je čudo koje će apsorbirati vaš klitoris i istovremeno stimulirati G-točku, zar ne zvuči neodoljivo? Uskoro ćete svladati jednostavnu operaciju i odmah ćete se zaljubiti u svilenkasto mekani silikonski materijal. Zabavi se. Maziti. Učini to.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Indigo

    Snažna stimulacija u slatkoj maloj igrački! Itsy Bitsy je luksuzna mini glava čija je kompaktna veličina čini diskretnim i praktičnim izborom za svakoga tko traži praktičnu seksualnu igračku laku za nošenje. Uživajte u svestranom alatu koji vas može i masirati i uzbuditi svojim intenzivnim i zadovoljavajućim vibracijama za višeosjetilna iskustva sami ili u paru.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Snažna stimulacija u slatkoj maloj igrački! Itsy Bitsy je luksuzna mini glava čija je kompaktna veličina čini diskretnim i praktičnim izborom za svakoga tko traži praktičnu seksualnu igračku laku za nošenje. Uživajte u svestranom alatu koji vas može i masirati i uzbuditi svojim intenzivnim i zadovoljavajućim vibracijama za višeosjetilna iskustva sami ili u paru.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Uzmi svoju orgazmičku sreću u svoje ruke s novom verzijom popularne igračke Lelo Nea 3! Ovo je mali vibrirajući masažer s prekrasnim cvjetnim dizajnom. Poboljšana nova verzija ponudit će vam još širi raspon vibracija, različite intenzitete i obrasce vibracija. Uživajte u uzbudljivim igrama s Lelo Nea 3 kao par ili solo, vaše putovanje seksualnog eksperimentiranja može tek započeti!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Pocket Power Vibrator

    Za razne erotske igrice - također pod vodom!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    Elegancija koja oduzima dah dizajnirana za vaš apsolutni užitak! Nodding Tip Vibrator će se fokusirati na G-točku i klitoris u isto vrijeme. Njihajući glavić će precizno ciljati G-točku i milovati je bučnim vibracijama. Zatim prilagodite kraću savitljivu traku svom klitorisu i prepustite mu brigu o vanjskom užitku! Birajte između 10 različitih načina rada!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Pulse Lite Neo Purple

    Opustite se i uživajte u umirujućim valovima blaženog zadovoljstva. Pulse Lite Neo nudi poboljšano iskustvo u svijetu usisavanja, kombinirajući Pulse Technology™ sa SVAKOM-ovom inovativnom interaktivnom tehnologijom; svijet mogućnosti čeka.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Spot Vibrator with 2 Tips Purple

    Otkrijte, razmazite i eksplodirajte od orgazmičnog užitka! Ovaj vibrator će vam pomoći da se usredotočite na određene osjetljive točke na vašem tijelu i nevjerojatno ih stimulirati. Birajte između 2 izmjenjiva silikonska nastavka i 10 načina vibracija!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cleopatra Secret Pleasures Clitoral Vibrator Black

    Luksuzni užitak? Da! Ovaj klitoralni vibrator iz kolekcije Cleopatra će se istaknuti na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 10 načina vibracija. Također je ugodno fleksibilan i oblikovan tako da genijalno miluje vaša osjetljiva područja. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Mushroom Silicone Wand Vibrator Teal

    Sanjate o nježnom dodiru i osjećaju letenja leptirića u trbuhu? Obožavat ćete Otouch Mushroom! Vrlo je ugodan masažni stimulator, s kojim ćete otkriti svoju strast, kreativnost i nadasve nevjerojatno predivne osjećaje. To jednostavno ne možete propustiti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Goodies Cotton G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Postoji li zabavan i praktičan vibrator po super cijeni? Da, a kolekcija Goodies je dokaz za to! Donosi kvalitetne erotske igračke od vrhunskog silikona i ABS-a, među kojima je i ovaj pamučni vibrator oblika za savršenu i preciznu stimulaciju G-točke i trakom za milovanje klitorisa. Odaberite između 10 funkcija vibracije i povjerite svoj užitak snažnom i tihom motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Pulse Lite Neo Mint

    Opustite se i uživajte u umirujućim valovima blaženog zadovoljstva. Pulse Lite Neo nudi poboljšano iskustvo u svijetu korištenja, kombinirajući Pulse Technology™ sa SVAKOM-ovom inovativnom interaktivnom tehnologijom; svijet mogućnosti čeka.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile G-spot Rabbit Vibrator 3 Motors Purple

    Vodootporna shikula za svestrani užitak! Svidjet će vam se dodir njegovog mekog silikona jednako kao i njegov luksuzni izgled i sposobnosti koje oduzimaju dah. Odvest će vas u raj svojim sofisticiranim oblikom i posebno 15 načina vibracije koji će istovremeno milovati vaginu, G-točku i klitoris. Prepustite se snazi 3 motora i uživajte u nevjerojatnim orgazmičkim iskustvima.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Wild Rabbit Clitoral Stimulator with Remote Control Pink

    Volite li tajne? Ova igračka koja intenzivno vibrira sakrit će se u vaše gaćice, a ugrađeni zečić razveselit će vaš klitoris. Pomoću daljinskog upravljača možete se prebacivati između 12 načina vibracije. Pa možda se nećeš prebaciti? Na vama je hoćete li kontroler zadržati ili ga povjeriti partneru!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Thumping Rabbit Vibrator Purple

    Želite doživjeti čistu blaženu radost? Samo s ovim zapanjujućim i savršeno zakrivljenim vibratorom iz Javida sa nevjerojatnim značajkama! Isprobajte 10 načina vibracije na vrhu koji cilja G-točku, 10 načina pulsirajućeg tapkanja po strateški postavljenoj točki na tijelu vibratora i ne zaboravite 10 načina vibracije u fleksibilnoj ruci za stimulaciju klitorisa.

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida RC Shaking & Vibrating Panty Vibrator Pink

    Uzbudljive vibracije bez obzira što radite! Ovaj ružičasti šarm vibrator iz Javida dizajniran je da bude vaša tiha, diskretna i vibrirajuća tajna. Udobno će se smjestiti u svojim gaćicama, a njegova drhtava drška dražit će tvoju vaginu! Odaberite između 7 načina trešenja i 7 načina vibracije i zgrabite daljinski upravljač s dometom do 8 metara.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Dempsey Inflatable Rabbit Vibrator Purple

    Nikad prije nije bilo ovdje, vibracije i funkcije napuhavanja u jednom prekrasnom ružičastom vibratoru iz Pretty Love! Ovaj novi jedinstveni vibrator ima dvije točke vibriranja i funkciju napuhavanja zahvaljujući kojoj će vas savršeno ispuniti zadovoljstvom. Zato uživajte!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 103 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.