×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori klitorisna punjive

Artikli 65 za 96 od 831 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Vrlo korisno za jedan vibrator! Nazovite se Hot Lover i pobrinite se da se naviknete na svoju G točku i klitoris. Skriva dva motora s dva motora. Njegova druga nepostojeća sposobnost je sposobnost zagrijavanja do opojnih 40 stupnjeva, što ostavlja miksere na dnu želuca i povećava cirkulaciju krvi. Vaša orgazmična iskra je očigledna! A ako ne dobijete tortu, možete to provjeriti dobrom aplikacijom Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Gladys Pink

    S 30 funkcija vibracije, ovaj silikonski štapić je glatka i zaobljena igračka za masažu koja će Vama i Vašem partneru predstavljati luksuz. Oblik je besprijekorno gladak s prekrasnim silikonskim premazom i zaobljenim konturama koje će nevjerojatno masirati kožu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Fabulous Four

    Otkrijte naše najprodavanije proizvode u setu Satisfyer Fabulous Four. Sadrži analni vibrator, vibrator za kuniće, vibrator s tlačnim valovima i vibrator za masažu. Svi proizvodi su izrađeni od silikona i lako se zamjenjuju.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium idealna je kombinacija novih tehnologija i visokokvalitetnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air stimulira vaš klitoris bez kontakta – od supernježno do supersnažno u 12 različitih razina intenziteta. S novom funkcijom autopilota svoj orgazam doživljavate neočekivano i na iznenađujuće nov način. Ritam se mijenja sa svakom upotrebom. Smart Silence osjeća vašu želju. Womanizer Premium počinje tek kada gotovo dotakne površinu vaše kože. To ne samo da ga čini tišim za korištenje, već i vaš užitak čini još intenzivnijim. Zahvaljujući jedinstvenoj obradi, Womanizer Premium potpuno je vodootporan.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Svaka žena zaslužuje da joj se posveti puna pozornost! Svaka žena zaslužuje orgazam i zadovoljstvo. Svaka žena zaslužuje Paloqueth Dual Stimulation, pomoćnika koji je pristupačan i praktičan. Pustite da u isto vrijeme siše vaš klitoris i vibrira izravno na G-točku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive RoMAX Heating & Bouncing Rabbit Purple

    Želite li uživati u senzualno toplim vibracijama i realističnom punjenju iz noći u noć? RoMAX je moderan i praktičan vibrator s funkcijom zagrijavanja u koju ćete se zaljubiti i funkcijom crimpinga koja stvara uistinu realistična iskustva. Naravno, tu je i vibracija od 10 seksi modova. I pričekajte dok ne osjetite blagi dodir ugodnog silikona na svojim intimnim mjestima, oh!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo, na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Revolucije i nove mogućnosti. Apsolutni užitak i najnovija tehnologija. Pametna aplikacija i stimulacija klitorisa koja oduzima dah. Cijeli svijet se radovao ovome! Tu je novi Satisfyer Curvy koji se kontrolira putem aplikacije! Upoznajte i otkrijte beskrajne mogućnosti zbližavanja s partnerom na drugom kraju svijeta ili kako to učiniti u ritmu omiljene pjesme.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ izrađen od silikona s 3 motora podmazuje sve vaše erogene zone: koristite ga kao ležeći vibrator, vibrator s valovima pritiska ili vibrator za G-točku za maksimalnu raznolikost dok ste sami.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Ogledalo ogledalo na zidu, zašto se uopće ne mogu opustiti? Vaš novi masažer iz Satisfyera nudi lijek: konačno suputnik koji se ne žali što Vas izdašno masira! Zahvaljujući impresivnoj XXL veličini i skrivenoj snazi iza svoje zavodljive silikonske glave, Wand-er Woman rješava probleme, ublažava napetost i grebe svaki orgazmički svrbež.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Melt Coral

    Jedini Pleasure Air™ stimulator dizajniran za parove, s pulsirajućim valovima i nježnim usisavanjem koji se osjeća bolje od svega drugog.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Tražite li nešto više od dosadnog vibratora? Dash bi vas sigurno mogao zanimati! Ima nekoliko značajki koje će vam se svidjeti. Može rado sisati klitoris i milovati ga malim jezikom, koji savršeno simulira oralni seks. Vibrirati će u vama maksimalnom snagom, a i dalje vam nudi senzualnu funkciju zagrijavanja. To će biti ljubav na prvi pogled, zar ne?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Luksuzna stimulativna igra u dva koraka koja te sranje! Lelo igre su u konstantnom tempu, a najveće leglo uzgajivačnica je trenutno erotsko tržište dosade. Ako želiš najbolje, želiš Lelo. Dođite i upoznajte Enigmu. Ovo je luksuzna igra koja će vam omogućiti da napravite i G-točku i klitoris i pružite vam autentičan orgazam bez slikanja.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Jedan zajednički cilj i dvije vrste stimulacije. Kolekcija Silver Delights kombinacija je originalnog i nenadmašnog Womanizer Premium i najmoćnijeg mini vibratora We-Vibe u jednoj ekskluzivnoj kutiji po sniženoj cijeni. Slavite kvalitetu, ljubav, zadovoljstvo i uzbuđenje!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Black

    Kombinacija snage i svestranosti skrivena je u ovoj vibrirajućoj glavi! Sadrži dva motora, svaki na jednom kraju, a djeluje i kao vibrator. Oduševite ne samo svoja vanjska i unutarnja osjetljiva mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu koji žude za pažnjom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Set od 2 vibrirajuće igračke u jednom pakiranju. Punjivi ležeći vibrator također je daljinski upravljač za intimno vibrirajuće jaje. Navlaka se može koristiti kao ručni džepni vibrator ili kao stimulator koji se nosi unutar gaćica. Punjive vibrirajuće kegelove loptice mogu se daljinski kontrolirati i pomažu u vježbanju dna zdjelice kako bi se razvili jači intimni mišići i povećalo Vaše seksualno zadovoljstvo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova mazi klitoris senzualnim valovima pritiska, a G-točku snažnim vibracijama. Zahvaljujući fleksibilnom lančanom zglobu, ovaj silikonski vibrator prilagođava se vašem tijelu i pruža vam optimalnu stimulaciju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2, možete uživati u besplatnom napuštanju, najluksuznijoj masaži na svijetu, intimnoj stimulaciji i lakom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable Black-Gold

    Bežični štapićasti masažer s 5 snažnih brzina 10 uzoraka vibracija za duboku masažu vrata i leđa, PALOQUETH ručni lagani punjivi masažer za tijelo s uklonjivim silikonom koji se savija za 360°

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući svom zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Prekrasni valovi pritiska stimuliraju klitoris s 11 intenziteta bez kontakta. Love Breeze će vas također inspirirati svojom mekom silikonskom glavom, punjivom baterijom i ergonomskom, vodootpornom završnom obradom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Više Vam nije potreban Tinder za ugodan solo seks ili s partnerom. Vodootporan, moćan, s mekom teksturom koja poziva na maženje kako bi se povećao užitak trljanja i opremljen s dva motora umjesto jednim za neviđenu dvostruku stimulaciju, Bruno Intense je vibrator za parove s daljinskim upravljačem koji će Vas zbližiti bolje nego safari kroz savanu

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dupla zabava, dupli užitak – potpuno novi Satisfyer DUAL PLEASURE je stimulator klitorisa s Bluetoothom i unutarnji vibrator G-točke. Napravljen za uparivanje s nagrađivanom aplikacijom Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE upravo je doveo Vaše senzualno putovanje na novu razinu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium eco

    Najpopularniji Womanizer Premium sada u novom ekološkom kaputu! Uživajte u 12 razina intenziteta stimulacije klitorisa, koji će vas odvesti u raj za nekoliko minuta zahvaljujući valovima pritiska i jedinstvenoj tehnologiji. Prijateljski je prema planeti i beskrajno uzbudljiv za vas, stoga uživajte u erotskoj igrački za sve koji razmišljaju ekološki.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Najbolji orgazam doživjet ćete samo uz vibrator Eternal Love. Senzualno je razigran i nudi vam 3 zapanjujuće značajke kojima nećete moći odoljeti. Vibracije će izmasirati stijenku rodnice, pulsirajući dio će posebno stimulirati G-točku, a savršene mikrovibracije će milovati klitoris. Zajedno će to biti najbolji užitak!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Lush Kira Velvet

    Spremni za bezgranične mogućnosti užitka? Lush Kira rabbit vibe ima dvije točke vibracije i gurajuću, vrteću, grijaću osovinu. Zečje uši nude stimulaciju klitorisa u stilu surround zvuka. Kira nudi 7 funkcija vibracije, nudeći mnogo opcija za odabir! Silikon UltraSilk ugodan je za Vaše tijelo. USB magnet za punjenje i otporan je na prskanje za jednostavno čišćenje.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Luksuzna punjiva masažna glava Le Wand elegantne srebrne boje pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu izrađenu od najkvalitetnijeg silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy impresionira svojim ovalnim oblikom i kompaktnim dizajnom. Kruti vibrator, izrađen od glatkog silikonskog tijela, podmazuje klitoris pomoću uklonjive kombinacije pritiska valjka i vibracije.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Tražite li igračku koja će začiniti vašu vezu? Toplo preporučujemo ovaj par vibratora. Nudi vam 9 načina rada vibracija, između kojih ćete se prebacivati pomoću daljinskog upravljača. Dva silikonska krila će milovati klitoris, a drugo rame će zadovoljiti unutarnji dio vagine, gdje će se susresti s penisom. Dva motora pobrinut će se za vaš užitak, ali i uobičajene orgazme.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 831 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.