×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori punjive glatka posebno za žene

Artikli 129 za 160 od 559 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • InToYou Hydra Vibe with Pulsation and Clitoris Stimulating Tongue 3 Motors Turquoise

    Upoznaj Hidru! Riječ je o šarmantnom vibratoru s 3 motora koji će vam oduzeti dah. Njegove 3 moćne značajke će vam se svidjeti. Može vibrirati u 7 načina, tako da počinje blagim škakljanjem, a završava savršenim potresom. Osim toga, odvaja se pametnim jezikom koji se igra s klitorisom u 7 modova, a posljednja divna karakteristika je pulsiranje s 10 razina. Sve u jednoj igrački!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Vibrirajuće bojeve glave inspirirane moćnim egipatskim faraonima! Emituje snažne vibracije koncentrirane u glavi, pa vam pruža intenzivnu i izravnu stimulaciju. Njegove funkcije zaljubit će se ne samo u vaša osjetljiva područja, već i u umorne i bolne mišiće po cijelom tijelu. Riješite se stresa, opustite se i učinite dobro s ovom luksuznom masažnom glavom.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cruise Cerise

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Čaša šampanjca u baru visoko iznad gradskih krovova, wellness hotel s infinity bazenom ili novi Satisfyer Luxury High Fashion od poliranog aluminija - priuštite si jer to zaslužujete. Prsten od ekstra mekog medicinskog silikona s laganom elegancijom okružuje vašu pičku i očarava ga stimulacijom koja oduzima dah temeljenom na valovima pritiska Satisfyer.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LELO Sona Cerise

    Upoznajte Sina, klitorisalni stimulator klitorisa koji na ovom mjestu preuzima 75% svih životinjskih vrhova od ostalih igračaka na kojima ste se oporavili. Sa svojim niskim pritiskom kotrljanja, Sona će vam pokazati novu dimenziju orgazma, koji može biti intenzivan, nevjerojatan, divan i ugodan. Na prvi pogled, Sona će vas zagrliti svojim šarmantnim dizajnom, izrađena je od jednog silikona, sjaj je gladak, vodootporan, a također luksuzan i elegantan kao i vi.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Zajamčeni orgazam je zajamčeni način da poboljšate svoj najgori dan! Sa svojom jedinstvenom tehnologijom Pleasure Air, ovaj beskontaktni stimulator klitorisa dovest će vas do orgazma kad god poželite. Uz njega ćete uživati u osjećaju sličnom usisu, otkrit ćete nova ugodna iskustva i najbolje vrhove koje ćete uvijek iznova poželjeti.

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Zahvaljujući 2 snažna motocikla, besprijekornom dizajnu od punog silikona i istovremenoj stimulaciji G-točke i klitorisa, model Mono Flex postat će zvijezda svake kolekcije pomagala. Cjelokupni dojam nadopunjuje elegantan dizajn i kontrola primjene.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Novi Embrace Me vibrator stimulira klitoris i G-točku, a mi još uvijek pomažemo vibrirati dva motora. Očaravajući gornji prsten, vibrator kombinira praktično rukovanje sa stimulacijom rotacije prepuštanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    Ako je potrebno, a nikako kako god želite? Novi Lelo Ora 3 je samo za vas, koji će vam pokazati pravo 100% blaženstvo. Njegova najsuvremenija tehnologija PreMotion koristi četvrtinu i preciznu rotaciju i ubija rotor i vibrator. Što je jezik bolniji, to je intuitivan. Učini nas i nikad ne dopusti da poželiš!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Snail Vibe Pink

    Želite erotsku igračku koja vas sigurno neće razočarati? Snail Vibe osmislili su pravi profesionalci na temelju znanstvenog istraživanja i razvoja. Prilagodit će se vašim potrebama, zadovoljiti vas dvostrukom stimulacijom i uz nju doživjeti najbolje orgazme! Saznajte zašto je takav kakav je i znajte da vam uz njega neće trebati nijedna druga igračka.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Enora Black

    Tko je tvoja najbolja želja? Je li to elegantna masažna glava s markama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedam nebesa? Punjiva Enora preobražava vaše snove i kreativnost! Jezik je prekrasno djelo remakea i 2 upotrebljiva vrha za vas da vam pokažem nepovoljan dodatak. Živite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planeti.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic je nešto poput "male crne" među erotskim igračkama, tako da ne smije nedostajati u vašoj kolekciji pomagala. Ima jedinstvenu tehnologiju tlačnih valova koja stvara učinak usisavanja klitorisa bez premca. Birajte između 8 razina intenziteta i uživajte u uzbudljivom početku i apsolutnom vrhuncu orgazma. Womanizer Classic je vodootporan i bit će vaš suputnik čak i kada se igrate u kupaonici.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Orange

    Stimulacija ključa klitorisa orgazam je koji svetac poznaje od nas. Srednjovjekovni, a praznik nas korisni život ima malo mogućnosti. Neki frajeri intenzivno kopaju, neki su mekani. On razumije Trinity i njegova žena radi što žele – zaduženja.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Minds of Love Timo Purple

    Moderni vibrator snage za vašu apsolutnu korist! Kako biste stimulirali klitoris i b-točku, postoje 2 snažna motora s 10 intenzivnih funkcija. Odaberite one prave za sebe među vibrirajućim i pulsirajućim metodama koje volite i koristite u opskrbi mekim i visokokvalitetnim silikonom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya 2 Black

    Mislite li da stimulacija od dva kilograma boli od stimulacije na jednom mjestu? Ovako Lelo misli o najunosnijem vibratoru na svijetu - Sorayu 2. Važno je senzibilizirati svoju g-točku i klitoris, pobijediti ono što je precizno, pokušava i nepretenciozno izvesti. Sigurno čita Tom. Ne možete pogoditi hrpu i uživati u nagrađujućem iskustvu s elegantnim vibratorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Ulazite li u svijet erotskih igračaka i tražite prave pomagače? Isprobajte GoPower, igračke koje izazivaju najveću ovisnost na tržištu! Među njima je Jamie, vibrator u stilu zeca s jedinstvenom funkcijom šoka u 5 načina rada kao i 10 razina intenzivne vibracije. Ima realističan dizajn i snažno crno tijelo, što je super erotska kombinacija koja će ostvariti sve vaše erotske snove!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Eidolon

    Povežite svoj Eidolon s bluetoothom telefona i spremni ste za igru.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Elegantni Trinity vibrator nudi zadivljujući trostruki užitak koji pruža odjednom i u isto vrijeme! Njegov promišljen dizajn uključuje čvrsto tijelo, snažan klitoralni stimulator i nevjerojatan stražnji stimulator. Svi vaši mokri snovi sada se mogu ostvariti!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex White

    Već 3-taktni motor, model Double Flex ima G-točku, klitoris i vanadijevu kožu s istom rukom. Poboljšavajući tehnologiju Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a opet vas ohrabruju snažne vibracije koje kontroliraju aplikaciju.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Starlet 3 Pink

    Ponekad nam i oni najmanji donose najveću radost u životu. Kao Womanizer Starlet 3! Kroz Pleasure Air tehnologiju, pustite svoj klitoris u raj i pokažite vam opojne orgazme urina za nekoliko minuta. Omogućite vam da možete pokazati sve korisne prednosti i uživati u vizualnim prednostima prekrasnog dizajna borbe.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sunray Pink

    U Satisfyer Sunrayu možete koristiti istu G-točku i stimulaciju klitorisa kako biste veličali vibracije i pritisak tiska. Ovaj Rabbit silikonski vibrator dizajniran je da bude fleksibilan kabel koji može lako pristajati vašem tijelu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Osjećate li se kao da ponekad želite više nego što nude i najbolje igračke za seks? Dakle, ova jedinstvena vijest je samo za vas! Savršen je za svaku priliku jer ima 3 snažna neovisna motora i moći ćete odabrati jednu ili više funkcija odjednom. Čitajte dalje kako biste otkrili 3 načina rada ovog gadgeta koji vam nikada neće dosaditi!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Uživajte u savršenoj atmosferi uz novi Club Vibe 3.OH, koji reagira na glazbu! Zahvaljujući diskretnoj veličini, možete ga imati u svojim gaćicama bilo kada i bilo gdje. Tih je, lagan i opremljen s 3 načina užitka. Također vrijedi spomenuti i punjivu ugrađenu bateriju i bežični daljinski upravljač s integriranim mikrofonom.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Pink

    Upoznajte Sina, klitorisalni stimulator klitorisa koji na ovom mjestu preuzima 75% svih životinjskih vrhova od ostalih igračaka na kojima ste se oporavili. Sa svojim niskim pritiskom kotrljanja, Sona će vam pokazati novu dimenziju orgazma, koji može biti intenzivan, nevjerojatan, divan i ugodan. Na prvi pogled, Sona će vas zagrliti svojim šarmantnim dizajnom, izrađena je od jednog silikona, sjaj je gladak, vodootporan, a također luksuzan i elegantan kao i vi.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Predstavljamo Satisfyer Heated Affair vibrator i garantiramo da će vas izluditi! Doživite nekontrolirane orgazme s ovim moćnim vibratorom koji pruža istovremenu stimulaciju i unutar vagine i posebno u G točki i izvana u klitorisu. Ima 12 različitih funkcija vibracije kao i posebnu funkciju grijanja koja se penje do 40 stupnjeva Celzijevih, za realističnije korisničko iskustvo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planetu.

    169 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    S 2 upečatljiva motocikla, elegantnim dizajnom od silikonskih jastučića i samouvjerenom G-točkom i stimulacijom klitorisa, model Mono Flex zvijezda je zbog koje se vaša kolekcija usporava. All-inclusive dojam pojačan je elegantnim dizajnom i kontrolom utrke.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • FUN FACTORY MiSS Bi Pink

    Miss Bi kombinira fenomenalnu stimulaciju klitorisa s uzbudljivom stimulacijom G-točke. Dva potpuno neovisna motora zajamčeno će vas odvesti do vrha! Tijekom intenzivnog razvoja i serije uspjeli smo stvoriti oblik koji svojom fleksibilnošću savršeno zadovoljava žensku anatomiju. Zakrivljeni kraj iritira vašu G-točku kada je potpuno umetnuta, dok široka i prilagodljiva izbočina vibrira vaš klitoris i vanjski dio intimnih dijelova. Uz to, zaista široki završetak ove igračke pružit će vam ugodan osjećaj potpune ispunjenosti.

    139 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Sisanje, lizanje i vibracija - najbolja kombinacija! Otkrijte nova iskustva s ovom praktičnom i elegantnom igračkom sa savitljivim jezikom. Njegova inovativna tehnologija pokazat će vam nove senzualne vrhunce koji vas nikada neće prestati zabavljati!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Pruža užitak s funkcijom lizanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 559 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.