×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori ekstra tiho silikon punjive

Artikli 129 za 160 od 320 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic je nešto poput "male crne" među erotskim igračkama, tako da ne smije nedostajati u vašoj kolekciji pomagala. Ima jedinstvenu tehnologiju tlačnih valova koja stvara učinak usisavanja klitorisa bez premca. Birajte između 8 razina intenziteta i uživajte u uzbudljivom početku i apsolutnom vrhuncu orgazma. Womanizer Classic je vodootporan i bit će vaš suputnik čak i kada se igrate u kupaonici.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" with Remote Flesh

    Žudite li za radošću koja je nepatvorena i stvarna? Upoznajte nevjerojatno lijep i realističan Silexd dildo sa snažnom funkcijom vibracije kojom se upravlja putem daljinskog upravljača. Ispunite svoje najdublje snove, strasti i želje s realističnim dildom iz snova!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Climax+

    Heat Climax + svojim zakrivljenim stimulatorom stimulira prostatu i osjetljivo perinealno tkivo. Dva motora aktiviraju snažne vibracije, dok silikonska funkcija grijanja jamči realistične osjećaje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser savršen je za razne stimulacije svih erogenih zona, poput klitorisa ili grudi. Vibrator za prste je vrlo jednostavan i intuitivan za rukovanje zahvaljujući fleksibilnom otvoru.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex White

    Već 3-taktni motor, model Double Flex ima G-točku, klitoris i vanadijevu kožu s istom rukom. Poboljšavajući tehnologiju Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a opet vas ohrabruju snažne vibracije koje kontroliraju aplikaciju.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Indy Red

    Nijedna žena ne može odoljeti Tigru! Poticanje prepoznatljivog mršavljenja i zakrivljenosti legla donijet će intenzivne vibracije, vaša G točka bit će točka blatostanja. Tražite li divlju iskru? Uz turbopunjač možete život tigra tigra sa živom energijom koja će vas odvesti do legla. Glasate li za svog ljubavnika? Iskoristite neočekivano intenzivnu stimulaciju od postupnog uvođenja - s Tiger Tigerom imamo malo čitanja bliže.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Žene se dijele u dvije skupine – one koje su pronašle svoju g-točku i one koje u nju ne vjeruju. Paloqueth G-Spot je tu za obje grupe. Zahvaljujući svom obliku i nešto više gomoljastoj glavi od tijela, možete udobno ciljati na G-točku i stimulirati ovo divno mjesto mokrim orgazmom. Ne vjerujete? Pokušati!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sunray Pink

    U Satisfyer Sunrayu možete koristiti istu G-točku i stimulaciju klitorisa kako biste veličali vibracije i pritisak tiska. Ovaj Rabbit silikonski vibrator dizajniran je da bude fleksibilan kabel koji može lako pristajati vašem tijelu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    S 2 upečatljiva motocikla, elegantnim dizajnom od silikonskih jastučića i samouvjerenom G-točkom i stimulacijom klitorisa, model Mono Flex zvijezda je zbog koje se vaša kolekcija usporava. All-inclusive dojam pojačan je elegantnim dizajnom i kontrolom utrke.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planetu.

    169 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Melt Blue

    Jeste li znali da čak i zrak može biti stvarno uzbudljiv? Međutim, valjda su vakuumski valovi ti koji paraju tvoj klitoris! We-vibe Melt je parni stimulator sa sposobnošću nježnog usisavanja, s kojim se ništa ne može usporediti. Osim toga, njime se upravlja putem aplikacije i obećavate čak i igre na daljinu. Dopustite da vas ponese pulsirajući orgazmički val za vaš klitoris!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je svestrani vibrator koji ne želite propustiti! Moćan je, talentiran i elegantan. Ergonomski je dizajniran za jednostavno držanje. Ima 2 super jaka motora koji se mogu koristiti samostalno ili u društvu. Idealan je za stimulaciju klitorisa, G-točke i bradavica. Za primamljivu predigru ili snošaj koji oduzima dah, za solo seks ili igru s partnerom, Angel će zadovoljiti svaku Vašu potrebu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator, čija je prednost funkcija senzualne privrženosti, a također će stimulirati vaš klitoris. Bit će mu tako lako podleći!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Zahvaljujući praktičnom magnetu, model Sexy Secret diskretno drži u gaćicama i svojim ergonomskim oblikom i intenzivnim vibracijama stimulira klitoris. Pomagalo nadopunjuje ugodan i nježan silikon te mogućnost upravljanja putem Connect aplikacije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Shiatsu Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava sa značajkama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjivi Vive Shiatsu pretvara vaše snove u stvarnost! Riječ je o remek-djelu lijepog izgleda i dinamičnog oblika koje će vam pokazati nezamislivu ekstazu. Doživite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegantni vibrator G-točke ima dva F1 turbomotora koji daju ozbiljnu snagu. Jedan se nalazi na vrhu, a drugi kao nastavak za stimulaciju klitorisa koji će vam uvijati nožne prste. Ovi F1 motori nove generacije vibriraju pri nevjerojatnih 7200 o/min i 14 000 o/min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Purple

    Koje se žene ne boje dvotaktne stimulacije i orgazma, koje pate iznutra i izvana. Mythical je ovdje da spasi vašu patnju. Njegov snažni F1 motor s 10 vibracija za promjenu stupnjeva prijenosa vrlo je brzo silikonsko tijelo tako da je točno na g-točki. Klitoris treba smanjiti, hvaleći kontaktnu stimulaciju pritiska na zid.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    Womanizer Premium kombinacija je jedinstvenih tehnologija i elegantnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air daje vam beskontaktnu stimulaciju klitorisa na 14 različitih razina i hvali poboljšanu funkciju autopilota, dok možete otvoriti neočekivane i zakašnjele angažirane orgazme suočeni s novim pristupima. Istaknite svoje želje i egzistenciju na najvišoj razini, ako imate priliku koristiti jednog igrača, diskretnu, diskretnu i intenzivnu ženskarošu Premuim, koja je također dobro zalijevana.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Climax

    Sa svojim glomaznim okruglim vrhovima, ovaj analni vibrator Heat-Climax mazi vas stimulirajućom funkcijom grijanja i snažnim vibracijama. Zavodljivo glatki silikon čini ga savršenim prirodnim nastavkom koji će probuditi vašu strast!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Cerise Red

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret se uz pomoć praktičnog magneta može udobno zakopčati u gaćice, gdje potom uz pomoć jakih vibracija diskretno stimulira klitoris. Ovim silikonskim alatom možete upravljati putem aplikacije ili pomoću priloženog daljinskog upravljača.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mia Rose Clitoris Energy Wave Stimulation Exclusive

    Žene vole cvijeće i zaljubit će se u ovu ružu! Razvija njihov pupoljak užitka u nevjerojatan orgazam zahvaljujući snažnom sisanju koji oduzima dah. Svaka žena zaslužuje cvijet i svaka također zaslužuje zadovoljstvo. Napravite onu do koje vam je jako stalo, ili probudite u sebi samoljublje i poklonite sebi ovu ružu i cvjetajte od sreće.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    Slomljeno srce ponekad može biti jako lijepo, zar ne vjeruješ? Ovaj jedinstveni užitak u obliku srca nije samo za one koji trenutno imaju srce od dvije polovice. Otvorite ga i otkrijte zavodljive mikrovibracije i nenadmašnu funkciju lizanja!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe 3 Pink

    Treća generacija jedne od najpopularnijih igračaka na svijetu, Gvibe 3 jednostavno će vas zabaviti! Super je moćan, jer skriva 3 motora. Šarmantan je, ergonomskog oblika i izrađen od ugodno mekog i fleksibilnog silikona. Uživajte i otkrijte s njim novo uzbuđenje koje vam neće pokazati nijedna druga igračka!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Stronic Surf Black

    Život je prekratak da bismo doživjeli samo prosječne orgazme. Uz Stronic Surf pogodit ćete sve osjetljive živčane završetke, doživjet ćete zadovoljavajući osjećaj sitosti i stimulacije najviše razine. Lezite i dopustite da vam Stronic Surf pokaže vaše vještine i snagu u 10 različitih načina. Stronic Surf radi bez ruku, tako da vaše ruke ostaju slobodne, a njegov tihi motocikl osigurava potpunu diskreciju.

    169 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, ura! Ovaj dobro ugođeni suputnik u krevetu jedva čeka da sa svojom znatiželjnom njuškom krene istraživati vaše najosjetljivije mjesto. Njegovih 12 uzbudljivih programa vibriranja, senzualno nagnuti voluminozni vrh i fleksibilno tijelo također su dobri razlozi za vas, jer ovaj slatki vibrator G-točke stimulira vaše svetište kao nitko drugi. Njegov praktičan pričvrsni prsten s integriranom kontrolnom pločom omogućuje vam da intuitivno odaberete svoju omiljenu vrstu vibracije pritiskom na gumb, dok ovaj divlji "nilski konj" drži pod kontrolom - čak i tijekom posebno mokre zabave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Ovaj zečji vibrator Embrace Me stimulira klitoris i G-točku u isto vrijeme pomoću vibracija dvaju snažnih motora. Zahvaljujući pričvrsnom prstenu, vibrator kombinira praktično rukovanje s potpunom stimulacijom točaka zadovoljstva.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Crush

    Dual Crush model kombinira uzbudljivu tehnologiju tlačnih valova sa zakrivljenom, vibrirajućom osovinom izrađenom od fleksibilnog silikona. I klitoris i G-točka mogu se stimulirati intenzivnim vibracijama putem intuitivne upravljačke ploče.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Black

    Koje žene ne bi čeznule za dvostrukom stimulacijom i orgazmom koji oduzima dah iznutra i izvana. Mythical je tu da ispunite svaku svoju strast. Njegov snažni F1 motor s 10 brzina vibracije skriven je unutar svilenkasto mekog silikonskog tijela tako da je usmjeren izravno na g-točku. Klitoris će tada biti uznemiren, zahvaljujući beskontaktnoj stimulaciji valova pritiska.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Sa svojim zaobljenim jezikom, ovaj aplikacijski vibrator razmazit će vas savršenom preciznošću, ali zahvaljujući velikom tijelu, možete ga nanijeti i ravno i stimulirati cijelo područje klitorisa. Tada nećete imati izbora nego prepustiti se divnom osjećaju vrhunca!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Upoznajte kraljicu, talentirana je, ima distanciran ukus i prirodni šarm. Zalo Queen prekidači s jednom inovativnom PulsWave tehnologijom koja će pomoći vašim g-točkama dobiti intenzivnu stimulativnu stimulaciju. Otključajte iznimno dobre udare i osam PulsWave stimulacija g-točke s tehnologijom, koristite funkciju grijanja, intenzivne vibracije, kontrolu primjene, prekrasan Swarovski kristal i korištenje klitorisa ili bradavica za pomoć pri postavljanju. Što znaš o mojoj ženi?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 320 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.