×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 129 za 160 od 458 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegantni vibrator G-točke ima dva F1 turbomotora koji daju ozbiljnu snagu. Jedan se nalazi na vrhu, a drugi kao nastavak za stimulaciju klitorisa koji će vam uvijati nožne prste. Ovi F1 motori nove generacije vibriraju pri nevjerojatnih 7200 o/min i 14 000 o/min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo i parove, a možda i koketiranje s nekim dosad nepoznatim. Ovo jaje sadrži super snažan motor i fokusirat će svoje vibracije na vašu G-točku. Uživajte u iznimno intenzivnim orgazmima i ne zaboravite podijeliti svoje zadovoljstvo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Već na prvi pogled, Ripple Vibe vibrator osvojit će vas svojom zavodljivom valovitom teksturom zahvaljujući kojoj će vas preplaviti brojni valovi uzbuđenja. Ripple Vibe izrađen je od svilenkasto mekog silikona, koji je siguran za tijelo i ugodan na dodir. U njegovoj utrobi leži snažan motor koji za vas vibrira igračku u 5 različitih načina rada pri 3 različite brzine. Kao i druge moderne igračke, može se puniti putem USB-a.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Želite li se osjećati kao kraljica? Zato izaberite kralja među vibratorima! Ovo skriva 2 snažna motora, voli klitoris s vibracijama i istovremeno senzualno dodaje. Dopustite da vas miluje svilenkasto glatki silikon i otkrijte 10 uzbudljivih postavki udaraca i vibracija!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, može se pohvaliti sputavajućim mekim silikonom u kombinaciji s visokokvalitetnim metalom za uzgoj. Upravljanje uz pomoć tradicionalnog uobičajenog kontrolera i naše prvoklasne aplikacije omogućuju vam da igrate igre dalje i dalje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, ura! Ovaj dobro ugođeni suputnik u krevetu jedva čeka da sa svojom znatiželjnom njuškom krene istraživati vaše najosjetljivije mjesto. Njegovih 12 uzbudljivih programa vibriranja, senzualno nagnuti voluminozni vrh i fleksibilno tijelo također su dobri razlozi za vas, jer ovaj slatki vibrator G-točke stimulira vaše svetište kao nitko drugi. Njegov praktičan pričvrsni prsten s integriranom kontrolnom pločom omogućuje vam da intuitivno odaberete svoju omiljenu vrstu vibracije pritiskom na gumb, dok ovaj divlji "nilski konj" drži pod kontrolom - čak i tijekom posebno mokre zabave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    Tražite li onu pravu? Lijepa nježna i zgodna? Ovaj snažni vibrator za kuniće dijeli vas na 10 načina tapkanja i 10 načina vibracije. Funkcija tapkanja uzrokuje pokrete s lijeva na desno i njima značajno stimulira točku G. Manja ruka tada vibrira na klitorisu i dopire do sedmog neba. Upravljajte motorima neovisno i dodirnite orgazmično nebo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Vibrator za veliki izbor užitaka po nenadmašnoj cijeni! Ugodno je mekan, genijalno zakrivljen i karakterističan za preciznu stimulaciju g-točke. Tijelo mu je lagano valovito, što omogućuje iritaciju klitorisa ili analnog dijela. Sadrži 2 snažna motora s odvojenom kontrolom, koja nudi 10 načina vibracija i 5 brzina. Držite ga za praktičnu ručku i radite kako vam je potrebno.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Aplikacija Air Pump Bunny 5 Connect nevjerojatno je svestrana: dopustite da Vas maze vibracije iz dva snažna motora i senzualno napunjenim vrhom osovine. Za ekskluzivna iskustva upravljajte vibratorom pomoću aplikacije Satisfyer Connect.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe 3 Pink

    Treća generacija jedne od najpopularnijih igračaka na svijetu, Gvibe 3 jednostavno će vas zabaviti! Super je moćan, jer skriva 3 motora. Šarmantan je, ergonomskog oblika i izrađen od ugodno mekog i fleksibilnog silikona. Uživajte i otkrijte s njim novo uzbuđenje koje vam neće pokazati nijedna druga igračka!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Otkrijte dvostruku penetraciju o kojoj niste ni sanjali! Orgasmic Double Do, jedinstveni je dvostruki dildo i praktičan vibrator u jednom! Ima dva različita kraja i motore koji vam daju vibraciju u 9 načina s jedne strane i ponovno uzbudljivo povećanje u 9 načina s druge strane. Isprobajte koliko je dildo prekrasno fleksibilan i igrajte se s njim prema svojim idejama!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Vaš novi najbolji prijatelj za usamljene večeri! Angus je senzualni vibrator sa šok funkcijom i 2 snažna motora, s kojima možete u potpunosti uživati u svom orgazmičkom potencijalu. Nudit će vam 8 načina vibracije i 8 načina šoka i ne samo to, zahvaljujući remenu uživat ćete i u stimulaciji klitorisa. Uživajte u nevjerojatnim značajkama, mekanom silikonskom materijalu i snazi 2 snažna motora.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Elegantna i nestašna igračka za strastvene parove koji žele uživati u još intenzivnijem ljubavnom iskustvu! Zuna je vibrator za par koji će stimulirati oba partnera u isto vrijeme tijekom seksa. U paketu ćete pronaći i šarmantnu leopard torbu u koju možete pohraniti igračku ili je nositi kao vrećicu za bubrege. Uživajte u 7 uzoraka vibracija i 3 brzine koje će oduševiti G-točku, klitoris i penis.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    Luksuzan smještaj, učinkovite funkcije i dobrobit, kao što je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija i motori visokih performansi zajedno stvaraju dodatni snijeg s konstantnom frekvencijom. Uživajte u uvjerljivom putovanju do neugodnog orgazmičkog cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Sanjate o realističnom dildu i žudite za uzbudljivim vibracijama? Upoznajte Austina! Njegov šarmantan autentičan oblik potpuno će vas osvojiti, a što više kada počnete otkrivati 20 načina vibracije. Osim toga, zahvaljujući kraćoj naramenici, Austin će milovati vaš klitoris, a jačinu vibracija možete odrediti putem daljinskog upravljača. Pričvrstite dildo s krajnjom vakuumskom čašicom na glatku površinu i uživajte u vožnji bez ruku.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Svjetski bestseler konačno na češkom tržištu! Upoznajte se s vibratorom Pilgrim's Sassy koji odiše ljepotom, elegancijom, uzbuđenjem i snagom. Njegovo mekano fleksibilno tijelo izrađeno od prvoklasnog silikona pomoći će vam da ciljate svoju G-točku zahvaljujući svom obliku, a Swarovski kristal koji krasi igračku čini Sassy pravim draguljem i daje vam osjećaj luksuza. Dopustite da vas zavede domišljat oblik, učinkovite funkcije i šarmantan dizajn vibratora kojeg se žene diljem svijeta ne žele odreći.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Crush

    Dual Crush model kombinira uzbudljivu tehnologiju tlačnih valova sa zakrivljenom, vibrirajućom osovinom izrađenom od fleksibilnog silikona. I klitoris i G-točka mogu se stimulirati intenzivnim vibracijama putem intuitivne upravljačke ploče.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 je upravo ono što ste dugo željeli! Riječ je o luksuznom erotskom pomagalu s 2 upotrebljiva kraja - masažnom glavom s jedne strane i vibratorom s ciljanjem G-točke s druge strane. Dva motora, prvoklasni silikon, zapanjujuće performanse i nezaboravni trenuci užitka. Učini dobro.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Upoznajte kraljicu, talentirana je, ima distanciran ukus i prirodni šarm. Zalo Queen prekidači s jednom inovativnom PulsWave tehnologijom koja će pomoći vašim g-točkama dobiti intenzivnu stimulativnu stimulaciju. Otključajte iznimno dobre udare i osam PulsWave stimulacija g-točke s tehnologijom, koristite funkciju grijanja, intenzivne vibracije, kontrolu primjene, prekrasan Swarovski kristal i korištenje klitorisa ili bradavica za pomoć pri postavljanju. Što znaš o mojoj ženi?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Žudite za prvoklasnom igračkom za senzualni užitak? Kolekcija 3Some ispunit će vaše želje i unijeti jedinstvena seksualna iskustva i intenzivne orgazme u vaš život. Rock N'Ride ima 2 snažna motora i spreman je da vas utrostruči! Dođite saznati više o njemu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Petite Tickler Purple

    Trostruka stimulacija od 10 brzina u moćnoj maloj igrački! Neka vam teksturirani dio dopre do koljena s izvrsno debelim opsegom i tankim naramenicama koje su fleksibilne i dizajnirane da vas obaviju čistim užitkom. Dio "lakat" je fleksibilan pa se Petite Ticker savršeno prilagođava vašem tijelu. Pomoću kontrolera odaberite željenu razinu stimulacije!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Lelo uvijek pomiče granice i donosi najkvalitetnije luksuzne erotske igračke! Upoznajte novitet pod nazivom Enigma. Oduševit će G-točku i klitoris svojom sposobnošću stimulacije i odvest će vas tamo gdje ćete doživjeti izvanzemaljski orgazam!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Trostruka stimulacija i ekstra jake vibracije! Ovaj Javidov vibrator elegantnog je oblika i izrade koji će se pobrinuti za sva vaša osjetljiva područja. Mali remen s mekanim jezicima milovat će klitoris, jajca će se pobrinuti za analni užitak, a dobro će doći i vagina te G-točka. Uživajte na sve ili ništa!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Black

    Koje žene ne bi čeznule za dvostrukom stimulacijom i orgazmom koji oduzima dah iznutra i izvana. Mythical je tu da ispunite svaku svoju strast. Njegov snažni F1 motor s 10 brzina vibracije skriven je unutar svilenkasto mekog silikonskog tijela tako da je usmjeren izravno na g-točku. Klitoris će tada biti uznemiren, zahvaljujući beskontaktnoj stimulaciji valova pritiska.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 izrađen je od silikona s 3 motora za brisanje svih vaših erogenih zona: Koristite vibrator za pojačavanje za pozicioniranje, vibrator s tlačnim valjkom ili vibrator G-brzine za maksimalnu veličinu s istom brzinom kao i svaki muškarac.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Tehnološki najnapredniji vibrator koji cilja na G-točku koju je svijet ikada vidio. Ispunite sve svoje intimne želje uz Kiiroo Pearl 2, koji ima tehnologiju osjetljivu na dodir, snažan motor i vodootpornost. Ova moderna igračka osluškuje vašu vaginu i njezine potrebe, a zatim stimulira, zadirkuje i nakon toga izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati u njemu na daljinu sa svojim partnerom, ili možete sinkronizirati Pearl 2 s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno se uroniti u svoje strasti.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Otkrijte maksimalnu uzbudljivu svestranost sa Satisfyer Curvy Trinity 2! Nudit će vam 3 motora i 2 funkcije s odvojenim kontrolama. Njeguje i klitoris i G-točku i može koristiti valove pritiska i vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Tehnološki najnapredniji vibrator za G-točku koji je svijet ikada vidio dobio je još jednu nadogradnju, a sada sve svoje intimne želje možete ispuniti uz Kiiroo Pearl 3! Ima tehnologiju osjetljivu na dodir kao i snažan motor. Ova moderna igračka osluškuje vašu vaginu i njezine potrebe te stimulira, draži i potom izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati sa svojim partnerom na daljinu ili možete uskladiti Pearl 3 s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno uroniti u svoje strasti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Dizajn ovog šapnog vibratora inspiriran je žezlom moćnih egipatskih faraona. Vibrator emitira jake vibracije koncentrirane na glavu štapa za snažnu, izravnu stimulaciju. Velika masažna glava pomaže u smirivanju bolnih mišića i ublažavanju stresa. Kyro je opremljen s dva višenamjenska silikonska dodatka za proširenje mogućnosti užitka. Jedan dodatak se može koristiti za draženje i stimulaciju osjetljivih područja, primjerice bradavica, dok je drugi dodatak savršen za istraživanje G-točke i istovremeno stimuliranje klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Ekstra jake vibracije za vanjski i unutarnji užitak! Ovaj nepogrešivi snažni ružičasti vibrator iz Sweet Smilea impresionirat će vas svojim realističnim dizajnom koji izravno potiče ugodne erotske igre. Glavić će mu se posvetiti G-točki, a testisi će zadovoljiti klitoris. Pričvrstite vakuumsku čašicu na glatku površinu i uživajte u užitku bez ruku.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex Red

    Uz 3 snažna motocikla, model Double Flex s istom pažnjom njeguje G-točku, klitoris i vanjske stidne usne. Zahvaljujući tehnologiji Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a ipak ćete biti oduševljeni snažnim vibracijama koje kontrolira aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 129 za 160 od 458 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.