×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori luksuzno punjive

Artikli 161 za 192 od 312 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2 možete uživati u nezaboravnom odlasku, najluksuznijoj masaži na svijetu, poboljšanoj stimulaciji i ugodnom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator za prste zabavljat će vas i tijekom uvertira i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s intenzivnom iritacijom vibracija.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Cleopatra Secret Pleasures G-Spot Vibrator Black

    Luksuzni užitak? Da! Secret Pleasure vibrator iz kolekcije Cleopatra će se istaknuti na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 10 načina vibracija. Osim toga, u sredini je malo fleksibilan pa s njim možete udobno doći do svih osjetljivih mjesta. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ova relativno mala vibrirajuća glava zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje proizlazi iz iritacije snažnim vibracijama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    Luksuzan smještaj, učinkovite funkcije i dobrobit, kao što je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija i motori visokih performansi zajedno stvaraju dodatni snijeg s konstantnom frekvencijom. Uživajte u uvjerljivom putovanju do neugodnog orgazmičkog cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Sanjate li o luksuzu i realnim iskustvima? Furious Rabbit 2.0 je tu da ostvari vaše snove! Sadrži dva super snažna motora i ima šarmantan polurealističan dizajn. Odvest će vas u raj zahvaljujući 3 funkcije: šišanju, rotirajućim perlicama i vibrirajućim ušicama za klitoris. Neka vas G-točka i pička maze u isto vrijeme!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Patite od luksuznog i elegantnog izgleda? Prekrasne i ujedno funkcionalne erotske igračke iz kolekcije Goddless izrađene su od tamnoplavog silikona vrhunske kvalitete i ukrašene su šarmantnim zlatnim detaljima. Ovaj Nereos vibrator oduševit će vas svojom ekstra stimulirajućom teksturom i zakrivljenim oblikom. Neka vam pokaže svoju spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Invincible Black

    Ovaj elegantni crnac je tu samo za tebe i tvoj klitoris! Stavite ga kroz otvor na klitorisu i pustite da ga lagano ili intenzivno usisava pomoću valova pritiska. Jedan, dva, tri i tu je najbolji orgazam svih vremena! Beskontaktna stimulacija odvest će svaku ženu u raj, ali budite oprezni, stvara ovisnost! Ili ti to nije dovoljno? U tom slučaju dodajte vibraciju!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Pokušavam podići senzaciju za svoju umjetnost! Luksuzni Lelo Soraya Wave je dvostruki kako bi vas inspirirao i hvalio WaveMotion tehnologije kako bi ih učinio još boljim od najljepših ljubavnika. G-točka i klitoris vole ostale štence. Neka Soraya ti je u bolu kovala život!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Nešto poput najljepšeg dječaka u boy bendu. Nešto poput prirodne ljepote. Nešto više. Mystim Terrific Truman vibrator je snažan, atraktivan, diskretan i savršen. Samo uz njega orgazmične emocije eksplodiraju u vama zahvaljujući dva motora, genijalnom obliku i svilenom materijalu. Prihvatite poziv na orgazmični ples.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Slijedite svoje blaženstvo dok spokojne, duboke, tutnjave vibracije pogađaju Vaše omiljeno mjesto s vrhunskom preciznošću.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Gigi 2 Blue

    GIGI™ 2 je poboljšana verzija jednog od najpopularnijih vibratora. GIGI je vjerojatno najpozitivnije ocijenjeni aparat za stimulaciju intimnih G točaka ikada stvoren. Zahvaljujući spljoštenom vrhu, idealan je za otkrivanje ove erogene zone. Nova poboljšanja uključuju mekši silikon, potpuno vodootporan dizajn i 100% veće performanse u svih 8 načina rada vibracija.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Žudite za snažnom snagom, elegancijom i prekrasnim dizajnom? Ova masažna glava ispunit će vaše intimne želje i pomoći vam da se riješite ukočenih i umornih mišića. Glava joj je prekrivena svilenkasto mekanim silikonom, a zahvaljujući velikoj ogradi pružit će vam zaista intenzivnu stimulaciju. U isto vrijeme, izvanredno je fleksibilan, punjiv i tih. Dopustite sebi da se razmazite na senzualan i opuštajući način.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Upoznajte poboljšanu Emmu, luksuznu maserku s funkcijom konstantnog grijanja i kontrolom putem pametne aplikacije. Ima fleksibilnu okruglu glavu, za koju se neće biti problem nagnuti i udobno zadovoljiti svako osjetljivo mjesto na tijelu. Stavite na njega nastavak u obliku zečjih ušiju i otkrijte malo drugačiji osjećaj. Pa tko će odlučivati o vašem zadovoljstvu? Sinkronizirate li vi, vaš partner s druge strane svijeta, prijatelj na webu ili vaša Emma s interaktivnim videozapisima?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nami Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava s nevjerojatnim karakteristikama koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Nami ostvarit će Vaše snove! Riječ je o remek-djelu prekrasnog izgleda i 2 korisna ruba i 4 koji nastavka koji će vam pokazati nesvakidašnju ekstazu. Doživite rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Nedostaje li vam pravi orgazam uzrokovan dvostrukom stimulacijom? Žudite za elegantnom igračkom koju ćete rado gledati i još više rado raditi s njom? Vaši će se snovi uskoro ostvariti, jer na tržište stiže ovaj dragulj koji će se zahvaljujući zgodnoj vješalici poigravati s unutarnjom stranom vagine, ali i s klitorisom. Uživajte u učinkovitom luksuzu, igrački koja ima stil i pokazuje vam raj koji se zove orgazam.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Pink

    Želite li spiralni orgazam? Lelo Sila je klitoralna igra s kojom možete čitati svoje tijelo i mogućnosti klime. Njegov otvor okružuje prednosti vašeg bisera, a jedinstvena tehnologija zvučnih valova učinit će da živite kao debeli ton ispod vas. Sila je primjerena vašim zaposlenicima, arhitektu mjesnog komunalnog poduzeća i vozaču kroz najbolji put do smeća.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Riješite se svega svog tereta! Neka nježni zvučni valovi progutaju vaš klitoris i odvedu vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni Sona 2 Cruise stimulator jedne od najboljih marki na Lelo tržištu pobrinut će se za vanjske i unutarnje živčane završetke klitorisa. Funkcija Cruise tada osigurava da će se razina stimulacije povećati dok gurate Son bliže svom tijelu. Priuštite si elegantnu igračku i beskrajna orgazmička iskustva!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    Uzbudljiva igra koja nema granica! Popularni Doxy Die Cast dolazi u novoj verziji za punjenje, ali ne gubi na snazi. Očarat će vas ne samo svojim super intenzivnim vibracijama, već i svojim šarmantnim svjetlucavim plavim metalnim tijelom i mekom silikonskom glavom, sve skriveno u praktičnom i diskretnom aluminijskom kućištu. Otkrijte uzbudljivo zadovoljstvo uz moćnu Doxy masažnu glavu!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Lilac

    Želite li spiralni orgazam? Lelo Sila je klitoralna igra s kojom možete čitati svoje tijelo i mogućnosti klime. Njegov otvor okružuje prednosti vašeg bisera, a jedinstvena tehnologija zvučnih valova učinit će da živite kako vaše tijelo zvuči ispod vas. Sila je primjerena vašem osoblju, arhitektu mjesnog komunalnog poduzeća i vozaču kroz najbolji put do smeća.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Twenty One Vibrating Diamond

    Što će zadovoljiti i najzahtjevnije žene? Vibrantni zlatni dijamant! Dragulj koji gledate je prvi vibrator iz Bijoux Indiscrets, koji brend donosi sa stilom. Otkrijte prekrasnu luksuznu igračku i ujedno maksimalno zadovoljstvo!

    52,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Zadržite svoje omiljene vibracije dok je klitoris još čist i ostavljen budan. We-Vibeov moxie je diskretan, senzualan, iritantan i sladak. Magnet je ugodan za vašu mačku, a njegove snažne vibracije su pomalo samodostatne za vas ili vašeg ljubavnika, a vi također imate kontrolu nad svojom korisnošću.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Predstavljamo vam vašu novu luksuznu dragu za beskrajne trenutke strasti i nevjerojatnih orgazama. Snažan je pa će vas baš zadovoljiti, fleksibilan je pa vam se prilagođava, silikon je pa će vam biti udoban, vodootporan je pa će vam se svidjeti i kada se kupate, a vodootporan je, tako da nikad ne ponestane soka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dame Products EVA II Hands-Free Vibrator Quartz

    Nova Eva II inovativna marka Dame nadahnut će vas ljubavlju. Eva II je samostalna i treba je čuvati jer ima fleksibilnog krila koji se izliježe pod morem i lije na njezin klitoris. Eva II je mala, lagana, vodootporna i vrlo učinkovita i dizajnirana od strane žena za žene. U paketu ćete pronaći elegantnu punkciju za svoju uslugu i kao mjesto za uštedu vaših malih pogodnosti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Shiatsu Black

    Tko je tvoja najbolja želja? Je li to elegantna masažna glava s markama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedam nebesa? Punjivi Vive Shiatsu pretvara vaše snove u kreativnost! Vozač je izvanredan način da pogledate dinamičan oblik kože, koji će vam pokazati nepovoljan balans. Živite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Patite od luksuznog i elegantnog izgleda? Prekrasne i ujedno funkcionalne erotske igračke iz kolekcije Goddless izrađene su od tamnoplavog silikona vrhunske kvalitete i ukrašene su šarmantnim zlatnim detaljima. Ovaj Benelos vibrator oduševit će vas svojom genijalnom teksturom i zakrivljenim oblikom. Neka vam pokaže svoju spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Provjereni klasik u novom kaputu godinama! Ekstra veliki i luksuzni srebrni vibrator oduševit će vas sa svoje 3 brzine vibracije u kojima ćete uživati tijekom unutarnje ili vanjske stimulacije. Osim toga, također se može puniti putem USB-a i vodootporan. Uživajte u njegovoj glatkoj površini i pustite da dođe do vrha.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    Luksuzna izrada, učinkovite funkcije i savršeno zadovoljstvo, takav je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija i motori visokih performansi zajedno stvaraju dodatnu snagu s nevjerojatnom frekvencijom. Uživajte u uzbudljivom putovanju do neusporedivog orgazmičkog cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Black Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition donijet će vam čarobno-orgazmičke trenutke u stilu. Kao i vi, ova igračka je pravi original, savršen spoj elegancije, jednostavnosti i korisnosti. Odajte počast ikoni Marilyn Monroe s Womanizerom i uživajte u svom zadovoljstvu s ovim prekrasnim stimulatorom klitorisa besplatno!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Svaki osmijeh čini svijet malo boljim, pa ovaj slatki donositelj radosti nosi svoje ime u čast dobrog raspoloženja posvuda. Što zapravo i nije tako daleko, kada dođe iza ugla sa svojom ergonomskom oblinom: nakon što ste podlegli njegovom šarmu, zavodi Vas svojom podatnom površinom Silk Touch, ugodno zaobljenim oblikom i 12 programiranih vibracija od kojih zastaje dah.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Kako postići najugodniji orgazam? S igračkom za preciznu stimulaciju sa svih strana! Sway je uređaj promišljenog oblika i gromoglasnih vibracija na oba kraja. Idealan je za istraživanje i otkrivanje G-točke, prostate, klitorisa, samo zadirkivanje bilo gdje! Dodajte funkciju zagrijavanja, opustite se i lebdite od uzbuđenja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Nova zvijezda među vibratorima je rođena, zove se Lily 3, a vi možete s njom slaviti svoju seksualnost! Pogodan je za sve prilike, bilo solo ili udvoje, a oduševit će vas svojom ekskluzivnom cijenom koja je u znaku proslave 20. obljetnice brenda Lelo. Odaberite između 10 snažnih postavki vibracije i uživajte u diskretnim i nezaboravnim orgazmičkim iskustvima!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 161 za 192 od 312 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.