×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori ružičasta punjive

Artikli 33 za 64 od 247 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Lovense Nora Vibrator

    Originalni Bluetooth Rabbit vibrator.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolucionarni bežični vibrator na daljinsko upravljanje koji možete puniti putem USB-a. Ovaj genijalni vibrator je lagan, tanak i izravno traži upotrebu u šetnji gradom.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Žene vole cvijeće i svaka žena će voljeti ovu ružu najviše od svih cvijeća! To nije obična ruža, to je ruža puna užitka, uzbuđenja i zadovoljstva. Njegove latice okružuju tajnu rupu u koju uvlačite klitoris koji je strastven zbog usisavanja. Neka vaš klitoris cvjeta od blaženstva!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Pocket Pink

    Ova mala masažna glava prestižnog brenda PalmPower može se udobno sakriti u džepu, no unatoč svojim mini dimenzijama iznenadit će vas svojom zadovoljavajućom snagom. Ovaj slatki model, kao i oni veliki, izrađen je od prvoklasnog silikona i dat će vam izvanzemaljske snažne vibracije, koje ćete zahvaljujući fleksibilnom vratu ciljati točno tamo gdje ih vaše tijelo želi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Nalazite li najbolje pomagače za svoju ljubav prema ljubavi? We-Vibe su majstori erotskih pomagala za parove! Refren koji vam apsolutno govori da je strašan, prilagođava se, provjerava se (čeka i kroz aplikaciju), a njegove vibracije su samo opojne za oba partnera, tako da nitko neće htjeti voditi niti jednog bez njega. Prijavite se na sljedeću scenu kada pate od najmodernijeg stanja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Vibrator koji ispunjava ono što obećava! S njim ćete se zabaviti u paru i sami. Radujte se inovacijama, novim iskustvima, radosti i uzbuđenju. A ako se u zadnje vrijeme baš i ne zabavljate u krevetu, ne brinite, ovaj će vibrator ponovno probuditi vašu strast!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mona 2 Pink

    Popularni osvajač G dots još je bolji nego prije! U dogovoru sa svojim konkurentima, Mona 2 ima 2x više snijega za intenzivniju stimulaciju. Osim toga, Mona 2 je 100% vodootporan.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Pink

    Sanjate li o lijepoj i kvalitetnoj tješini koja će se pobrinuti za vašu g-točku? Amyin vibrator luksuznog brenda Svakom sigurno će biti pravi! Na prvi pogled je lijep i moderan, na prvi dodir je nevjerojatno mekan i ugodan, jer je napravljen od silikona. Budite zaslijepljeni sa 6 strastvenih modova od vibracije do pulsiranja!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Tajni vibrator koji ne želite sami slušati ... Vrhunski prijenosni vibrator Secret + ima modernu, ergonomsku bazu koja omogućuje maksimalnu kondiciju i također rebrastu površinu za stimulaciju klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Gigi 2 Pink

    GIGI™ 2 je najpopularnija verzija najpopularnijeg vibratora. GIGI je ikada stvoren aparat za stimulaciju intimne G-točke.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Znate li da vaše vođenje ljubavi može biti još uzbudljivije? Sve što trebate učiniti je pozvati ga uz ovaj praktični prsten koji miluje i penis i klitoris. Zahvaljujući povlačenju, penis će biti nešto osjetljiviji, njegova erekcija će biti duža, a orgazam će biti intenzivniji. Dame će, pak, totalno pasti na vibracije usmjerene prema klitorisu i okolini tijekom penetracije. Uživajte u najboljim iskustvima!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Pripremite se da budete gurnuti u svijet stimulacije punim kontaktom s Venus Butterfly silikonskim daljinskim upravljačem Venus “G”™. Sada već svjetski poznata kolekcija Venus p​o​t​e​n​t​i Butterfly ponovno je to učinila s intimnim oblikom, savitljivim masažerom G-točke i 12 intenzivnih funkcija vibracije. Raširite krila i zadirkujte u pokretu sa zadivljujućim dometom daljinskog upravljača do 32,5 stopa (10 m)!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Pink

    Mislite li da su i ljudi i žene sretni? Upoznajte nenametljiv najbolji i realističan Silexd dildo s mogućom funkcijom vibracije. Na površini, dildo je dobar mehaničar i užitak za podmazivanje, odnosno četvrta četvrtina erekcije je ista. Učinite svoje snove, tuge i želje realističnim dildoom iz snova!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Više Vam nije potreban Tinder za ugodan seks sami ili s partnerom. Vodootporan, moćan, s mekom teksturom koja poziva na maženje kako bi se povećao užitak trljanja i opremljen je s dva motora umjesto jednim za neviđenu dvostruku stimulaciju, Bruno Intense je vibrator za parove s daljinskim upravljačem koji će Vas zbližiti . Nego safari kroz savanu

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Punjiva masažna glava šarmantnog oblika. Doživite savršeno uzbuđenje i jedinstvenu snagu ove luksuzne igračke. Izrađen je od svilenkasto mekog silikona i nudi vam 10 razina vibracija. Njegov ergonomski oblik jamči jednostavno rukovanje i vodootporan dizajn pod tušem.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina Wave Pink

    Opustite se s prvim aparatom za masažu vaše kože. Vrlo intimna naslovnica prsta, znam ono "dođi k meni".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Zajamčeni orgazam je zajamčeni način da poboljšate svoj najgori dan! Sa svojom jedinstvenom tehnologijom Pleasure Air, ovaj beskontaktni stimulator klitorisa dovest će vas do orgazma kad god poželite. Uz njega ćete uživati u osjećaju sličnom usisu, otkrit ćete nova ugodna iskustva i najbolje vrhove koje ćete uvijek iznova poželjeti.

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Zahvaljujući 2 snažna motocikla, besprijekornom dizajnu od punog silikona i istovremenoj stimulaciji G-točke i klitorisa, model Mono Flex postat će zvijezda svake kolekcije pomagala. Cjelokupni dojam nadopunjuje elegantan dizajn i kontrola primjene.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Pink

    Pokušaj, bolji i diskretniji, to je ono o čemu se radi u Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cerise

    Upoznajte Sina, klitorisalni stimulator klitorisa koji na ovom mjestu preuzima 75% svih životinjskih vrhova od ostalih igračaka na kojima ste se oporavili. Sa svojim niskim pritiskom kotrljanja, Sona će vam pokazati novu dimenziju orgazma, koji može biti intenzivan, nevjerojatan, divan i ugodan. Na prvi pogled, Sona će vas zagrliti svojim šarmantnim dizajnom, izrađena je od jednog silikona, sjaj je gladak, vodootporan, a također luksuzan i elegantan kao i vi.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cruise Cerise

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Snail Vibe Pink

    Želite erotsku igračku koja vas sigurno neće razočarati? Snail Vibe osmislili su pravi profesionalci na temelju znanstvenog istraživanja i razvoja. Prilagodit će se vašim potrebama, zadovoljiti vas dvostrukom stimulacijom i uz nju doživjeti najbolje orgazme! Saznajte zašto je takav kakav je i znajte da vam uz njega neće trebati nijedna druga igračka.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Stimulacija klitorisa, a posebno oralni seks uvest će svaku ženu u raj, u to nitko ne sumnja. Dame stvaraju savršenu i raznoliku stimulaciju uz pomoćnika koji će raditi točno ono što želi, smireno svaki dan i svaki put malo drugačije. Upoznajte Clitellu, klitoralni stimulator koji oponaša oralni seks, koji uključuje razne dodatke i, naravno, ima različite brzine.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Moderna i moćna vakuum pumpa za stimulaciju vašeg cvijeta. Uživajte ne samo u 3 razine usisavanja, već i u 12 prekrasnih razina vibracija, sve uz prisutnost uzbudljivih podražaja. Pumpa je ugodno fleksibilna i mekana, jer je izrađena od higijenskog i kvalitetnog silikona. Povećajte svoju osjetljivost i otkrijte potpuno novi val orgazmičkog užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Eidolon

    Povežite svoj Eidolon s bluetoothom telefona i spremni ste za igru.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Vibrira, pulsira, usisava, udara i tapka! Ovaj vibrator ispunit će sve vaše želje. Možete ga koristiti za masažu cijelog tijela ili za iritaciju intimnih dijelova. Njegova dva kraja su upotrebljiva, s jedne strane je fleksibilna masažna glava s usisnim nastavkom ili bez nastavka za tapkanje. S druge strane nalazi se ergonomski zakrivljeni vibrator s fleksibilnim vrhom. Isprobajte sve 3 značajke od 10 načina!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je svestrani vibrator koji ne želite propustiti! Moćan je, talentiran i elegantan. Ergonomski je dizajniran za jednostavno držanje. Ima 2 super jaka motora koji se mogu koristiti samostalno ili u društvu. Idealan je za stimulaciju klitorisa, G-točke i bradavica. Za primamljivu predigru ili snošaj koji oduzima dah, za solo seks ili igru s partnerom, Angel će zadovoljiti svaku Vašu potrebu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rianne S Heart Vibe French Rose

    Simpatičan vibrator za punjenje u obliku srca idealan je poklon. Diskretan izgled omogućit će vam da ovog suputnika imate sa sobom bilo kada i bilo gdje. Za sve će se pobrinuti glatka silikonska površina i vrlo snažan motor s 10 brzina.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Starlet 3 Pink

    Ponekad nam i oni najmanji donose najveću radost u životu. Kao Womanizer Starlet 3! Kroz Pleasure Air tehnologiju, pustite svoj klitoris u raj i pokažite vam opojne orgazme urina za nekoliko minuta. Omogućite vam da možete pokazati sve korisne prednosti i uživati u vizualnim prednostima prekrasnog dizajna borbe.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Zahvaljujući praktičnom magnetu, model Sexy Secret diskretno drži u gaćicama i svojim ergonomskim oblikom i intenzivnim vibracijama stimulira klitoris. Pomagalo nadopunjuje ugodan i nježan silikon te mogućnost upravljanja putem Connect aplikacije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY MiSS Bi Pink

    Miss Bi kombinira fenomenalnu stimulaciju klitorisa s uzbudljivom stimulacijom G-točke. Dva potpuno neovisna motora zajamčeno će vas odvesti do vrha! Tijekom intenzivnog razvoja i serije uspjeli smo stvoriti oblik koji svojom fleksibilnošću savršeno zadovoljava žensku anatomiju. Zakrivljeni kraj iritira vašu G-točku kada je potpuno umetnuta, dok široka i prilagodljiva izbočina vibrira vaš klitoris i vanjski dio intimnih dijelova. Uz to, zaista široki završetak ove igračke pružit će vam ugodan osjećaj potpune ispunjenosti.

    139 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 247 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.