×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori vodonepropusno ljubičasta punjive

Artikli 33 za 64 od 146 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 je nadograđena verzija popularnog LELO vibratora za G-točku koji daje puni osjećaj, sada sa 100% povećanom snagom vibracije uz potpuno vodootpornu svestranost.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Realistic Vibe Purple

    Mali, vodootporan i ne samo prikladan za putovanja, ovo je realistični vibrator iz kolekcije Elegant Series. Ima šarmantan oblik penisa s prepoznatljivim žirom i venama. Nudi vam 15 načina vibracija i pruža vam razne užitke kako u vagini tako iu analnom. Ne zaboravite uživati s njim u kadi ili pod tušem, jer je vodootporan.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Purple

    Nijedna žena ne može odoljeti Tigru! Zahvaljujući prepoznatljivim nazubljenjima i zakrivljenom vrhu koji donosi intenzivne vibracije, vaša će G-točka biti puna blagostanja. Žudite za divljim iskustvom? Turbo tipkom opskrbit ćete Tigra živom energijom koja će vas odvesti do vrha. Volite li nježnog ljubimca? Uživajte u neočekivano intenzivnoj stimulaciji od postupnog uvođenja - sa svakim Tiger notchom bit ćete korak bliže užitku.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Zajedno do vrhunca! Ova igračka za parove kombinira prsten za penis i testise s fleksibilnim vibratorom i stimulatorom klitorisa. Nakon što se prstenovi postave na penis i testise, ravni vibrator stimulirajuće teksture smjestit će se na penis i učiniti penetraciju ugodnijom. Dame, bez brige, zahvaljujući valovitom stimulatoru i klitoris će doći na svoje. Zaključak - ovo će biti opojna stimulacija za sve!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    Vibracijski uzorci 3x7 - Sa 3 potisne kretnje drške i 7 vibracijskih uzoraka zečjih ušiju, PALOQUETH potisni vibrator nudi vam opcije 3x7. Slobodno mijenjajte načine rada koji odgovaraju vašoj ljubavnoj brzini.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Koja je njezina najtoplija tajna? Vibrator za prste koji može raditi u krevetu, ali ga radije koristi kao pratioca u čipkanim gaćicama. Glatki silikon savršeno je ugodan za njezino tijelo, a motocikl sluša njezin klitoris. Srce joj kuca brže, prst pritiska gumb i pojačava vibracijski intenzitet.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Žene se dijele u dvije skupine – one koje su pronašle svoju g-točku i one koje u nju ne vjeruju. Paloqueth G-Spot je tu za obje grupe. Zahvaljujući svom obliku i nešto više gomoljastoj glavi od tijela, možete udobno ciljati na G-točku i stimulirati ovo divno mjesto mokrim orgazmom. Ne vjerujete? Pokušati!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Napokon je pronašla igračku koja je savršeno zadovoljila sve njezine intimne potrebe. Voli vibracije, zakržljanje, kružne pokrete, toplinu i istovremeno stimuliranje klitorisa. Jedva je čekala da proba. Htjela je sve odmah i odjednom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Osjećate li se kao da ponekad želite više nego što nude i najbolje igračke za seks? Dakle, ova jedinstvena vijest je samo za vas! Savršen je za svaku priliku jer ima 3 snažna neovisna motora i moći ćete odabrati jednu ili više funkcija odjednom. Čitajte dalje kako biste otkrili 3 načina rada ovog gadgeta koji vam nikada neće dosaditi!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Stronic Real Dark Violet

    Realističan dizajn, pokriven punjenjem, dugotrajna izdržljivost (do 2 sata s jednim udarcem!) I veliki izbor ritma i brzina pulsiranja. Ovo je novi Stronic Real!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Ternence Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestanite i nabavite ovaj nevjerojatan vibrator s prekrasnom funkcijom rotacije! Pružit će vam istinski intenzivan užitak zahvaljujući 12 funkcija vibracije i 4 funkcije rotacije. Ima genijalno zakrivljeni oblik kako bi udobno dosegao g-točku, ali u isto vrijeme ponesite tako osjetljivi klitoris u show. Zato učinite nešto za sebe i pozovite ovog rotirajućeg prijatelja u svoju spavaću sobu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Shiatsu Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava sa značajkama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjivi Vive Shiatsu pretvara vaše snove u stvarnost! Riječ je o remek-djelu lijepog izgleda i dinamičnog oblika koje će vam pokazati nezamislivu ekstazu. Doživite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Nova zvijezda među vibratorima je rođena, zove se Lily 3, a uz nju možete slaviti svoju seksualnost! Pogodan je za sve prilike, bilo solo ili udvoje, a oduševit će vas ekskluzivnom cijenom koja je u znaku proslave 20. obljetnice brenda Lelo. Birajte između 10 snažnih postavki vibracije i uživajte u diskretnim i nezaboravnim orgazmičkim iskustvima!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Front Row purple

    Neka Vas zavede klasična elegancija!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Mala, kompaktna i iznimno moćna, ovo je punjiva masažna glava Wand Vibe iz kolekcije Elegant Series. Nudi vam 15 različitih načina vibracija s kojima ćete uživati u savršeno senzualnom iskustvu masaže. Savršeno leži u ruci i lako se kontrolira, pa ga zgrabite i uživajte u nježnoj ili intenzivnoj masaži vaših osjetljivih područja!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Purple

    Koje se žene ne boje dvotaktne stimulacije i orgazma, koje pate iznutra i izvana. Mythical je ovdje da spasi vašu patnju. Njegov snažni F1 motor s 10 vibracija za promjenu stupnjeva prijenosa vrlo je brzo silikonsko tijelo tako da je točno na g-točki. Klitoris treba smanjiti, hvaleći kontaktnu stimulaciju pritiska na zid.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Otkrijte svoje najdublje fantazije uz SILA Cruise prestižnog brenda Lelo. Idealan je izbor ne samo za početnike kada su u pitanju seksualna pomagala i senzualna istraživanja. Do vrha ćete doći zahvaljujući blagim valovima pritiska, koje ćete osjetiti od glave do pete. Prihvatite ponudu novog načina uživanja u predigri i trenucima samoljublja.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Nea 2 Purple

    Kada otkrijete nenadmašnu snagu ove šarmantne igračke popularnog brenda LELO, zaljubit ćete se i vaša ljubav bit će istinska, senzualna i što je najvažnije uzbudljiva.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Sa svojim zaobljenim jezikom, ovaj aplikacijski vibrator razmazit će vas savršenom preciznošću, ali zahvaljujući velikom tijelu, možete ga nanijeti i ravno i stimulirati cijelo područje klitorisa. Tada nećete imati izbora nego prepustiti se divnom osjećaju vrhunca!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Novi Womanizer STARLET 3 – originalna Womanizer Pleasure Air tehnologija u kombinaciji s pet novih živih boja proizvoda i dvije više razine intenziteta, dok je i dalje vodootporan i punjiv preko USB-a – po razumnoj cijeni.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    Jači, ljepši i diskretniji, upravo to je Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Otkrijte maksimalnu uzbudljivu svestranost sa Satisfyer Curvy Trinity 2! Nudit će vam 3 motora i 2 funkcije s odvojenim kontrolama. Njeguje i klitoris i G-točku i može koristiti valove pritiska i vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Mobitel, novčanik, ključevi i mini vibrator! Ovo bi trebalo biti na vašem čeku prije nego što napustite dom. Nikada ne znate što se može dogoditi, a biti spreman često znači to i učiniti. Ovaj maleni čarobni štapić vaša je garancija za orgazam. Unijet će uzbudljivu raznolikost u vaš ljubavni život! To je mali, ali super snažan vibrator koji ćete obožavati sami ili u paru.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex Violet

    Uz 3 snažna motora, model Double Flex njeguje G-točku, klitoris i vanjske stidne usne s istom pažnjom. Zahvaljujući tehnologiji Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a ipak ćete biti oduševljeni snažnim vibracijama koje kontrolira aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pretty Love Elmer Purple

    Je li vam draža elegancija, učinkovitost i performanse po razumnoj cijeni? Elmer vibrator iz Pretty Love je tu za vas! Njegovo zavodljivo tijelo oblikovano je tako da miluje vaša osjetljiva područja iznutra i izvana, a njegova 2 motora pokazuju vam 12 načina vibracija. Zaljubite se u njegov mekani silikonski materijal i imajte vjernog ljubavnika za cijeli život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Pokušavam podići senzaciju za svoju umjetnost! Luksuzni Lelo Soraya Wave je dvostruki kako bi vas inspirirao i hvalio WaveMotion tehnologije kako bi ih učinio još boljim od najljepših ljubavnika. G-točka i klitoris vole ostale štence. Neka Soraya ti je u bolu kovala život!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Doživite pravu orgazmičku eksploziju s daljinskim ugađačem za stimulaciju prostate. Ne samo da vam daje 12 funkcija intenzivnih vibracija, već vas iznenađuje i snažnom loptom skrivenom neposredno ispod površine. Uživajte u orgazmičkim iskustvima i udobno upravljajte svojim novim pomagačem putem bežičnog daljinskog upravljača.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Žudite za nečim savršenim? Vodeći brend Gvibe erotskih pomagala ispunit će vaše želje! Ovo je Gcandy, lijep, kvalitetan, učinkovit i moćan. U isto vrijeme pokazat će vašu g-točku i klitoris, očarati će vas s 2 motora te mekim i ugodnim silikonskim materijalom. Uživajte u najboljem na tržištu!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rechargeable Slim

    S ovim vitkim zgodnim muškarcem stići će kamo god treba, pa čak i u orgazmični raj! Radi se o klasičnom obliku koji je testiran tijekom vremena i tada ćete sami provjeriti 7 različitih funkcija. Kakve god bile vaše fantazije, ispunite ih u spavaćoj sobi ili u kupaonici uz vodootporni i punjivi Slim vibrator iz Evolveda.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Riješite se svega svog tereta! Neka nježni zvučni valovi progutaju vaš klitoris i odvedu vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni Sona 2 Cruise stimulator jedne od najboljih marki na Lelo tržištu pobrinut će se za vanjske i unutarnje živčane završetke klitorisa. Funkcija Cruise tada osigurava da će se razina stimulacije povećati dok gurate Son bliže svom tijelu. Priuštite si elegantnu igračku i beskrajna orgazmička iskustva!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 146 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.