×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori punjive

Artikli 33 za 64 od 140 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FUN FACTORY Have It All Men Box

    Općenito se kaže da je bolje davati nego primati. Poklonite ove godine kako biste doživjeli senzualni i opuštajući orgazam! Ova CELEBRATE YOURSELF BOX njemačkih stručnjaka za erotska pomagala FUN FACTORY uzbudljiv je poklon set koji sadrži tri godine provjerenih bestselera. Otkrijte njegov sadržaj sami ili u paru!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium eco

    Najpopularniji Womanizer Premium sada u novom ekološkom kaputu! Uživajte u 12 razina intenziteta stimulacije klitorisa, koji će vas odvesti u raj za nekoliko minuta zahvaljujući valovima pritiska i jedinstvenoj tehnologiji. Prijateljski je prema planeti i beskrajno uzbudljiv za vas, stoga uživajte u erotskoj igrački za sve koji razmišljaju ekološki.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2, možete uživati u besplatnom napuštanju, najluksuznijoj masaži na svijetu, intimnoj stimulaciji i lakom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 s originalnom Pleasure Air tehnologijom naša je najluksuznija kreacija do sada – doista Prada među igračkama za seks, ultimativna igračka za žene koje traže više od samo još jednog uređaja za igru. S više razina intenziteta nego ikad prije i poboljšanom funkcijom autopilota koja Vas vodi u nove, nepredvidive avanture, PREMIUM 2 je najčišći užitak uz najvišu kvalitetu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Najintuitivniji vibrator za parove tvrtke We-Vibe® ikad — s podesivim pristajanjem, kontrolama koje reagiraju na dodir i vibracijama bez upotrebe ruku koje podižu seks na potpuno novu razinu.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Otkrijte nove erotske horizonte s luksuznom igračkom TIANI Duo. Njezine duboke i senzualne vibracije podijelit ćete sa svojim kolegom i zajedno ćete doživjeti maksimalno zadovoljstvo i zadovoljstvo. Njegov savršen glatki oblik savršeno pristaje vašim tjelesnim oblinama, a prvoklasni silikon će vas osvojiti na prvi dodir. Intenzitet ćete diktirati bežičnim daljinskim upravljačem s jedinstvenom tehnologijom osjetljivom na pokret. TIANI Duo je najbolji za vaš seksualni život.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Želite li samo najbolje za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2 doživjet ćete opuštanje bez premca, najluksuzniju masažu na svijetu, savršenu stimulaciju i ugodno opuštanje. Koncentrirana snaga 10 načina vibracija ublažava napetost mišića i stres, udobna ručka staje u vašu ruku poput školjke, a duža izdržljivost obećava beskrajne sate radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium idealna je kombinacija novih tehnologija i visokokvalitetnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air stimulira Vaš klitoris bez kontakta – od super nježne do super snažne stimulacije u 12 različitih razina intenziteta. S novom funkcijom autopilota svoj orgazam doživite neočekivano i na iznenađujuće nov način. Ritam se mijenja sa svakom upotrebom. Smart Silence osjeća Vašu želju. Womanizer Premium počinje tek kada gotovo dotakne površinu Vaše kože. To ne samo da ga čini tišim za korištenje, već i Vaš užitak čini još intenzivnijim. Zahvaljujući jedinstvenoj obradi, Womanizer Premium potpuno je vodootporan.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Vlada li pravda vašom vezom? Ovaj duo luksuznih seksualnih igračaka iz We-vibea ima za svakoga ponešto! Bond vibrirajući prsten za njega i Moxie panty stimulator klitorisa za nju. Oba dijela mogu se kontrolirati pomoću kontrolera ili putem aplikacije. Zadirkujte i uzbuđujte se bilo kada i bilo gdje, ova će predigra biti sjajna!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Nema veće opklade na užitak osjetljivih muških mjesta od Nexus Revoa! Ovaj novi dodatak velikoj obitelji punoj kvalitetnih i učinkovitih erotskih pomagala klasično će vam pružiti maksimalno zadovoljstvo. Zahvaća ne samo prostatu na kojoj će se ugodno okretati, već i branu koja je iritirana vibracijama, te penis i testise koji hvataju elastične prstenove.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Nalazite li najbolje pomagače za svoju ljubav prema ljubavi? We-Vibe su majstori erotskih pomagala za parove! Refren koji vam apsolutno govori da je strašan, prilagođava se, provjerava se (čeka i kroz aplikaciju), a njegove vibracije su samo opojne za oba partnera, tako da nitko neće htjeti voditi niti jednog bez njega. Prijavite se na sljedeću scenu kada pate od najmodernijeg stanja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mona 2 Pink

    Popularni osvajač G dots još je bolji nego prije! U dogovoru sa svojim konkurentima, Mona 2 ima 2x više snijega za intenzivniju stimulaciju. Osim toga, Mona 2 je 100% vodootporan.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina 2 Purple

    Najprodavaniji vibrator dvostrukog djelovanja za intenzivne užitke.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Elise 2 Black

    Vibrator punog tijela sa svilenkasto glatkim završetkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Blue

    Postoji potreba za otkrivanjem nove dimenzije korisnosti. Poboljšani anatomski oblik i zakrivljeni zakrivljeni za intenzivnu masažu mušne prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Ako ste tip osobe koja misli da su dva orgazma bolja od jednog, čeka Vas poslastica. Soraya™ 2 je najluksuzniji zečji vibrator na svijetu koji nudi optimiziranu dvostruku stimulaciju za orgazam klitorisa i G-točke, na potpuno novoj razini. Sa svojim luksuznim dizajnom i nepogrešivim oblikom, Soraya™ 2 je savršena kombinacija snage i preciznosti.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 je nadograđena verzija popularnog LELO vibratora za G-točku koji daje puni osjećaj, sada sa 100% povećanom snagom vibracije uz potpuno vodootpornu svestranost.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Liv 2 Cerise Red

    LIV™ 2 je nova i poboljšana verzija LELO-ovog legendarnog vibratora srednje veličine, koji pruža najintenzivnije zadovoljavajuće osjećaje s glatkim i senzualnim dodirom. Ovaj nadograđeni LELO bestseller uključuje 100% snažnije vibracije.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Raspberry

    Womanizer PREMIUM 2 s originalnom Pleasure Air tehnologijom naša je najluksuznija kreacija do sada – doista Prada među igračkama za seks, ultimativna igračka za žene koje traže više od samo još jednog uređaja za igru. S više razina intenziteta nego ikad prije i poboljšanom funkcijom autopilota koja Vas vodi u nove, nepredvidive avanture, PREMIUM 2 je najčišći užitak uz najvišu kvalitetu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Gray

    Womanizer Premium kombinacija je jedinstvenih tehnologija i elegantnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air daje vam beskontaktnu stimulaciju klitorisa na 14 različitih razina i hvali poboljšanu funkciju autopilota, dok možete otvoriti neočekivane i zakašnjele angažirane orgazme suočeni s novim pristupima. Istaknite svoje želje i egzistenciju na najvišoj razini, ako imate priliku koristiti jednog igrača, diskretnu, diskretnu i intenzivnu ženskarošu Premuim, koja je također dobro zalijevana.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina Wave Pink

    Opustite se s prvim aparatom za masažu vaše kože. Vrlo intimna naslovnica prsta, znam ono "dođi k meni".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Postoji samo nekoliko stvari koje su zaista važne u životu, a svi znamo da je jedna od njih zdravlje. Ne samo fizičko zdravlje kao takvo, već i mentalno zdravlje, koje ide ruku pod ruku sa seksualnim zadovoljstvom. Ovaj par igračaka prestižne marke Fun Factory pružit će vam apsolutno uzbuđenje, nevjerojatne orgazme i podržati vaše mentalno blagostanje. Igrajte se s njima sami ili u paru, a kada završite spremite ih u kutiju koja je također uključena u pakiranje.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya 2 Black

    Mislite li da stimulacija od dva kilograma boli od stimulacije na jednom mjestu? Ovako Lelo misli o najunosnijem vibratoru na svijetu - Sorayu 2. Važno je senzibilizirati svoju g-točku i klitoris, pobijediti ono što je precizno, pokušava i nepretenciozno izvesti. Sigurno čita Tom. Ne možete pogoditi hrpu i uživati u nagrađujućem iskustvu s elegantnim vibratorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    Ako je potrebno, a nikako kako god želite? Novi Lelo Ora 3 je samo za vas, koji će vam pokazati pravo 100% blaženstvo. Njegova najsuvremenija tehnologija PreMotion koristi četvrtinu i preciznu rotaciju i ubija rotor i vibrator. Što je jezik bolniji, to je intuitivan. Učini nas i nikad ne dopusti da poželiš!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Želite li jahati na valovima uzbuđenja? A tko i ne bi!? Ova inovativna vibrirajuća prostirka s 2 motora i 2 anatomski oblikovane stimulacijske izbočine izludit će vas i zagrijati uz funkciju grijanja do 55 °C. Stimulirati će vaginu i anus sa 7 načina vibracije kao i pametnim integriranim vibro-jezikom sa 7 načina lizanja, koje možete birati pomoću daljinskog upravljača. Dakle, stavite prostirku na stolicu i sjednite.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme nije za one sa slabim srcem!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Stronic Real Dark Violet

    Realističan dizajn, pokriven punjenjem, dugotrajna izdržljivost (do 2 sata s jednim udarcem!) I veliki izbor ritma i brzina pulsiranja. Ovo je novi Stronic Real!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Hoćete li prihvatiti izazov da iskusite raskošan užitak uz novu generaciju legendarnog Loki Wave 2 vibratora za prostatu? Ako je tako, veselite se još većoj fleksibilnosti i 2 snažna motora koji će ostvariti san svima koji žele doživjeti duge i intenzivne orgazme. Igrajte s njim solo ili sa svojim kolegom i otključajte nove uzbudljive tajne svog tijela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Cruise Control preuzima volan kada više ne možete izdržati!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Otkrijte svoje najdublje fantazije uz SILA Cruise prestižnog brenda Lelo. Idealan je izbor ne samo za početnike kada su u pitanju seksualna pomagala i senzualna istraživanja. Do vrha ćete doći zahvaljujući blagim valovima pritiska, koje ćete osjetiti od glave do pete. Prihvatite ponudu novog načina uživanja u predigri i trenucima samoljublja.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 140 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.