×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori punjive

Artikli 33 za 64 od 162 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Ovaj svijetli, veseli žuti snažni vibrator za G-točku od 100% fleksibilnog silikona zasigurno će Vas obasjati suncem.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve The G-gasm Curve

    Mogli biste koristiti drugačiji način vibracije svaki dan mjesec dana, a opet ne biste iskusili sve što G-Gasm krivulja Adama i Eve nudi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Ovaj senzualni, doista prijenosni uređaj dizajniran je za sve, bez gledanja u tvrtku, a morate zadržati svoju masnoću, posebno na tornju. Mehanički silikonski rotator glave omogućuje korištenje ove igračke u svim mogućim položajima na 180°.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Žene vole cvijeće i svaka žena će voljeti ovu ružu najviše od svih cvijeća! To nije obična ruža, to je ruža puna užitka, uzbuđenja i zadovoljstva. Njegove latice okružuju tajnu rupu u koju uvlačite klitoris koji je strastven zbog usisavanja. Neka vaš klitoris cvjeta od blaženstva!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Znate li da vaše vođenje ljubavi može biti još uzbudljivije? Sve što trebate učiniti je pozvati ga uz ovaj praktični prsten koji miluje i penis i klitoris. Zahvaljujući povlačenju, penis će biti nešto osjetljiviji, njegova erekcija će biti duža, a orgazam će biti intenzivniji. Dame će, pak, totalno pasti na vibracije usmjerene prema klitorisu i okolini tijekom penetracije. Uživajte u najboljim iskustvima!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Neka meke latice Power Flower plešu oko osjetljivih područja dok vas vibracije u svilenkastoj silikonskoj dršci uvode u ekstazu. Savršen za uranjanje u blago svog tijela i buđenje erogenih zona!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vodootporna mašina za orgazam! Ovaj ergonomski dizajniran beskontaktni stimulator klitorisa preplavit će vas užitkom za nekoliko trenutaka. Jedinstvena tehnologija Pleasure Air razmazit će vašu pičku intenzivnim valovima pritiska koji nalikuju usisu. Otkrijte novu razinu masturbacije i orgazama koje ćete željeti uvijek iznova!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Predstavljamo Booty Beads - fleksibilne i zabavne analne perle koje će vam se svidjeti! Imaju snažan PowerBullet motor i tako vam pružaju intenzivne vibracije cijelom dužinom. Birajte između 7 nevjerojatnih funkcija i rotirajte fleksibilne perle kako biste dobili maksimalnu stimulaciju.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Najviše od svega volite oralni seks i biste li ga voljeli svaki dan? Vaš san će se ostvariti s Paloqueth moćnim vibratorom za sisanje klitorisa! Koristi jedinstvenu tehnologiju vakuumskog usisavanja i vaš klitoris se usisava slično oralnom seksu. Doživite ono što on jest i nećete htjeti živjeti bez njega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Želite masažu cijelog tijela ili radije intenzivnu stimulaciju klitorisa? Uživat ćete u oboje s ovom crnom masažnom glavom. Za vas su spremna 24 načina vibracija, koji će vas dovesti u ekstazu i potpuno opuštanje. Zato dođite neka bude lijepo i ugodno.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Dame, jeste li već pronašle svoju G-točku? Znamo da pronalaženje nije zabavno i ponekad je potrebno mnogo strpljenja, ali onda je to i velika pobjeda. S ovim vibratorom ćete jednom ili dvaput pronaći svoju točku maksimalnog užitka! A ako ste jedan od sretnijih i znate gdje vam je G-točka, ovo je savršena igračka s kojom ćete ga zafrkavati. Birajte između 12 načina vibracije!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Ovaj zečji vibrator Embrace Me stimulira klitoris i G-točku u isto vrijeme pomoću vibracija dvaju snažnih motora. Zahvaljujući pričvrsnom prstenu, vibrator kombinira praktično rukovanje s potpunom stimulacijom točaka zadovoljstva.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Zajedno do vrhunca! Ova igračka za parove kombinira prsten za penis i testise s fleksibilnim vibratorom i stimulatorom klitorisa. Nakon što se prstenovi postave na penis i testise, ravni vibrator stimulirajuće teksture smjestit će se na penis i učiniti penetraciju ugodnijom. Dame, bez brige, zahvaljujući valovitom stimulatoru i klitoris će doći na svoje. Zaključak - ovo će biti opojna stimulacija za sve!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Zapanjujući vibrirajući dildo s remenom koji će se pobrinuti za vaš klitoris! Njegova savršena realistična obrada potpuno će vas osvojiti, a kada dodate vibracije 20 modova kojima se upravlja putem daljinskog upravljača, bit ćete na rubu ugodnog uzbuđenja. Uživajte u dvostrukoj stimulaciji i isprobajte igre bez ruku zahvaljujući usisnoj čašici!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Ova glava za masažu pomoći će vam ublažiti ukočenost mišića, povećati krvni tlak i poboljšati cjelokupno zdravlje mekih tkiva tijela. I znate što? Ugodit će i najosjetljivijim mjestima na vašem tijelu. Ističe se inovativnom tehnologijom zahvaljujući kojoj će vam ponuditi čak do 12.000 okretaja u minuti, osjećat ćete se kao da ste u rukama iskusnog masera.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite li ugoditi klitorisu ili izmasirati umorne mišiće? Sve je moguće s ovom mini vibrirajućom glavom iz Satisfyera! Ima praktičan zaobljeni vrh, ravni oblik i elegantan izgled. Zahvaljujući opruženom gornjem dijelu, glava mu je potpuno fleksibilna i prilagođava se vašim željama. Uživajte u nevjerojatno snažnim vibracijama i masaži cijelog tijela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Stimulacija klitorisa, a posebno oralni seks uvest će svaku ženu u raj, u to nitko ne sumnja. Dame stvaraju savršenu i raznoliku stimulaciju uz pomoćnika koji će raditi točno ono što želi, smireno svaki dan i svaki put malo drugačije. Upoznajte Clitellu, klitoralni stimulator koji oponaša oralni seks, koji uključuje razne dodatke i, naravno, ima različite brzine.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Koja je njezina najtoplija tajna? Vibrator za prste koji može raditi u krevetu, ali ga radije koristi kao pratioca u čipkanim gaćicama. Glatki silikon savršeno je ugodan za njezino tijelo, a motocikl sluša njezin klitoris. Srce joj kuca brže, prst pritiska gumb i pojačava vibracijski intenzitet.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Pruža užitak s funkcijom lizanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Orca

    Je li vrijeme za zamjenu pingvina? Stiže njegov elegantni nasljednik koji vas neće razočarati kao ni sve igračke iz Satisfyera. Ima razigran dizajn i savršene funkcije: vibracija i kultna funkcija pulsiranja zraka koja će nježno ili intenzivno milovati vaš klitoris. Birajte između 12 postavki vibracije i 11 intenziteta valova pritiska!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Zahvaljujući praktičnom magnetu, model Sexy Secret diskretno drži u gaćicama i svojim ergonomskim oblikom i intenzivnim vibracijama stimulira klitoris. Pomagalo nadopunjuje ugodan i nježan silikon te mogućnost upravljanja putem Connect aplikacije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Stimulira klitoris, a poseban oralni seks navodi da svakoj ženi u raju to nije slučaj. Dame stvaraju jači i poticajniji poticaj kao pomoć savjetniku koji savjetuje da se, nažalost, i dan i način malo razlikuju. Upoznajte Clitellu, klitorisalni stimulator koji ubija oralni seks, koji sadrži razne dodatke i, zauzvrat, ima različite brzine.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, ura! Ovaj dobro ugođeni suputnik u krevetu jedva čeka da sa svojom znatiželjnom njuškom krene istraživati vaše najosjetljivije mjesto. Njegovih 12 uzbudljivih programa vibriranja, senzualno nagnuti voluminozni vrh i fleksibilno tijelo također su dobri razlozi za vas, jer ovaj slatki vibrator G-točke stimulira vaše svetište kao nitko drugi. Njegov praktičan pričvrsni prsten s integriranom kontrolnom pločom omogućuje vam da intuitivno odaberete svoju omiljenu vrstu vibracije pritiskom na gumb, dok ovaj divlji "nilski konj" drži pod kontrolom - čak i tijekom posebno mokre zabave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Vibrator za veliki izbor užitaka po nenadmašnoj cijeni! Ugodno je mekan, genijalno zakrivljen i karakterističan za preciznu stimulaciju g-točke. Tijelo mu je lagano valovito, što omogućuje iritaciju klitorisa ili analnog dijela. Sadrži 2 snažna motora s odvojenom kontrolom, koja nudi 10 načina vibracija i 5 brzina. Držite ga za praktičnu ručku i radite kako vam je potrebno.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Volite svoju vulvu i voljet ćete sebe! S prekrasnim stimulatorom Vulva Lover uronit ćete u potpuno novu rečenicu blaženstva. Stoga nemojte više čekati i zaljubite se u savršenu stimulaciju vibracija i valova pritiska.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali stimulator prostate posebno će cijeniti početnici, ali i iskusniji ljubitelji. Idealan je za uvertiru i solo igre, tijekom kojih će vam ponuditi 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s ciljanjem unutarnje masaže.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Sanjate o realističnom dildu i žudite za uzbudljivim vibracijama? Upoznajte Austina! Njegov šarmantan autentičan oblik potpuno će vas osvojiti, a što više kada počnete otkrivati 20 načina vibracije. Osim toga, zahvaljujući kraćoj naramenici, Austin će milovati vaš klitoris, a jačinu vibracija možete odrediti putem daljinskog upravljača. Pričvrstite dildo s krajnjom vakuumskom čašicom na glatku površinu i uživajte u vožnji bez ruku.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S ovim kompaktnim silikonskim pojačavačom dobre kvalitete, Satisfyer Vibes izvlači stvarno slatko iznenađenje. Magic Bunny dovest će vas do neslućenih orgazama svojim čarobnim trikovima u vidu istovremene stimulacije G-točke i klitorisa. Možda izgleda maleno i nevino, ali iza njegovih ušiju krije se puna zečja snaga koja vas očarava s 2 nevjerojatno snažna motora i 12 programa za vibracije! Kakva divna koincidencija da je, zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, Magic Rabbit također idealan suputnik na putovanju. Možda ga nećete dočarati iz šešira, ali ga jednostavno možete izvući iz torbice sljedeći put kada dobijete okus.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Dual Crush

    Dual Crush model kombinira uzbudljivu tehnologiju tlačnih valova sa zakrivljenom, vibrirajućom osovinom izrađenom od fleksibilnog silikona. I klitoris i G-točka mogu se stimulirati intenzivnim vibracijama putem intuitivne upravljačke ploče.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 izrađen je od silikona s 3 motora za brisanje svih vaših erogenih zona: Koristite vibrator za pojačavanje za pozicioniranje, vibrator s tlačnim valjkom ili vibrator G-brzine za maksimalnu veličinu s istom brzinom kao i svaki muškarac.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Je li analna stimulacija vaša omiljena zabava? Geron će biti vaša omiljena seks igračka! Ima ergonomski oblik i 10 načina intenzivnih vibracija. Površina mu je izrađena od mekog silikona i zahvaljujući USB punjenju bit će spremna u svakom trenutku izaći u susret vašim željama. Dotaknite prostatu i eksplodirajte od blaženstva.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Otkrijte maksimalnu uzbudljivu svestranost sa Satisfyer Curvy Trinity 2! Nudit će vam 3 motora i 2 funkcije s odvojenim kontrolama. Njeguje i klitoris i G-točku i može koristiti valove pritiska i vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 162 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.