×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori punjive

Artikli 97 za 128 od 134 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Wonderlove Love to Love

    Uz Wonderlove, vaše uzbuđenje neće imati granica! Moći ćete igrati bilo gdje i bilo kada. Bilo da vaše kolege ili vi sami hvatate kontrole, vjerujte mi da će uživati u vašem klitorisu i G točki. Wonderlove ima dva motocikla koji se samostalno upravljaju i svojim snažnim vibracijama ciljaju na najosjetljivija mjesta.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rascally Rabbit Purple

    Ovaj veliki zec sprema mnogo uzbudljivih nestašluka! Pitate se što može? Bolje se uhvatite za nešto, njegove su funkcije moćne. Ima funkciju udaraca, rotacija i vibracija čak iu dijelu usmjerenom na klitoris. Prepustite se 2 snažna motora i uživajte u svoj strasti koju će vam donijeti ova luksuzna igračka!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Aimi na punjenje pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 3 motora i zadivljujuće vibracijske funkcije kao i remenčić koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    Arc ima snažan motor, mekano zaobljenje s grebenom koje stimulira klitoris i lako dohvatljivu zakrivljenu ručku, što vam pomaže da istražite i otkrijete savršeno mjesto.

    129 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Tražite li igračku za trenutke sami ili udvoje? Infinite Joy ima dvije fleksibilne trake koje mogu zadovoljiti svakoga na različite načine. Njihova pokretljivost doseže 360° i pogodna je za vanjsku stimulaciju, dok je drugi kraj bez ruke, koji je također opremljen solo motorom, idealan za unutarnju stimulaciju. Kako se nosite s tim? Ostvarite svoje strastvene scenarije!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PicoBong Transformer Black

    PicoBong Transformer je u osnovi stotine igračaka u jednoj. Stvorite pravi oblik za sebe, bilo za solo igru ili dijeljenje s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    „Ne gledajte me previše i odmah me dirajte!“ Gjack 2 vibrator je izrađen od revolucionarnog materijala Bioskin kojeg nećete prepoznati na ljudskoj koži, a štoviše, ekološki je, hipoalergen, pahuljast, savršeno i luksuzno. Vibrator kao takav je vrlo moćan, nudi vam 6 različitih načina vibracija s vrlo tihim radom, punjiv je, vodootporan i upravljanje mu je više nego jednostavno.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Mira Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Mira pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 10 funkcija strastvene rotirajuće perle za G-točku i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Učinite to i također koristite gumb za vrhunac za zajamčeni nebeski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Thick & Thrust

    Dvostruka stimulacija, sofisticirano dodavanje i proširenje! Vaša vagina će lebdjeti od blaženstva i teško je reći hoćete li ikada zatrebati muškarca... Pokreti ove igračke dovoljno su glatki i promišljeni da pogodite prava mjesta. Zahvaljujući vodonepropusnosti, moći ćete uživati u ovoj strasti u kadi ili pod tušem.

    109 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 10X P-PULSE Taint Tapping Silicone Prostate Stim with Remote

    Žudi li vaša prostata za nečim intenzivnim i nevjerojatno ugodnim? Ovaj stimulator uzbuđeno će lupkati njezinu međicu i vibrirati prostatu sve dok ne doživi orgazam koji oduzima dah. Svojim nevjerojatnim performansama i prvoklasnom obradom može zadovoljiti i najzahtjevnije analne entuzijaste. Stoga ne ostavljajte svoju prostatu dugo čekati.

    159 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Thrust Anal Thrusting Prostate Probe

    Jedinstveno uzbuđenje uz jedinstvenu igračku! Ovaj stimulator potiska ima nevjerojatno snažan motor i nudi vam 3 brzine potiska. Njime možete savršeno ciljati prostatu ili G-točku, a ručka vam udobno leži u ruci. Punjiv je, vodootporan i ima visoku kvalitetu koju možete vidjeti na prvi pogled!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nilo Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator sa značajkama koje oduzimaju dah koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Nilo pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam rotirajući vrh s 10 funkcija G-točke i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Učinite to i također koristite gumb za vrhunac za zajamčeni nebeski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator Pink

    Luksuzna, moderna i neodoljiva igračka koju će vaša vulva voljeti, kladite se! OhMyC će se udobno opustiti u vašem dlanu i razveseliti vas rotirajućom perlicom koja će nježno i divlje masirati vaš klitoris i njegovu okolinu. Uživajte u 3 razine intenziteta i uzbuđenja koje će biti samo vaše.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • VIVE Kata Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan trostruki stimulacijski vibrator s nevjerojatnim karakteristikama koji će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Vive Kata pretvorit će vaše snove u stvarnost! Dosadilo vam je 10 funkcija vibracije za analnu stimulaciju i 10 + 10 funkcija vibracije za G-točku i klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Želite li samo najbolje za sebe? G-Flutter je vrući kandidat za vašeg novog poznavatelja! Ima jedinstvenu funkciju napuhavanja i, naravno, također vibrira, a vješalica će se također fokusirati na vaš klitoris. Otkrijte orgazmički zanos uz ovu modernu i kvalitetnu igračku!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator White

    Luksuzna, moderna i nesalomiva igra igračka kojom će vas nazvati vaša vulva! OhMyC da možete ostaviti svoj dlan i razveseliti vas rotirajućim zrncima mlijeka koje nježno i divlje masiraju vaš klitoris i njegovu okolinu. Koristite na 3 razine intenziteta i intenziteta vaše kože.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Je Joue Hera Rabbit Vibrator Fuchsia

    Kultni dvostruko poticajni "začić" za sve moderne boginje! Hera je najmekši i najelegantniji vibrator za zeca na svijetu. Njegova mekana, nježno valovita podloga dat će vam duboke vibracije izravno na G-točku, dok će fleksibilna traka stimulirati klitoris. Čeka vas savršena orgija!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Purple

    Juno nije bilo kakva vibratorka, ona je božica G-točke! To je najmekši, ali najelegantniji vibrator G-točke na svijetu i dat će vam duboke, tutnjave vibracije usmjerene izravno na tu osjetljivu točku. Uživajte u strasti koja će prostrujati cijelim vašim tijelom i otputovati u nevjerojatno ukusan orgazmički raj.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Izara Rotating Beads Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjiva Vive Izara pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam 3 motora i zapanjujuće značajke među kojima dominiraju rotirajuće kuglice. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Not War Amore Orange

    I male stvari mogu učiniti velika čuda, a ovaj vibrator je dokaz tome. Snažan je i idealan za solo igre i igre u paru. Svidjet će vam se njegov elegantan dizajn i izvedba, a zadovoljstvo koje će vam pružiti odvest će vas u raj. Okusite duboke snažne vibracije s nekoliko brzina i uzoraka, prislonite je na svoj klitoris ili bradavice i otkrijte strast skrivenu u vašem tijelu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Obi Raspberry

    Držite OBI vibrator u dlanu i doživite intenzivan užitak skriven u vašem klitorisu. Njegov promišljeni dizajn prianja uz klitoris i prekriva stidne usne i međicu, tako da vas očekuje uistinu širok spektar uzbudljivih osjećaja. Njegove snažne vibracije otvorit će vam vrata rajskog orgazmičkog blaženstva.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Obi Black

    Držite OBI vibrator u dlanu i doživite intenzivan užitak skriven u blizini vašeg klitorisa. Njegov promišljeni dizajn obuhvaća klitoris i prekriva stidne usne i međicu, tako da vas očekuje uistinu širok spektar uzbudljivih senzacija. Njegove snažne vibracije otvorit će vam vrata rajskog orgazmičkog blaženstva.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Obi Purple

    Držite OBI vibrator u dlanu i doživite intenzivan užitak skriven u blizini vašeg klitorisa. Njegov promišljeni dizajn obuhvaća klitoris i prekriva stidne usne i međicu, tako da vas očekuje uistinu širok spektar uzbudljivih senzacija. Njegove snažne vibracije otvorit će vam vrata rajskog orgazmičkog blaženstva.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Obi Light Pink

    Držite OBI vibrator u dlanu i doživite intenzivan užitak skriven u blizini vašeg klitorisa. Njegov promišljeni dizajn obuhvaća klitoris i prekriva stidne usne i međicu, tako da vas očekuje uistinu širok spektar uzbudljivih senzacija. Njegove snažne vibracije otvorit će vam vrata rajskog orgazmičkog blaženstva.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim karakteristikama koji će vas odvesti u nebesa? Punjivi Vive Ring Rabbit pretvorit će vaše snove u stvarnost! Dosađuje vam jedinstveni prsten integriran s glatkim silikonskim tijelom koje se pomiče gore-dolje, izazivajući nepogrešivu uzbudljivu stimulaciju. Prsten će vas oduševiti s 10 brzinskih modova i nećete propustiti omiljene vibracije u 10 modova. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Diva Dolphin Pink

    Jedinstveni oblik Diva Dolphin vibratora iz Fun Factora privući će vam oko na prvi pogled. Bit ćete impresionirani njegovim snažnim i snažnim motorom pri prvoj upotrebi, a da stvar bude još gora, također ćete cijeniti Battery + inteligentnu tehnologiju punjenja. Sve što trebate učiniti je kupiti hibridni komplet i odjednom baterijski vibrator postaje punjivi vibrator.

    119 €

    99 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Kiiroo Pearl 2+ Turquoise

    Tehnološki najnapredniji vibrator za G-točku koji je svijet ikada vidio dobio je još jednu nadogradnju, a sada sve svoje intimne želje možete ispuniti uz Kiiroo Pearl 2+! Ima tehnologiju osjetljivu na dodir i snažan motor. Ova moderna igračka osluškuje vašu vaginu i njezine potrebe te stimulira, draži i potom izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati sa svojim partnerom na daljinu ili možete uskladiti Pearl 2+ s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno uroniti u svoje strasti.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Not War Liebe Orange

    Volite stimulaciju G-točke i volite to sporo? Ponekad je usporavanje najbolja opcija, a s Liebeom će se riješiti. Njegova mekana i fleksibilna silikonska glava dizajnirana je za savršenu masažu G-točke, dajući vam mogućnost primjene prave količine pritiska. Birajte između brzina i načina vibracije, istražite svoje tijelo i otkrijte orgazmičku radost.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Distance Span Panty Vibrator App Controlled Includes 2 Thongs

    Jeste li spremni za senzualna i uzbudljiva iskustva? Ovaj Love Distance Span vibrator savršena je igračka za strastvene parove. Izrađen je od udobnog i sigurnog silikona, u paketu ćete pronaći i 2 čipkane tange s džepom, gdje je umetnut vibrator i možete ga dalje kontrolirati putem aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavljajte bilo kada i bilo gdje!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Jeste li spremni za senzualna i uzbudljiva iskustva? Ovaj Love Distance Reach G vibrator savršena je igračka za strastvene parove. Izrađen je od udobnog i sigurnog silikona, ugodnog je ergonomskog oblika, pa će iritirati G točku i klitoris, a kontrolira se putem aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavljajte bilo kada i bilo gdje!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Love Distance Reach Portable Imitation Vibrator App Controlled

    Jeste li spremni za nevjerojatna uzbudljiva iskustva? Ovaj vibrator Love Distance Reach savršena je igračka za strastvene parove. Izrađena je od udobnog i sigurnog silikona, pričvršćuje se na gaćice i kontrolira se putem aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavljajte bilo kada i bilo gdje!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Fuchsia

    Juno nije bilo kakav vibrator, she is the G-spot Goddess! Ovo je najmekši, ali najelegantniji vibrator G-točke na svijetu i dat će vam duboke, tutnjave vibracije usmjerene izravno na tu osjetljivu točku. Uživajte u boli koja će prostrujati cijelim vašim tijelom i ostaviti vas u nevjerojatno izgriženom orgazmičkom raju.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 134 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.