×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori punjive

Artikli 193 za 224 od 1230 ukupno

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi punjivi i vodootporni muški prsten za erekciju na svijetu. TOR 2 ima 100% jače vibracije od svog prethodnika i bilo kojeg drugog prstena sličnog tipa na tržištu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lyla 2 Cerise Red

    Vibrator Bullet s najboljim performansama na svijetu na daljinsko upravljanje.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata zaslužuje jaku vibraciju, vaša igra zaslužuje milovanje, vaš penis zaslužuje čvršću erekciju, a vi zaslužujete savršenu stimulaciju i nezaboravan vrhunac! Ovaj alat sadrži dva snažna motora i taktički se može kontrolirati na daljinskom upravljaču, tako da s njim možete izaći na ulice. Završni prsten, koji pričvrstite oko penisa i testisa, dodatno će poboljšati vaše cjelokupno iskustvo. Dajte sebi savršenstvo!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Vrhunska kvaliteta i značajke koje će ga učiniti stvarno savršenim! Želite li saznati više? Dođite i upoznajte ovog zgodnog muškarca! Izrađen je od vrlo udobnog, izgleda vrlo realistično, a što je najvažnije ima funkciju magnetskih udara, što pruža uistinu realističan doživljaj. Osim toga, može vibrirati i senzualno se okretati. Zahvaljujući snažnom vakuumu, zalijepit će se za svaku ravnu površinu. želiš li ga? Nismo iznenađeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Uživajte u snazi pokreta i vibracije! Ova analna igračka za savršenu dinamičku stimulaciju stražnjih vrata može učiniti apsolutno sve! Zagrijat će se do ugodnih 41 °C, doći će do vas snažnim udarcima, a istovremeno će uzbudljivo vibrirati na završnom vrhuncu. Prepustite se uzbuđenju, analnoj strasti i apsolutnom zadovoljstvu sa svime.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Bruno Black

    Bruno je dizajniran posebno za muškarce koji žele otkriti nove dimenzije užitka iritirajući svoju prostatu. Izrađen je od medicinskog silikona i savršeno anatomski oblikovan kako bi stimulirao prostatu i barijeru između anusa i testisa.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Želite li samo najbolje za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2 doživjet ćete opuštanje bez premca, najluksuzniju masažu na svijetu, savršenu stimulaciju i ugodno opuštanje. Koncentrirana snaga 10 načina vibracija ublažava napetost mišića i stres, udobna ručka staje u vašu ruku poput školjke, a duža izdržljivost obećava beskrajne sate radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Bloom Coral

    Zabavite se, otkrijte i što je najvažnije ojačajte mišiće dna zdjelice uz Bloom iz We-Vibea. Zahvaljujući vibracijama, ovo jačanje neće biti samo učinkovito, već i ugodno i uzbudljivo. Osim toga, uz We-Connect razina vibracije može biti u rukama vašeg partnera, koji lako može biti na drugom kraju svijeta. Jeste li spremni za jače orgazme?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Glatka i zaobljena, glava ovog dildo vibratora ergonomski je nagnuta kako bi s lakoćom pogodila Vašu nedostižnu zonu užitka, dok par zečjih ušiju stoji u najboljem položaju kako bi stimulirao Vaš klitoris svjetlucavim vibracijama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Šarmantni stimulator prostate savršeno promišljenog oblika. Nemojte se bojati povjeriti mu najosjetljivije mjesto na svom tijelu i prepustite se najintenzivnijem orgazmičkom nebu. Odaberite jedan od 9 načina vibracije i udobno napunite svoju igračku putem USB kabela. Rebel stimulator izrađen je od visokokvalitetnog silikona i ABS-a, ne sadrži ftalate, usklađen je s EU REACH-om i stoga je potpuno siguran za tijelo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Novi Embrace Me vibrator stimulira klitoris i G-točku, a mi još uvijek pomažemo vibrirati dva motora. Očaravajući gornji prsten, vibrator kombinira praktično rukovanje sa stimulacijom rotacije prepuštanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Sex & Massage Gun

    Za intenzivne ne samo intimne masaže!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fun Toys Gballs 2 Pink

    Gballs 2 je zabavan način za treniranje mišića dna zdjelice. Vaš osobni trener ima 6 tečajeva, daje glasovne upute, postavlja ciljeve i nagrade. Gballs 2 s integriranim senzorima osigurava reakciju mišića.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Tražite li kompaktnu, ali moćnu glavu za masažu? Flip će ispuniti vaše želje! Skriva pravu snagu i zahvaljujući svojoj fleksibilnoj glavi moći će uživati ne samo u stimulaciji erogenih zona, već i u opuštajućoj masaži ukočenih mišića cijelog tijela. Priuštite si nevjerojatne vibracije skrivene u ovoj šarmantnoj bojevoj glavi!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Aneros Helix Syn V

    HELIX SYN V kombinira nagrađivani oblik i anatomski dizajnirane konture najpopularnijeg muškog stimulatora G-točke na svijetu s dodatnim intenzitetom vibracije. Rezultat su orgazmi ogromne snage i dubine, iskustva toliko intenzivna da će zauvijek promijeniti vaš referentni okvir o seksualnom užitku.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Zapalite svoj seksualni život tutnjavim vibracijama u kojima ćete oboje uživati. Upoznajte svog savršenog partnera. Match je vibrator za parove koji se nosi tijekom seksa, isporučuje intenzivnu stimulaciju i tutnjave vibracije i na G-točku i na klitoris.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with 360° Rotating 9 Different Vibrations Purple

    Pojačajte s ovim vibratorom! Nudi vam 9 uzoraka vibracije i rotaciju od 360°, njegove mogućnosti su beskrajne. Ergonomski dizajn stapa se s vašim tijelom i preplavljuje vas val zadovoljstva. Mekana površina i realističan dizajn osvojit će vas na prvi pogled i obuzeti će vas želja za igrom. Nema vremena za oklijevanje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Kada se usredotočite na svoje najosjetljivije mjesto s vibracijama, što će se dogoditi? Eksplodirate vrlo brzo! Ali za tako preciznu stimulaciju logično je potrebna točna igračka. A to je upravo ono što je Hyphy, visokofrekventni vibrator za trenutne orgazme! Dođite i saznajte više o njemu, uključujući i činjenicu da njime možete upravljati putem aplikacije, mijenjati njegove ekstenzije ili koristiti njegov drugi kraj.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Tražite najsjajniju zvijezdu među vibrirajućim glavama? Fun Factoryjev VIM ističe se na nekoliko načina. Dat će vam čistu snagu koja može biti i zujavo iritantna i nježno nježna. VIM se može pohvaliti tehnički naprednim snažnim motorom i jedva čeka da vam pruži okus njegovih snažnih vibracija. Dođite naučiti više o ovoj igrački!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Kombinirajte dvije najosjetljivije erogene zone i doživite najbolje uzbuđenje. Oh My Rabbit vibrator obećava uzbudljivu mješavinu osjećaja ekstaze. Pritisak na G-točku i klitoris spojit će se u savršeni duo koji ćete poželjeti doživjeti svaki dan.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Pink Lady 2.0 Bullet Vibrator Rose Gold

    Ovaj ružičasto-zlatni vibrator vrhunac je elegancije s kojim ćete zasigurno zablistati! Punjiv je, ima super snažan motor i nudi vam 10 načina rada vibracija. Zakošeni vrh olakšava umetanje i ciljanje te je toliko lijep da je prikladan i kao seksi luksuzni dar.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Dorcel Vam ponovno nudi novi proizvod koji će Vas natjerati da pričate o njemu i vrištati od užitka!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Štap od 21 cm je ULTRAFLEKSIBILAN i omogućuje Vam korištenje ovog proizvoda u bilo kojem položaju, solo ili u paru. Njegov ovalni oblik omogućuje jednostavno umetanje. DEEP EXPLORER je u isto vrijeme analni stimulator, stimulator prostate, vaginalni, G-točke i klitoralni stimulator. DEEP EXPLORER, otkrivač dubokog užitka!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Je li ti malo dosadno? Uz Rush Novu će vam svima dosaditi! To je zgodna erotska igračka koja će vam se dvostruko svidjeti jer sadrži 2 snažna motora. Jedan je zadužen za vibracije, a drugi će sisati klitoris. Znate li kako postići apsolutni užitak? Neka obje funkcije rade zajedno!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveBoxxx Romantic Couples Box

    Tražite li savršen poklon koji će biti seksi, uzbudljiv i istovremeno pun ljubavi i romantičan? Ova luksuzna kutija bit će idealan izbor! U njemu se kriju igračke za žene i muškarce čija bi ukupna cijena bila višestruko veća od cijene ovog kompleta! Biste li prije isprobali jaje koje vibrira daljinski upravljač ili biste se radije igrali grančicom?

    119 €

    99,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Desirable Pink

    Desirable ima super snažan F1 motor nove generacije s 10 načina vibracije i vibratorom sa fleksibilnim vrhom koji se prilagođava obliku bilo koje žene i savršeno je oblikovan za pogađanje  Vaše G-točke za stvaranje najintenzivnijeg unutarnjeg i vanjskog orgazma ikada doživljenog! Desirable ima punjivu bateriju s magnetskim USB priključkom za punjenje i uključenim punjačem. Kada je potpuno napunjen, trajat će 60 minuta. Mekan je na dodir, gladak i vodootporan dizajn izrađen je od medicinskog silikona, što Desirable čini lakim za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kada drugačije nego sada otkriti dvostruku stimulaciju orgazma! Ovaj stimulator sadrži 2 snažna motora s 10 vibracijskih funkcija, koji pružaju uzbudljivu stimulaciju prostate i brane, dok treći motor pokreće rotirajuće lopte u 3 brzine. Koristite daljinski upravljač i odaberite senzualnu kombinaciju značajki samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster Black

    Uživajte u savršenoj analnoj stimulaciji uz Elite Vibrating Ass Thruster skriven u diskretnom pakiranju. Odvrnite poklopac i spojite vibrator s jedne strane i jaku gumicu s druge strane. Spremni za divlju vožnju? Ako je tako, ne preostaje ništa drugo nego početi uživati ne samo u genijalnom kretanju gore-dolje, već i u nevjerojatnoj snazi vibrirajućeg metka skrivenog u krajnjem vrhu i ugodnoj toplini, jer se vibrator može zagrijati do 40°C.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvostruka zabava i dvostruko zadovoljstvo! Novi Satisfyer Dual Pleasure oduševit će vaš klitoris kroz stimulaciju valovima pritiska i neće ostaviti za sobom ni vašu g-točku! A što je najbolje? Možete ga kontrolirati putem aplikacije Satisfyer Connect na svom telefonu! Podignite svoju uzbudljivu avanturu na novu razinu!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Orange

    Stimulacija ključa klitorisa orgazam je koji svetac poznaje od nas. Srednjovjekovni, a praznik nas korisni život ima malo mogućnosti. Neki frajeri intenzivno kopaju, neki su mekani. On razumije Trinity i njegova žena radi što žele – zaduženja.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 193 za 224 od 1230 ukupno

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.